Canım daha önce nasıldı hormonlar nasıl adenom geçmiş mi germ hücre ne kadar canımssss inşallah sonuçlar ileri gitmiştirKizlar sonucu aldik%100 spermatosit cikti spermatit yok. %100 lokosit vardi ilkin %87 ye dusmus sperm cikmadi yani ((
Canım üzülme desemde boş biliyorum ister istemez üzülüyor insan ama sizzde hiç germ hücre yoktu %13 germ hücre çıkmış bu iyi birşey zamnla bölünmeler olup spermatite dönüşecek onlar inşallahKizlar sonucu aldik%100 spermatosit cikti spermatit yok. %100 lokosit vardi ilkin %87 ye dusmus sperm cikmadi yani ((
Canim adenom gectgni mr la anlayabilirz. Biz sadece sperm testi yaptirdik. Bizde hic hucre yoktu canim ilk testte bu 2.testimiz. hormonlri memlekette yaptircazCanım daha önce nasıldı hormonlar nasıl adenom geçmiş mi germ hücre ne kadar canımssss inşallah sonuçlar ileri gitmiştir
evet canim bizde hic hucre yoktu insallahh canimCanım üzülme desemde boş biliyorum ister istemez üzülüyor insan ama sizzde hiç germ hücre yoktu %13 germ hücre çıkmış bu iyi birşey zamnla bölünmeler olup spermatite dönüşecek onlar inşallah
Eee o zaman ilerleme var insan sperm hayalleri kuruyor ama bir adım bile ileriye gidiyorsa iyidir diyorum ben sizin hormonlarda kötü değildi diye hatırlıyorum adenom duzelmeye başladı belki o yüzden ileri gitti belki tamanen geçince daha da iyi olacak hoca ne dedi ne verdi sakın kendini üzme demeyeceğim ama az üzmeye çalışCanim adenom gectgni mr la anlayabilirz. Biz sadece sperm testi yaptirdik. Bizde hic hucre yoktu canim ilk testte bu 2.testimiz. hormonlri memlekette yaptircaz
evet canim bizde hic hucre yoktu insallahh canim
Evet canim ilerleme var cok sukur ki. Evet insan sperm hayalleri kuruyo. Hocaya yolladm daha gorusmedik canimEee o zaman ilerleme var insan sperm hayalleri kuruyor ama bir adım bile ileriye gidiyorsa iyidir diyorum ben sizin hormonlarda kötü değildi diye hatırlıyorum adenom duzelmeye başladı belki o yüzden ileri gitti belki tamanen geçince daha da iyi olacak hoca ne dedi ne verdi sakın kendini üzme demeyeceğim ama az üzmeye çalış
Beklemek zor inşallah bir daha ki kontrolde göreceğiz spermleri belki bu defa aynı gun gitmekte nasip olurEvet canim ilerleme var cok sukur ki. Evet insan sperm hayalleri kuruyo. Hocaya yolladm daha gorusmedik canim
canım ilerleme olmuş ne güzel, böyle böyle spermler çıkacak, keşke hemencecik çıksa ama uzun bir tedavi süresi var. inş zamanla daha güzel sonuçlar alırsınız tatlımm.Kizlar sonucu aldik%100 spermatosit cikti spermatit yok. %100 lokosit vardi ilkin %87 ye dusmus sperm cikmadi yani ((
Canimm bizimde yuzde 87 lokosit yuzde 13 immatur germ hucre %100 spermatosit cikti sizde ne guzel spermatid var canim. Peki kac aydr tedavidesinizMerhaba kızlar bişey sormak istiyorum.
eşimin sperm sonuçlarında % 83 lökosit.
% 17 inmmatur germe hücre.
% 6spermatid var.
Spermati d olmasi iyi bişey deil mi
Insallahhh canimm 6 ay olmadi daha kullanali ne kdr surede spermatid cikiyo acabacanım ilerleme olmuş ne güzel, böyle böyle spermler çıkacak, keşke hemencecik çıksa ama uzun bir tedavi süresi var. inş zamanla daha güzel sonuçlar alırsınız tatlımm.
Mrb canım azda olsa ilerlemiş ne güzel tedaviye cevap veriyor demekki vücud bidahakine daha güzel sonuç olur inşCanimm bizimde yuzde 87 lokosit yuzde 13 immatur germ hucre %100 spermatosit cikti sizde ne guzel spermatid var canim. Peki kac aydr tedavidesiniz
Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum.
eşimin sperm sonuçlarında % 83 lökosit.
% 17 inmmatur germe hücre.
% 6spermatid var.
Spermati d olmasi iyi bişey deil mi
canım üzüldüm inşallah bi dahaki testte sperm çıkar.ph yüksek değil mi canım?Siz de tıkanıklık yoktu değilmi?Kizlar sonucu aldik%100 spermatosit cikti spermatit yok. %100 lokosit vardi ilkin %87 ye dusmus sperm cikmadi yani ((
Canimm bizimde yuzde 87 lokosit yuzde 13 immatur germ hucre %100 spermatosit cikti sizde ne guzel spermatid var canim. Peki kac aydr tedavidesiniz
Tabiki iyi ne kadar artar ise o kadar iyi sevinmelisin canim
Canim hocayla gorusmedik daha sonucu.yolladik bakmadi herhalde daha. Insallahh canimm ya.6 ay olmadi daha igneleri kullanali ne kadarlik bi surec spermatidler icinFerahcim yinede güzel bir gelişme var hiç germ yoktu demek esin tedaviye cevap vvermiş vücudu inşallah spermli sonuclarida sabir ile hepimiz göreceğiz.
Bizim bir sene sonunda cikti yinede hizli ilerliyir tedaviniz sevin canim hoca ersel beye yonlerdir di mi
canım biz de 9ay önce %1< altında çıktı sonraki 3 ay da %8 çıktı bir 3 ay sonrada %16 çıktı önümüzdeki ay test vereceğiz bizde sanırım bu sıralamayla %24 çıkacakInsallahhh canimm 6 ay olmadi daha kullanali ne kdr surede spermatid cikiyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?