- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
inşlh başlayacağın tedavin evladını getirir cnm sana....Merhaba arkadaslar bende ayni dertten muzdaribim ama simdiye kadar burada okuduklarimdan bizimkine benzer hic kimseyi gormedim benim esimin sperm sayisi sifir herseyi sifir simdiye kadar gittiyim butun doktorlar normal yonden cikis saglanmasi imkansiz denildi mikro tese ameliyati olduk 4 kez 3 de sperm bulundu 8 ve 10 tane ama malesef tup bebek sonuzlarim negatif 10 senelik evliyim simdi son kez baslayacagim insallah cesaretimi toplarsam bu kez olacak insallah inaniyorum Allah olmayan herkese nasip etsin hepinize sonrada bana lutfen dualariniza benide katin
arkadaşım inşlh sonuçalr yanlış çıakrda bol bol sperm bulunur testte....bizde 10 aya yakın oldu çocuk istiyoruz benim bütün tetkiklerim yapıldı herhangi bir sorun çıkmadı en son rahim filmi çekincektim eşimede spermiyogram verdik biz böyle bir sonuç beklemiyorduk en kötü kanallarımda yapışıklık vardır diye düşünüyorduk doktor eşinin testinde hiç sperm göremedim deyince ikimizde şok olduk ilk başta çok kötü oldum 1 hafta oldu biz o tahlili vereli bu cumartesi medikal parkta ürologa gideceğiz ve dua ediyorumki inşallah hastanenin sonucu yanlıştır diye rabbim vermesn kimseye süreç ne olacak nasıl bir durum söz konusu belirsizlik mahvediyor beni eşime bişey belli etmek istemiyorum ama çok düşünceliyiz ikimizde rabbim nolur sonuç yanlış olmuş olsun...
güzel haberler bekliyoruz arkadaşım...Kızlar iki ay evvel eşime azospermi tanısı konuldu ( hiç spermin olmayışı ) tabiki yıkıldık..
biraz toparlandıktan sonra özle doktora gittik eşimi kontrol edip semen testi istedi ve malesef yine aynı sonuç çıktı ama herşeyin normal gözüktüğünü söyledi hormon testi de yaptırdık fsh hormonu olsun hepsi olması gerektiği gibiydi ve o değerler sperm üretildiğini gösteriyormuş..
ilaç ve iğne yazdı eşime 1 ay sonucunda tekrar gidip semen testi verdi bu sefer sperm çıktı fakat hepsi ölüydü ama olsun biz buna bile sevindiksperm kanalı tıkanık olduğundan spermler testide sıkışıp ölüyorlarmış.. tıkanıklık vücüdtaki iltahaptan dolayı..
ilaçlara devam ediyor bakalım önümüzde ki ay inşallah daha güzel haberler alırız
hemen ümitsizliğe kapılıp kendinizi yıkmayın başka bir doktora daha gidin iyi düşünün ve dua edin
cnm nerdesin sen bayağıdır yoksun nasılsın nerelerdesin biraz anlat...canım size az bile söylemişler. bize Emre Bakırcıoğlu sadece tese için 3000 tl dedi. o da bana hiç birşey yapılmayacak sadece eşim tese olacak. Bende baya şaşırdım ama yapacak birşey yok elimiz mahkum. yeter ki sonucu güzel osun
bazı ahstalarda olabiliyor cnm inşlh bun u da atlatır eşin....Kızlar çok moralsizim, eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu 1 Ay önce,bu gün kontrole gitti, hidrosel oluşmuş tekrar ameliyatla o su kesesi alınacakmış, benzer durum yaşayan varmı,daha ilk ameliyat iyileşmeden ikinci geliyo, mutsuzum ...
cnm maşalalh şükür ki çıkmış spermeşim ameliyat oldu şuan dinleniyor, kitleli testisi almışlar patolojiye gidecek, inşallah temiz gelir sonuç. Diğer testisten sperm bulmuş, şekil bozukluğu varmış. Rabbim onlarla sağ salim evlatlar nasip etsin. Canım arkadaşım Tülaylar bugün ziyaretimize geldi dönüşte floryaya gideceklerdi müsait olunca yazar, yoldadırlar herhalde. Şimdilik bu kadar.
inşl kalitel olup tüp bebeğe geçersin sonrada evladını kucağına alırsın..
biziz cnm ameliyatımızda hucreye rastlanmadı yazıyordu ve bizde çıkıs var şuan da cnm ...eşim celalettin hocada başalmıştı tedaviye hala da devam ediyor önce hücre çıktı sonra sperm görüldü allahın izniyle...slm kizlar sizden acil yardim bekliyorum bizim gibi patalojide hic bir hucreye rastlamayip celalettin hocada tedavi olanlar biraz kendilerinden yani su anki durumlarindan kisaca bahsedebilirmi bu esimi ikna etmem icin cok onemli de