Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah canım bir an önce kurtuluruz.evet canım kasımda gideceğiz inşallah ilerleme olur bu sefer

cemrem cnm senlenden yazışmayı özledim iyisindir inş. kib. inş. en kısa zmnda emeklerinin karşılığını alırsın.

cemrem cnm senlenden yazışmayı özledim iyisindir inş. kib. inş. en kısa zmnda emeklerinin karşılığını alırsın.
kız sen nerelerdesin bakim aa ne mutlu oldum yazını görünce özledim ya herkesi eskiler gelmez oldunuz buralara..
sağol cnm iim ne olsun amin bi tanem amin
senden de güzel haber alalım inşlh ne yapıyorsun yaz bakalım

arkadaşlar inşallah yarın istanbul da olacağız, dualarınıza ihtiyacımız var. Güzel haberleri vermek nasip olur inşallah.

Rabbim İstanbul dan yüzünüz güle güle mutluluktan uça uça dönmek nasip etsin inşALLAH
Hayırlı ve güzel sonuçlar alman dileği ile
Rabbim bütün işlerinizi rast getirsin inşALLAH

inşallah canım bir an önce kurtuluruz.evet canım kasımda gideceğiz inşallah ilerleme olur bu sefer

Benim umudum kalmadı be güzelim
Sıkıldım bunaldım iyice
Dün gece sıkıntıdan uyayamadım
Ne olacak bu halimizin sonu
Yine aynı sonuçlar alacağız eminim ben
17 Kasım da istanbul da olacağız

yaaa tülay cnm yapma böyle evet dönem dönem bu sıkıntılar bizi boğuyor ama ne olur peşini bırakma sakın...inşlh bu sefer size süpriz yapacaklar germler.hücreler hatta spermler bile...

20-İLKNUR---------------------15/10/2014 ÇARŞAMBA

Sıra MAVİMENEKŞE kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA SEMİ var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

yaaa tülay cnm yapma böyle evet dönem dönem bu sıkıntılar bizi boğuyor ama ne olur peşini bırakma sakın...inşlh bu sefer size süpriz yapacaklar germler.hücreler hatta spermler bile...

Hayırlısı ne ise o olsun demekten başka çaremiz yok gülüm
Ben istanbula dr a değil gezmeye gidiyom
O maneviyet kokan istanbulun havasını solumak istiyorum
Mübarek yerleri gezmek bana mutluluk ve huzur veriyor
Bu sefer üsküdara Mehmet Emin Tokai Hazretlerini ziyaret edeceğiz İnşALLAH

hee ay afedersin ben kontrol zannettimde ama duam aynen devam herkeslere kim varsa hepimiz sperm çıksa da olmuyor önemli olan evlatlarımızı kucağımıza alana dek bu azodan kurtulduk deyemiyoruz cnm ya..inşlh o günlerde gelecek
ahh istanbul gibi varmı mübarek zaatalr dolu..mehemt emin tokadi hz. unkapanı imç çarşısı varya onun arka tarafında biliyorsundur gerçide gel cnm gel gez dolaş .

Kız aynı zamanda kontrol de var
Kendimi kontrole değil gezmeye şartlandırmak istiyorum da ondan öle dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…