Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar eşimin hormon testini yatırdık şimdi sonuçlar mail geldi doktora akşam gidicez ama çok merak ediyorum anlayan varsa bakıp normal mi değilmi söyleyebilimi
FSH 11,45
ESTRADİOL 62
LH 5,30
PROLAKTİN 16,26
Canim referans araliklarini bilmiyorum ama fsh biraz yuksek. Estradiolda yuksek cikmis. Lh normal prolaktinde cok yuksek olmamamkla birlikte referans araliklrnda ust degerin ustunde galiba.

ESTRADİOL'i bilmiyorum ama diğer değerler normal referans aralığında gözüküyor.

Olması gereken Referens aralığı;

FSH --------- 1,5 - 12,4
LH --------- 1,7 - 8,6
PROLAKTİN --------- 4.6 - 21.4

kızlar eşimin hormon testini yatırdık şimdi sonuçlar mail geldi doktora akşam gidicez ama çok merak ediyorum anlayan varsa bakıp normal mi değilmi söyleyebilimi
FSH 11,45
ESTRADİOL 62
LH 5,30
PROLAKTİN 16,26

Canim fsh yi kaan aydosa sormustum maille cevaplamisti bizim 7 olmasina ragmen yuksek gelmis dedi. Olmasi gerekn degerler varmis onlrda 3 veya 4 arasi.

Canim fsh yi kaan aydosa sormustum maille cevaplamisti bizim 7 olmasina ragmen yuksek gelmis dedi. Olmasi gerekn degerler varmis onlrda 3 veya 4 arasi.
sağolun kızlar akşam gidicem doktora sizede bilgi veririm inşallah hepimiz güzel şeyler duyarız ve kısa zamanda bebeişlerimize kavuşur burda mutluluklarımızı paylaşırız :)

Valla canım farkettiysen noktalı virgüllü yazdım, yani ezberden değil :) memorial ve medistade hastanelerin elimizdeki raporlarında referans aralığı bunlar. Bu aralığa göre yorum yaptım. Tabi doktor ne der bilemem.

canım testis tümörü hangi dr gidersen git hemen ameliyat diyip alıyorlar çünkü kaçıncı evre patolojide belli oluyor eşim önce Paşabahçe devlet hastanesine gidiyor ama bizim şikayetimiz kasıkta şişlik oluşup duruyordu eşime ısrarla dr gitmesini söyledim halbuki kolay kolay gitmez dr. a gidiyor seni acil ürolojiye göndereceğim diyor sakın ihmal etme diyor genel cerrahi dr. anladı sevketti gitti ordaki dr baktı etti araştırmaya git dedi Göztepe eğitim araştırmada ameliyat olduk zaten eşimde azosperm çıktı ameliyat tahlilleri arasında buna da moralimiz bozuldu hastane çıkışında ilaçlı bt oldu bütün organlara bakıldı patoloji sonucu gelene kadar çok şükür o temiz çıktı patoloji sonucunu ben gösterdim 1. evrede çıktı çok şükür sadece testisindeymiş hatta o yüzden sadaka bile verdim içimden niyet etmiştim inş. canım ark. herşey güzel çıkar kemoterapiye gerek kalmaz

Celalettin beyden sonra Selahattin beyde tedaviye geçmiştiniz ve Teseye karar vermiştiniz sanırım. ( yanlış hatırlamıyorsam) Sizin durumunuz şuan nedir ?

amin inşallah canım. Size mikro tese yapıldı mı ? Düşünüyor musunuz ?

amin inşallah canım. Size mikro tese yapıldı mı ? Düşünüyor musunuz ?

Canım benim bizde sperm çıkışı sıfır o yüzden elimiz kolumuz bağlı bunla ilgili androlojiye randevu aldım inş. giderde problemimşz nedenmiş öğreniriz 11/12/14 tarihinde canım ALLAHIN İZN. inş. herşey güzel olur hepimiz için

Serapcim micron sayisi ne kadar dusuk ise spermlere yaklsmis olunuyormus.
Germler düşüp spermatid te artis oolduysa buda iyi bir sonuç.
Hormonlar için hoca yorum yapacaktır.

malesef canım etrafımızda böyle insanlar olunca dahada zorlaşıyor hayat,zor biliyorum ama takmamaya çalış,eşinle rahat rahat gez dolaş onlar kıskansın ,benim yakınımda çocuğu olan yok elti yenge görümce çocuğu yok oyüzden kafam şimdilik rahat ama ilerde neolur bilmiyorum,inşallah ozamana kadar nasib eder rabbim,

Serapcim micron sayisi ne kadar dusuk ise spermlere yaklsmis olunuyormus.
Germler düşüp spermatid te artis oolduysa buda iyi bir sonuç.
Hormonlar için hoca yorum yapacaktır.
hımmm bizim mikron yüksek germ düşmüş spermatid düşmüş hormonlar önce değer aralığındaydı şimdi oldukça yüksek ve testesteron düşük pek olumlu bakmayayım o zaman bir daha ki kontrole inşallah önümüzdeki maçlara bakacağız artık:)

Canim bunlar olmasi normal bunlarin hepsi allahim gosteriyor demekki esinde gormesi diledi arada olur canim benim bende esime satastim bozustuk hemde feci dusun ama sonra toparladik emin ol sende daha iyi olucan hep mutlu ol emi guzel kalpli ark.
sizde hep iyi olun canım benim hep diyorum ya rabbim bu zorlu sınavımızda Yuvalarımızı korusun

Balım neye karar verdiniz
Eşinle konuştun mu
İndirme ve tese ameliyatını olacakmısınız

Ben eşimle konuştum tamam dedi
Garibim benim dediğimden çıkmıyor
Beraber gidelim bari destek olalım birbirimize
Hastanelerde tek başıma kalmak ölümden de beter
Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

gerçekten kendimi yalnız sanıyorum ama değilim bunları hepimiz yaşıyoruz ve eşimize bile belli etmeden bazen gözyaşlarımızı içimize bazende dayanamayıp dışarı atıyoruz Allah gerçekten ıslah etsin boylelerini

canım ameliyat sonrası nasıl çıktı ortaya azosperm olduğu sperm testi de mi yapılmıştı

sizde hep iyi olun canım benim hep diyorum ya rabbim bu zorlu sınavımızda Yuvalarımızı korusun

Amin canım benim biz hayata daha yeni atılıyoruz daha nelere göreceğiz atlatacağız ALLAH bilir ama en önemlisi hepsi için hayırlı olması canım

canım ameliyat sonrası nasıl çıktı ortaya azosperm olduğu sperm testi de mi yapılmıştı

ameliyat hazırlıkları esnasında sperm testi istediler o zaman öğrendik azosperm olduğunu ayrıca geçenlerde patolojiye baktım iltihap diye bahsediyordu dediğin gibiymiş

bugün kurana gittim hastalığımızın şifası için hocadan dua istedim sizlerle de paylaşmak isterim
tevbe suresi 14. ayet
yunus suresi 57 ayet(ortası)
nahl suresi 69. ayet
isra suresi 82. ayet
şu' ara suresi 80 ayet
fussilet suresi 44. ayet
fatiha suresi çok faziletliymiş ama içten okuyacakmışız

inş. ALLAHIM ŞİFAMIZI NASİP EYLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…