güzel haberler verirsin inşl cnm dualarım seninle...arkadaşlar inşallah yarın istanbul da olacağız, dualarınıza ihtiyacımız var. Güzel haberleri vermek nasip olur inşallah.
canım inşallah güzel sonuçlarla dönersinizarkadaşlar inşallah yarın istanbul da olacağız, dualarınıza ihtiyacımız var. Güzel haberleri vermek nasip olur inşallah.
inşallah canım bir an önce kurtuluruz.evet canım kasımda gideceğiz inşallah ilerleme olur bu seferinş canım olumlu sonuçlanmasına hepimizin çok ihtiyacı var. o kadar emek verip geriye gittiğini duymak gerçekten çok üzüyor artık düşünmek istemiyorum ya hayatımızın üstüne karabasan gibi çöktü bu azo inş hepimiz kurtuluruz bundan biran önce bir dahaki kontrolünüz kasımda mı o zaman ?
canım inşallah siz de güzel sonuçlarla dönersinizBizde kasım ayında orda olacağız
Daha tarih tam net değil
Bugün uçak biletlerini alacağım.
kız sen nerelerdesin bakim aa ne mutlu oldum yazını görünce özledim ya herkesicemrem cnm senlenden yazışmayı özledim iyisindir inş. kib. inş. en kısa zmnda emeklerinin karşılığını alırsın.
arkadaşlar inşallah yarın istanbul da olacağız, dualarınıza ihtiyacımız var. Güzel haberleri vermek nasip olur inşallah.
inşallah canım bir an önce kurtuluruz.evet canım kasımda gideceğiz inşallah ilerleme olur bu sefer
herkese günaydın bugün erkenciyim
yaaa tülay cnm yapma böyle evet dönem dönem bu sıkıntılar bizi boğuyor ama ne olur peşini bırakma sakın...inşlh bu sefer size süpriz yapacaklar germler.hücreler hatta spermler bile...Rabbim İstanbul dan yüzünüz güle güle mutluluktan uça uça dönmek nasip etsin inşALLAH
Hayırlı ve güzel sonuçlar alman dileği ile
Rabbim bütün işlerinizi rast getirsin inşALLAH
Benim umudum kalmadı be güzelim
Sıkıldım bunaldım iyice
Dün gece sıkıntıdan uyayamadım
Ne olacak bu halimizin sonu
Yine aynı sonuçlar alacağız eminim ben
17 Kasım da istanbul da olacağız
Eeeee erken kalkan erken yol alır
Aferin sana kız
yaaa tülay cnm yapma böyle evet dönem dönem bu sıkıntılar bizi boğuyor ama ne olur peşini bırakma sakın...inşlh bu sefer size süpriz yapacaklar germler.hücreler hatta spermler bile...
hee ay afedersin ben kontrol zannettimde ama duam aynen devam herkeslere kim varsa hepimiz sperm çıksa da olmuyor önemli olan evlatlarımızı kucağımıza alana dek bu azodan kurtulduk deyemiyoruz cnm ya..inşlh o günlerde gelecekHayırlısı ne ise o olsun demekten başka çaremiz yok gülüm
Ben istanbula dr a değil gezmeye gidiyom
O maneviyet kokan istanbulun havasını solumak istiyorum
Mübarek yerleri gezmek bana mutluluk ve huzur veriyor
Bu sefer üsküdara Mehmet Emin Tokai Hazretlerini ziyaret edeceğiz İnşALLAH
hee ay afedersin ben kontrol zannettimde ama duam aynen devam herkeslere kim varsa hepimiz sperm çıksa da olmuyor önemli olan evlatlarımızı kucağımıza alana dek bu azodan kurtulduk deyemiyoruz cnm ya..inşlh o günlerde gelecek
ahh istanbul gibi varmı mübarek zaatalr dolu..mehemt emin tokadi hz. unkapanı imç çarşısı varya onun arka tarafında biliyorsundur gerçide gel cnm gel gez dolaş .
cnm bana erken kalkmak yaramıyor kafam bi dünya olmuşKız aynı zamanda kontrol de var
Kendimi kontrole değil gezmeye şartlandırmak istiyorum da ondan öle dedim
cnm bana erken kalkmak yaramıyor kafam bi dünya olmuş
yokkk ben alışayım ya nasılsa bi kaç güne bu kafam yerine gelirO zaman sen yat da eccik daha uyu emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?