kizlar pataloji sonucumuz cikmis emre bey esimi arayip soylemis istr sonuc su sekilde hic bi hucre gorulmemis bu durumda napilir bilmiyorum emre bey su anda yapicak bisey yok demis esim bu olayi atlattikca ben elimi ayagimi herseyden cekmeye basladim niye boyle oldu anlamadim bu durumda celalettin hocayla bizde irtibata gecmelimiyiz yoksa gecsekte faydasini goremezmiyiz ki
çok şükür canım umut hep varda işte tek çizgiyi görünce hayal kırklğnı çok ii bilirisn inşlh iyi haberler veririm çok sağolCanım buradaki kimse sana olmaz yapma demez,burada gördüğün insanlar hayattaki en umutlu insanlar,asla Allahtan umudumuzu kesmeyiz,dedimya bizler sperm olmadığı halde kaç kere test yaptık,hele birde sizin gibi azda olsa sperm olsaydı,çoktan yapmıştık 1 hafta daha asla sabredemezdikHakkınıda hayırlısı olsun inşallah hamilesindir 1 hafta sonra halaylık haberler verirsin bize,hayırlı yolculuklar
anladım canım çok haklısın ama ne biliyim beklemek isityorum çok sağol hakkımda hayrlısı inşlhŞehir dışına çıkacaksın ama ordada aynı şeyi düşüneceksin ve için hiç rahat olmayacak
Bende öyle düşünmüştüm.
Pazartesi şehir dışına çıkacaktım.
Cumartesi kan verdim.Olmadığını görünce defteri kapatmıştım
Daha çok var mı yok mu diye beynini kurcalarken
Önceden yap ki tedbrini al bence.
En azından test yap
sertoli cell only çıkmış sonuç anladığım kadarıyla,eşinin testisleri ne durumda boyutu falan,testisler yerindemi,azosperm sebebiniz ne,daha önce söylemişsindir belki ama ben hatırlamıyorum kusura bakma çok soru sordumkizlar pataloji sonucumuz cikmis emre bey esimi arayip soylemis istr sonuc su sekilde hic bi hucre gorulmemis bu durumda napilir bilmiyorum emre bey su anda yapicak bisey yok demis esim bu olayi atlattikca ben elimi ayagimi herseyden cekmeye basladim niye boyle oldu anlamadim bu durumda celalettin hocayla bizde irtibata gecmelimiyiz yoksa gecsekte faydasini goremezmiyiz ki
kizlar pataloji sonucumuz cikmis emre bey esimi arayip soylemis istr sonuc su sekilde hic bi hucre gorulmemis bu durumda napilir bilmiyorum emre bey su anda yapicak bisey yok demis esim bu olayi atlattikca ben elimi ayagimi herseyden cekmeye basladim niye boyle oldu anlamadim bu durumda celalettin hocayla bizde irtibata gecmelimiyiz yoksa gecsekte faydasini goremezmiyiz ki
ins bi tedavi yontemi vardir cnm su ana kadar gittigimiz doktorlar hep tek careniz tese varsa var yoksa yok dediler simdi oraya da gidersek ve ayni sekilde donersek cok uzuluruz benim icin hic sorun degilcnm uzun bi tedaviye bile raziyim yetrrki bisey icin savasalim su anda elimizden hicbirsey gelmiyo cnm bizim gibi olupta c.hocaya giden arkaadaslar varmiCanım eşin önce kendini biraz toparlasın
1-2 ay sonra tekrar Celalettin Peru ya gidersiniz
Ve eminim ki pişam olmazsınız
Rabbim bir yoluna koymuştur elbet
Bunda da vardır bir hayır
Ama uzun süren bir tedavi bu
Hemen pes etmek yok
yok.cnm. sorun degil testisler felan normal sebebimizde belli degil sadece bazi hormanlar yuksekti esim kucukken bi hastalik felanda gecrmemis tese olduk cikmadi patalojo sonucundada bisey cikmamis galiba o.dediginden esime tam sormak istemedim anliyacagi ama sadece hic bi hucre gorulmemis dedi banasertoli cell only çıkmış sonuç anladığım kadarıyla,eşinin testisleri ne durumda boyutu falan,testisler yerindemi,azosperm sebebiniz ne,daha önce söylemişsindir belki ama ben hatırlamıyorum kusura bakma çok soru sordum
amin cnm amin inan bana uzun surmesi hic problem dedil en.azindan. bi umudumuz olsun su anda elimizden bisey gelmiyo.duadan baska o zamn bekleriz en azindanÖnce biraz kafanızı dağıtın sonra bence celalettin bey ve ersel beyle tedaviye devam edin derim. pişman olmayacaksınız. sadece sabır ve dua tedavi uzun çünkü.Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın.
canım bizler buraya gelen arkadaşları hep uyarmaya çalışıyoruz belki bizler yanlış anlaşılıyoruz ama kendimiz yaşadığımız için başkalrınında yaşamasını istemiyoruz,daha öncesinde iz tedavi oldunuzmu bilmiyorum ama malesef çoğu arkadaşımız hiç tedavi görmeden teseye alınıyor,bence bu yanlış,teseye kesinlikle karşı değilim ama öncesinde hiç tedavi olmadan olunmasına karşıyım enazında 6 ay 1 sene kadar tedavi olup ondan sonra tese yapılmalı diye düşünüyorum,bu tesede sperm bulma olasılığını artıracaktır,sperm testinde hiç hücre yokken tese yapmak bana çok manasız geliyor.Ben illaki Celalettin hocada tedavi olunsun demiyorum hangi doktor olursa olsun önce tedavi yolunu denenmeli tamam normal yoldan çıkış olmayabilir ama tesede sperm bulma şansı artırılabilir.Yanlışım varsa düzeltsin beni arkadaşımız ,ECRİN-BEBEK arkadaşımız yanlış hatırlamıyorsam Celalettin hocada bir süre tedavi olduktan sonra tese olmuşlardı tesede 15 tane sperm bulunmuştu ben bunda tedavinin etkisi olduğunu düşünüyorum.Bunları sana söylemiyorum bizler bu hatayı yaptık 7 sene önce hormon testi bile yapmadan teseye alındık ama ozaman bu kadar bilgili değildik oyüzden yeni gelen arkadaşlar bu hatayı yapsınlar istemiyorumyok.cnm. sorun degil testisler felan normal sebebimizde belli degil sadece bazi hormanlar yuksekti esim kucukken bi hastalik felanda gecrmemis tese olduk cikmadi patalojo sonucundada bisey cikmamis galiba o.dediginden esime tam sormak istemedim anliyacagi ama sadece hic bi hucre gorulmemis dedi bana
Allah allah kim gelse yaramadı diyor bize de yollayacakti ersel bey ama hacca gidince kaldı. .. ben de üzülmüştum şimdi kullanmasak mı diyorummerhaba sizlere pek iyi haberlerim yok, germ düşmüş, lökosit artmış, protein x2 bize yaramadı maalesef.
cnm bende sana katiliyorum inan bana cok haklisin ayni hataya bizde dustuk iste doktor beye soruyorum hucre olup olmadigini ogrenmemizin baska sansi varmi yok diye sperm olup olmadigini da acip bakmadan bilemeyiz diyor bizimde bi anlik panigimiz bi anlik stresimizden hemen karar verdik iste ama su anda doktora gore yapabilicek birsey yok mus oyle soyluyo bende esim biraz toparlansin celalettin hocaya gorunuruz bizde hic tedavi olmadan tese olduk ne yazikkicanım bizler buraya gelen arkadaşları hep uyarmaya çalışıyoruz belki bizler yanlış anlaşılıyoruz ama kendimiz yaşadığımız için başkalrınında yaşamasını istemiyoruz,daha öncesinde iz tedavi oldunuzmu bilmiyorum ama malesef çoğu arkadaşımız hiç tedavHasan Dayırmeden teseye alınıyor,bence bu yanlış,teseye kesinlikle karşı değilim ama öncesinde hiç tedavi olmadan olunmasına karşıyım enazında 6 ay 1 sene kadar tedavi olup ondan sonra tese yapılmalı diye düşünüyorum,bu tesede sperm bulma olasılığını artıracaktır,sperm testinde hiç hücre yokken tese yapmak bana çok manasız geliyor.Ben illaki Celalettin hocada tedavi olunsun demiyorum hangi doktor olursa olsun önce tedavi yolunu denenmeli tamam normal yoldan çıkış olmayabilir ama tesede sperm bulma şansı artırılabilir.Yanlışım varsa düzeltsin beni arkadaşımız ,ECRİN-BEBEK arkadaşımız yanlış hatırlamıyorsam Celalettin hocada bir süre tedavi olduktan sonra tese olmuşlardı tesede 15 tane sperm bulunmuştu ben bunda tedavinin etkisi olduğunu düşünüyorum.Bunları sana söylemiyorum bizler bu hatayı yaptık 7 sene önce hormon testi bile yapmadan teseye alındık ama ozaman bu kadar bilgili değildik oyüzden yeni gelen arkadaşlar bu hatayı yapsınlar istemiyorum
Malesef canım herkes önce teseyi denemek istiyor, tedavi süreci bekleyecek olmak zor gelior alelacele teseye karar veriliyor,sonrası işte büyük hüsran,doktorlarda hastaları doğru yönlendirmiyor onlarda önce tese yapalım sonra tedavi deneriz mantığındalar ama testislere teseyle dahada zarar veriyorlarcnm bende sana katiliyorum inan bana cok haklisin ayni hataya bizde dustuk iste doktor beye soruyorum hucre olup olmadigini ogrenmemizin baska sansi varmi yok diye sperm olup olmadigini da acip bakmadan bilemeyiz diyor bizimde bi anlik panigimiz bi anlik stresimizden hemen karar verdik iste ama su anda doktora gore yapabilicek birsey yok mus oyle soyluyo bende esim biraz toparlansin celalettin hocaya gorunuruz bizde hic tedavi olmadan tese olduk ne yazikki
cnm yazdim ama alintiliyamamisim.diger mesajdaMalesef canım herkes önce teseyi denemek istiyor, tedavi süreci bekleyecek olmak zor gelior alelacele teseye karar veriliyor,sonrası işte büyük hüsran,doktorlarda hastaları doğru yönlendirmiyor onlarda önce tese yapalım sonra tedavi deneriz mantığındalar ama testislere teseyle dahada zarar veriyorlar
Bence eşin bir süre dinlensin hiç birşey bitmiş değil,testisler yerinde büyüklükleri falan normalmiş,bizde tek testis var oda çok küçük yinede umudumuz var,sizin şansınız daha yüksek,eşin dinlendikten sonra aklınıza yatan doktorla tedaviye başlarsınız canım
Canım hormon tahlilleri,testis ultrosonu ve inhibin b testine bakıyor,ayrıntılı sperm testi yapılıyor hücre spermatit varmı onlara bakılıyor sonra iğne ve bitkisel tedavi uyguluyorlar Ersel beyle birliktecnm yazdim ama alintiliyamamisim.diger mesajda
Malesef canım herkes önce teseyi denemek istiyor, tedavi süreci bekleyecek olmak zor gelior alelacele teseye karar veriliyor,sonrası işte büyük hüsran,doktorlarda hastaları doğru yönlendirmiyor onlarda önce tese yapalım sonra tedavi deneriz mantığındalar ama testislere teseyle dahada zarar veriyorlar
Bence eşin bir süre dinlensin hiç birşey bitmiş değil,testisler yerinde büyüklükleri falan normalmiş,bizde tek testis var oda çok küçük yinede umudumuz var,sizin şansınız daha yüksek,eşin dinlendikten sonra aklınıza yatan doktorla tedaviye başlarsınız canım
ayrıca bu Celalettin hoca dahiliye dr değilmi azosperme çağre olabiliyor mu bizde hormon sorunu yok testis tumırunden ameliyat olmuştu eşim ondan olduğunu duşunuyorz biz bizede yardımcı olabilir miCanım hormon tahlilleri,testis ultrosonu ve inhibin b testine bakıyor,ayrıntılı sperm testi yapılıyor hücre spermatit varmı onlara bakılıyor sonra iğne ve bitkisel tedavi uyguluyorlar Ersel beyle birlikte
maşalah gözünüzaydın darısı kalp atışınaKızlar iyi akşamlar çarşamba günü kese içinde bebek göründü. . Bu çarşamba kalp atışı için gideceğiz. . Eşimin ultrason ekranına bakarken ki yüz ifadesini görmeliydiniz Rabbim hepinize evlat nasip etsin.. bugünlere sizlerde gelin inşallah. .Bu duyguları hepiniz yaşayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?