canım bende bursadanım acıbademden hiç memnun kalmadım eğer istersen jimere suat hazere gidebilirsiniz çok iyi çok başarılı bir doktor bakma biz başlamadık tedaviyebursa acıbadem canım.
canım merhaba konuşamadım yine oturup konuyu açamadım ama eşim anladı durumu ablamlara gitme sık goruşme seni üzen annem de olsa goruşmceksin benim bu süreçte sana ihtiyacım var morali bozuk depresyonda bi kadına değil dedi bende koyverdim artık ağlamıyorumda artık yavaş yavaş alışıyorum sanırım rabbim bizlere de evlat versin sarılıp koklayalım bizde evladımızı ballandıra ballandıra sevelim iyi olmaya çalışıyorum ama içim çok yanıyo rabbim hiç birimizi isyan ettirmeden anne yapsın artık
aynen canım ya eşim benle konuşunca hem ağldım hem güldüm inşallah bu günlerde geçicek sabır sabır yaaa sabır:)ne güzel anlamış eşin çok sevindim bu duruma bundan sonrasını kafana takma canım ne güzel sana ihtiyacı olduğunu söylemiş RESMEN SEN BENİM ÖMRÜMSİN DEMİŞ EŞİMSİN ihtiyacı olduğunu belirtmiş önce buna sevin sonra ALLAHIN İZNİYLE HERŞEY YOLUNA GİRER NMORALİNİZİ YÜKSEK TUT CANIM :):):):) GÜLÜMSEMEYİ UNUTMA
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun burada herkes aynı durumda maalesef kimi on Yıldır kimi birkaç aydır bu dertle savaşıyor biz ne İlkiz ne de son olacağız sana tavsiyem önce tüm testleri yaptırın sonra kendinize iyi bir doktor bulup tedaviye başlayın Allah yardımcınız olsunArkadaşlar merhaba 1,5yıldır evliyiz 8 aydır bebek istiyoduk olmayınca testler yaptırdık eşimin spremi 0 çıktı bununla ilgili neyapabiliriz tekrar pztsi doktora gideceğiz tüm testler yapılacakmış kafamız çok karışık bu durumu yaşayıpda bebek sahibi olan yada spermi yükselenler varmı banada yardımcı olurmusunuz istanbulda yaşıyorum
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun burada herkes aynı durumda maalesef kimi on Yıldır kimi birkaç aydır bu dertle savaşıyor biz ne İlkiz ne de son olacağız sana tavsiyem önce tüm testleri yaptırın sonra kendinize iyi bir doktor bulup tedaviye başlayın Allah yardımcınız olsun
canım buradaki çoğu hasta celalettin peru hocanın hastaları...amin Allah'ım dermansız dert vermesin bize önericeğiniz uzman doktor varmı daha bu konuyla ilgili hiç bilgimiz yok tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim
hmmevet canım fsh yüksekken de sperm çıkabiliyormuş.Buna takılmayın şimdi önemli olan testesteronun yükselmesi diyor.hatta bi topikte okudum.Bi üyenin eşinde fsh 36 ama 7-8 adet sperm çıkışları varmış.
canım evet proxeed belki bizde azo da işe yaramayabilir.Ama doktorlar varikosel ameliyatından sonra vitamin takviyesi öneriyorlar.Sonuçta sperm üretilmesi için bazı vitaminlere ihtiyaç var.Eğer azo da bunlar işe yaramaz mantığında düşünürsek o zaman kürlerin de işe yaramaması gerekmez mi?Çünkü yapılan kürlerde sayı arttırmak için oldukça işe yarıyor.Ama dün bi arkadaş yazmış kür yaptım 3 tane sperm çıktı diye..Doktor önermese bile ben zaten alıcaktım.Bu azo da benim gözlemdiğim ne bitkiseller,ne kürler ne de iğneler(hipo hastaları hariç)garantisi yok işe yarayacağına dair.Keşke olsa....
İnşallah canım ben de dedim 1 tane bari çıksın diye ama olmadı.Allah tan umut kesilmez canım.İnşallah bi daha ki sefere
GÜNAYDIN CANLAR
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGunaydin.imzandaki gibi bir bebegin olsun ins :)
allah bebğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah,hııı inşlh böle geçer gider bebeğin sağlıkla büyüsün de cnm zor kucağına alana kadar korku endişe bitmiyor galiba...
allah bebğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah,Yok bitmiyor tatlım. . Hergün ayrı bir endişe. .
Özelden yazdım canım Rabbim tez vakitte eşini ve seni sevindirsinallah bebğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah,
sizin sorununuz neydi bebeğiniz doğal yoldanmı yoksa tüp bebekmi benim eşimde sperm hiç yok aranıza yeni katıldım banada yardımcı olursanız yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim
canım bende bursadanım acıbademden hiç memnun kalmadım eğer istersen jimere suat hazere gidebilirsiniz çok iyi çok başarılı bir doktor bakma biz başlamadık tedaviye[
ben de bilecikten geliyorum canım tahlil yaptırmak için.Acıbademi de labaratuvarı iyi diye seçtim ama çalışanları bile insanın yüzüne zorla bakıyor.Paranla rezil oluyorsun.Bu kadar surat devlet hastanelerin de bile yok.Jimeri de suat beyi de duydum canım evet iyi bi merkezmiş.Ama orası da baya pahalı diye duydum.Şu an sperm olmadığı için biz tedaviye başlayamıyoruz canım.Zaten olsa da Bursa da kesinlikle düşünmüyorum.Yaşandı ve tecrübe edildi.İnan bana sana da asla tavsiye etmem.Şu an siz ne yapmayı düşünüyorsunuz mikrotese mi?
Bazen benim de kafam karışıyor canım ne düşüneceğimi şaşırıyorum bazen.keçiboynuzu ve nohut kürünü seneler önce ben de yaptım.Ama fsh baktırmadık o zaman sadece spermiyogram yaptırdık.Bi faydası olmadı.Sonra zaten fsh yükselttiğini duyunca ben de bi daha yapmadım.Ama vitaminler de kürler de işe yarayan da yarıyor.Şimdi bi topikte okuduğumu yazıyorum buraya.Emre beyin önerdiği tedaviyi uygulayan birinin sonuçları.Sadece 50 gün boyunca yarım klomen,men s arginmax ve keçi boynuzu kürü kullanmışlar.Ve sonuç:18 milyon sperm.Eğer doğruysa inanılmaz.Sadece okuduğumu yazdım canım.Denemeye değer...hmm
evet yaa...
arkadaşımm kafam öyle karışık ki..kür yapsam keçi boynuzu kürü yaptım fsh yükseldi...denge bozuldu...kür yapamıyorum...
kendimi işin stresine veriyorum...haklısın öyle düşünmemiştim hiçç
biz prooxeed plus kullanıyoruz ama daha ikinci ayımız.6 ay kadar kullanıcaz.Faydası olacak mı olmayacak mı bilmiyoruz.Sadece deniyoruz şu an.Ama siz önce doktora gidin ve bütün tahlilleriniz yaptırın.ONdan sonra denemek isterseniz alırsınız.arkadaşlar bu dediğiniz vitaminlerin isimlerini söylermisiniz azosperm olup işe yarayanlar oldumu aranıza yeni katıldım Allah hepimizin yardımcısı olsun
cnm hamile olan ben değilim çantam arkadaşımız inşlh bende hamiş olurum rabbim yazdırdı demekki buraya inşlh hepimiz o günleri görürüz...allah bebğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah,
sizin sorununuz neydi bebeğiniz doğal yoldanmı yoksa tüp bebekmi benim eşimde sperm hiç yok aranıza yeni katıldım banada yardımcı olursanız yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim
Konuştuk arkadaşla randevular alındı bile :)cnm hamile olan ben değilim çantam arkadaşımız inşlh bende hamiş olurum rabbim yazdırdı demekki buraya inşlh hepimiz o günleri görürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?