canım biz kullandık arkadaşların dediği gibi ama beklenen muhteşem etkiyi oluşturmadı maalesef
canım doğan bey yani ankada kulanmış ondada gerilme başlamış o demişti eşime ki gerileme olmuş bazılarında yani tek bizlerde işe yaramamış değil başkalarıa varmış maalesef
Hadi canım ya nebileyim arkadaşlar öyle diyince umtlandım belki sonradan bir ilerleme olur diye,niye böyle olduki acaba Ersel bey hacca gitmişti bugün gelicekmiş zannedersem ,bakalım o bir açıklama yapar herhalde gelincecanım biz kullandık arkadaşların dediği gibi ama beklenen muhteşem etkiyi oluşturmadı maalesef
canım doğan bey yani ankada kulanmış ondada gerilme başlamış o demişti eşime ki gerileme olmuş bazılarında yani tek bizlerde işe yaramamış değil başkalarıa varmış maalesef
Evet canım çok güzel konuştular bizde gülerim arkadaşımızdda kullandık 2 şişe ama onlardada bizdede testlerde düşüş oldu bizim daha 3 şişemiz var kullanıyoruz bakalım inşallah öyledirde bir mucize olur bakalım hayırlısı[/QUOTE
üzüldüm ya inşallah sonradan birden bire iyi sonuçlar gelir
Canım testleriniz ne güzel inşallah güzel sonuçlar alırsınızCnm daha tese olmadi esi herhlde oda kasimda.. cnm valla en son hormon testi yaptrip hocaya yolladk genetik testlerle beraber. Fsh 0.159 lh ta 0 kusurlerde testesteron 9 olmus boyle iste hoca iyi demis ben konusmayinca tatmin olmuyorum
Evet canım çok güzel konuştular bizde gülerim arkadaşımızdda kullandık 2 şişe ama onlardada bizdede testlerde düşüş oldu bizim daha 3 şişemiz var kullanıyoruz bakalım inşallah öyledirde bir mucize olur bakalım hayırlısı
canım üzme kendini herkeste aynı etkiyi gösterecek diye bir şey yok şifa neyden gelir bilemeyiz, inş daha güzel yeni ilaçlar tedavi şekilleri çıkarda hepimizin yüzü güler..Biz proteini daha kullanmaya başlamamıştık
Şu anda sperma sıvılarındayız
Eşim ramazanda bitkiselleri bir hayli aksatınca
Daha onu kullanma şansımız olmadı
Gerileme duyumları alınca üzülüyorum yaaaa
Grubumuza nazar değdi
bizde 4 şişe bitirdik protein x2 den belki etkisi sonradan çıkar inş. da öyle olur, hac dan dönsün bi dinlensin 2-3 gün sonra ararız onu inşHadi canım ya nebileyim arkadaşlar öyle diyince umtlandım belki sonradan bir ilerleme olur diye,niye böyle olduki acaba Ersel bey hacca gitmişti bugün gelicekmiş zannedersem ,bakalım o bir açıklama yapar herhalde gelince
cnm.hakkiniza hayirlisi neyse o olsun .umarim.kizin gelince yuvan nese mutlulukla dolar.eski dostlar nasılsınız
eski topiğe şöyle bir bakim dedim
tedavide olanlara Rabbim yardım etsin
inşallah kucaklarınız çifter çifter hayırlı evlatlarla dolsun
bizde galiba tedaviyi bıraktık
2 ay oldu nerdeyse dr gitmedik
eşimde bir arpa boyu ilerleme olmadı
1 yılıda geçmişti tedaviye başlayalı aradım randevu falan aldım ama gitmedi
zaten bu aralar kızım gelicek gibi hissediyorum
minik keseler yaptım sırada şişeler var
o kadar güzel ki kızım için hazırlık yapıyorum
Günaydın canımakşam en son ben yazmısım bari sabahtA BEN acayım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sana da hayırlı cumalar...Günaydın canım
Hayırlı cumalar
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar sat 14 eylül bat 14 ekim bugün ayın 18i ve ben hala adet olmadım 7-8 aydır düzenliyim ne yapayım bilemedim sizce umut varmı????
Canim normalde duzenlimidir. Zaman zaman stresten gecikebiliyo. Insallahh rabbim bu cuma gunu mucizeni yollamistir :)günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar sat 14 eylül bat 14 ekim bugün ayın 18i ve ben hala adet olmadım 7-8 aydır düzenliyim ne yapayım bilemedim sizce umut varmı????
olabilir cnm çok stresli bi ay geçirdim ne biliyim bi yandan umutlanıyorm bi yandanda kızıyorm kendime sizde bana kızın boşuna umutlanmıyım ya böyle dha çok üzülüyo insan test yapmak istemiyorum tek çzgiyi görmekten bıktım usandım artık iyi dileklerin için teşekkrlerBilemiyoruk ki canım ya
Belli de olmaz belki vardır
Belki de sitrest ten gecikmiştir
Benim de 2 ay önce 10 gün gecikmişti
Sonra da gelmek zorunda kaldı garibim
O da azcık 9 ay dinlenmek istiyo ama nafilee ne yazık ki
İçinin rahat olmasını istiyorsan bi test al yap bakalım
Bize de haber ver.
İnşALLAH vakti saati gelmiştir ki bebişin hazır ola geçmiştir.
evet canım uzun zamandır düzenliydi bilemiyorum hakkmda hayrlısı inşlhh hepimiz için gönlümzden geçen olur çok sağolCanim normalde duzenlimidir. Zaman zaman stresten gecikebiliyo. Insallahh rabbim bu cuma gunu mucizeni yollamistir :)
sizde sperm vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam azosperm değildiniz,olabilir neden olmasın 1 sperm yeterli,rabbim oldesin yeterki olmayacak bişrşey yok,bence test yapın şüpheyle durmak daha zor,bizde hiç sperm olmadığı halde kaç kere test yaptığımı ben bile bilmiyorum,birde bende adet düzensizliği var heray senin bu yaşadığın duyguları yaşıyorum acaba hamilemiyim yoksa yine adetimmi gecikti diye.günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar sat 14 eylül bat 14 ekim bugün ayın 18i ve ben hala adet olmadım 7-8 aydır düzenliyim ne yapayım bilemedim sizce umut varmı????
evet canım en son testimizde sperm bulunmuştu.bilemiyorum çok korkuyorum aslında buraya yazmamın sebebi test yapmam için desteklemeyin vazgeçirin beni ama görüyorum ki herkeste azcık da olsa umut var rabbim görsün duysun umudumuzu çoğaltsın inşlh şehir dışına çıkıcam bugün bi hafta sonra döncem o zamana kadar yapmayı düşünmüyorum Rabbim hakkmda hayrlısnı nasip etsin çok sağol desteğin içinsizde sperm vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam azosperm değildiniz,olabilir neden olmasın 1 sperm yeterli,rabbim oldesin yeterki olmayacak bişrşey yok,bence test yapın şüpheyle durmak daha zor,bizde hiç sperm olmadığı halde kaç kere test yaptığımı ben bile bilmiyorum,birde bende adet düzensizliği var heray senin bu yaşadığın duyguları yaşıyorum acaba hamilemiyim yoksa yine adetimmi gecikti diye.
Canım buradaki kimse sana olmaz yapma demez,burada gördüğün insanlar hayattaki en umutlu insanlar,asla Allahtan umudumuzu kesmeyiz,dedimya bizler sperm olmadığı halde kaç kere test yaptık,hele birde sizin gibi azda olsa sperm olsaydı,çoktan yapmıştık 1 hafta daha asla sabredemezdikevet canım en son testimizde sperm bulunmuştu.bilemiyorum çok korkuyorum aslında buraya yazmamın sebebi test yapmam için desteklemeyin vazgeçirin beni ama görüyorum ki herkeste azcık da olsa umut var rabbim görsün duysun umudumuzu çoğaltsın inşlh şehir dışına çıkıcam bugün bi hafta sonra döncem o zamana kadar yapmayı düşünmüyorum Rabbim hakkmda hayrlısnı nasip etsin çok sağol desteğin için
evet canım en son testimizde sperm bulunmuştu.bilemiyorum çok korkuyorum aslında buraya yazmamın sebebi test yapmam için desteklemeyin vazgeçirin beni ama görüyorum ki herkeste azcık da olsa umut var rabbim görsün duysun umudumuzu çoğaltsın inşlh şehir dışına çıkıcam bugün bi hafta sonra döncem o zamana kadar yapmayı düşünmüyorum Rabbim hakkmda hayrlısnı nasip etsin çok sağol desteğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?