Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayrıca bu Celalettin hoca dahiliye dr değilmi azosperme çağre olabiliyor mu bizde hormon sorunu yok testis tumırunden ameliyat olmuştu eşim ondan olduğunu duşunuyorz biz bizede yardımcı olabilir mi
evet canım dahiliye doktoru ama kendiside bu sorunu yaşadığı için azosperm konusunda kendini çok geliştirmiş,birçok tedavi ettiği hastası var
Ancak hormonal tedavi uygluyor sizde geçmişte testis tümörü sorunu yaşadığınız için bu tedavinin bir zararı olabilir sizin için ,doktorlara danışmanızı öneririm sağlık herşeyden önce gelir.

saol canım sizlerde çok geçmiş olsun azospermide kendini gelişirdiyse belki bizede faydası olur neye umut bağlıyacağımı şaşırdım en ufak Bi şeyde çare olabilir belki

Arkadaşlar iyi akşamlar . Eşim azosperm yeni tedaviye başladık yani doktorumuz kaan aydos randevu 4 aralığa verebildiler çok yoğunmuş bu arada doktor o zamana kadar beklemeyelim ilaç tedavisine başlayalım dedi endol ve sudafed kullanıp 15 gün sonra değerleri mail atmamızı söylemiş. Bu arada ben internetten araştırdığım kadarıyla eşime hormon tahlilleri ( hoca fsh ve total testesteron tahlili yapyırmasını istemiş) dışında çinko , magnezyum , vitamin b12 , folat gibi tahlillere de baktırmasını söyledim ve sonuçlar çıktı çinko normalden baya düşük magnezyum düşük vitamin b12 normal değerden yüksek anlamadığım bu değerlerin normal olmaması sperm uretimini etkilermi acaba şimdiye kadar hiçbir doktor bu testlere baktırmamızı söylemedi ben isteğimle baktırdım bu konu da fikri olan varmı paylaşırsanız sevinirim

Cnm alintilari yanlis almisin.ama vardir bunda da bi hayir bende kismetse bu ssene sonuna kadar tup bebek denemesi yapicam insl yazdigin gercek olur.
ya yeni üye oldum birde telden takip ediyorum yanlışlık yapabilirim kusura bakmayın inşallah olur sizinde

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varmı ???

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varmı ???
Canim bi sitede okumustum ordan kopyaliyorum yardimci olur muyum bilmiyorum bi oku istersen
""Geçen sene bir çiftin çocuğu olmuyordu.Erkekte hiç sperm yoktu.6 yıl hastanelerde çözüm aramışlar.Bana danıştıklarında bir kısım testlerle erkeğin vücudunda bir mineralin eksik olabileceğini düşündüm.(Bakır) .Bir kaç şey önerdim ve 3 ay sonra erkekte 70 milyon canlı sperm oluştu.Eşi ikiz hamile kaldı ve şimdi çocukları var.( Tabii her erkekte bakır eksik olacak diye bir kural yok ama bir mineral eksikliği olunca , canlo oluşamıyor.Bu çinko da olabilir , başka mineral de olabilir.)
En büyük şüpheli mineral Çinko.Ben çocuğu labratuvara çinko testine yönlendirdim.Çinko'su normalin 3 misli fazla çıktı.Çinko fazla olunca hücrelerde bakır kalmıyor.Galiba çocuğa uzun süre çinko takviyesi yapmışlar.
V2000 hapı ile vitamin-mineral ve aminoasit dengelenince durum düzeldi.Keçiboynuzu ve havuç kürünün de büyük etkisi oldu.
Kendilerine önerdiğim şunlardı;
1) Eksik vitamin,mineral aminoasitleri tamamlamak için solgar firmasının v 2000 mültivitamin hapını kullanmak
2) Prof.Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu'nun kitabında yazan keçiboynuzu ve havuç kürünü uygulamaları
Sayın Prof.Dr'umuzun yeni yayımladığı "Bitkisal Sağlık Rehberi " isimli kitabın içinde de bu kürler ve faydaları detaylı bir şekilde anlatılıyor. """
Ümid ederim yarrlı olur.
Saygılarımla
Ercüment Evrim
bitkilerle-

merhaba sizlere pek iyi haberlerim yok, germ düşmüş, lökosit artmış, protein x2 bize yaramadı maalesef.

Üzüldüm canım ya bizimde germ hücreler düşmüştü.Şimdi protein sıvı içiyor eşim.Ve kim içse işe yaramadı diyor bakalım bizde neler çıkacak.İnşallah herkese ilaçlar şifa olur.

Canım hormon tahlilleri,testis ultrosonu ve inhibin b testine bakıyor,ayrıntılı sperm testi yapılıyor hücre spermatit varmı onlara bakılıyor sonra iğne ve bitkisel tedavi uyguluyorlar Ersel beyle birlikte
anladim cnm tesekkur ederim sanirim bizde hic bir hucre yok bu durumdada tedaviye baslatiyomu ki

anladim cnm tesekkur ederim sanirim bizde hic bir hucre yok bu durumdada tedaviye baslatiyomu ki
canım bizdedede mikrotesede hiç hücre bulunmamıştı ama şimdi spermatit çıkışı var,hücre olmayanlarda tedaviye başlatılıyor burda hiç hücresi olmayıp şuan tedavide olan arkadaşımız çok

moralim çok bozuk ben bedenen hem ruhen hayatımda kimseyi istemiyorum....

kaybolduğumu hissediyorum bunalıma girdim galiba bu hayatta kimsem olmadığını hissediyorum.. eşime ihtiyacım olduğunda söyleyemiceksem kime söyliyecem çok kırıldım incindim...
bende bi çık kez böyle düşünüyorum ama çok buyuk bir imtihandayız sabra ve duaya çok ihtiyacımız var

bende bi çık kez böyle düşünüyorum ama çok buyuk bir imtihandayız sabra ve duaya çok ihtiyacımız var

artık çok sıkıldım bunaldım o derecedeyim bu konuyu tamamen unuttum öyle her zaman olanlardan görmemezliğe gelemem.....

ya yeni üye oldum birde telden takip ediyorum yanlışlık yapabilirim kusura bakmayın inşallah olur sizinde
önemli değil cnm aminnn inşlh hepimiz bu ugurda gözyaşları ,acı hüzün yaşıyoruz inşlh mükafatımız evlatlarımzı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…