- 12 Ağustos 2013
- 964
- 696
- 208
Canim referans araliklarini bilmiyorum ama fsh biraz yuksek. Estradiolda yuksek cikmis. Lh normal prolaktinde cok yuksek olmamamkla birlikte referans araliklrnda ust degerin ustunde galiba.kızlar eşimin hormon testini yatırdık şimdi sonuçlar mail geldi doktora akşam gidicez ama çok merak ediyorum anlayan varsa bakıp normal mi değilmi söyleyebilimi
FSH 11,45
ESTRADİOL 62
LH 5,30
PROLAKTİN 16,26
kızlar eşimin hormon testini yatırdık şimdi sonuçlar mail geldi doktora akşam gidicez ama çok merak ediyorum anlayan varsa bakıp normal mi değilmi söyleyebilimi
FSH 11,45
ESTRADİOL 62
LH 5,30
PROLAKTİN 16,26
Canim fsh yi kaan aydosa sormustum maille cevaplamisti bizim 7 olmasina ragmen yuksek gelmis dedi. Olmasi gerekn degerler varmis onlrda 3 veya 4 arasi.ESTRADİOL'i bilmiyorum ama diğer değerler normal referans aralığında gözüküyor.
Olması gereken Referens aralığı;
FSH --------- 1,5 - 12,4
LH --------- 1,7 - 8,6
PROLAKTİN --------- 4.6 - 21.4
sağolun kızlar akşam gidicem doktora sizede bilgi veririm inşallah hepimiz güzel şeyler duyarız ve kısa zamanda bebeişlerimize kavuşur burda mutluluklarımızı paylaşırız :)Canim fsh yi kaan aydosa sormustum maille cevaplamisti bizim 7 olmasina ragmen yuksek gelmis dedi. Olmasi gerekn degerler varmis onlrda 3 veya 4 arasi.
Canim fsh yi kaan aydosa sormustum maille cevaplamisti bizim 7 olmasina ragmen yuksek gelmis dedi. Olmasi gerekn degerler varmis onlrda 3 veya 4 arasi.
biz özelde olduk canım şişli memorial de murad başar yaptı, aynı anda m.tese de yapıldı çıkan spermler dondurldu, kitle önce vardı ama bu kadar aciliyetle alınması gereken bişey olduğunu bilmiyorduk. İstanbula benim histeroskopim için gelmiştik ama aciliyetle binaen bu ameliyatı oldu eşim. Siz nerde hangi dr oldunuz. Biz patolojiye göre öbür tedeviler için hastane araştırcaz.
canım bende sana katılıyorum.elbette umut ve arayışlarımız hiç bitmesin ama gözümüzede perde inmesin.
ben 11 yıllık evliyim .bu süreçte neler yaşadım anlatsam roman olur.ve biz bunca mücadeleyi tek başımıza yaşıyoruz.
kimseye anlatmıyorum.herkes benden kaynaklı sanıyor ve bu beni hiç rahatsız etmiyor.böyle bilsinler.
hayatımda çok saçma şeylerle uğraştım azospermii eşimle iliklerimize kadar işlettik.doktorlar ne ders desin biz umudumuzu yitirmedik.biz eşimle inandık ve inanıyoruzki bizim evladımız olacak.böyle inandırdık.hangi doktor karşımıza sizin çocuğunuz olmaz derlerse desin umursamıyoruz.bütün olumsuzluklara rağmen olacak diyoruz.bunun inan doktorla alakası yok.biz eşime nişanlıyken testisler yerinde değildi.ve 11 yılda olmaz denilen imkansızlıklar yaşadık.o umudu hiç ama hiç yitirmeyin.ama asla bir insana aşırı derecede umut bağlamayın.çünkü bunun yıkımı çok ağır olur.doktorunuza inanın ama asla güvenmeyin.bu hayat menfaat dünyası malesef.bu herkes için geçerli tabiki.
amin inşallah canım. Size mikro tese yapıldı mı ? Düşünüyor musunuz ?canım testis tümörü hangi dr gidersen git hemen ameliyat diyip alıyorlar çünkü kaçıncı evre patolojide belli oluyor eşim önce Paşabahçe devlet hastanesine gidiyor ama bizim şikayetimiz kasıkta şişlik oluşup duruyordu eşime ısrarla dr gitmesini söyledim halbuki kolay kolay gitmez dr. a gidiyor seni acil ürolojiye göndereceğim diyor sakın ihmal etme diyor genel cerrahi dr. anladı sevketti gitti ordaki dr baktı etti araştırmaya git dedi Göztepe eğitim araştırmada ameliyat olduk zaten eşimde azosperm çıktı ameliyat tahlilleri arasında buna da moralimiz bozuldu hastane çıkışında ilaçlı bt oldu bütün organlara bakıldı patoloji sonucu gelene kadar çok şükür o temiz çıktı patoloji sonucunu ben gösterdim 1. evrede çıktı çok şükür sadece testisindeymiş hatta o yüzden sadaka bile verdim içimden niyet etmiştim inş. canım ark. herşey güzel çıkar kemoterapiye gerek kalmaz
amin inşallah canım. Size mikro tese yapıldı mı ? Düşünüyor musunuz ?
malesef canım etrafımızda böyle insanlar olunca dahada zorlaşıyor hayat,zor biliyorum ama takmamaya çalış,eşinle rahat rahat gez dolaş onlar kıskansın ,benim yakınımda çocuğu olan yok elti yenge görümce çocuğu yok oyüzden kafam şimdilik rahat ama ilerde neolur bilmiyorum,inşallah ozamana kadar nasib eder rabbim,Ben eltimin yeni doğacak bebegi için battaniye oruyorum, bu da bana direnç kazandırıyor,ama bunun yanında olumsuzluk yaşamıyor değilim,dün akşam yengem çocuğuna olan sevgisinden bahsediyor ve ekliyor' SEN BILEMEZSIN TABİİ. ..' Evet bilemem ama acısını yaşamak zorundamiyim, sabaha kadar eşime hissettirmeden ağladım...içinde bulunduğum durumu bile bile acitiyor, rabbim ıslah etsin... ama yine de ümitliyim ben anne olucam diyorum kendime...
hımmm bizim mikron yüksek germ düşmüş spermatid düşmüş hormonlar önce değer aralığındaydı şimdi oldukça yüksek ve testesteron düşük pek olumlu bakmayayım o zaman bir daha ki kontrole inşallah önümüzdeki maçlara bakacağız artık:)Serapcim micron sayisi ne kadar dusuk ise spermlere yaklsmis olunuyormus.
Germler düşüp spermatid te artis oolduysa buda iyi bir sonuç.
Hormonlar için hoca yorum yapacaktır.
sizde hep iyi olun canım benim hep diyorum ya rabbim bu zorlu sınavımızda Yuvalarımızı korusunCanim bunlar olmasi normal bunlarin hepsi allahim gosteriyor demekki esinde gormesi diledi arada olur canim benim bende esime satastim bozustuk hemde feci dusun ama sonra toparladik emin ol sende daha iyi olucan hep mutlu ol emi guzel kalpli ark.
malesef canım etrafımızda böyle insanlar olunca dahada zorlaşıyor hayat,zor biliyorum ama takmamaya çalış,eşinle rahat rahat gez dolaş onlar kıskansın ,benim yakınımda çocuğu olan yok elti yenge görümce çocuğu yok oyüzden kafam şimdilik rahat ama ilerde neolur bilmiyorum,inşallah ozamana kadar nasib eder rabbim,
gerçekten kendimi yalnız sanıyorum ama değilim bunları hepimiz yaşıyoruz ve eşimize bile belli etmeden bazen gözyaşlarımızı içimize bazende dayanamayıp dışarı atıyoruz Allah gerçekten ıslah etsin boyleleriniBen eltimin yeni doğacak bebegi için battaniye oruyorum, bu da bana direnç kazandırıyor,ama bunun yanında olumsuzluk yaşamıyor değilim,dün akşam yengem çocuğuna olan sevgisinden bahsediyor ve ekliyor' SEN BILEMEZSIN TABİİ. ..' Evet bilemem ama acısını yaşamak zorundamiyim, sabaha kadar eşime hissettirmeden ağladım...içinde bulunduğum durumu bile bile acitiyor, rabbim ıslah etsin... ama yine de ümitliyim ben anne olucam diyorum kendime...
canım ameliyat sonrası nasıl çıktı ortaya azosperm olduğu sperm testi de mi yapılmıştıcanım testis tümörü hangi dr gidersen git hemen ameliyat diyip alıyorlar çünkü kaçıncı evre patolojide belli oluyor eşim önce Paşabahçe devlet hastanesine gidiyor ama bizim şikayetimiz kasıkta şişlik oluşup duruyordu eşime ısrarla dr gitmesini söyledim halbuki kolay kolay gitmez dr. a gidiyor seni acil ürolojiye göndereceğim diyor sakın ihmal etme diyor genel cerrahi dr. anladı sevketti gitti ordaki dr baktı etti araştırmaya git dedi Göztepe eğitim araştırmada ameliyat olduk zaten eşimde azosperm çıktı ameliyat tahlilleri arasında buna da moralimiz bozuldu hastane çıkışında ilaçlı bt oldu bütün organlara bakıldı patoloji sonucu gelene kadar çok şükür o temiz çıktı patoloji sonucunu ben gösterdim 1. evrede çıktı çok şükür sadece testisindeymiş hatta o yüzden sadaka bile verdim içimden niyet etmiştim inş. canım ark. herşey güzel çıkar kemoterapiye gerek kalmaz
sizde hep iyi olun canım benim hep diyorum ya rabbim bu zorlu sınavımızda Yuvalarımızı korusun
canım ameliyat sonrası nasıl çıktı ortaya azosperm olduğu sperm testi de mi yapılmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?