meliscigim bu cocuk hasreti hepimizi mahvetti canim bu kadar karamsar olma rabbim buyuk insalalh bir gun bizde anne olucagiz
ayın 10 u ile 15 i arası rahim gelişimine bağlı olarak değişebilirmiş mayıs ortası engeç.
tekrar bulunma ihtimali yok demişti dr zaten eşimin yaşıda 33 .....
6 adet spermimiz çıkmıştı tesada inmemiş testis problemi olduğundan 3 tane dondurmuştuk canlanırsa eğer 3ü de transfer edilcek durumdan dolayı.yasal olarak 1 ya istisnai durumlarda değişiyo dedi.hayırlısı ya ne diyelim dermanımızı arıyoruz takdir allahın canım be napalım.ama eşim ben uğraşmasam uğraşmaz uğraşalım demez yani hep tek taraflı çabalıyorum işte bu işlerde tek yürek olmak şart asslında
insallah canlanir canim alahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin
evet canim tek yürek olmak önemli
esin niye böyle yapiyor anlamadim destek olun birbirinize
inşallah canım benim.sizin tam olarak sorununuz nedir?tüp falan denedinizmi hiç.eşin tedavi oldumu yada?
canim tup bebek nerdeee...esim 2006 da tese ameliyati oldu sonuc sifir sperm bulunamadi ayni ameliyat sirasinda tek tarafli varikosel ameliyati oldu canim
kendine göre destek oluyo tabi oda.düşünceli davranmıyo ama. ben senin her dediğine uyuyorum daha napayım diyo.ama sebepsiz yere çok kalbimi kırıyo işte moral önemli bu konuda ve bu bizim son şansımız.bunu değerlendiremezsek ki allahım inşallah emeğimizi boşa çıkarmaz çok sarsılcak evliliğimiz sorumsuzlukları artıyo çünkü.en önemlisi yaptığım hiç bir fedakarlığı önemsemiyo işte.bilmiyorum canım belkide 2 yıldır yaşadıklarım çok ağır geldi ben tahammülsüzleştim.
yasadiklarimiz kolay seyler degil canim hepsi bu yuzden
varikosel tıkanıklık sanırım öyle değilmi.o ameliyat sonrası yoluna giriyo die biyodum ben.başka bir sorunmu varmış peki.yada bizdeki gibi inmemiş testis falanmı.allahın görünmez dertleri işte.
merhaba arkadaşlar sohbetinize pat diye düştüm varikosel benim bildiğim testis damarlarının genişlemesi sonucu sperm sayısının haraketliliğin yapısının bozulması ...tıkanıklık ise testis damarlarının kapalı olması diye biliyorum..rabbimin çeşit çeşit derdi var..derdi veren şifasınıda versin..
allah bizi sınıyo belkide.bazen bazı konuşmalara şahit olurdum bekarken yeni evlilere bizede olduğu gibi sorarlardı bebek nezaman falan die.hayatımızı yaşıcaz yada borcumuz var yada birbirimize doyalım falan gibi cevaplara şaşırırdım.öyle diyenlerin sonrasında hep bir sorun çıkardı geç olurdu bebekleri.veya hiç isteemeyenlerin hemen olurdu.biz ilk günlerden beri istiyoruz ama kısmetimiz işteya millet o yavrucaları çöplere atıyo biz bebek diye deli oluyoruz allahım inşallah sesimizi duyar ya.
varikosel tıkanıklık sanırım öyle değilmi.o ameliyat sonrası yoluna giriyo die biyodum ben.başka bir sorunmu varmış peki.yada bizdeki gibi inmemiş testis falanmı.allahın görünmez dertleri işte.
.kızlar iyi akşamlar bugün saat 22.30 da oviterelle catlatma ignemi vurunuyorum umudunu kaybetme ile aynı hastanedeyiz benden 4 gün önce başaldı tedaviye ama aynı gün yumurta toplanıp tese olacak eşlerimiz kızlar inşllah ikimizinde kaderi aynı oldu umarım güzel haberlerle geliriz beraber kutlama yaparız kendinize ii bakın dualrınız eksik etmeyin
.kızlar iyi akşamlar bugün saat 22.30 da oviterelle catlatma ignemi vurunuyorum umudunu kaybetme ile aynı hastanedeyiz benden 4 gün önce başaldı tedaviye ama aynı gün yumurta toplanıp tese olacak eşlerimiz kızlar inşllah ikimizinde kaderi aynı oldu umarım güzel haberlerle geliriz beraber kutlama yaparız kendinize ii bakın dualrınız eksik etmeyin
iyi akşamlar kızlar.ben çıkıyorum.çiçek çok teşekkür ederim beni dinlediğin için.
iyi akşamlar kızlar.ben çıkıyorum.çiçek çok teşekkür ederim beni dinlediğin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?