Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım şimdi okuyamıyorun ama hafta sonu 2 tane okurum
Aminn canım Rabbim hepimizi korusun böyllerinden.Hadi tedavsi yok diyelim azonun ama varikosel varken ne dite tese yaparlar ki...Cevabı da gayet basit çıkrsa çıkar çıkmazsa da çıkmaz.Onlar parasını alır geçer.Sağlık değil ticaret sektörü ne de olsa

Canım bende okurum 1 tane.

Çok üzüldüm canım ya.Çıkmadı kelimesini bizde duyduk çok kötü bir duygu.ALLAH sabrını veriyor ama.İnşallah günün birinde sende güzel haberler alacaksın dua ve sabır başka yapacak neyimiz var ki.

Doğadan deva canım geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin.Dualarımız seninle canım

Dogadandeva cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin insallah en kisa zamanda hersey istediginiz gibi olur

canım ne denir ki nasıl teselli edilir bilmiorum.Rabbim dayanma gücü versin sabır versin inşallah
eyinas Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm.

Bir haberde benden; bizim patolojide iyi çıkmadı arkadaşlar, onkoloji için antalya ya gidiyoruz. Bildiğiniz bi dr vae mı tesis tümörü için?
Canım geçmiş olsun Rabbim eşine şifa versin inşallah

eyinas Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm.

Bir haberde benden; bizim patolojide iyi çıkmadı arkadaşlar, onkoloji için antalya ya gidiyoruz. Bildiğiniz bi dr vae mı tesis tümörü için?
çok geçmiş olsun canım.dilerim tez zamanda sağlığına kavuşur eşim.

Zümra11 arkadaşım not aldım 2 tane Allah razı olsun.

Eyinas canim rabbim eşinin ve senin yüreğine ferahliklar versin.
Hic bir şey için bitti bu son deme rabbim dedirtmesin yeterki dinlenin biraz yine yollar arayacaksin kendine bu evlat hasreti oldukça yüreğimizde henüz hic bir şeyin sonu değildir.rabbim yine evladina kavusacagin kapilar acacaktir.kesimde 2 micro oldu çok aci helede ben 2 microdan sonra hic anne baba olamayacagiz rabbim görüyor hepimiz bir umut pesindeyiz yine aya kalkip bu yolda mücadeleye devam ediyoruz.

Sen güçlü ol eşinin içinde ne firtinalar kopuyordur.pes etmek yokk canimmm
O bebisler ya olucak ya olucak ki bunu burada mücadele veren arkadaslarum hak ediyor.

Doğadan deva canim bu mübarek günün yüzü suyu hurmetine rabbim eşine şifalarversin.

ESimin yeğeni geçirdi 5 yil önce tek taraftan ve tedavisini oldu çok sukur hic bur şeyi kalmadi.bekardi çocuğun olmaz dedi dktrlar ama simdi 2 cimcimesi var.
Rabbim dermani olan hastalik versin canim zor bir süreç inşallah kisa surede hiç bir şeyi kalmaz eşinin bu arada sen tup bebege hazirlanirsin mucizesi bu olur belkide bu sonucun ne zaman dua istersen hep yanundayiz canim yazki sende ferahla ona sen en büyük destek bu yolda olan herkese hayirli sonuçlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…