Tulayciiiimmmm
Canim benim dualara ne zaman baslayacagi z
Arkadaslarimiz tedavilere başlayacaklar bismillah deyip baslayaliiimm
Yeni gördüm eski liste yeni bitmiş
Okuyacak olan herkesin zaman konusunda çok hassas olması gerekiyor
Kızlar iyi akşamlar ben de durumumuzu özetle yazmak istedim bilenler vardır bizde elogne spermatid vardı hatta hoca çok ümitli konuşmuştu ancak son testte yani yaklaşık dört ay önce tedavinin başına döndüğümüzü görünce inancımız azaldı. Bir de üstüne hoca hastane değiştirince açıkcası maddi durumlardan ötürü gidemedik ve aslında Ramazan'dan beri tedavi aksadı şu an napıyoruz nohut ve Keçiboynuzu kürü evet tek yaptığımız bu faydası oluyor mu bilmiyorum çünkü test bile yaptırmadık ara sıra evdeki mikroskopla Bakıyoruz o kadar.bir an önce tedaviye tekrar başlamak istiyorum ama kısmet bakalım
Merhaba Canlar,
Arefe günü babamı canımı en iyi arkadaşımı kaybettim.
Tamda isten ayrilmis tüp bebek tedavisine baslayacaktim
O gün babamın kalbi durdu.çok zor 1ay oldu daha hala toplayabilmis değilim
Psikolog a gittim biran önce tedaviye başlanan gerektiğini aktardı.
Basladik ama doğrum yanlışım karıştı
Umarım sizler iyisinizdir okuyamadim kusura bakmayin.
İnsh donucem aramıza gayret ediyorum.
En kısa zamanda başlayacağız canım
Canım bilmiyorum tesadüf MÜ ama bu kürleri yaptığımızdan beri mikroskopta gördüğümüz hücreler arttı ama tabi biz iğneye başlıcaktık bir an önce hocaya gidip tedaviye devam etmek istiyorumHepimiz o gunleri bekleyip istiyoruz insl en kisa zamanda gelir .esinin kullandigi nevarsa sifa olsun..peki sizin baktiginiz da testte neler cikiyo bu kullandiginiz seyler ise yariyor mu peki..
Ay ne güzel olur geçen ben uyuyakalmışım eşim heyecanla uyandırdı mikroskopta bişey gördüm ölü sperm dedi heyecanla fırladım ama eşimin eli telaştan tam ben bakacakken mikroskopa Çarptı görüntü gitti tekrar da bulamadık ama düşüncesi bile çok güzelCanım bir bakarsın ki mikrosboka spermler geziyor ne güzel olur değilmi.Tedaviyi bırakmayın bence tek ümidimiz bu çünkü.Güzel haberlerini bekliyoruz.
Arkadaşlar mikroskopla kendiniz nasıl bakıyosunuz spermlere öyle bir cihazmı var anlamadım??Canım bir bakarsın ki mikrosboka spermler geziyor ne güzel olur değilmi.Tedaviyi bırakmayın bence tek ümidimiz bu çünkü.Güzel haberlerini bekliyoruz.
Zor bir süreçten geçiyorsun biliyorum o günleri bende yaşadım çünkü.İnşallah tedavin güzel sonuçlar verir kucağın bebişlerle dolar.Özlemiştik seni zaten dön aramıza burası iyi geliyor insana.
Bende bunu yazmanı bekliyordum.Dualar olmasa insan kendini boşlukta hissediyor.Sabırsızlıkla bekliyorum ben.
Canım biz mikroskop almıştık daha önce onunla Bakıyoruz evde tabi ki uzman olmadığımız için Hücrelerin tam ne olduğunu bilmiyoruz ama sperm görürsek bir gün inşallah... onu mutlaka tanırızArkadaşlar mikroskopla kendiniz nasıl bakıyosunuz spermlere öyle bir cihazmı var anlamadım??
canım sabahtan beri tavan yaptı sinirlerim.Mail gelmedi bi türlü aradım hastaneyi ne deseler iyi sonucu mail olarak atamayız gelin alın.Prosedür gereği yasakmış netten bu tarz gönderi yapmak.güvenli değilmiş.Olan günaha girdim,ağzıma geleni saydım döktüm.Valla sinirden titriyorum şu an.Bunu dün değil bugün söylüyorlar.Benimle de test sonucunu paylaşamazlarmış yasakmış.Hey Allahım ya bişey daha öğrendim.Neyse eşim aradı biraz da o konuştu.Biraz sonra göndereceklermiş bakalım bekliyorum.C
canım güzel haberlerini bekliyoruz
canım müfit bey fsh önemsemiyTestesteron bence cok iyi artmis cnm fsh yi dusurmeye calismiyomu dr herhangi bi ilac falan kullanmiyomu esin
evet canım yavaş artıyor testesteron.Sizin kaçlardayken çıkış olmuştu.Çok zaman geçti hatırlayabiliyormusun canım ameliyattan 6 ay sonraki testesteronu?İnşallah zaman bize güzel şeyler getirsin artık canım ya hepimize İnşallahhhhKontroller baslamis insl yumoslarin kaliteli olur sperm cikar ve bebegin sana tutunur..kotuyu dusunmemeye calus zordurda kendi moralin suan cok onemli...
Testesteron az az da olsa artiyor.fsh da insr gerisi gelir.olur he ilerleme yavas gibi gozukuyor ama zaman ne getirir belli olmaz..
Cnm aci gunlerinin ardindan tedavi insl sans hem moral hemde evladini getirsin..acin buyuk zor geciyo gecmiyorda iste hayatin meskalesinden aciya alisiliyo.rabbim diger aile ferdlerine saglikli omur versin bu arada tedavi ile ilgili yaz merakta koyma bizi..
Hepimiz o gunleri bekleyip istiyoruz insl en kisa zamanda gelir .esinin kullandigi nevarsa sifa olsun..peki sizin baktiginiz da testte neler cikiyo bu kullandiginiz seyler ise yariyor mu peki..
Kızlar nasılsınız :)
Bu sabah kanamam oldu çok şükür ki bebeğim iyiymiş. Proluton depot iğne yazdı 3 günde bir vurulcam. Şimdi kesildi iyiyim çok şükür. . Rabbim bu yolda olan herkese isteyen herkese Çifter Çifter versin..
Sıkma canını inş güzel bi haber gelirde unutturur hepsini bu hastaneler böyle maalesef boşver iyi olsunda sonu canm benımcanım sabahtan beri tavan yaptı sinirlerim.Mail gelmedi bi türlü aradım hastaneyi ne deseler iyi sonucu mail olarak atamayız gelin alın.Prosedür gereği yasakmış netten bu tarz gönderi yapmak.güvenli değilmiş.Olan günaha girdim,ağzıma geleni saydım döktüm.Valla sinirden titriyorum şu an.Bunu dün değil bugün söylüyorlar.Benimle de test sonucunu paylaşamazlarmış yasakmış.Hey Allahım ya bişey daha öğrendim.Neyse eşim aradı biraz da o konuştu.Biraz sonra göndereceklermiş bakalım bekliyorum.
Hangi hastane bu yaa ne saçmacanım sabahtan beri tavan yaptı sinirlerim.Mail gelmedi bi türlü aradım hastaneyi ne deseler iyi sonucu mail olarak atamayız gelin alın.Prosedür gereği yasakmış netten bu tarz gönderi yapmak.güvenli değilmiş.Olan günaha girdim,ağzıma geleni saydım döktüm.Valla sinirden titriyorum şu an.Bunu dün değil bugün söylüyorlar.Benimle de test sonucunu paylaşamazlarmış yasakmış.Hey Allahım ya bişey daha öğrendim.Neyse eşim aradı biraz da o konuştu.Biraz sonra göndereceklermiş bakalım bekliyorum.
şimdi sonucu öğrendim canım sperm yok yine yokkkSıkma canını inş güzel bi haber gelirde unutturur hepsini bu hastaneler böyle maalesef boşver iyi olsunda sonu canm benım
bursa acıbadem canım.Hangi hastane bu yaa ne saçma
Anladim canimm insallah istediginiz gibi artis olur.dr mu proxeed onerdi. Insallah sifaa olurrcanım müfit bey fsh önemsemiyna göre şuan testesteron artmalı ki ameliyatın işe yaradığını görelim.Az da olsa artıyor şükür ama ben daha fazla artmıştır belki diye düşünmüştüm.Fsh kişiye göre değişkenlik gösterdiği için belki de önemsemiyor.sadece ben kafaya takıyorum bunu.Nolvadex(tamoxifen) ve proxeed kullanıyo eşim.Hani merak ediyoruz ya proxeed azoda işe yarar mı ki diye bakalım görücez canım.İnşallah işe yarar.
Amin canım biz zorlu bir yoldayiz her aşaması zor. Rabbim sabret diyor.. hersey ondan.. ben geldiğim yeri unutmam hep dualarımdasınız. Rabbim hepinize nasip etsinCanım Allah sağsağlim kucağına almak nasip etsin.Biz isteyenlere dua edenlerede sabredenlerede çifter çifter versin.Hamile olarakta senin bizlere dua etmen ne güzel Allah seni ve bebeğini korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?