İnşallah yaparlar canım,pendikte DATALAB diye özel bir laborotuar var oradada yaptırabilirsiniz 100 tlye yaptırmıştık bizSağol canım internette farklı şekillerde okudumda korktum biran neyse kanka bakılıyorsa iyi inşallah devlette yaparlar
Duam bitti ne güzel.Allah kabul etsin.Herkesten Allah razı olsun. Tülaycığım emeğine sağlık.Allah sağlıklı bebişler nasip estin sanada.
yok cnm hic ilac kullanmadik fsh biraz yuksekti bizim ondan kaynakli mi dersinCanim siz hic bi ilac kullanmadan mi tese oldunuz.. fsh nasildi peki.rabbim yardimciniz olsun. Allahtan hic umit kesilir mi
ins cnm.ins bu sikintilarimizda geride kalir guzel gunler goruruz ins allahin izniyleİnşALLAH tez zamanda atlatır eşin ameliyat sıkıntısını
Eşim de 2 kez yaşadı o sünnet yürüyüşlerini
Soranlara sünnet oldum ben derdi
Çünkü sünnetliğini hatırlamıyor
Küçük yaşta olmuş.
Canim fsh kacti yazabilir misinyok cnm hic ilac kullanmadik fsh biraz yuksekti bizim ondan kaynakli mi dersin
inş canım olumlu sonuçlanmasına hepimizin çok ihtiyacı var. o kadar emek verip geriye gittiğini duymak gerçekten çok üzüyor artık düşünmek istemiyorum ya hayatımızın üstüne karabasan gibi çöktü bu azo inş hepimiz kurtuluruz bundan biran önce bir dahaki kontrolünüz kasımda mı o zaman ?GÜLERİM
Canım gerçkten çok üzüldüm ağustos ayında biz de tam 1 yıl geriye gittiğimizi öğrendik ,hoca tedaviye zor cevap veriyosunuz dedi hala atabilmiş değilim üstümden var bunda bir hayıır demekten başka birşey gelmiyor elimizden yaklaşık 2 yıl olacacak başlıyalı ama hücrelerle boğuşuyoruz.bir yandan evlat hasreti ne bileyim Allah yardımcımız olsun bizler kendimize iyi bakalım ki kalııcı hastalıklara yakalanmayalım üzüntüden gerçi bende biçok sağlık sorunu çıktı şu iki yıldır ama buna da şükür.
inşallah tez zamnda tedavilerimiz olumlu sonuçlanır.
Canim bizde ekim sonu gidicektik 29 ekimden sonra hoca o sirada ankarada olcakmis.kasimda gelin dedi.arkadaslar merhaba gercekten artik iyi haberler alsak negüzel olucak allahin izniyle... Esimde randevu aldi ucak biletleri aldi ekimin sonuna dogru gidecek hocanin yanina ins, bakalim nedicek. bayadir bu konuda konusmuyorduk dün gene firsat oldu uzun uzun konustuk ve anladimki disi iyi gibi görünsede ici hic ama hic iyi degil piskolojikmen cok yipranmis bitmis napsam bilmiyorum :-((( ersel bey nezaman dönüyor bileniniz varmi???
Buarada ersel bey 1 haftaya donermis canimarkadaslar merhaba gercekten artik iyi haberler alsak negüzel olucak allahin izniyle... Esimde randevu aldi ucak biletleri aldi ekimin sonuna dogru gidecek hocanin yanina ins, bakalim nedicek. bayadir bu konuda konusmuyorduk dün gene firsat oldu uzun uzun konustuk ve anladimki disi iyi gibi görünsede ici hic ama hic iyi degil piskolojikmen cok yipranmis bitmis napsam bilmiyorum :-((( ersel bey nezaman dönüyor bileniniz varmi???
Canim bizde ekim sonu gidicektik 29 ekimden sonra hoca o sirada ankarada olcakmis.kasimda gelin dedi.
Bizimde tam belli degil aslinda belki ayni tarihlere denk geliriz :) rabbim guzel sonuclar almanizi nasip etsinBizde kasım ayında orda olacağız
Daha tarih tam net değil
Bugün uçak biletlerini alacağım.
hormon testi dediğin genetik testi mi canım?Şuan sinirden gebermek üzereyim kızlar eşim devlet hastanesine gitti hormon testlerini falan yaptırmaya burda yapamayız demişler 2-3 ay sonraya gün veriyorlarmış oof napıcaz yaaaa
hormon testi dediğin genetik testi mi canım?
Bizimde tam belli degil aslinda belki ayni tarihlere denk geliriz :) rabbim guzel sonuclar almanizi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?