Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar sonucu aldik %100 spermatosit cikti spermatit yok. %100 lokosit vardi ilkin %87 ye dusmus sperm cikmadi yani ((
Canım üzülme desemde boş biliyorum ister istemez üzülüyor insan ama sizzde hiç germ hücre yoktu %13 germ hücre çıkmış bu iyi birşey zamnla bölünmeler olup spermatite dönüşecek onlar inşallah

Canım daha önce nasıldı hormonlar nasıl adenom geçmiş mi germ hücre ne kadar canımssss inşallah sonuçlar ileri gitmiştir
Canim adenom gectgni mr la anlayabilirz. Biz sadece sperm testi yaptirdik. Bizde hic hucre yoktu canim ilk testte bu 2.testimiz. hormonlri memlekette yaptircaz
evet canim bizde hic hucre yoktu insallahh canim

Canim adenom gectgni mr la anlayabilirz. Biz sadece sperm testi yaptirdik. Bizde hic hucre yoktu canim ilk testte bu 2.testimiz. hormonlri memlekette yaptircaz

evet canim bizde hic hucre yoktu insallahh canim
Eee o zaman ilerleme var insan sperm hayalleri kuruyor ama bir adım bile ileriye gidiyorsa iyidir diyorum ben sizin hormonlarda kötü değildi diye hatırlıyorum adenom duzelmeye başladı belki o yüzden ileri gitti belki tamanen geçince daha da iyi olacak hoca ne dedi ne verdi sakın kendini üzme demeyeceğim ama az üzmeye çalış

Evet canim ilerleme var cok sukur ki. Evet insan sperm hayalleri kuruyo. Hocaya yolladm daha gorusmedik canim

Kizlar sonucu aldik %100 spermatosit cikti spermatit yok. %100 lokosit vardi ilkin %87 ye dusmus sperm cikmadi yani ((
canım ilerleme olmuş ne güzel, böyle böyle spermler çıkacak, keşke hemencecik çıksa ama uzun bir tedavi süresi var. inş zamanla daha güzel sonuçlar alırsınız tatlımm.

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum.
eşimin sperm sonuçlarında % 83 lökosit.
% 17 inmmatur germe hücre.
% 6spermatid var.

Spermati d olmasi iyi bişey deil mi
Canimm bizimde yuzde 87 lokosit yuzde 13 immatur germ hucre %100 spermatosit cikti sizde ne guzel spermatid var canim. Peki kac aydr tedavidesiniz

Ferahcim yinede güzel bir gelişme var hiç germ yoktu demek esin tedaviye cevap vvermiş vücudu inşallah spermli sonuclarida sabir ile hepimiz göreceğiz.

Bizim bir sene sonunda cikti yinede hizli ilerliyir tedaviniz sevin canim hoca ersel beye yonlerdir di mi

Canimm bizimde yuzde 87 lokosit yuzde 13 immatur germ hucre %100 spermatosit cikti sizde ne guzel spermatid var canim. Peki kac aydr tedavidesiniz

Canım bize Celalettin hoca evlat edinin dedi.esimin genetik çoklu delesyon u var.spermetid olduğu halde neden bize tedavi vermedi.spermatid çıktı diye çok sevinmistim

Canim hocayla gorusmedik daha sonucu.yolladik bakmadi herhalde daha. Insallahh canimm ya.6 ay olmadi daha igneleri kullanali ne kadarlik bi surec spermatidler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…