- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canimmm okuyuncaaa icim cizz ettii hakim olamadim gozyaslarima. Rabbim boyle insanlara hidayet versin ne diyim ki.. bence kalpleri sevgisiz insanlar kusura bakmayin ama bunlari soyleyenler.. Rabbimm sizede bizleredee hayirli saglikli evlat nasip etsin..Yazipta sizlerinde üzmek istemiyorum ama aksam dan bu yana gözüme uyku girmedi
Bizim yasadigimizi peygamber yasamis onun gibi sabir veriyor ama ne yazik ki çevre mahvediyor insani aksam gorumcemin bbüyük oğlunun doğum günü vardi.çok güzel ikinci oğlu 3 aylik kayinvalidesine laf söyliyeyim derken kadin bize esime oyle bir laf etti resmen o an oldum dirildim kalabalık onca insan arasında sessiz kaldim her iki tarafında soyunu sen devam ettiriyorsun dedi.yazarken bile agliyorum rabbim bu nasil bir laf insana soylenirmi hiç bir şey diyemedim
Caresizim çünkü. Vericek cevabim yoktu.
Ben devam ettireceğim bizim soyumuzu diyemedim.çok zor çok bizim kimse bilmiyor sebebini anne baba ve kardeşlerden başka çevreye soylesem ki söylemeden neler diyorlar
Uff ne diyeyim kizlar içimde kocaman bir yangin varr eşimin yaninda agliyamadim bir şey diyemezdim ona soylesem o zaten benden daha cok üzülüyor.o kadar duygusallasti ki artik hemen oda agliyor.
Rabbim ne olur dindir bu hasretimizi gozyaslarimizi bizde bir aile olalim.
Evimin hayatimizin tek eksigisin sen evladim gel de bitsin bu ozlemimiz.
Babanda annende cok hasretiz sana koluna sesine gulusune
Tamam canimm cokk sagoll. Rabbim kabul etsin insallah.. Allahim kat kat sana dondursun dualarini canim..Doğadan deva canim geçmiş olsun.rabbim pataloji sonucu ile beraber çifte mutluluk yasatsin.
Hemserim serap canim inşallah güzel sonuçlar verirsin bu gün bu bize
Ferah canim aksama okuyorum yasinlerini rabbim yüzünüzü guldurecek test sonuclari versin.
yani 2 yıl boyunca testist toparlanmadı mı
kızlar merhaba gunaydın ben bırsey danısmak ıstıyorum esımın sperm sayısı 24 mılyon cıktı dun doktor azosprm dedı yanı azospermde hıc sperm olmaması gerekmıyor mu canlı olarak ?
her kafadan bır ses cıkıyor her doktor bırsey soyluyor asılama bıle tutmazdenıldı tup bebe yaptıracakmısız benm maddı gucum suan bunu zaten karsılamıyorazospermde hıc canlı sperm olmadıgını bılıyorum ben
suana 4 doktorla gorustuk urolojı doktoru ıyı demıs benım kendı doktorum asılam ıle sansın 100/3 ten 100/8 e cıkar dedı kı zaten benm evlılık surecım ve yas tutmuyor ozel olarak yaptırablrmıyım yanı ozelde bu kurallar olmadan onu tam bılmıyorum beklemekte ıstemıyorum acıkcası .Azospermde az, yetersiz ve kalitesiz sperm olması durumudur. sizin doktorunuzda bir sorun var sanırım. Ayrıca 24 milyon sperm ile nasıl aşılama yapılmazmış onuda anlamadım. siz hastaneyi ve doktorunuzu değiştirin.
Canimm doktorla gorustunuzmu onceki testinize gore nasilCANLARRRRRRRRR TEST SONUCUMUZZZZZ
GERM:948000
SPERMATİD:%17
SPERMATOSİT:%83
LÖKOSİT:252000
tüm sonuçlar düşmüş fsh-lh tavan testesteron yerlerde bize haftada 4 tane menapur 1-2-1 şeklinde ve nebido iğne verdi açıkçası nebido iğneye karşı tereddütlerim var zaten doktor tek menapur verdiğine biraz şaşırdı gibi kafam karıştı nebido kullanan var mı eyinas canım yorumun için sağol biraz araştıracağım
suana 4 doktorla gorustuk urolojı doktoru ıyı demıs benım kendı doktorum asılam ıle sansın 100/3 ten 100/8 e cıkar dedı kı zaten benm evlılık surecım ve yas tutmuyor ozel olarak yaptırablrmıyım yanı ozelde bu kurallar olmadan onu tam bılmıyorum beklemekte ıstemıyorum acıkcası .
Sperm kalıtesınde ve sayısında sorun var evet , dun saglık ocagında adetım egcınce kantestı yaptrdım sonuc negatıf esımın sperm testıne bakmak ıstedı az dedı snra bır tup bebek merkezınde bashekım arkadası varmıs onunla aradı gorustu azosperm demıs dırek tup yapsın asılama ıcın bosuna maddıyat harcamasın demıs .
nıye hemen tup dıyorlar bunuda anlamıs degılım bakalım butcemız vs. yetıyormu ?
Esım yarın baska doktora gosterıcem ona gore dedı ne yapıcam neye kıme ınanıcam bılmıyorum cok kafamı karıstrdılar benım
tesekkurlerBazı doktorlar kalite ve sperm sayısını yükseltmek için Proxeed Plus hapı öneriyorlarmış. Doğal yoldan hamile kalan örnekler bile varmış. bir araştırınn isterseniz yada doktorunuza sorun. Aslında tam olarak azospermsiniz denemez durumunuza. buradaki çogu arkadaş biz dahil sperm hiç yok, hatta sperm öncü hücreleri oluşturma mücadelesindeyiz. şiddetli azosperm durumu. hiç üzülmeyin, bitkisel kürler uygulayarak yada doğru tedavi ile sayıyı yükseltmek mümkün
Canimm Allahh razi olsun kabul etsin Rabbim. Bizim yarin kontrol ve test gunu insallah guzel sonuclar aliriz. Sizde celalettin hocaya mi gidiodunzFerah canım yasinini okudum inşallah Rabbim kabul eder canim.
kizlar yarin eşim test vercek dualarinizi eksik etmeyin benden;( benimde kuzenim hamile bana dalga gecer gbi ultrasyon resmini yolladi tlfndan sen daha bekle dedi kendiai benden sonra ewlendi ama hemen nasip olunca abartti da abartti insallah Rabbim heristeyen bizim hbi gözu yaşlı bekleyen kullarina da nasip eyler
biz özelde olduk canım şişli memorial de murad başar yaptı, aynı anda m.tese de yapıldı çıkan spermler dondurldu, kitle önce vardı ama bu kadar aciliyetle alınması gereken bişey olduğunu bilmiyorduk. İstanbula benim histeroskopim için gelmiştik ama aciliyetle binaen bu ameliyatı oldu eşim. Siz nerde hangi dr oldunuz. Biz patolojiye göre öbür tedeviler için hastane araştırcaz.Ozeldemi oldunuz bilmiyorum ama biz devlette olduk canim tomografi yapildi hastane cikisinda sonucunu dr gosterdik eger temiz cikarsa tomografi korkmayin bizim oyle oldu canim cok gecmis olsun
canım önceki tüm değerlerimiz çok daha iyiydi tam sayı söyleyemem ama şimdi daha kötü bakalım ne diyecekCanimm doktorla gorustunuzmu onceki testinize gore nasil
Canimm Allahh razi olsun kabul etsin Rabbim. Bizim yarin kontrol ve test gunu insallah guzel sonuclar aliriz. Sizde celalettin hocaya mi gidiodunz
Allah sabrimizi artirsin canim ne diyim. Gorusunce buraya yaz mutlaka. Bizde yarin gidecez insallah Allahin izniyle. Saat 3te randevu once hocayla gorusup sonra test vericek esim.sonra telden sorariz.artik.canım önceki tüm değerlerimiz çok daha iyiydi tam sayı söyleyemem ama şimdi daha kötü bakalım ne diyecek
Insallahh canimmm hayirli guzel haberlrr veririz.. suan ezan okunuyo okunan ezanlarin yuzu suyu hurmetine rabbim dualarimizi.kabul etsin.amin..Ewet canim eşim yarin gitcek hocaya. Insallah guzel haberler aliriz hepimiz buara topikte karamsarlik var insallah bitaz neşe umud getirebiliriz
canım değerler düştü hocayla henüz görüşmedik mikron değeri 12-15 iyi mi kötü mü bilmiyorummmSerap hocalarin yorumlari nedir.önemli olan bu spermatid armismi bir öncekine gore mikron değeri düşmüş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?