allah razı olsun canım inşallah.sizlerde umarım en kısa zamanda sperm görürsünüz canımEyinas
inşallah güzel haberlerini alırız tedavinden
Cnm nasilsin dr. Gidecektin yumurtalarin icin yanlis hatirlamadiysam..Eyinas
inşallah güzel haberlerini alırız tedavinden
Hayır canım demediHayret bir dr'da çıkıp, bebek olsada olmasada bu testislerin yerine indirilesi lazım nasıl demez. Hadi diyelim indirilmeyecek durumda ama bunun bilgisini nasıl vermez. Allah iyi ve bilgili insanlara denk getirsin hepimizi.
Adana çok uzak bize 16 saattülay adana size ne kadar uzak bilmiyorum ama dediğim doktoru araştır istersen.gerçekten memnun kalmazsam yazmazdım.her üroloğun bile başarılı olduğu alan var.bu konudada ben o doktoru tavsiye ederim.kolay kolay doktor önermem ama biz çok memnun kaldık.yakınsa değerlendirin derim.uzaksa eğer ona göre araştırırsın.biz beş kuruş vermemiştik.üniversitede devlet güvencesiyle yaptırdık.
benim sorunu da herkes biliyor ve saklama gereği duymuyorumbiz ailemden uzaktayız ancak bizim çevremizdeki arkadaşlarımız durumumuzu biliyor bu yüzden ben bebek görmeye giderim bana hep dua ederler kaç arkadaşım doğuma girerken bana dua etmiştir ben hep mutlu olurum bebekleri kucağıma aldığımda bende dua ederim
kendini yıpratma hep olumlu düşün 8 yıldır evliyim benhiç şimdiye kadar arkadaşlarım yüzünden canımı sıkmadım
sende üzülme
Cnim hayirli geceler h.buldukcanım hoşgeldin.hamd olsun bugünlerimize.sende iyisindir inşallah.sanırım doğuma sayılı haftalar belkide günler kaldı.rabbim senide bir avazda kurtarsın.bende yumurtalarımı büyütüyorum.dün kontrolüm vardı.8 yumurtam varmış.gonal f ek cetrotide başladım bu gün.inşallah sonu güzel olsun.ben elimden geleni yapıyorum yaptım.takdir rabbimin.dualarında bana yer vermen beni çok sevindirdi.birbirini tanımayan insanların dualaşması ne güzel.allah razı olsun.allaha emanet ol canım.inşallah hepimiz azodan kurtuluruz canım.acaba duyarmıyım hücre bulundu diye beni karga tulumba yumurta almalarını.bazen çok uzak diyorum bazende neden olmasın diyorum.
Hyrli geceler cnim h.bulduk sagolasin cnim iyiym cok sukur bir sikinti yok simdilk Alh nasip ederse 5 hafta kaldi doguma aralik sonu gibi gozukuyor Alh razi olsun cnim rabbim hepimize eli ayagi duzgun hayirli salih evlatlar nasip etsin...her zaman dualarimdasin burada herkese dua ediyrm yalniz isimlerini bildigim arkdslarimin adiyla ediyrm sen de dahilsin cnim dualrimz bir cok sukur m.slhh yumurtlr buyuyor yumurta sayin da cok iyi hepsi cok kaliteli olsunlar insAlhh cnm her sey insanlar icin ama rabbimiz cok buyuk o isterse olmayack olan oluyor bir yil once ben de ayni kaygilari yasiyrdum ya cikmzssa ya oyle ya boyle ama rabbim ve dualarla gecen sene hayal bile edemedgm duygulri yasiyrm cnm ck dua et bn esim ameliyta grmeden once fetih okumstum 41 yasin tefriciye ve aklima geln bircok dua dualrim gucuyle cok sukur o guzel haberi duyduk inaniyrm senin de oyle olck esim ameliyttn ckcak hooop sen gireceksin yumurtlr toplnck sonra bebslr gelck Allhimn izniyle evvel Alh olackcnim yeter ki sen iyi ol Allha emanetsin rabbim guzel haberlerini almyi nasip eylesin insAlh aminnnncanım hoşgeldin.hamd olsun bugünlerimize.sende iyisindir inşallah.sanırım doğuma sayılı haftalar belkide günler kaldı.rabbim senide bir avazda kurtarsın.bende yumurtalarımı büyütüyorum.dün kontrolüm vardı.8 yumurtam varmış.gonal f ek cetrotide başladım bu gün.inşallah sonu güzel olsun.ben elimden geleni yapıyorum yaptım.takdir rabbimin.dualarında bana yer vermen beni çok sevindirdi.birbirini tanımayan insanların dualaşması ne güzel.allah razı olsun.allaha emanet ol canım.inşallah hepimiz azodan kurtuluruz canım.acaba duyarmıyım hücre bulundu diye beni karga tulumba yumurta almalarını.bazen çok uzak diyorum bazende neden olmasın diyorum.
ahh cnm kim anlıyor ki bizi bazen eşlerin aileleri çok duyarsız oluyor gelinleri sabır diyo ya hep gelinden bekliyorlar sabrı asıl onlar birer adım atsa biraz ilgili olsa ama nerdeeeeeeeeeeeHayır canım demedi
Adana çok uzak bize 16 saat
benim sorunu da herkes biliyor ve saklama gereği duymuyorum
daha çok dua ediyorlar
arkadaşlarım maddi manevi hep yanımda
Dr dönüşü hep sorarlar son durumları
kendi ailemde öyle
ama Eşimin kardeşlerinin 1 kez arayıp da ne yaptınız son durumlar nedir dediğini görmedim o kadar cahil insanlar ki
Kaynana bizde 3 aydır ve bize de gel ana dedikleri yok siz Dr a gidiyorsunuz o zaman anam Nerede kalacak diyen bir allahın kulu kardes yok esimde bişey demiyor 6 kardeşine
Gecen istanbula gittiğimizde 2 gün anneme kaldı sanki mecburmus gibi
bu arada kaynanamin evi yok canı nerde isterse orda kalıyor
herseye karışıyor
yalnızlığı özledim be kardeslerim
çoook dolmuşum arkadaşlar kusura bakmayin
cnm rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin evladlarını sağlıkla al kucağına evine git....Cnim hayirli geceler h.bulduk
Hyrli geceler cnim h.bulduk sagolasin cnim iyiym cok sukur bir sikinti yok simdilk Alh nasip ederse 5 hafta kaldi doguma aralik sonu gibi gozukuyor Alh razi olsun cnim rabbim hepimize eli ayagi duzgun hayirli salih evlatlar nasip etsin...her zaman dualarimdasin burada herkese dua ediyrm yalniz isimlerini bildigim arkdslarimin adiyla ediyrm sen de dahilsin cnim dualrimz bir cok sukur m.slhh yumurtlr buyuyor yumurta sayin da cok iyi hepsi cok kaliteli olsunlar insAlhh cnm her sey insanlar icin ama rabbimiz cok buyuk o isterse olmayack olan oluyor bir yil once ben de ayni kaygilari yasiyrdum ya cikmzssa ya oyle ya boyle ama rabbim ve dualarla gecen sene hayal bile edemedgm duygulri yasiyrm cnm ck dua et bn esim ameliyta grmeden once fetih okumstum 41 yasin tefriciye ve aklima geln bircok dua dualrim gucuyle cok sukur o guzel haberi duyduk inaniyrm senin de oyle olck esim ameliyttn ckcak hooop sen gireceksin yumurtlr toplnck sonra bebslr gelck Allhimn izniyle evvel Alh olackcnim yeter ki sen iyi ol Allha emanetsin rabbim guzel haberlerini almyi nasip eylesin insAlh aminnnn
Cnimsin Alhh razi olsun rabbim insAlh sana ve tum arkdslrima da nasip etsin bu guzelligi hep duamdasiniz hele adini da ogrendim ki isminle dua edyrm insAlh hepimize saglikli hyrli evltlr nasip olsun cnmmahh cnm kim anlıyor ki bizi bazen eşlerin aileleri çok duyarsız oluyor gelinleri sabır diyo ya hep gelinden bekliyorlar sabrı asıl onlar birer adım atsa biraz ilgili olsa ama nerdeeeeeeeeeee
alalh yardımcın olsun cnm zor işler hele de bu işler çokkk zor......
cnm rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin evladlarını sağlıkla al kucağına evine git....
Ahh cnim amin icimi titrettin Alh razi olsun evet htrliyrum da haberi verdgim gunu gunler cabuk geciyr simdi gun sayiyoruz rabbim sana ve tum arkdslrima da bu guzel duyguyu nasip etsin tatli telas heyecn var insAlhh nasip olack hepinize Alhim cok buyuk dualrimdasinz her zaman..Lavinci az kalmis doğuma heyecan ile hamilelik haberini beklediğimiz geldi aklima ne cabuk geçmiş rabbim hayirli doğumlar nasip etsin.ne güzel heyecanlar telaslar vardir simdi güzel mevlamevladin ve esin ile bir omur saglikli mutlu gunleriniz olsun.
Amin insallah benim gibi umutla bekleyen hepiniz olumlu sonuclar alirsinizgercekten cok zor bir durum biz cok kalabalik bir aileyiz doguluyum annem 12 babam 8 ben 7 esim 8 kardesler hatta esimin ikizi bile var bu gune kadar ic aile dahil hic kimsede boyle bir problem gormedim 20 tane yenim var yani bunlari soylememin sebebi hergun bir ablamin yengemin gorumcemin eltimin dogumuna sahit oluyorum ama 10 senelik evliliyim boyunca bu gune kadar esimde dahil hic kimse agzimdan cocukla ilgili negatif bir kelime duymadi zaten hep gulen bir insanim duygularimi hep icimde yasarim zaten etrafimda ayni durumda kimse olmadigi icinde beni kimse anlamaz diye dusunuyorum bu yuzden bu sayfada sizlerle dertlesiyorum rabbim cok kisa zamanda evlat isteyen herkese nasip etsin banadasizde çıkış sperm buldukları için iğne tedavisi vermemişler.bizlere iğne sperm bulmak için veriliyor.kalite için değil canım.iğne kullanmak için gerçekten heveslenmeyin.sanmayınki iğne kullanınca hemen seprm çıkıyor kalitesi artıyor.bak burda yıllarca iğne kullanan bizlerde microtese dahil sperm çıkmadı.keşke bizdede hiçbirşey kullanmadan sperm çıksaydı tesede.eşim 5 yıldır iğne vuruluyor bu ikinci tesede çıkarmı çıkmazmı diye beynimizi kemiriyoruz.sizde bizim gibi hep en iyi doktorlara gitmişsiniz ama olmayınca olmuyor.inşallah bu son tedavinle pozitifi yakalarsın
sende kendimi görüyorum canım bende aynı...topluma girmek istemiyorum çunku biliyorum ki konu bana gelcek sende hala yokmu ! Senden sonra evlenenlerin var! Evde boş boş oturcağına çocuk yap! İnsana resmen psikolojik baskı uyguluyorlarBu gün kuzenimin kızına bebek mevlütu yaptılar,kabullendim sanıyordum ama psikolojik alt üst oldu, kuran bittiği gibi eve attım kendimi,insanlar sürekli karnına bakıp sende yok mu bişey dedi sürekli,kimseyi görmek istemiyorum,evden çıkmakta, daha 1 yıl oldu ama böyle giderse destek almam gerekecek, sürekli ağlıyorum eşimden saklanarak,çok moralsizim. ..
Yok Cnm ordu medikalcanım izmirde ki medical mi ??
Kizlar esim test verdi saat 4 te cikacakmis :) Rabbim guzel hayirli bizi evlatlarimiza yakinlastiran sonuclar almayi nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?