Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ph yuksekmi canim ben pek.anlamiyormki soylenene gore yok cnm fsh miz ilkin 7diydiyani kotu mu ph nasil olmali ki
ayy canım yanlış hatırlamışım ben nete baktım şimdi ph 7 nin altındayken tıkanıklık olma ihtimali oluyormuş.Benim aklımda 8 üstü diye kalmışta ondan sordum.Ph 7.2-8 arası olmalıymış.Bilmiyorum ki canım bizim de hep 7.2 çıkıyor.

canım biz de 9ay önce %1< altında çıktı sonraki 3 ay da %8 çıktı bir 3 ay sonrada %16 çıktı önümüzdeki ay test vereceğiz bizde sanırım bu sıralamayla %24 çıkacak
Canim siz kac yildr tedavi oluuosunz. Insallah daha da artar. Rabbim bizede gostersin spermleri.

Merhaba arkadaşlar acaba aranızda ankara güven hastanesinde tüp bebek tedavisi gören varmı. Varsa deneyimlerini yazabilir mi
Hayirli aksmlar ben ankara guven hast.ilk tup bebek tedavimi grmustum esim orda kaan beye mikro tese olunca spermler orada donduruldu biz de o yuzden ilk tedaviyi orda ypmistik dr sedat cömertti fakat asla tavsiye etmiyrm sozde ankaranin en iyi hastanelerinden biri evet diger alnlrda muhakkak iyidr ama tup bebek konusunda asla diyrm sedat comert cok iyi bir kdin dogumcu yalniz iyi bir tup bebek takipcisi degil ilgi yok tedavimde fazla ilc uygulandi 16 yumurtadan ancak 6 si dollndi 2 si imha edildi 2 si transfer oldu3.gun sonuc negatif 2.tedavimi ankarada genart tup bebek merkezinde bir arkdsimin tavsiyesi ile oldum ustelik spermler tasindi yine donduruln spermler guvendeki gibi cozuldu bu sefer tedavim kisa peotokolle oldu 9 yumurtam oldu7 si dollndi 4u 5.gune gitti 2 si transfer oldu 2 si 5.gunde donduruldu drum cnimm drm aysun baltaciydi ilgi mukemml merkez cok iyi sonuc 35 haftalik ogluma hamileyim tabi ki her sey rabbimden ama siz karar verin hayirli sonuclar dilerim rabbim herkese nasip etsin...

Canim hocayla gorusmedik daha sonucu.yolladik bakmadi herhalde daha. Insallahh canimm ya.6 ay olmadi daha igneleri kullanali ne kadarlik bi surec spermatidler icin

ALLAHIN izn ins bebeginiz olur demek ki daha zamani var ben pek anlamiyorum tahlilerden ama dun aksam film izledim sen geldin aklima bir japon kargo gemisi batiyor kaplanla cocuk okyanusun ortasinda ikisi yasiyor kaplan filikada cocuk kendince sal yapiyor sonra orda yasiyor kaplanla savasiyor ve ayni filaka yasamaya basliyor tam olecegiz derken ada buluyor tam ada da can bulduk derken farkli birsey farkediyor gunduz cennet gece etcil bir ada ordan stok yapip ayriliyor ve baska adaya insanlar yasayan diye tedavide olan butun arkadaslarimizi etcil olan ada da goruyorum beni yanlis anlamayin lutfen biz daha yola bile cikamadik ins. 11 aralikta binecegiz ins. Sabirsizlikla bekliyorum

Insallahh canimm :)

İnsan takıyor istemeden,aslında herşey çok basit Allaha inanan neden yok diye sormaz,ama başa gelen biliyor bunları anlamayan anlamiyo halimizi işte...

G
Gözün aydın lavinci arkadaşım. Rabbim evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Bizde kaan bey de tedavideyiz 5 aralıkta da randevumuz var test yaptırıp ankaraya gideceğiz. Merak ettim sizde azosperm neden kaynaklanıyordu kaan bey nasıl bir tedavi uyguladı bitkisel falan kullandınızmı biraz bilgi verebilirsen çok sevinirim. Randevu zamanımız yaklaştıkça heyecanımda artıyor neyle karşılaşıcaz testlerimiz nasıl çıkacak inan bunları düşünmekten açıköğretim derslerime bile kafamı veremiyorum

Cnim hayirli geceler tabi ki yazarim esim 26 yasinda kabakulak olmus ve her iki testiste etkilnmis iltihap olusmus sonucunda da kabakulak orsidi teshisi konmus ve tum hucreler ölmüs bu hstaliktan once esimde sperm varmis gecen yil cocuk dusnmye bsldhmzda ogreniyrz ki tabi aklimiza bile glmiyr azosperm bn sorunu hep kendimde saniyrdum varsa bndendir diye neyse ogrendik feln sonuc sifir azosperm kaan beyi intrnette arstrdik gittik cok cok iyi bir urolog bin kiside tedavi olmk onmli tbi bitkisel burada bahsedilnler gibi asla kullnmdik bize 6 ay sure verdi ameliyta kdr bi vitamin tribestandi adi 3 kutu bitirdi esim sonra hftadabirnohut yemegi mutlka kirmizi et sinirli arisutu ve polen karisimi (gercek)tuketin defi incir ceviz keci boynuzu hergun yesin dedi 6 ay cok iyi beslendik gecen sene temmuzda da ameliyt oldu cok sukur 2 tup sperm alindi dondurldu 2.tedavide de hamile kldim once Allha sonra kaan bey ve benim drm aysun hocama sonsuz sukurler olsun insAlhh tedaviniz cok iyi gecer ve bebisinize kvusrsnz bu surec cok zor sixin sebep neydi ne dedi kaan hoca

Benimde güvende 2 kere başarısız tüp bebek denemem oldu. İyi bir doktor olduğunu düşünüyorum ama ne kadar tüp bebek konusunda tecrübeleri var bilmiyorum. Aynı zamanda hep sorularım cevapsız kalıyor çok fazla ilgi göstermiyor gittiğimizde hep ordaki hemşirelerle muhatap oluyoruz. Bu sefer gittiğimde farklı bir uygulama yapmazsa değiştirmeyi düşünüyorum. Genartla ilgilide hep olumlu şeyler okudum orayıda düşünmüyor değilim. Kısmet tabiki önce Allah ol derse.

Canım ersel beyden bitkiseller kullanıp spermatit oranı yükseldiğinde mikrotese olabilirisniz,Ersel bey nededi?

Simdilik lökosit oranı için ve protein ağırlıklı kullanıyoruz canım. Mikrotese demedi ama sanırım dediğin gibi olacak.ersel bey e bir soralım ne diyecek

Canım bize Celalettin hoca evlat edinin dedi.esimin genetik çoklu delesyon u var.spermetid olduğu halde neden bize tedavi vermedi.spermatid çıktı diye çok sevinmistim
Sizde sorun neydi çoklu genetik derken y delasyonumu var.benim eşim dede azfc delasyonu var bizde Celalettin hoca da tedavideyiz.18 aydır tedavi oluyoruz.sperm çıkışı oldu daha önce ama dondurmadik bekliyoruz. bakalım inş spermler tekrar ortaya çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…