Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hangi doktora gidiyosunuz arkadaşım bide eşine 20 aylık bitkisel ve iğne tedavileri yapıldığını yazmışsın kullandığınız bitkisel ve ilaçlardan bahsedebilirmisin
gaziantep te prof. dr. mehmet baştemir e gidiyoruz cnm sanikonukoğlu hastanesinde bitkisel ilaçları da kayınpederim osmaniye de bir yer varmış aktarna yaptıryor tam yerini bilmiyorum

sağol cnm TESA meliyatı oldu cnm eşim iğne ile parça aldılar ve bişey çıkmamıştı ama şu an hareketli spermi çıktı çok şükür ve inşallah hamilelik haberlerimide yazarım sizlere doktorumuz da sanko hastanesinde prof. dr. mehmet baştemir inşallah tüp bebekten sonra bebeğim de sıkı sıkı tutunup kucağıma gelir inşallah rabbim tüm isteyenlere versin bana da versin bir hayırlı evlat

Beni de eklermisiniz, ay hali iken çekilir mi bu arada kizlar

Cnm bitkisel diyorsan ben balli bi karisim yapmistim. Nohut kürü ve kirkkilit bitkisini kullanabilirsn
cnm bende balin icine atilan o karisimlari yapmistim ama su an dolapta duruyo yemeye baslasinmi dersin hic birsy yapmiyoruz ya ne kadar kiziyorum kendime hergun bi zamn kaybi kirkilit ne ise yariyo cnm

Eşimde Kaan Aydos da tese olduğu zaman dr sperm kanallarını gördük demişti
Ama olgun sperm çıkmadı maalesef
Sperm yollarının olması iyi bişey demekki
Tülay arkadaşım bizde şuan kaan aydos ta tedavideyiz. Eşim menagon ve neofortil kullanıyor size tesadan önce bişey kullandırdımı hormonlarınız nasıldı

evet canım.ayın 18 de olmam gerekiyor.az kaldı ama bana uzun geliyor.benim tedavi ve sınavımda aynı döneme geliyor.
evet beklemek daha zor gelir sanki hiç gelmicek det gibi.. ama sakın aşırı stres yapma btd dediği gibi stres yok o olursa herşey zor ilerliyor o yüzden sen olumlu düşünmeye bak zor ama bunu başarmalısın...güzel haberlerini bekliyoruz...

Cnim oncelikle sunu soyleyebilirim sana ve buraadaki tum arkadaslarima cani gonulden dua ediyorum ustelik sana ve birkac arkadasima isminizi bildigim icin adinizla dua ediyorum bu bambaska bir sinav cunku hepimiz o yollardan gectik birbirimzi ancak biz anlariz su an rahat ol psikolojini bozma malesef ki insanlarimiz cok acimasiz Alh korkusu kalmamis cocuklu olan bircok ailenin simarikligini konusmalarini hic anlayamiyorum veren de alan da Allah kurban oldugum hazinesi cok genis ben inaniyorum kievinize bebek ya da bebklerinizle doneceksiniz dualrimiz o yonde rabbimiz var cok sukur yalniz senden ricam guclu dur arkadasim sen iyi ol ki esin de rahat olsun bol kaliteli yumurtlrn olsn insAlh ikinizin ayni anda hazrlnmasi iyi olmus tabi insAlh cok kaliteli embr.olusur ummadigin kadar sperm bulunur 10 yil sonra mucizeniz gelir dualrim kalbim seninle hamilelik ck sukur iyi geciyor artik son 6 hafta Alhin izniyle dogumu nasip olsun saglikli bir sekilde rabbim hepimize eli ayagi duzgun hayirli evltlr nasip etsin...bu sefer olacak Allhin izniyle olack ben gonulden inaniyorum sen de hakkini helal et arkdsim sakin uzme kndini

Mrblar yeni katıldım benimde eşim asospermi 15 aylık Evliyim eşime tese ameliyatı ile tüp bebek yapılabilir dendi bu konuda bilginize ihtiyacım var asospermi olupta çocuk sahibi olanlar varmı hiç kimseye söyleyemiyoruz ne yapacaz bilmiyorum

cnm bende balin icine atilan o karisimlari yapmistim ama su an dolapta duruyo yemeye baslasinmi dersin hic birsy yapmiyoruz ya ne kadar kiziyorum kendime hergun bi zamn kaybi kirkilit ne ise yariyo cnm
Canim benim esim bi kavanoz bitirdi. Kirkkilit ve nohut kurunu ibrahim saracoglu azospermi durumu icin soylemjsti.nete yazarsan vardr

Beni de eklermisiniz, ay hali iken çekilir mi bu arada kizlar

Ekledim canım.
Evet ay hali ikende çekilebilir
Çünkü bu teşbih gibi zikirdir

Tülay arkadaşım bizde şuan kaan aydos ta tedavideyiz. Eşim menagon ve neofortil kullanıyor size tesadan önce bişey kullandırdımı hormonlarınız nasıldı

Tese den önce hiçbişey kullanmadık
Testosteron düşük, fsh yüksekdi

TÜLAYCIM
Dua listesine benide eklermisin canım

Ekledim canım

kızlar günaydın banada akıl verin lütfen geçen hafta bugün eşimin spermiiyogram testi yaptırdık 0 çıktı dün tekrar yaptırdık gene 0 çıktı daha diğer testleri ve ultrasonu çekimini yapmadık sizce nasıl bir yol izlemeliyiz hemen diğer testleri yaptırıp tedaviyemi başlamaylıyız yoksa biraz daha bekleyip tekrar spermiyogram testimi yaptırmalıyız ne yapıcağımızı bilmiyorum sizler neler yaptınız tedaviye nasıl başladınız .canım çok sıkılıyor kimseyede anlatamıyorum banada akıl verin

merhaba cnm önce eşin bi daha sperm testti versin ayrıntıı baktırın ardından bi ürologa gidip genetik test hormon testleri yapırın o sonuclara göre bi yol izlersiniz ..inşlh diğer testleriniz yanlıştır da sperm çıkışınız olur..

inşallah canım ama hiç umudum kalmadı artık kendimi çok kötü hissediyorum peki tekrar nezaman yaptırmalıyız internette 1 ay falan yazıyor .

inşallah canım ama hiç umudum kalmadı artık kendimi çok kötü hissediyorum peki tekrar nezaman yaptırmalıyız internette 1 ay falan yazıyor .
umudum kalamdı ne demek deme öyle inşlh bu serüven güzel ve çabuk geçip bebeğine kavuşursun...
aslına bakarsan her test bazen farklılık gösteriyor heemn ardından yapılan bütün sperm testtleri bana göre en son yapılan sperm testtinin ardından yakalşık 2 hafta geçsin ondan sonra yapın yeni bi test.. bu arada hormonlarınıza da baktırın dr. giderken onlarda yanında olur daha kolay olur..

zeynep kendinden bahsetsene cnm yazmışsında ben göremedim

İyiyim canım ev is okul kosturmaca zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
sen nasılsın
tedaviye başladınmi??
cnm benim iim ya okul ev uğraş dur sende iisin şükür işlerin nasıl yğundur...
tedaviye aralıkta başlarım gibi geliyo ama bi test yapsın eşim aralık ortasında şimdi eşim iş yerinde tek o yüzden bi yere ayrılamıyor inşlh aralık ortasında rahatlıyacak işi ondan sonra baakalım neler olacak izde varmı gelişmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…