Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar size bisey sorcam bugun emre beye sordum bunuda burdaki bi arkadastan duymustum yanlis hatirlamiyosam spermatit hucresi spermi olusturan bi hucreymis galiba bende soyle sordum bu hucre olmadan ameliyat olmanin bi anlami yok ozamn dedim doktor beyde soyle soyledi her spermatit olan kiside sperm olcak diye bisey yok dedi oylemi bizd varmi onu bile bilmiyoruz

GÜLERİM
Canım gerçkten çok üzüldüm ağustos ayında biz de tam 1 yıl geriye gittiğimizi öğrendik ,hoca tedaviye zor cevap veriyosunuz dedi hala atabilmiş değilim üstümden var bunda bir hayıır demekten başka birşey gelmiyor elimizden yaklaşık 2 yıl olacacak başlıyalı ama hücrelerle boğuşuyoruz.bir yandan evlat hasreti ne bileyim Allah yardımcımız olsun bizler kendimize iyi bakalım ki kalııcı hastalıklara yakalanmayalım üzüntüden gerçi bende biçok sağlık sorunu çıktı şu iki yıldır ama buna da şükür.
inşallah tez zamnda tedavilerimiz olumlu sonuçlanır.

inş canım olumlu sonuçlanmasına hepimizin çok ihtiyacı var. o kadar emek verip geriye gittiğini duymak gerçekten çok üzüyor artık düşünmek istemiyorum ya hayatımızın üstüne karabasan gibi çöktü bu azo inş hepimiz kurtuluruz bundan biran önce bir dahaki kontrolünüz kasımda mı o zaman ?

arkadaslar merhaba gercekten artik iyi haberler alsak negüzel olucak allahin izniyle... Esimde randevu aldi ucak biletleri aldi ekimin sonuna dogru gidecek hocanin yanina ins, bakalim nedicek. bayadir bu konuda konusmuyorduk dün gene firsat oldu uzun uzun konustuk ve anladimki disi iyi gibi görünsede ici hic ama hic iyi degil piskolojikmen cok yipranmis bitmis napsam bilmiyorum :-((( ersel bey nezaman dönüyor bileniniz varmi???

Canim bizde ekim sonu gidicektik 29 ekimden sonra hoca o sirada ankarada olcakmis.kasimda gelin dedi.

Buarada ersel bey 1 haftaya donermis canim

RHYZ38...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku

Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

19-MAVİMENEKŞE---------- 14/10/2014 SALI

Sıra MAVİMENEKŞE kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA SEMİ var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Şuan sinirden gebermek üzereyim kızlar eşim devlet hastanesine gitti hormon testlerini falan yaptırmaya burda yapamayız demişler 2-3 ay sonraya gün veriyorlarmış oof napıcaz yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…