Sağol canım gece yine geldi su gibi şimdi yok diğer boş embiriyodan kaynaklanıyor. .ameliyattan sonra 8 lerdeydi diye hatırlıyorum testtesteronu
inşlh cnm sizdede oluxcak demekki zamanı gelmemmiş demekten başka bişey diyemiyıorum...
ah cnm geçmiş olsun yaradan korusun meleğini neden olmuş kanama peki
ii olmana sevindim...
umarım bi daha ki sperm testtinde çıkışlarınız hem daha kaliteli hemde sayısı çok olsun...
cnm ya üzüldüm ne dicemi bilemedim...
cnm bence hemen ameliyat olmayın yani küçükte olsa hucre deniyor ama yıkımı zor oluyor insan da çıkmayınca..
siz fish testtini ankara da mı yaptınız yani başka memleketten mi yolladınız eğer başka memleketten yolaldıysanız o sperm sonucu pekte doğru değildir..
hııı inşlh böle geçer gider bebeğin sağlıkla büyüsün de cnm zor kucağına alana kadar korku endişe bitmiyor galiba...Sağol canım gece yine geldi şu gibi şimdi yok diğer boş embiriyodan kaynaklanıyor. .
Yok bitmiyor tatlım. . Hergün ayrı bir endişe. .hııı inşlh böle geçer gider bebeğin sağlıkla büyüsün de cnm zor kucağına alana kadar korku endişe bitmiyor galiba...
her endişe i,nşl yersiz çıksın cnm .. vakti gelince evladını kucağına al..Yok bitmiyor tatlım. . Hergün ayrı bir endişe. .
Ferahcim ayni soru işareti bizde de oluştu.spermlerimiz olmadigi için arif bey 1-2-3 saat beklemesinde sakinca olmadigini söylemiş eşime
kafami cok kurcaliyo bu durum sonucta sperm olmasada hucrelerde canli yani belli bi sure sonra oluolar. Hem diyelimki sperm cikisi oldu olanlarda ölurse.. aminn cemremm insallah hepimiz guzel sonuclar alirz. Bu mubarek gunde rabbim kabul eylesin dualarimizi..cnm inşlh güzel haberler alırsınız test somnucundan
evet o konuda benimde düşüncelerim var benim eşlimde orda vermişti testti ama nasıl oluyo bi sorun olmuyor spermlere yada hücrelere bilemiyorum..
şimdi sonucu öğrendim canım sperm yok yine yokkk
Sağol canım amin rabbim sizlere de hayırlı sağlıklı gebelikler evlatlar nasip etsinher endişe i,nşl yersiz çıksın cnm .. vakti gelince evladını kucağına al..
Gunaydin kizlar ben randevu alicamda arif bey 4 5 gibi geliomus klinige ben saat kaca randevu aliyim 2 ye veya 3 e alsam esim semen ornegini verdgnde sorun olmazmi hucreler acisindn 3 te verse 2 saate kdr hucrwler olmezmi.giden arkadslr nasil yapti. Kizlar.acil cevaplyabilirsenz bugun randevu aliyim dedim ...:)
Anladim canim tamam icim rahatladi. Randevu aliyim ozamn cok sagoll.Canım eşin test verince arif bey hemen incelemiyorki yığın insan bekliyor hepsini sıraya koyuyor.Biz verdiğimizde üzerinden çok zaman geçti telefon açtık hala bakmadım sizinkine demişti.Demekki bir problem olmuyor spermler nasıl dayanıyorsa hücrede demek dayanıyor bence.
Ben de bu konuda tereddütlüyüm sperm vücut ısısında bile en fazla iki saat yaşıyor diye biliyorum ve semen yarım saat içinde işleme alınmalı diye okumuştum hatta daha önce gittiğimiz bir hastaneye evden getirsek dedik Onbeş dakikada burda olabilirseniz getirin demişlerdi yanlış anlaşılmasın ama hem Ücret artırıldı hem de bu şekilde saatli incelemeye geçildi biraz tezatkafami cok kurcaliyo bu durum sonucta sperm olmasada hucrelerde canli yani belli bi sure sonra oluolar. Hem diyelimki sperm cikisi oldu olanlarda ölurse.. aminn cemremm insallah hepimiz guzel sonuclar alirz. Bu mubarek gunde rabbim kabul eylesin dualarimizi..
Canım eşin test verince arif bey hemen incelemiyorki yığın insan bekliyor hepsini sıraya koyuyor.Biz verdiğimizde üzerinden çok zaman geçti telefon açtık hala bakmadım sizinkine demişti.Demekki bir problem olmuyor spermler nasıl dayanıyorsa hücrede demek dayanıyor bence.
Canim evet bnde oyle dusunuyorum ama esim bence mutlaka saklama kosulu vardr klinikte dedi. Bilemiyorum tabii sormak gerekirBen de bu konuda tereddütlüyüm sperm vücut ısısında bile en fazla iki saat yaşıyor diye biliyorum ve semen yarım saat içinde işleme alınmalı diye okumuştum hatta daha önce gittiğimiz bir hastaneye evden getirsek dedik Onbeş dakikada burda olabilirseniz getirin demişlerdi yanlış anlaşılmasın ama hem Ücret artırıldı hem de bu şekilde saatli incelemeye geçildi biraz tezat
Saklama koşulu Olduğunu sanmıyorumCanim evet bnde oyle dusunuyorum ama esim bence mutlaka saklama kosulu vardr klinikte dedi. Bilemiyorum tabii sormak gerekir
Ozmn hucreler ölüyo..ben anlamadim ki bosunami gidiyoruzSaklama koşulu Olduğunu sanmıyorum
Canım tabi sormak Lazım ama ilk duyduğumdan beri dörtten sonra bakılması garip geliyor semen bence sabah saatlerinde verilmeli ve mümkün olduğunca çabuk incelenmeliOzmn hucreler ölüyo..ben anlamadim ki bosunami gidiyoruz
sağolasın canım inşallah sizin haberleriniz güzel olsun sevinelim hep beraber.Gelsinler artık şu spermlerÜzüldüm ya şu nazlı spermler çıksın artık hepimiz güzel haberler duymak istiyoruz.Bir sonraki teste çıkması ümidiyle Allah dualarımızı kabul etsin.
canım merhaba konuşamadım yine oturup konuyu açamadım ama eşim anladı durumu ablamlara gitme sık goruşme seni üzen annem de olsa goruşmceksin benim bu süreçte sana ihtiyacım var morali bozuk depresyonda bi kadına değil dedi bende koyverdim artık ağlamıyorumda artık yavaş yavaş alışıyorum sanırım rabbim bizlere de evlat versin sarılıp koklayalım bizde evladımızı ballandıra ballandıra sevelim iyi olmaya çalışıyorum ama içim çok yanıyo rabbim hiç birimizi isyan ettirmeden anne yapsın artıkcanım naptın merak ettim konuştun mu?
Canim bi cok kisinin bu sekilde bakilmis ciddi anlamda sormak gerekiyoCanım tabi sormak Lazım ama ilk duyduğumdan beri dörtten sonra bakılması garip geliyor semen bence sabah saatlerinde verilmeli ve mümkün olduğunca çabuk incelenmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?