- 24 Ekim 2013
- 409
- 270
- 333
Canım şimdi okuyamıyorun ama hafta sonu 2 tane okurumArkadaşlar eşim 1 aydır menagon iğne ve neofortil hap kullanıyor nasip olursa önümüzdeki çarşamba günü hormon ve sperm testi baktıracak cuma günü de ankaraya doktorumuzun yanına gideceğiz. Bununla ilgili sizlerden de bizim için dua etmenizi istiyorum. Bide bazı arkadaşlarımız okutmuştu 41 yasin bunun 1 hafta içerisinde mi bitirilmesi gerekiyor. Bende doktora gitmeden önce okutmak istiyorum. Bu konuda da desteklerinizi bekliyorum Allah ın izniyle.
Aminn canım Rabbim hepimizi korusun böyllerinden.Hadi tedavsi yok diyelim azonun ama varikosel varken ne dite tese yaparlar ki...Cevabı da gayet basit çıkrsa çıkar çıkmazsa da çıkmaz.Onlar parasını alır geçer.Sağlık değil ticaret sektörü ne de olsaBilmiyorum canım valla nedemek istediğini,arkadaş öyle yazmış,malesef bu tese meraklısı doktorlar yüzünden çoğu insan mağdur oluyor,sen önce varikoseli tedavi et,olasılıkları ortadan kaldır ondan sonra yaparsın mikroteseyi ama yok sıfır sperm çıkan herkesi nedendir diye araştırıp tedavi etmeden,direk girişiyorlar testise,tabiki sonuç hüsran oluyor.
Sizde tesede sperm çıkmış birtanede olsa eğer teseden önce varikosel ameliyatı olsaydınız çoktan çıkış olurdu sizde ,onu tedavi etmediler ayrıca tese yaparak testise dahada zara verdiler ,işinizi zorlaştırdılar iyice,olan zamanınıza,paranıza oldu,ayrıca zaten seni hazırlamışlar o birtane spermi değerllendirmeleri gerekiyordu,bunlar çok büyük hatalar,Allah korusun bizleri böyle doktorlardan
Kızlar sordum ama kimseden cevap gelmedi tahlil yaptırmadan önce 41 yasin okutmak istedim 1 hafta içerisinde okumak lazımmış. Benim için yasin okuyabilirmisiniz önümüzdeki çarşamba test günümüz okuyacak arkadaşlarım yazarsa not alayım. Şimdiden herkesten Allah razı olsun..
allahım içimdeki yangını ancak sen söndürürsün biliyorum ama asla sönmeyecek ateş yanıyor içimde.kavruluyorum.artık hayalini bile kuramayacağım,hayırlı evlatlarım olsun bile diyemeyeceğim.herşey bittimi yoksa sınav yenimi başlıyor rabbim.artık evladımın olması hayallerimi bile zorlayacak.olmadı kızlar çıkmadı.tekarar elonge spermatid çıktı.yumurtalarım toplandı 11 tane.imha edildi.sanırım azo bizi yendi.bizim azoyla yaşamaya mecbur olduğumuz kesinleşti.allah kerim diyoruz ve mutlaka bize başka kapı açtığına inanıyoruz.sadece bir kapının bize çok sert kapandığını biliyoruz.gözyaşlarım içime akıyor.eşim bu defa çıkmazsa yıkılırım dediği anda haber geldi.öylece donduk tepki bile veremedik.
canım ne denir ki nasıl teselli edilir bilmiorum.Rabbim dayanma gücü versin sabır versin inşallahallahım içimdeki yangını ancak sen söndürürsün biliyorum ama asla sönmeyecek ateş yanıyor içimde.kavruluyorum.artık hayalini bile kuramayacağım,hayırlı evlatlarım olsun bile diyemeyeceğim.herşey bittimi yoksa sınav yenimi başlıyor rabbim.artık evladımın olması hayallerimi bile zorlayacak.olmadı kızlar çıkmadı.tekarar elonge spermatid çıktı.yumurtalarım toplandı 11 tane.imha edildi.sanırım azo bizi yendi.bizim azoyla yaşamaya mecbur olduğumuz kesinleşti.allah kerim diyoruz ve mutlaka bize başka kapı açtığına inanıyoruz.sadece bir kapının bize çok sert kapandığını biliyoruz.gözyaşlarım içime akıyor.eşim bu defa çıkmazsa yıkılırım dediği anda haber geldi.öylece donduk tepki bile veremedik.
Canım geçmiş olsun Rabbim eşine şifa versin inşallaheyinas Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm.
Bir haberde benden; bizim patolojide iyi çıkmadı arkadaşlar, onkoloji için antalya ya gidiyoruz. Bildiğiniz bi dr vae mı tesis tümörü için?
çok geçmiş olsun canım.dilerim tez zamanda sağlığına kavuşur eşim.eyinas Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm.
Bir haberde benden; bizim patolojide iyi çıkmadı arkadaşlar, onkoloji için antalya ya gidiyoruz. Bildiğiniz bi dr vae mı tesis tümörü için?
Tamam canım not aldım Allah razı olsun.Canım bende okurum 1 tane.
Zümra11 arkadaşım not aldım 2 tane Allah razı olsun.Canım şimdi okuyamıyorun ama hafta sonu 2 tane okurum
Aminn canım Rabbim hepimizi korusun böyllerinden.Hadi tedavsi yok diyelim azonun ama varikosel varken ne dite tese yaparlar ki...Cevabı da gayet basit çıkrsa çıkar çıkmazsa da çıkmaz.Onlar parasını alır geçer.Sağlık değil ticaret sektörü ne de olsa
Canım benim Allah hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin. Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr.. ( Rabbim kolaylaştır , zorlaştırma. Rabbim hayırla sonuçlandır)Kizlar eşim saat iki gbi ameliyat olacak nolur duanizi mahrum birakmayin esimdden adi emre
Canimmm dualarimiz seninle insallah guzel haberlr verirsinKizlar eşim saat iki gbi ameliyat olacak nolur duanizi mahrum birakmayin esimdden adi emre
Canimmm dualarimiz seninle insallah guzel haberlr verirsinKizlar eşim saat iki gbi ameliyat olacak nolur duanizi mahrum birakmayin esimdden adi emre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?