- 24 Ekim 2013
- 409
- 270
- 333
evet canım doktor önerdi.inşallah şifa olur.bakalım bu sefer de olmadı ama inşallah 6 aydan sonra işe yarar ameliyat.beklemeye devam edicez canımAnladim canimm insallah istediginiz gibi artis olur.dr mu proxeed onerdi. Insallah sifaa olurr
Canım merhaba sperm çıkmamaış üzüldüm inşallah ilerleyen zamanlarda görürsünüzkızlar spermiyogram sonucumuz yarın çıkcakmış.testesteron ameliyat öncesi 2.96.Ameliyattan 2 ay sonra 4.1.,5 ay sonra 4.86.çok yavaş artıyor.Fsh yine 22 çıktı aynı hiç değişmemiş.Bu gidişle bizden çıkış olur mu hiç bilemedim.
Kızlar iyi akşamlar ben de durumumuzu özetle yazmak istedim bilenler vardır bizde elogne spermatid vardı hatta hoca çok ümitli konuşmuştu ancak son testte yani yaklaşık dört ay önce tedavinin başına döndüğümüzü görünce inancımız azaldı. Bir de üstüne hoca hastane değiştirince açıkcası maddi durumlardan ötürü gidemedik ve aslında Ramazan'dan beri tedavi aksadı şu an napıyoruz nohut ve Keçiboynuzu kürü evet tek yaptığımız bu faydası oluyor mu bilmiyorum çünkü test bile yaptırmadık ara sıra evdeki mikroskopla Bakıyoruz o kadar.bir an önce tedaviye tekrar başlamak istiyorum ama kısmet bakalım
canım karılmak gibi olmasın ama o proxwd sperm olmayanlara bir etki etmiyor ki...Anladim canimm insallah istediginiz gibi artis olur.dr mu proxeed onerdi. Insallah sifaa olurr
Biz ilk tedaviye başladığımızda spermatide falan bakılmıyordu ama bakılmaya başladığımdan beri var hatta eloogne spermatid vardı germ hücreler artıyordu ama son testte en başa dönmüş durumdaydık sebebini bilmiyorum ama biz hiç iğne kullanmadıkarkadaşım bizdede spermatitler azalıyor..bu neden oluyor???
eşime antibiyotik verdi eskisi gibi
niye azalıyor ki???
başından beri mi spermatit vardı??
İnan çok üzüldüm canm keşke 1 tane bile olsa çıkmş olsaydı neyse hayırlısı olsun kısmet inş bidahaki testte çıkar hayırlısıylaşimdi sonucu öğrendim canım sperm yok yine yokkk
doktorunuz kim?Biz ilk tedaviye başladığımızda spermatide falan bakılmıyordu ama bakılmaya başladığımdan beri var hatta eloogne spermatid vardı germ hücreler artıyordu ama son testte en başa dönmüş durumdaydık sebebini bilmiyorum ama biz hiç iğne kullanmadık
Canım merhaba sperm çıkmamaış üzüldüm inşallah ilerleyen zamanlarda görürsünüz
Benim merak ettiğim fsh bu kadar yüksekken normal yoldan sperm çıkabilirmiymiş doktorunuz nediyor bu konuda
aaa çok iyi ya,fsh ın yüksek olması testisin hasarlı olduğunu gösteriyorya ,hiç duymamıştım fsh yüksekken sperm çıkanı,peki sizin sorun nedir sperm çıkması için tedavi gördünüzmü?Canim bizimde fsh 25 ama dogal yoldan sperm cikisimiz var fsh yuksekken cikmaz diye bisi yok yani canim
ameliyattan sonra 8 lerdeydi diye hatırlıyorum testtesteronuevet canım yavaş artıyor testesteron.Sizin kaçlardayken çıkış olmuştu.Çok zaman geçti hatırlayabiliyormusun canım ameliyattan 6 ay sonraki testesteronu?İnşallah zaman bize güzel şeyler getirsin artık canım ya hepimize İnşallahhhh
ah cnm geçmiş olsun yaradan korusun meleğini neden olmuş kanama pekiKızlar nasılsınız :)
Bu sabah kanamam oldu çok şükür ki bebeğim iyiymiş. Proluton depot iğne yazdı 3 günde bir vurulcam. Şimdi kesildi iyiyim çok şükür. . Rabbim bu yolda olan herkese isteyen herkese Çifter Çifter versin..
umarım bi daha ki sperm testtinde çıkışlarınız hem daha kaliteli hemde sayısı çok olsun...Slm arkadaslar azospermi oldugumuzu temmuz ayinda ogrendik ben tabikide hemen esime kurler uygulamaya basladim hergece taze sikilmis havuc suyu kuru yaptim ve nohut kuru yaptim agustos ayinda yaptigimiz sperm testinde ml de 3 adet sperm goruldu cok sukur 1 tanesi hareketsiz 2 tanesi az hareketli bu arada ben almanyada oturuyorum burdaki doktorlar direk tese dedi cikis olmasina ragmen gorumcem istanbulda bi doktorla gorustu ve bize proxeed plus verdi 4.kutuya basladik ve bunun yaninda maca hapi ve e vitamini kullaniyoruz pazartesi sperm testi yaptircaz insallah yukselme olmustur
cnm ya üzüldüm ne dicemi bilemedim...şimdi sonucu öğrendim canım sperm yok yine yokkk
cnm bence hemen ameliyat olmayın yani küçükte olsa hucre deniyor ama yıkımı zor oluyor insan da çıkmayınca..Bizde 3 yildir azoyu yenmeye çalışanlardaniz.sebebsiz azospermi 1 yildir kaan beyin verdigi igneleri deniyoruz iki kere fish testi yaptirdik sonuc olarak haploid hücre bile görülmedi bizi tüp bebege çağırıyor esinizle eş zamanli hazirlik yapalim kucuk hücre bile bulsak tup bebek deneyelim hic bisey olmazsa esinizin yumurtalarini donduruz diyor
valla canim bende tam bilmiyorum belkide dualarla cikisimiz oldu persembe gecesi 1000 adet Esselatü vessalamü aleyke ya seyyidi ya resulallah huz bi yedi kallet hilleti edrikni. Bu duayi neye niyet ettiysem gerceklesti Allaha göre güclük yok kimisinin fsh normal ama sperm cikisi olmuyor ama bakalim pazartesi ne cikacak insallah iyi cikar onun duasini gecen persembe yaptim insallah Allah kabul eder tedavi olarak burda hic birsey yapmiyorlar ameliyat diyorlar bize türkiyedeki doktor proxeed plus verdi maca hapi birde e vitamini kullaniyoruz bakalim ise yaramismi sonucu yazicamaaa çok iyi ya,fsh ın yüksek olması testisin hasarlı olduğunu gösteriyorya ,hiç duymamıştım fsh yüksekken sperm çıkanı,peki sizin sorun nedir sperm çıkması için tedavi gördünüzmü?
Evet hataydan ankaraya yolladik sonucta spermlerin 72 saat canliligi var bide sperm testinde ne hareketli ne nede hareketsiz hiçbişey görülmeyince oyuzden sonuc kismina acaba mi demedikameliyattan sonra 8 lerdeydi diye hatırlıyorum testtesteronu
inşlh cnm sizdede oluxcak demekki zamanı gelmemmiş demekten başka bişey diyemiyıorum...
ah cnm geçmiş olsun yaradan korusun meleğini neden olmuş kanama peki
ii olmana sevindim...
umarım bi daha ki sperm testtinde çıkışlarınız hem daha kaliteli hemde sayısı çok olsun...
cnm ya üzüldüm ne dicemi bilemedim...
cnm bence hemen ameliyat olmayın yani küçükte olsa hucre deniyor ama yıkımı zor oluyor insan da çıkmayınca..
siz fish testtini ankara da mı yaptınız yani başka memleketten mi yolladınız eğer başka memleketten yolaldıysanız o sperm sonucu pekte doğru değildir..
bizde öle olduk cnm bizde serm çıkışı vardı hani gene de bakılsın dedik fish testti ist. ankaraya gönderdik bizde ne haploid ne diploid hucre yok yazıyordu bide bizim 2 gün sonra gitmiş test..inşlh kullandığı seyler eşine şifa olsun ...Evet hataydan ankaraya yolladik sonucta spermlerin 72 saat canliligi var bide sperm testinde ne hareketli ne nede hareketsiz hiçbişey görülmeyince oyuzden sonuc kismina acaba mi demedikbizi aslinda simdi cagiriyor ama esim izin alamicagi icin mayis diyoruz o zamana kadar igneler isirgan cayi caksir meyve sularina devam edicez ins herkesler olumlu sonuclar alir..
Celalettin Peru canım doktorumuzdoktorunuz kim?
merhaba keçi boynuzu genelde fsh ı yükseltiyor benim tavsiyem vitamin, kullanabilir eşiniz.. birde proodex plus kullananlar var ondan da memnun kalanlar okuyorumkızlar selam..
benim eşim ürolog ve radyolog incelemesinden geçti..varikosel tanısı konmadı raporunda hiç bir bulguya rastlanmamıştır yazıyor.Ancak spermioramlarında(2kere yaptırdı) sayı 22milyondan 32milyona yükseldi morfolojisi %12den %10a düştü..
Ayrıca doktorum şuan beklememizi önerdiği için klomen ve ovitrelle iğne yapıp bekliyorum her ay..
Bu arada benim morfolojiyi düzeltmem için ne yapsam?Keçi boynuzu suyunu içiriyorum başka ne fikir verirsiniz??
evet canım fsh yüksekken de sperm çıkabiliyormuş.Buna takılmayın şimdi önemli olan testesteronun yükselmesi diyor.hatta bi topikte okudum.Bi üyenin eşinde fsh 36 ama 7-8 adet sperm çıkışları varmış.Canım merhaba sperm çıkmamaış üzüldüm inşallah ilerleyen zamanlarda görürsünüz
Benim merak ettiğim fsh bu kadar yüksekken normal yoldan sperm çıkabilirmiymiş doktorunuz nediyor bu konuda
canım evet proxeed belki bizde azo da işe yaramayabilir.Ama doktorlar varikosel ameliyatından sonra vitamin takviyesi öneriyorlar.Sonuçta sperm üretilmesi için bazı vitaminlere ihtiyaç var.Eğer azo da bunlar işe yaramaz mantığında düşünürsek o zaman kürlerin de işe yaramaması gerekmez mi?Çünkü yapılan kürlerde sayı arttırmak için oldukça işe yarıyor.Ama dün bi arkadaş yazmış kür yaptım 3 tane sperm çıktı diye..Doktor önermese bile ben zaten alıcaktım.Bu azo da benim gözlemdiğim ne bitkiseller,ne kürler ne de iğneler(hipo hastaları hariç)garantisi yok işe yarayacağına dair.Keşke olsa....canım karılmak gibi olmasın ama o proxwd sperm olmayanlara bir etki etmiyor ki...
İnşallah canım ben de dedim 1 tane bari çıksın diye ama olmadı.Allah tan umut kesilmez canım.İnşallah bi daha ki sefereİnan çok üzüldüm canm keşke 1 tane bile olsa çıkmş olsaydı neyse hayırlısı olsun kısmet inş bidahaki testte çıkar hayırlısıyla
ameliyattan sonra 8 lerdeydi diye hatırlıyorum testtesteronu
inşlh cnm sizdede oluxcak demekki zamanı gelmemmiş demekten başka bişey diyemiyıorum...
sizin baya yüksekmiş canım.İnşallah biz de de yükselir yavaş yavaş ta olsa.Hem daha 6 ay geçmedi.Hayırlısı bakalım
ah cnm geçmiş olsun yaradan korusun meleğini neden olmuş kanama peki
ii olmana sevindim...
umarım bi daha ki sperm testtinde çıkışlarınız hem daha kaliteli hemde sayısı çok olsun...
cnm ya üzüldüm ne dicemi bilemedim...
cnm bence hemen ameliyat olmayın yani küçükte olsa hucre deniyor ama yıkımı zor oluyor insan da çıkmayınca..
siz fish testtini ankara da mı yaptınız yani başka memleketten mi yolladınız eğer başka memleketten yolaldıysanız o sperm sonucu pekte doğru değildir..
cnm inşlh güzel haberler alırsınız test somnucundanGunaydin kizlar ben randevu alicamda arif bey 4 5 gibi geliomus klinige ben saat kaca randevu aliyim 2 ye veya 3 e alsam esim semen ornegini verdgnde sorun olmazmi hucreler acisindn 3 te verse 2 saate kdr hucrwler olmezmi.giden arkadslr nasil yapti. Kizlar.acil cevaplyabilirsenz bugun randevu aliyim dedim ...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?