kız sen nerelerdesin bakim aa ne mutlu oldum yazını görünce özledim ya herkesieskiler gelmez oldunuz buralara..
sağol cnm iim ne olsun amin bi tanem amin
senden de güzel haber alalım inşlh ne yapıyorsun yaz bakalım
kızım seni takip ediodum dedim ya sen burda gözüküyodun bende yazem bari dedimiyiyimm tatlımm sen gelirmiydinn buralaraaa kızz
benim cadı gece birden önce uyumuyoo pc hep açık ama başına oturamıyorum fazla
sen napıyosunnnnnnn bakimm
cnm ya evet uzakalştın sende haklısın eskisi gibi değil buralar zaten enrde eski kızlar muhabebbet herşeyden ahyata dair herşeyden konuşurduk eğlenirdik ama artık yok..eskidik gari yavaş yavaş terkettim bu topiğide yalan değil...biz çok denedik olmıyıncada pes ettik artık napalım olmıyınca olmuyor sağlığımız yerinde olsunda bunada şükür diyerek kendimi kandırsamdabenim umudum kızım (evlat edinceğim bebek) inş. onunla acılarımız,özlemlerimiz dinecek evimize huzur gelicek yakında gelir zaten :)heycanla beklemekteyiz...inş. tedaviye bi an önce başlarsında evladına kavuşursun Allah size nasip etsin.
amin cnm evet gercekten cok soguk tepkiler veriyo ben neysede esimi umutsuzluga daha cok kaptiriyo bizde pataloji sonucumuzu bekliyoruz bakalim bizm durumumuz nasil olcak cok stresliyim aslinda ins guzel bi haber aliriz cnmevet tülayım halısın nasılsın canım bi de siz görünseniz emre beye yeni bi genetik bi test cıkmış maturasyon aresti için sizle durumumuz aynı belki bir faydası olur en azından biz sebepini ögrendik rabbim yardımcınız olsun
canım üzülme emre bey hep olumsuz konusur ama inan nacizane fikrim böyle olması daha iyi diye düşünüyorum cünkü aynı seyleri bizede söyledi eşimi pansuman ederken eşim sordu tedavi bitecek mi diye o da patoloji sonucuna göre dedi biliyorum zor ama umudunu bırakma cünkü rabbim BENİM EN ZİYAN KULUM UMUDUNU KESENDİR DİYE BELİRTMİŞTİR. Bak bize ameliyattan cıktıgında duvar gibi testisler demişti yani hiç bir sey beklemiyordu ama patoloji sonucundan sonra bizi hiç bırakmadı .sonuç alamasa daha emin adımlarla ileliyor en son gecen ay yanındaydık bize yeni bir genetik testten bahsetti yaptırdık deolosyon bulundu iyimi kötümü bilmiyorum önümüzdeki hafta testin sonucu iyi gelmiş hocaya göre innelere baslatacak bunu bile belirtirken o kadar temkinliydiki herkes de aynı sonucu vermiye bilir diye bi acık kapı bıraktı yani emre beyin tavrı bu buda bizim hosumuza gidiyor gereginden fazla umut baglatmıyor canını sıkma gun dogmadan neler dogar rabbim yardımcınız olsun
canım nasılsın giremiyorum okulda tek idareciyim vakit bulamadım. hipofizde ne çıktı anlamadım ciddi bir şey değildir inşallah biz de kasımda gideceğiz eşim çok yoğun eve bile gelemiyor tedavi de yarım yamalak sen biliyor musun yeni hastanede randevu nasıl test nasıl veriliyor ersel bey yok diye okudum neredeymiş acaba topiğe giremeyince kendimi her şeyden uzak kalmış hissediyorumCanimm bizimde genetik testimiz normal cikti fshmiz 7 bitek prolaktin yuksek 5mm mikroadenom cikti hipofizde ondan kaynskli mi bilmiyoruz.. rabbim sabir versin hepimize cok dua ediyorumm sizin inhibin b kacti canim
Canim prolaktin yuksektti ya mr cekildi hipofizde mikroadenom cikti 5mm cok ciddi bisey degil dedi hoca bu prolaktini yukseltiomus bi hap kullanick esim.bizde kasimda gidebilrz cnm.canim florya klinigi ariycan randevu alican esin klinikte test vericek arif bey orda bakicak. Ersel beyde hacca gitmis bu hafta gelir buyuk ihtimal cnmcanım nasılsın giremiyorum okulda tek idareciyim vakit bulamadım. hipofizde ne çıktı anlamadım ciddi bir şey değildir inşallah biz de kasımda gideceğiz eşim çok yoğun eve bile gelemiyor tedavi de yarım yamalak sen biliyor musun yeni hastanede randevu nasıl test nasıl veriliyor ersel bey yok diye okudum neredeymiş acaba topiğe giremeyince kendimi her şeyden uzak kalmış hissediyorum
Cnm gulerim in esi kullanmis ctesi kontrole gitmisler gerileme varmis artik nedendir bilinmezCANLARRRR
yeni ilaçtan kullanan arkadaş var mı çok merak ediyorum sonuçlarıııı
canım ciddi bir şey olmadığına çok sevindim. gülere üzüldüm neden öyle olmuş ki gerçi ilk gerilemeden sonra sperm gelir diye konuşulmuştu konferansta sen nasılsın iyi misinCnm gulerim in esi kullanmis ctesi kontrole gitmisler gerileme varmis artik nedendir bilinmez
Iyiym canim cok sukur napalim gunler geciyo iste. Belki kasimda karsilasiriz canim kesin tarih belli mi.. evet bnde okumustum gerilemedn sonra sperm cikisi artiomus allah bilir tabii..rabbim nasip etsinn insallahcanım ciddi bir şey olmadığına çok sevindim. gülere üzüldüm neden öyle olmuş ki gerçi ilk gerilemeden sonra sperm gelir diye konuşulmuştu konferansta sen nasılsın iyi misin
ben bunu yeni duydum böyle birşey demişlermiydi hatırlamıyorum bizde 2 şişe protein kullandık testte gerileme oldu,inşallahhhh dediğiniz gibidircanım ciddi bir şey olmadığına çok sevindim. gülere üzüldüm neden öyle olmuş ki gerçi ilk gerilemeden sonra sperm gelir diye konuşulmuştu konferansta sen nasılsın iyi misin
evet canım hatta kulakları çınlasın biz kendisine çok güveniyoruz ersel beyde yanına gittiğimizde demişti hatta anlatmıştı da tabi herşeyi allah bilir ama proteinle ilgili çok güzel konuştular biz kullanmıyoruz ama çok umut bağladık sıvılar gibi o da sanırımben bunu yeni duydum böyle birşey demişlermiydi hatırlamıyorum bizde 2 şişe protein kullandık testte gerileme oldu,inşallahhhh dediğiniz gibidir
canım ben biraz ümitsizim ilaçları kullanamadığımız için üzgünüm açıkçası normalde ağustos sonuydu ama ekime kaldı derken kasıma kaldı sen tam tarihini söylersen bende o tarihe almaya çalışırımIyiym canim cok sukur napalim gunler geciyo iste. Belki kasimda karsilasiriz canim kesin tarih belli mi.. evet bnde okumustum gerilemedn sonra sperm cikisi artiomus allah bilir tabii..rabbim nasip etsinn insallah
Canim bizde daha ucak bileti almadik o yuzden tam net degil valla karsilassak iyi olur :)) hormon testi yaptirdnzmi hic buaradacanım ben biraz ümitsizim ilaçları kullanamadığımız için üzgünüm açıkçası normalde ağustos sonuydu ama ekime kaldı derken kasıma kaldı sen tam tarihini söylersen bende o tarihe almaya çalışırım
canım eşime çok randevu aldım ama hiç gitmedi müsait olamadı sizde durum ne hayalimden haber göremedim teseye karar vermişlerdi ne oldu acabaCanim bizde daha ucak bileti almadik o yuzden tam net degil valla karsilassak iyi olur :)) hormon testi yaptirdnzmi hic buarada
Cnm daha tese olmadi esi herhlde oda kasimda.. cnm valla en son hormon testi yaptrip hocaya yolladk genetik testlerle beraber. Fsh 0.159 lh ta 0 kusurlerde testesteron 9 olmus boyle iste hoca iyi demis ben konusmayinca tatmin olmuyorumcanım eşime çok randevu aldım ama hiç gitmedi müsait olamadı sizde durum ne hayalimden haber göremedim teseye karar vermişlerdi ne oldu acaba
Evet canım çok güzel konuştular bizde gülerim arkadaşımızdda kullandık 2 şişe ama onlardada bizdede testlerde düşüş oldu bizim daha 3 şişemiz var kullanıyoruz bakalım inşallah öyledirde bir mucize olur bakalım hayırlısıevet canım hatta kulakları çınlasın biz kendisine çok güveniyoruz ersel beyde yanına gittiğimizde demişti hatta anlatmıştı da tabi herşeyi allah bilir ama proteinle ilgili çok güzel konuştular biz kullanmıyoruz ama çok umut bağladık sıvılar gibi o da sanırım
canım biz kullandık arkadaşların dediği gibi ama beklenen muhteşem etkiyi oluşturmadı maalesefCANLARRRR
yeni ilaçtan kullanan arkadaş var mı çok merak ediyorum sonuçlarıııı
canım doğan bey yani ankada kulanmış ondada gerilme başlamış o demişti eşime ki gerileme olmuş bazılarında yani tek bizlerde işe yaramamış değil başkalarıa varmış maalesefEvet canım çok güzel konuştular bizde gülerim arkadaşımızdda kullandık 2 şişe ama onlardada bizdede testlerde düşüş oldu bizim daha 3 şişemiz var kullanıyoruz bakalım inşallah öyledirde bir mucize olur bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?