Allah razi olsun canimm aminn insallahşimdilik 1 tane okudum canım Allah yardımcınız olsun
Canimm esin igne kullanmiyomuyduCanlar yarın ki kontrol için eşim hormon testi yaptırmıştı sonuçlar şöyle fsh 14,98 lh 11,12 totsl testesteron 1.52 oh maşallah daha gitmeden yıkıldık
Menapur iğne toz ve sıvılar bitkiselleri pek düzgün kullanmadı bakalm yarın ne diyecekCanimm esin igne kullanmiyomuydu
Canım sadece menapurla fsh ve lh yükselmesi testesteronun düşmesi normal,Celallettin hocanın sadece menapur verdiğini ilk defa duyuyorum ama vardır bir bildiği herhalde,kontrolünüzden çok iyi sonuçalr alırsınız inşallahCanlar yarın ki kontrol için eşim hormon testi yaptırmıştı sonuçlar şöyle fsh 14,98 lh 11,12 totsl testesteron 1.52 oh maşallah daha gitmeden yıkıldık
arkadaşım tabi ki ara tebrik et..merhaba kızlar hepimizin başına gelen bişeyi sorucam şimdi en yakın arkadaşım hamile ve ben arayıp tebrik edemiyorum ne yapıcam
hepimizi o durumdayız....dua...dua...dua...merhaba arkadaşlar benim eşimin spermlerinde hızlılık yokmuş 2 yıllık evliyiz doktor evicap ve emodeks ilaç verdi bugün hastaneye bir arkadaşımın bebğini görmeye gittim ve gözyaşlarıma hakim olamadım aranızda yeniyim benim durumumda olan var mı acaba eşi ilaç kullanan
Canım valla moral oldun ben sonuçları alınca yarın ki spermiyogramdan ümidimi kesmistim menapur bu etkileri mi yapıyor hoca bahsetmemiştiCanım sadece menapurla fsh ve lh yükselmesi testesteronun düşmesi normal,Celallettin hocanın sadece menapur verdiğini ilk defa duyuyorum ama vardır bir bildiği herhalde,kontrolünüzden çok iyi sonuçalr alırsınız inşallah
Canimmm cokk sagoll Allah razi olsunn.aminn rabbim hepimize yardimm etsin.feraheymen cnm 1 yasin okudum Allah kabul etsin inş. Rabbim yardımcınız olsun
Canm mrb tek başına menapur kullananı hiç duymamıştım pregnly duymuştumda ama bana sorarsan pregnly hocaya sorup kullann canm çünkü testesteron düşük olunca pek iyi sonuç vermiyo amaç zaten fsh düşürüp testesteronu artırmak fsh için vermiş ama testesteron için bişey yok hoca daha iyisini biliyodur tabiki ama okuduklarım bu şekilde onu sorun bence inş güzel haberler verirsiniz canmüMenapur iğne toz ve sıvılar bitkiselleri pek düzgün kullanmadı bakalm yarın ne diyecek
Çok geçmiş olsun canm ameliyat sonrası bunların olabileceğini duymuştum ameliyat güzel geçer problemsiz iyileşir inşKızlar çok moralsizim, eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu 1 Ay önce,bu gün kontrole gitti, hidrosel oluşmuş tekrar ameliyatla o su kesesi alınacakmış, benzer durum yaşayan varmı,daha ilk ameliyat iyileşmeden ikinci geliyo, mutsuzum ... ama kimse duymuyor galiba..
evet canım menapur fsh ve lhı yükseltir,onlar yükselince doğal olarak testesteron düşer,dedğim gibi daha önce celalettin hoca önce pregnyl verirdi fsh ve lh sıfırlanır testesteron yükselirdi sonra menapur veya menagon eklerdi yanına,fsh ve lh da yükselmeye başlardı ama size önce menapur vermiş ilk defa duyuyorum bu olumlu bir sonuçmu doğurur olumsuzmu yarınki testtinizde belli olacaktır inşallah çok iyi sonuçlar alırsınız iyi haerlerini bekliyorumCanım valla moral oldun ben sonuçları alınca yarın ki spermiyogramdan ümidimi kesmistim menapur bu etkileri mi yapıyor hoca bahsetmemişti
Canimmm hayirli guzel haberlerini bekliyoruz. Sonucu alinca buraya yazmayi unutma :)Canım valla moral oldun ben sonuçları alınca yarın ki spermiyogramdan ümidimi kesmistim menapur bu etkileri mi yapıyor hoca bahsetmemişti
Şu anda Uçakta yız dönüyoruz
Sperm yok hücre düşmüş lökosit düşmüş spermatit artmış
Dr 3 ay daha tedavi görün ondan sonra tese yaptırın dedi şu anda durumlar gayet güzel dedi
Esimde inmemiş testisi sorunu var ona rağmen hücreler gayet güzel dedi
dogadandeva arkadasimiz ile de görüştük hastane ye yanlarına gittik
eşi ameliyat a girdikten sonra ordan ayrıldık
az önce mesaj attım eşi çıkmış ameliyattan sağlam testis den de sperm bulmuşlar patoloji sonuçlarını bekliyorlar artik
yorgun bir istanbul gününden böyle arkadaşlar
Şu anda Uçakta yız dönüyoruz
Dr 3 ay daha tedavi görün ondan sonra tese yaptırın dedi şu anda durumlar gayet güzel dedi
az önce mesaj attım eşi çıkmış ameliyattan sağlam testis den de sperm bulmuşlar patoloji sonuçlarını bekliyorlar artik
Benim eşim şu ana kadar ne microtese ne de varikosel ameliyatı olmadı ilk Teşhis konulduğunda dipler ultrasonda hidrosel var yazıyordu 5mm Çapında yanlış harırlamıyorsam ama doktor Önemsiz Demişti sonradan ben neren de araştırdım içinde sperm olabileceği yazıyorduKızlar çok moralsizim, eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu 1 Ay önce,bu gün kontrole gitti, hidrosel oluşmuş tekrar ameliyatla o su kesesi alınacakmış, benzer durum yaşayan varmı,daha ilk ameliyat iyileşmeden ikinci geliyo, mutsuzum ... ama kimse duymuyor galiba..
Sevgili gkhnbsrd, bu durumla sadece birdefa da karşılaşmıcaksın, o nedenle bu eşiği kırman gerek, kendini bişe yokki bunda diyerek telkin et. Biz 5 aydır azosperm olduğumuzu biliyoruz. Gecen ay liseden en yakın arkadasımla buluştum, hatta eşiyle benim eşim tanıştırmıştı, şuanda hamile, tam da eğer bu hastalığımız olmasa benim de hamile olacağım aylarını yaşıyo, yaklaşık ben de 5-6 aylık hamile olurdum yani... Bişeler istedik tabi bi iştahla girişicem, arkadaşım mayonez olmasın meyve suyu içeyim sağlıklı besleneyim triplerinde tabi benim boğazıma dizildi yediklerim. Aksi gibi tam kafeden kalktık yan taraf bebek mağazası, arkadaşım içeri girince ben de girmek zorunda kaldım tek tek minik bebek elbiseleri beğendik... İnanın benim için çok zordu ama kendimle gurur duyuyorum ki atlattım, 1.5 yıllık evliyim bebek sorana da biz 4-5 yıl daha düşünmüyoruz, bol bol seyehat edicez diyorum. Sakın koyvermeyin aksine üstüne konuşun kaçmayın konudan...arkadaşım tabi ki ara tebrik et..
napıcan??
ohoo benim kaç tane doğurdu...
ara hemen...napcan...bu sefer adın çıkacak kıskanıyor diye..
Tebrik ederim seni canim cok guclusun. Ayni zamanlarda ogrenmisiz. Bizde 1.5yildir evliyiz 6 aydir durumu biliyoruz. Cogu zaman yutkunuyorum bogazima biseyler dugumleniyo bebek mevzularinda Allah yardimcimiz olsunn. Herkesin imtihani baska bizlerinde buymus imtihani rabbim guzel sonuclarla hayirli evlatlarla bu imtihani gecmeyi nasip etsin..Sevgili rukall, bu durumla sadece birdefa da karşılaşmıcaksın, o nedenle bu eşiği kırman gerek, kendini bişe yokki bunda diyerek telkin et. Biz 5 aydır azosperm olduğumuzu biliyoruz. Gecen ay liseden en yakın arkadasımla buluştum, hatta eşiyle benim eşim tanıştırmıştı, şuanda hamile, tam da eğer bu hastalığımız olmasa benim de hamile olacağım aylarını yaşıyo, yaklaşık ben de 5-6 aylık hamile olurdum yani... Bişeler istedik tabi bi iştahla girişicem, arkadaşım mayonez olmasın meyve suyu içeyim sağlıklı besleneyim triplerinde tabi benim boğazıma dizildi yediklerim. Aksi gibi tam kafeden kalktık yan taraf bebek mağazası, arkadaşım içeri girince ben de girmek zorunda kaldım tek tek minik bebek elbiseleri beğendik... İnanın benim için çok zordu ama kendimle gurur duyuyorum ki atlattım, 1.5 yıllık evliyim bebek sorana da biz 4-5 yıl daha düşünmüyoruz, bol bol seyehat edicez diyorum. Sakın koyvermeyin aksine üstüne konuşun kaçmayın konudan...
çok geçmiş olsun canım.. inş. spermler sağlıklıdırlar da bu derdiniz son bulur. dualarımız seninleeşim ameliyat oldu şuan dinleniyor, kitleli testisi almışlar patolojiye gidecek, inşallah temiz gelir sonuç. Diğer testisten sperm bulmuş, şekil bozukluğu varmış. Rabbim onlarla sağ salim evlatlar nasip etsin. Canım arkadaşım Tülaylar bugün ziyaretimize geldi dönüşte floryaya gideceklerdi müsait olunca yazar, yoldadırlar herhalde. Şimdilik bu kadar.
canım içinde ne fırtınalar kopuyordur şimdi, ama sabır. ne umutlarla başladık bu tedaviye ama Rabbim vermeyince olmuyor işte. duadan başka elimizden bişey gelmiyor. siz tedaviyi bırakmayı düşünüyoruz falan dediniz mi de hoca tese dedi. kolay kolay tese demez di. inş 3 ay sonra güzel sonuç alırsınız eğer olmazsada bu kadar emeğin karşılığını tese de alacaksınız inş. hiç moralini bozma canımmmŞu anda Uçakta yız dönüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?