Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zeynep kendinden bahsetsene cnm yazmışsında ben göremedim
canım biz 1.5 senedir evliyiz 8 ay önce çocuk yapmaya karar verdik am maalesef olmadı olmayınca doktora gittik benim testlerim falan normal çıktı eşimden spermiyogram itediler bunlar geçen hafta oldu eşimin spermiyogram testi 0 çıktı ve bize sizin normal yolla çocuğunuz olmaz deyip eurofertile yönlendirdiler biz önce urolojiye gittik orda hormon testleri ve ultrason istediler beli varikosel olabilir diye biz henüz o testleri yaptırmadık bitane daha spermiyogram testi yapalım dedik dün yaptık maalesef 0 çıktı çok acıtyormuş insanın canını biliyorum yolun başındayız ama çok korkuyorum çocuğumuz olmıcak diye pes etmek istemiyorum ne gerekirse yapmak istiyorum
sen ne durumdasın canım sizinde aynı sorunm vardı tedavimi oluyorsunuz şuan sende anlatısan sevinirim

inşlh en kısa zamanda kavuşursun cnm evladına..
ben yaklaşık 9 senelik evliyim eşim ağır kabakulak geçirmiş cocukken o yüzden azosperm olmuş dr.ların demesi ve eşim 1 tese 1 micro tese oldu sonuç 000 bizdede hep sıfır dı 2012 sonunda burda bi arkadaş dr.dan abhsetti bizde son çare ona gidelim dedik gittik ve eşimde varikosel çıktı 2013 ocakta ameliyat oldu ardından o dr. da tedaviye başaldık 3 ay sonra hücreler görüldü sperm testtinde ardından 3 ay sonra tekrar yapılan sperm testinde 6 tane sperm çıktı ve şimdi hamdolun ki dondurulmuş spermlerimiz var hala az az da olsa çıkışlar oluyor ..kısmetse tüp bebeğe başlıcam günü bekelemdeyim..
umudunu kaybettiğin zamanlar o kadar çok oluyor ki anlatamam çevre yıllar hayat o kadar yoruyor ki aklın alamz ama her üzüntünün sonunda gene ayaga kalkıp inşlh bi dahak,i sefere olur deyip uola devam ediyorsun rabbim mükafatımızı veriri inşlh hepimizin....

çok sevindim canımm inşallah allahım yardımcımız olur inşallah tedavide sende hamile kalır yavruna kavuşursun bunları duymak bana gerçekten umut veriyor.
hangi doktora gidyorsunuz canım bu varikosel ameliyatı riskli zor bir ameliyatmı canım

aminnn cümlemizz....
dr. celalettin peru cnm
varikosele gelince eşim devlet hastaensinde oldu amaliyatı kapalı ameliyat oldu acık ameliyatta oluyor ama kapalı daha çabuk iileşmesini sağlıyor

aminnn cümlemizz....
dr. celalettin peru cnm
varikosele gelince eşim devlet hastaensinde oldu amaliyatı kapalı ameliyat oldu acık ameliyatta oluyor ama kapalı daha çabuk iileşmesini sağlıyor
celelettin peruyu başka bir arkadaşdan duymuştum canım saol gerçekten moral oldu bana bende inşallah o doktora gidicem inşallah bizede çare olur Allah hiç kimseyi böyle birşeyle imtihan etmesin evlatsız bırakmasın herkese dua ediyorum inşallah bizlerde birgün anne oluruz

inşlh cnm bu yolda hepimiz o evlatları alallım kucağımıza... araştır gidin inşlh allahın izniyle sizede şifa olur ...

MERHABALAR BENDE 9 YILLIK EVLİYİM MALESEFKİ 6 YILDIR BU HASTALIKLA MÜCADELE EDİYORUZ AMA HALEN BİR SONUÇ ALAMADIK 2 KERE MİKRO TESE AMALİYATI OLDUK 1.cisi medikalparkta bir sonuç alamadık 2.cisi emre bakırcıda oldu gene bir sonuç alamadık artık bıraktık birtek iğne tedavisi vermedi emre bey o aklımı karıştırıyor allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah o kadar zor ki bu işler

agzınıza saglık rabbim kabıl etsin inşallah evlerimizi şenlendirsin hepimzin gönlüne göre versin inşallah amin

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben biraz heyecanlıyım aslında dün eşimle mikroskopta inceleme yaparken sperme benzeyen Kuyruklu bir şey gördük hareket etmiyordu ama yüzüyordu çok heyecanlandım ama ümitlenmek istemiyorum belki biz çıkmasını istediğimiz için benzetmiş olabiliriz ya da başka birşeydir diye çünkü yaklaşık beş aydır eşim hiçbir bitkisel ve ilaç kullanmıyor sadece nohut ve Keçiboynuzu kürü ve bir de pharmaton içiyor o da düzenli değil maddi sebeplerden kontrole gidemiyoruz malum Ücretler arttı bakalım biraz daha bu kürleri kullanıp biraz para bulup kontrole gitmeyi düşünüyoruz bilmiyorum kafam Karışık sevinmek de istemiyorum sonra hep hayal kırıklığı oluyor sadece paylaşmak istedim sizinle

Canim insallahh cikis baslamistir ben bile heyecan yaptim :)

Canim bizde 1.5 yillik evliyz benm esimdede azosperm cikti. 9.ayimzda ogrendik sonra bizde celalettin hocaya gidiyoruz igne tedavisi oluyo 6aydr esim. Haftaya cuma kontrol varr bakalim insallah guzel sonuclr aliriz. Tetkiklrrinizi yaptrn hocaya oyle gidin.

canım burda ki herkes seninle aynı durumda kimisi hemen tese yaptırıyor kimide bitkiseller ve kürler uyguluyor celaalettin peru diye bi doktor varmış burdaki bi çok kişi ona gidiyor bitkisel ve iğne tadevisi uyguluyormuş
iyi bi üroloji doktoru bul ve sperm testini yenile hormonlra baktır ultrason, genetik testi yaptır.
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…