Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarr selammm.. şimdi size birşey soracağım kalbim duracak gibi eşim azosperm( o hücre) fsh si biraz yüksekti genetik testi yapıldı sonuçlar normal iyi bişey dime bu bu sonuçları yaptırıp böyle çıkan var mı şimdi ne olacak yani doktor ankara'da biz giresundayız 2DEN sonra aricaz ama ben meraktan ölcem bilgisi olan yazabilir mi

geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun bizde dahil burda birçok arkadaşda sizin gibi bütün testler normal olup azospermi. ha bu iyimi dersen eşlerimizin sağlığı açısından şükredilecek bir şey ama m. tese amaliyatlarında genelde sperm bulunamıyor maalesef inş iyi bir doktorla tedavinize başlarsınız. bu hastalığın gidişatını çok etkiliyor

İnşallah gerk kalmaz canım,evet ilk başlardaki durumumuza göre şuanki sonuçalrımız çok iyi ama işte spermatitten sperme geçemediğimiz sürece bir önemi yok,şu menengiç çayına başlayacağım bir o kaldı aklımda onuda kullanalım.Facede eşimin bir arkadaşı var %4 spermatitle sperm çıkışı oldu,o herakşam içiyormuş menengiç çayını etkisi olmuş olabilir
Bilmiyorum canım hoca 2 yılı geçenlere ne diyor bir pıtırcık var tanıdığım 2 yılı geçen,ona sormak lazım facede görürsem sorayım,

CANIM ÇOK SAĞOL İNŞAALLAH HACETTEPE İNFERTİLİTEDEYDİ ŞİMDİ ORADA DEVAM ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ GENE AMA EŞİM ERGENLİK DÖNEMİNDE KABAKULAK GEÇİRMİŞ YUMURTALIKLARI GELİŞMEMİŞ NE DÜŞÜNCEM BİLEMİYORUM RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

Canimm bizimde genetik testimiz normal cikti fshmiz 7 bitek prolaktin yuksek 5mm mikroadenom cikti hipofizde ondan kaynskli mi bilmiyoruz.. rabbim sabir versin hepimize cok dua ediyorumm sizin inhibin b kacti canim

%4 yaa çok iyi ah ah keşke bizlerde de olsa. bizde menegic tohumu kullanmadık eşim arada kahvesini içiyor bide onu deneriz ne yapalım artık.

Canimm bizimde genetik testimiz normal cikti fshmiz 7 bitek prolaktin yuksek 5mm mikroadenom cikti hipofizde ondan kaynskli mi bilmiyoruz.. rabbim sabir versin hepimize cok dua ediyorumm sizin inhibin b kacti canim
bizim ilk testte inhibin b 7 çıkmıştı 3 ay sonra 5 çıktı sonrada daha yaptırmadık zaten..

cnm inanki bana o kadar kotu biseymis ki simdi daha iyi anliyorum esimle iki yabanci gibi olduk resmen bi terslemeler felan ya uzulme diyorum ama nafile bugun pansumana gittik emre beye daha patolosi sonucu belli olmamis ama ben artik ordanda iyi bi bher vericegini dusunmuyorum acikcasi o sonuca gore ne degisebilir bilmiyorum aslinda

Öyle düşünme canım
Burda kader60 üye isimli bir arkadaşımız vardı
Onlarında tese de hiç sperm çıkmamıştı
Emre bey patolojiye gönderdiler ve maturasyon arresti(Sperm duraklaması) çıkmıştı
Ve dr iğne tedavisine başlattı.
o yüzden umudunuzu yitimeyin derim ben
Bu günlerde geçecek elbette
Seni çok iyi anlıyorum canım

arkadaslar hepinize verdiginiz moral icin tesekkur ederim evet su anda sperm cikisimiz olmadi ama bu olmicak anlamina gelmez belkiburada sizlerle tanismis olmasaydim ilk seferde umidim kesilirde ama yinede umitliyim daha sadece yolun basindayiz ins bizde guzel heberler verebiliriz pataloji sonucumuzuda ogrenir ogrenmez sizinle paylasacagim sizden aldigim bilgiyi doktor beyden alamiyorum adam az kalsin bu gun beni dovucekti o kadar cok soru sordum ki :) evet ben gercekten esimi seviyorum onun sagligi herseyden daha onemli ve bu ameliyat gercekten benim dusundugum kadar kolay degilmis :) sunnet olmus cocuklar gibi yuruyoruz disarda buda isin komik tarafi neyse ben cok konustum galiba kimseyle konusamiyorum o yuzden size sardim kizlar kusura bakmayim ins sonucumuzdan bi umutlu haberi aliriz :)

cnm ins bizimde sonucumuz umutlu bi haberle gelir de bende surda bi halay cekerimmm

Canimm anladigim kadariyla kucuk yasta bir hasar gormus olabilir. Rabbimm yardimcimiz olsunn guzel haberler duymak istiyo insann sizlerden haberler moral oluyo insallahh yakin bi zamnda mujdeyle donersiniz.

Canim siz hic bi ilac kullanmadan mi tese oldunuz.. fsh nasildi peki.rabbim yardimciniz olsun. Allahtan hic umit kesilir mi

İnşALLAH tez zamanda atlatır eşin ameliyat sıkıntısını
Eşim de 2 kez yaşadı o sünnet yürüyüşlerini
Soranlara sünnet oldum ben derdi
Çünkü sünnetliğini hatırlamıyor
Küçük yaşta olmuş.

DEMET...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku

Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

Kızlar inhibin b testi kan vererek mi test ediliyor onu bir anlayamadım da yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…