Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
BENGUSU...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku

Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

eskidik gari yavaş yavaş terkettim bu topiğide yalan değil...biz çok denedik olmıyıncada pes ettik artık napalım olmıyınca olmuyor sağlığımız yerinde olsunda bunada şükür diyerek kendimi kandırsamda benim umudum kızım (evlat edinceğim bebek) inş. onunla acılarımız,özlemlerimiz dinecek evimize huzur gelicek yakında gelir zaten :)heycanla beklemekteyiz...inş. tedaviye bi an önce başlarsında evladına kavuşursun Allah size nasip etsin.

iyiyimm tatlımm sen gelirmiydinn buralaraaa kızz
benim cadı gece birden önce uyumuyoo pc hep açık ama başına oturamıyorum fazla
sen napıyosunnnnnnn bakimm
kızım seni takip ediodum dedim ya sen burda gözüküyodun bende yazem bari dedim ))) hehehe
nazlı kız işte senide gece ayağa dikio desene )) senin cadıda pek tatlı oldu maşallah yanaklarından öp benim içinde :)

cnm ya evet uzakalştın sende haklısın eskisi gibi değil buralar zaten enrde eski kızlar muhabebbet herşeyden ahyata dair herşeyden konuşurduk eğlenirdik ama artık yok..
maşalalh kızın geliyor demekki az kaldı he.yuvana huzur bereket ve mutluluk getirsin cnm ..
amin rabbim gönlümüzden ne geçerse hayırlısını nasp etsin..ara ara gel yaz kızın gelince de yaz merak ederim ben

21-TOSBAG--------------------16/10/2014 PERŞEMBE

Sıra TOSBAG kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA SEMİ var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

amin cnm evet gercekten cok soguk tepkiler veriyo ben neysede esimi umutsuzluga daha cok kaptiriyo bizde pataloji sonucumuzu bekliyoruz bakalim bizm durumumuz nasil olcak cok stresliyim aslinda ins guzel bi haber aliriz cnm

Canimm bizimde genetik testimiz normal cikti fshmiz 7 bitek prolaktin yuksek 5mm mikroadenom cikti hipofizde ondan kaynskli mi bilmiyoruz.. rabbim sabir versin hepimize cok dua ediyorumm sizin inhibin b kacti canim
canım nasılsın giremiyorum okulda tek idareciyim vakit bulamadım. hipofizde ne çıktı anlamadım ciddi bir şey değildir inşallah biz de kasımda gideceğiz eşim çok yoğun eve bile gelemiyor tedavi de yarım yamalak sen biliyor musun yeni hastanede randevu nasıl test nasıl veriliyor ersel bey yok diye okudum neredeymiş acaba topiğe giremeyince kendimi her şeyden uzak kalmış hissediyorum

CANLARRRR
yeni ilaçtan kullanan arkadaş var mı çok merak ediyorum sonuçlarıııı

Canim prolaktin yuksektti ya mr cekildi hipofizde mikroadenom cikti 5mm cok ciddi bisey degil dedi hoca bu prolaktini yukseltiomus bi hap kullanick esim.bizde kasimda gidebilrz cnm.canim florya klinigi ariycan randevu alican esin klinikte test vericek arif bey orda bakicak. Ersel beyde hacca gitmis bu hafta gelir buyuk ihtimal cnm

Cnm gulerim in esi kullanmis ctesi kontrole gitmisler gerileme varmis artik nedendir bilinmez
canım ciddi bir şey olmadığına çok sevindim. gülere üzüldüm neden öyle olmuş ki gerçi ilk gerilemeden sonra sperm gelir diye konuşulmuştu konferansta sen nasılsın iyi misin

canım ciddi bir şey olmadığına çok sevindim. gülere üzüldüm neden öyle olmuş ki gerçi ilk gerilemeden sonra sperm gelir diye konuşulmuştu konferansta sen nasılsın iyi misin
Iyiym canim cok sukur napalim gunler geciyo iste. Belki kasimda karsilasiriz canim kesin tarih belli mi.. evet bnde okumustum gerilemedn sonra sperm cikisi artiomus allah bilir tabii..rabbim nasip etsinn insallah

ben bunu yeni duydum böyle birşey demişlermiydi hatırlamıyorum bizde 2 şişe protein kullandık testte gerileme oldu,inşallahhhh dediğiniz gibidir

ben bunu yeni duydum böyle birşey demişlermiydi hatırlamıyorum bizde 2 şişe protein kullandık testte gerileme oldu,inşallahhhh dediğiniz gibidir
evet canım hatta kulakları çınlasın biz kendisine çok güveniyoruz ersel beyde yanına gittiğimizde demişti hatta anlatmıştı da tabi herşeyi allah bilir ama proteinle ilgili çok güzel konuştular biz kullanmıyoruz ama çok umut bağladık sıvılar gibi o da sanırım

Iyiym canim cok sukur napalim gunler geciyo iste. Belki kasimda karsilasiriz canim kesin tarih belli mi.. evet bnde okumustum gerilemedn sonra sperm cikisi artiomus allah bilir tabii..rabbim nasip etsinn insallah
canım ben biraz ümitsizim ilaçları kullanamadığımız için üzgünüm açıkçası normalde ağustos sonuydu ama ekime kaldı derken kasıma kaldı sen tam tarihini söylersen bende o tarihe almaya çalışırım

Canim bizde daha ucak bileti almadik o yuzden tam net degil valla karsilassak iyi olur :)) hormon testi yaptirdnzmi hic buarada

Canim bizde daha ucak bileti almadik o yuzden tam net degil valla karsilassak iyi olur :)) hormon testi yaptirdnzmi hic buarada
canım eşime çok randevu aldım ama hiç gitmedi müsait olamadı sizde durum ne hayalimden haber göremedim teseye karar vermişlerdi ne oldu acaba

canım eşime çok randevu aldım ama hiç gitmedi müsait olamadı sizde durum ne hayalimden haber göremedim teseye karar vermişlerdi ne oldu acaba
Cnm daha tese olmadi esi herhlde oda kasimda.. cnm valla en son hormon testi yaptrip hocaya yolladk genetik testlerle beraber. Fsh 0.159 lh ta 0 kusurlerde testesteron 9 olmus boyle iste hoca iyi demis ben konusmayinca tatmin olmuyorum

Evet canım çok güzel konuştular bizde gülerim arkadaşımızdda kullandık 2 şişe ama onlardada bizdede testlerde düşüş oldu bizim daha 3 şişemiz var kullanıyoruz bakalım inşallah öyledirde bir mucize olur bakalım hayırlısı

CANLARRRR
yeni ilaçtan kullanan arkadaş var mı çok merak ediyorum sonuçlarıııı
canım biz kullandık arkadaşların dediği gibi ama beklenen muhteşem etkiyi oluşturmadı maalesef
canım doğan bey yani ankada kulanmış ondada gerilme başlamış o demişti eşime ki gerileme olmuş bazılarında yani tek bizlerde işe yaramamış değil başkalarıa varmış maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…