Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne güzel anlamış eşin çok sevindim bu duruma bundan sonrasını kafana takma canım ne güzel sana ihtiyacı olduğunu söylemiş RESMEN SEN BENİM ÖMRÜMSİN DEMİŞ EŞİMSİN ihtiyacı olduğunu belirtmiş önce buna sevin sonra ALLAHIN İZNİYLE HERŞEY YOLUNA GİRER NMORALİNİZİ YÜKSEK TUT CANIM :):):):) GÜLÜMSEMEYİ UNUTMA

aynen canım ya eşim benle konuşunca hem ağldım hem güldüm inşallah bu günlerde geçicek sabır sabır yaaa sabır:)

Arkadaşlar merhaba 1,5yıldır evliyiz 8 aydır bebek istiyoduk olmayınca testler yaptırdık eşimin spremi 0 çıktı bununla ilgili neyapabiliriz tekrar pztsi doktora gideceğiz tüm testler yapılacakmış kafamız çok karışık bu durumu yaşayıpda bebek sahibi olan yada spermi yükselenler varmı banada yardımcı olurmusunuz istanbulda yaşıyorum

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun burada herkes aynı durumda maalesef kimi on Yıldır kimi birkaç aydır bu dertle savaşıyor biz ne İlkiz ne de son olacağız sana tavsiyem önce tüm testleri yaptırın sonra kendinize iyi bir doktor bulup tedaviye başlayın Allah yardımcınız olsun

amin Allah'ım dermansız dert vermesin bize önericeğiniz uzman doktor varmı daha bu konuyla ilgili hiç bilgimiz yok tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim

hmm
evet yaa...
arkadaşımm kafam öyle karışık ki..kür yapsam keçi boynuzu kürü yaptım fsh yükseldi...denge bozuldu...kür yapamıyorum...
kendimi işin stresine veriyorum...haklısın öyle düşünmemiştim hiçç

hııı inşlh böle geçer gider bebeğin sağlıkla büyüsün de cnm zor kucağına alana kadar korku endişe bitmiyor galiba...
allah bebğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah,
sizin sorununuz neydi bebeğiniz doğal yoldanmı yoksa tüp bebekmi benim eşimde sperm hiç yok aranıza yeni katıldım banada yardımcı olursanız yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim

Yok bitmiyor tatlım. . Hergün ayrı bir endişe. .
allah bebğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah,
sizin sorununuz neydi bebeğiniz doğal yoldanmı yoksa tüp bebekmi benim eşimde sperm hiç yok aranıza yeni katıldım banada yardımcı olursanız yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim

Özelden yazdım canım Rabbim tez vakitte eşini ve seni sevindirsin

arkadaşlar bu dediğiniz vitaminlerin isimlerini söylermisiniz azosperm olup işe yarayanlar oldumu aranıza yeni katıldım Allah hepimizin yardımcısı olsun
biz prooxeed plus kullanıyoruz ama daha ikinci ayımız.6 ay kadar kullanıcaz.Faydası olacak mı olmayacak mı bilmiyoruz.Sadece deniyoruz şu an.Ama siz önce doktora gidin ve bütün tahlilleriniz yaptırın.ONdan sonra denemek isterseniz alırsınız.

biz şuan bekliyoruz canım eşim ışın tedavisi gormuştu 1 sene bekleyelimki hem eşim toparlansın hem biraz zaman geçsin dedik bize direkt tese dediler evet acıbadem çok iyi olabilir ancak insanlara değer vermiyolar derdini anlamıyolar biz suat beyde jimerde oğrendik azosperm olduğunu hemen tese başka hiç bir yolu yok dedi ama bakıyorum burdaki arkadaşların önce tedavi süreci var o yüzden bende tedaviye başlayacağımız zaman Celalettin peruya gitmeyi düşünüyorum Allah hepimizin yuzunu guldursun inşallah

cnm hamile olan ben değilim çantam arkadaşımız inşlh bende hamiş olurum rabbim yazdırdı demekki buraya inşlh hepimiz o günleri görürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…