- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
bende merak ettim.tülayı zozoyu ve doğadan devayı.onun eşininde bugün ameliyatı olacaktı sanırım.Tulaydan haberi olan var mi kizlar
geçmiş olsun canım.inşallah patolojinizde temiz çıkar.sperm çıkmış gözünüz aydın.ne güzel bi haber.kaygınızda son bulsun inşallah.sağlıklı hayırlı evlat olarak size dönsün inşallah.inşallah artık herkes sırayla güzel haber versin.bizm durumda sanırım haftaya belli olur.bugün iğnenin 3.günü olacak saat 9 da.sen ne zaman hazırlanıyorsun canım.tekrar geçmiş olsun size.eşim ameliyat oldu şuan dinleniyor, kitleli testisi almışlar patolojiye gidecek, inşallah temiz gelir sonuç. Diğer testisten sperm bulmuş, şekil bozukluğu varmış. Rabbim onlarla sağ salim evlatlar nasip etsin. Canım arkadaşım Tülaylar bugün ziyaretimize geldi dönüşte floryaya gideceklerdi müsait olunca yazar, yoldadırlar herhalde. Şimdilik bu kadar.
Kalplerimız birmis canımeşim ameliyat oldu şuan dinleniyor, kitleli testisi almışlar patolojiye gidecek, inşallah temiz gelir sonuç. Diğer testisten sperm bulmuş, şekil bozukluğu varmış. Rabbim onlarla sağ salim evlatlar nasip etsin. Canım arkadaşım Tülaylar bugün ziyaretimize geldi dönüşte floryaya gideceklerdi müsait olunca yazar, yoldadırlar herhalde. Şimdilik bu kadar.
Canimm cok gecmiss olsunn. Insallah patoloji sonucuda temiz cikar.. cikan spermlerlemi tup bebek deniyceksinz canimm.. insallahhh evladiniza kavusursunuzeşim ameliyat oldu şuan dinleniyor, kitleli testisi almışlar patolojiye gidecek, inşallah temiz gelir sonuç. Diğer testisten sperm bulmuş, şekil bozukluğu varmış. Rabbim onlarla sağ salim evlatlar nasip etsin. Canım arkadaşım Tülaylar bugün ziyaretimize geldi dönüşte floryaya gideceklerdi müsait olunca yazar, yoldadırlar herhalde. Şimdilik bu kadar.
ameliyatınızı kim yaptı canım.eşim ameliyat oldu şuan dinleniyor, kitleli testisi almışlar patolojiye gidecek, inşallah temiz gelir sonuç. Diğer testisten sperm bulmuş, şekil bozukluğu varmış. Rabbim onlarla sağ salim evlatlar nasip etsin. Canım arkadaşım Tülaylar bugün ziyaretimize geldi dönüşte floryaya gideceklerdi müsait olunca yazar, yoldadırlar herhalde. Şimdilik bu kadar.
Canimmm kalpten dua ediyorumm insallahhhh 3 ay sonra sperm cikti haberlerini aliriz :) ee tesede sperm bulunma olasiligi nedr bu durumda sordunuzmuŞu anda Uçakta yız dönüyoruz
Sperm yok hücre düşmüş lökosit düşmüş spermatit artmış
Dr 3 ay daha tedavi görün ondan sonra tese yaptırın dedi şu anda durumlar gayet güzel dedi
Esimde inmemiş testisi sorunu var ona rağmen hücreler gayet güzel dedi
dogadandeva arkadasimiz ile de görüştük hastane ye yanlarına gittik
eşi ameliyat a girdikten sonra ordan ayrıldık
az önce mesaj attım eşi çıkmış ameliyattan sağlam testis den de sperm bulmuşlar patoloji sonuçlarını bekliyorlar artik
yorgun bir istanbul gününden böyle arkadaşlar
Şu anda Uçakta yız dönüyoruz
Dr 3 ay daha tedavi görün ondan sonra tese yaptırın dedi şu anda durumlar gayet güzel dedi
az önce mesaj attım eşi çıkmış ameliyattan sağlam testis den de sperm bulmuşlar patoloji sonuçlarını bekliyorlar artik
eşim ameliyat oldu şuan dinleniyor, kitleli testisi almışlar patolojiye gidecek, inşallah temiz gelir sonuç. Diğer testisten sperm bulmuş, şekil bozukluğu varmış. Rabbim onlarla sağ salim evlatlar nasip etsin. Canım arkadaşım Tülaylar bugün ziyaretimize geldi dönüşte floryaya gideceklerdi müsait olunca yazar, yoldadırlar herhalde. Şimdilik bu kadar.
geçmiş olsun cnm inşallah sıkıntısız sonuclar çıkar Çok sevindim sperm bulunmuş rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inş.eşim ameliyat oldu şuan dinleniyor, kitleli testisi almışlar patolojiye gidecek, inşallah temiz gelir sonuç. Diğer testisten sperm bulmuş, şekil bozukluğu varmış. Rabbim onlarla sağ salim evlatlar nasip etsin. Canım arkadaşım Tülaylar bugün ziyaretimize geldi dönüşte floryaya gideceklerdi müsait olunca yazar, yoldadırlar herhalde. Şimdilik bu kadar.
tülaycığım spermatit artması çok güzel lökosit düşmüş gidişatın güzel olmasına çokk sevindim. Rabbim dualarımız kabul etsin tez zamnda inş.Şu anda Uçakta yız dönüyoruz
Gözünüzaydın canım sperm bulunmuş inşallah patolojide temiz çıkar mutluluğunuz perçinleşir,dualarımız sizinle..eşim ameliyat oldu şuan dinleniyor, kitleli testisi almışlar patolojiye gidecek, inşallah temiz gelir sonuç. Diğer testisten sperm bulmuş, şekil bozukluğu varmış. Rabbim onlarla sağ salim evlatlar nasip etsin. Canım arkadaşım Tülaylar bugün ziyaretimize geldi dönüşte floryaya gideceklerdi müsait olunca yazar, yoldadırlar herhalde. Şimdilik bu kadar.
Maşallah canım spermatitler artmış inşallah teseye gerek kalmadan spermler çıkmaya başlar,Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu nasib etsin,spermatit oranı kaç çıktı canım buaradaŞu anda Uçakta yız dönüyoruz
Kızlar çok moralsizim, eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu 1 Ay önce,bu gün kontrole gitti, hidrosel oluşmuş tekrar ameliyatla o su kesesi alınacakmış, benzer durum yaşayan varmı,daha ilk ameliyat iyileşmeden ikinci geliyo, mutsuzum ... ama kimse duymuyor galiba..
şimdilik 1 tane okudum canım Allah yardımcınız olsunKizlar sizlerden bir ricam olacak sali gununden baslayip persembe gunune kadar yani 3 gun icinde 41 yasin okutmaya niyet ettim okumak isteyn musait olan.okuyabilir mi biliyosunuz cuma gunu kontrol umuz var. Ben adetliyim okuyamiyorum o yuzden dagitiyorum. Birde yatsi namazindan sonra veya gunes dogmadan once.okunmasi daha iyiymis. Simdiden Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?