Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım bir bakarsın ki mikrosboka spermler geziyor ne güzel olur değilmi.Tedaviyi bırakmayın bence tek ümidimiz bu çünkü.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Zor bir süreçten geçiyorsun biliyorum o günleri bende yaşadım çünkü.İnşallah tedavin güzel sonuçlar verir kucağın bebişlerle dolar.Özlemiştik seni zaten dön aramıza burası iyi geliyor insana.

En kısa zamanda başlayacağız canım

Bende bunu yazmanı bekliyordum.Dualar olmasa insan kendini boşlukta hissediyor.Sabırsızlıkla bekliyorum ben.

Hepimiz o gunleri bekleyip istiyoruz insl en kisa zamanda gelir .esinin kullandigi nevarsa sifa olsun..peki sizin baktiginiz da testte neler cikiyo bu kullandiginiz seyler ise yariyor mu peki..
Canım bilmiyorum tesadüf MÜ ama bu kürleri yaptığımızdan beri mikroskopta gördüğümüz hücreler arttı ama tabi biz iğneye başlıcaktık bir an önce hocaya gidip tedaviye devam etmek istiyorum

Canım bir bakarsın ki mikrosboka spermler geziyor ne güzel olur değilmi.Tedaviyi bırakmayın bence tek ümidimiz bu çünkü.Güzel haberlerini bekliyoruz.
Ay ne güzel olur geçen ben uyuyakalmışım eşim heyecanla uyandırdı mikroskopta bişey gördüm ölü sperm dedi heyecanla fırladım ama eşimin eli telaştan tam ben bakacakken mikroskopa Çarptı görüntü gitti tekrar da bulamadık ama düşüncesi bile çok güzel

FSH hormonu yüksekliğine karşı

Dikkat

Testere dişli arslanpençesinin ebter ve/veya GOD tohumların tarımının yapıldığı alanlara yakın bölgelerde yetişenlerin kullanılmaması gerektiğini önemle belirtmekte fayda görüyorum. Ülkemizde, GOD tohumlarla her ne kadar tarım yapılmıyorsa da, ne acıdır ki, sebzede %95 ebter tohum tarımı yapılmaktadır.

Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesikaynamakta olan bir bardak ( 150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte ağzı kapalı olarak beş dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır, ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün iki defa bir su bardağı içilir. İlki kahvaltıdan iki saat sonra, ikincisiyse akşam yemeğinden iki saat sonra içilir. İçildikten sonra hiçbir şey tüketilmez. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır. Bu kürün arkasından onbeş gün boyunca günde iki kere soğan kürü uygulanır. (bakınız: Polikistik over için soğan kürü). Önce soğan kürünü uygulayıp arkasından bu kürü uygulamak da mümkündür.

Kızlarr bunu buldum ibrahim saracoglunun sitesinde bayanlar icinmi anlamadim acaba erkeklerdede kullanilabilir mi

Arkadaşlar mikroskopla kendiniz nasıl bakıyosunuz spermlere öyle bir cihazmı var anlamadım??

Arkadaşlar mikroskopla kendiniz nasıl bakıyosunuz spermlere öyle bir cihazmı var anlamadım??
Canım biz mikroskop almıştık daha önce onunla Bakıyoruz evde tabi ki uzman olmadığımız için Hücrelerin tam ne olduğunu bilmiyoruz ama sperm görürsek bir gün inşallah... onu mutlaka tanırız

C

canım güzel haberlerini bekliyoruz
canım sabahtan beri tavan yaptı sinirlerim.Mail gelmedi bi türlü aradım hastaneyi ne deseler iyi sonucu mail olarak atamayız gelin alın.Prosedür gereği yasakmış netten bu tarz gönderi yapmak.güvenli değilmiş.Olan günaha girdim,ağzıma geleni saydım döktüm.Valla sinirden titriyorum şu an.Bunu dün değil bugün söylüyorlar.Benimle de test sonucunu paylaşamazlarmış yasakmış.Hey Allahım ya bişey daha öğrendim.Neyse eşim aradı biraz da o konuştu.Biraz sonra göndereceklermiş bakalım bekliyorum.

Testesteron bence cok iyi artmis cnm fsh yi dusurmeye calismiyomu dr herhangi bi ilac falan kullanmiyomu esin
canım müfit bey fsh önemsemiyna göre şuan testesteron artmalı ki ameliyatın işe yaradığını görelim.Az da olsa artıyor şükür ama ben daha fazla artmıştır belki diye düşünmüştüm.Fsh kişiye göre değişkenlik gösterdiği için belki de önemsemiyor.sadece ben kafaya takıyorum bunu.Nolvadex(tamoxifen) ve proxeed kullanıyo eşim.Hani merak ediyoruz ya proxeed azoda işe yarar mı ki diye bakalım görücez canım.İnşallah işe yarar.

evet canım yavaş artıyor testesteron.Sizin kaçlardayken çıkış olmuştu.Çok zaman geçti hatırlayabiliyormusun canım ameliyattan 6 ay sonraki testesteronu?İnşallah zaman bize güzel şeyler getirsin artık canım ya hepimize İnşallahhhh

Slm arkadaslar azospermi oldugumuzu temmuz ayinda ogrendik ben tabikide hemen esime kurler uygulamaya basladim hergece taze sikilmis havuc suyu kuru yaptim ve nohut kuru yaptim agustos ayinda yaptigimiz sperm testinde ml de 3 adet sperm goruldu cok sukur 1 tanesi hareketsiz 2 tanesi az hareketli bu arada ben almanyada oturuyorum burdaki doktorlar direk tese dedi cikis olmasina ragmen gorumcem istanbulda bi doktorla gorustu ve bize proxeed plus verdi 4.kutuya basladik ve bunun yaninda maca hapi ve e vitamini kullaniyoruz pazartesi sperm testi yaptircaz insallah yukselme olmustur

Canım Allah sağsağlim kucağına almak nasip etsin.Biz isteyenlere dua edenlerede sabredenlerede çifter çifter versin.Hamile olarakta senin bizlere dua etmen ne güzel Allah seni ve bebeğini korusun.

Sıkma canını inş güzel bi haber gelirde unutturur hepsini bu hastaneler böyle maalesef boşver iyi olsunda sonu canm benım

Hangi hastane bu yaa ne saçma

Bizde 3 yildir azoyu yenmeye çalışanlardaniz.sebebsiz azospermi 1 yildir kaan beyin verdigi igneleri deniyoruz iki kere fish testi yaptirdik sonuc olarak haploid hücre bile görülmedi bizi tüp bebege çağırıyor esinizle eş zamanli hazirlik yapalim kucuk hücre bile bulsak tup bebek deneyelim hic bisey olmazsa esinizin yumurtalarini donduruz diyor

Anladim canimm insallah istediginiz gibi artis olur.dr mu proxeed onerdi. Insallah sifaa olurr

Canım Allah sağsağlim kucağına almak nasip etsin.Biz isteyenlere dua edenlerede sabredenlerede çifter çifter versin.Hamile olarakta senin bizlere dua etmen ne güzel Allah seni ve bebeğini korusun.
Amin canım biz zorlu bir yoldayiz her aşaması zor. Rabbim sabret diyor.. hersey ondan.. ben geldiğim yeri unutmam hep dualarımdasınız. Rabbim hepinize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…