Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım eşin önce kendini biraz toparlasın
1-2 ay sonra tekrar Celalettin Peru ya gidersiniz
Ve eminim ki pişam olmazsınız
Rabbim bir yoluna koymuştur elbet
Bunda da vardır bir hayır
Ama uzun süren bir tedavi bu
Hemen pes etmek yok

çok şükür canım umut hep varda işte tek çizgiyi görünce hayal kırklğnı çok ii bilirisn inşlh iyi haberler veririm çok sağol

anladım canım çok haklısın ama ne biliyim beklemek isityorum çok sağol hakkımda hayrlısı inşlh

sertoli cell only çıkmış sonuç anladığım kadarıyla,eşinin testisleri ne durumda boyutu falan,testisler yerindemi,azosperm sebebiniz ne,daha önce söylemişsindir belki ama ben hatırlamıyorum kusura bakma çok soru sordum

Önce biraz kafanızı dağıtın sonra bence celalettin bey ve ersel beyle tedaviye devam edin derim. pişman olmayacaksınız. sadece sabır ve dua tedavi uzun çünkü.Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın.

ins bi tedavi yontemi vardir cnm su ana kadar gittigimiz doktorlar hep tek careniz tese varsa var yoksa yok dediler simdi oraya da gidersek ve ayni sekilde donersek cok uzuluruz benim icin hic sorun degilcnm uzun bi tedaviye bile raziyim yetrrki bisey icin savasalim su anda elimizden hicbirsey gelmiyo cnm bizim gibi olupta c.hocaya giden arkaadaslar varmi

yok.cnm. sorun degil testisler felan normal sebebimizde belli degil sadece bazi hormanlar yuksekti esim kucukken bi hastalik felanda gecrmemis tese olduk cikmadi patalojo sonucundada bisey cikmamis galiba o.dediginden esime tam sormak istemedim anliyacagi ama sadece hic bi hucre gorulmemis dedi bana

amin cnm amin inan bana uzun surmesi hic problem dedil en.azindan. bi umudumuz olsun su anda elimizden bisey gelmiyo.duadan baska o zamn bekleriz en azindan

EDA09...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)

CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku

Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

canım bizler buraya gelen arkadaşları hep uyarmaya çalışıyoruz belki bizler yanlış anlaşılıyoruz ama kendimiz yaşadığımız için başkalrınında yaşamasını istemiyoruz,daha öncesinde iz tedavi oldunuzmu bilmiyorum ama malesef çoğu arkadaşımız hiç tedavi görmeden teseye alınıyor,bence bu yanlış,teseye kesinlikle karşı değilim ama öncesinde hiç tedavi olmadan olunmasına karşıyım enazında 6 ay 1 sene kadar tedavi olup ondan sonra tese yapılmalı diye düşünüyorum,bu tesede sperm bulma olasılığını artıracaktır,sperm testinde hiç hücre yokken tese yapmak bana çok manasız geliyor.Ben illaki Celalettin hocada tedavi olunsun demiyorum hangi doktor olursa olsun önce tedavi yolunu denenmeli tamam normal yoldan çıkış olmayabilir ama tesede sperm bulma şansı artırılabilir.Yanlışım varsa düzeltsin beni arkadaşımız ,ECRİN-BEBEK arkadaşımız yanlış hatırlamıyorsam Celalettin hocada bir süre tedavi olduktan sonra tese olmuşlardı tesede 15 tane sperm bulunmuştu ben bunda tedavinin etkisi olduğunu düşünüyorum.Bunları sana söylemiyorum bizler bu hatayı yaptık 7 sene önce hormon testi bile yapmadan teseye alındık ama ozaman bu kadar bilgili değildik oyüzden yeni gelen arkadaşlar bu hatayı yapsınlar istemiyorum

merhaba sizlere pek iyi haberlerim yok, germ düşmüş, lökosit artmış, protein x2 bize yaramadı maalesef.

merhaba sizlere pek iyi haberlerim yok, germ düşmüş, lökosit artmış, protein x2 bize yaramadı maalesef.
Allah allah kim gelse yaramadı diyor bize de yollayacakti ersel bey ama hacca gidince kaldı. .. ben de üzülmüştum şimdi kullanmasak mı diyorum

cnm bende sana katiliyorum inan bana cok haklisin ayni hataya bizde dustuk iste doktor beye soruyorum hucre olup olmadigini ogrenmemizin baska sansi varmi yok diye sperm olup olmadigini da acip bakmadan bilemeyiz diyor bizimde bi anlik panigimiz bi anlik stresimizden hemen karar verdik iste ama su anda doktora gore yapabilicek birsey yok mus oyle soyluyo bende esim biraz toparlansin celalettin hocaya gorunuruz bizde hic tedavi olmadan tese olduk ne yazikki

Malesef canım herkes önce teseyi denemek istiyor, tedavi süreci bekleyecek olmak zor gelior alelacele teseye karar veriliyor,sonrası işte büyük hüsran,doktorlarda hastaları doğru yönlendirmiyor onlarda önce tese yapalım sonra tedavi deneriz mantığındalar ama testislere teseyle dahada zarar veriyorlar
Bence eşin bir süre dinlensin hiç birşey bitmiş değil,testisler yerinde büyüklükleri falan normalmiş,bizde tek testis var oda çok küçük yinede umudumuz var,sizin şansınız daha yüksek,eşin dinlendikten sonra aklınıza yatan doktorla tedaviye başlarsınız canım

[QUOTE="BALIM1905, post: 37361751, member: 300Hasan D]Malesef canım herkes önce teseyi denemek istiyor, tedavi süreci bekleyecek olmak zor gelior alelacele teseye karar veriliyor,sonrası işte büyük hüsran,doktorlarda hastaları doğru yönlendirmiyor onlarda önce tese yapalım sonra tedavi deneriz mantığındalar ama testislere teseyle dahada zarar veriyorlar
Bence eşin bir süre dinlensin hiç birşey bitmiş değil,testisler yerinde büyüklükleri falan normalmiş,bizde tek testis var oda çok küçük yinede umudumuz var,sizin şansınız daha yüksek,eşin dinlendikten sonra aklınıza yatan doktorla tedaviye başlarsınız canım[/QUOTE]
ins cnm ALLAH yardimcimiz olsun ne diyelim su durumda bize bakan tek doktor celalettin bey sanirim baska bi doktor oldugunu bilmiyorum duymadimda hoca ilk etapta nelere bakiyo cnm nasil bi tedavi uyguluyor biraz anlatirmisin rica etsem

cnm yazdim ama alintiliyamamisim.diger mesajda

cnm yazdim ama alintiliyamamisim.diger mesajda
Canım hormon tahlilleri,testis ultrosonu ve inhibin b testine bakıyor,ayrıntılı sperm testi yapılıyor hücre spermatit varmı onlara bakılıyor sonra iğne ve bitkisel tedavi uyguluyorlar Ersel beyle birlikte

canım sizde neden tek testis var testis tumorunden mi yoksa bizimde öyle

Canım hormon tahlilleri,testis ultrosonu ve inhibin b testine bakıyor,ayrıntılı sperm testi yapılıyor hücre spermatit varmı onlara bakılıyor sonra iğne ve bitkisel tedavi uyguluyorlar Ersel beyle birlikte
ayrıca bu Celalettin hoca dahiliye dr değilmi azosperme çağre olabiliyor mu bizde hormon sorunu yok testis tumırunden ameliyat olmuştu eşim ondan olduğunu duşunuyorz biz bizede yardımcı olabilir mi

Kızlar iyi akşamlar çarşamba günü kese içinde bebek göründü. . Bu çarşamba kalp atışı için gideceğiz. . Eşimin ultrason ekranına bakarken ki yüz ifadesini görmeliydiniz Rabbim hepinize evlat nasip etsin.. bugünlere sizlerde gelin inşallah. .Bu duyguları hepiniz yaşayın

Son düzenleme:
maşalah gözünüzaydın darısı kalp atışına
sonuna kadar hep böyle gitsin darısı bizlere bol bol dua et bizlere hamiş seni......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…