Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bu ay hamile kalacağım gibi hissettim ay ın 27.da oldum 1 defa daha da olmadım normalde gününde olmam biraz zaman geçer kendime umutlandırmak istemiyorum beklemek istiyorum çok kararsız kaldım
allahımmmmm inşallah öyledir arkadaşım yaaa hadi bize umut ol ama yoksada uzulme aynı durumu 1 ay önce bende yaşadım ne olursa olsun umudumuzu kesmediğimiz için böyle oluyo gunum geçince hemen kendimi hamile sandım ama inşallah sende vardır canım ya inşallah:)

Bende aynı şeyleri hissediyorum ama uzzulmekten korkuyorum, olsun ümidimiz var sonucunda
şöyle duşunun biz zaten şuan çocuğumuzun olmayacağını biliyoruz test yaptığımızda aslında o kadar hayal kırıklığı olmuyo yapın derim ben varsa çok büyük bir sürpriz olur yoksa zaten biliyordum dersin biz en dibi gorduk zaten artık o negatifler çok yıpratmaz bizi ama siz bilirsiniz canlarım

kızlar dun gece rüyamda bi bebek emziriyordum allahımmmm o nasıl güzel bir rüyaydı öyle uyanmasaydım keşke hiç uyandığımda göğsüm bi tuhaftı o kadar etkilenmişimki sanki gerçekti sonra dedim acaba çocuğumuz olmayacak diye mi Allah bu duyguyu bana tatdırdı? Gerçekte belki hiç yaşayamayacağım bir duyguydu belkide...

Canım kayseride ki klinikin adı adı yada kapsülün adı.Eşine şifa olur inşallah.

kızlar bu ay hamile kalacağım gibi hissettim ay ın 27.da oldum 1 defa daha da olmadım normalde gününde olmam biraz zaman geçer kendime umutlandırmak istemiyorum beklemek istiyorum çok kararsız kaldım

İnşallah canım güzel haber vermen dileğiyle

Kızlar cok şükür eşim iyi ameliyat iyi geçmiş hayırlısı olsun dedi doktorumuz 3 damar tikaliymisti tam spwem cikis noktasina yakın dedi baakkalim hayirlisi zaman neler gösterecek

Çok sevindim canım Allah dualarımızı kabul etsin.Tez zamanda sağlıklı bebişlerine kavuştursun.

arkadaşlar bugün gelen sonucumuza göre bütün hormonlar normal ama total testosteron düşük biraz sizce ne demek bu sperm üretimi olmuyor demekmi??

Ğ
Kızlar cok şükür eşim iyi ameliyat iyi geçmiş hayırlısı olsun dedi doktorumuz 3 damar tikaliymisti tam spwem cikis noktasina yakın dedi baakkalim hayirlisi zaman neler gösterecek
g
geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldu eşin iyileşir inş bina önce

Geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra hayırlı ve güzel sonuçlarını alırız

çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz. Siz varikosel ameliyatımı tese mi oldunuz.
topiğimizin böyle iyi haberlere ihtiyacı var bu ara inşallah hep güzel haberler alabiliriz

geçmiş olsun canım,varikosel ameliyatı oldu eşin galiba,bundan sonra bol bol sperm çıkışlarınız olur inşallah

Mrb mesajlaru yeni gordum ilacin adi yok markali bisey degil yani doktir hastaligna gore karışım yapiyo sifali otlarla o karisim kapsul haline getiriyolar eczane gibi biyerde. Klinigin adi dr.mustafa mucahit yilmaz klinigi.

Slm aranıza yeni katıldım. 2 bucuk yıllık evliyim 2012 agustosta evlendik, 2013 kasım ayında eşimin AZOSPERMİ olduğunu öğrendik ve 20 gün arayla 2 defa sperm tahlili verdik ikiside sıfır çıkınca tüp bebek merkezinin yolunu tuttuk ve hemen 2014 başı 1 ocakta tedaviye başladık ilk tüp denememizi ankarada özel bi merkezde yaptık, mikrotese sonucu 9 adet sperm elde edildi dokuz embriyomuz oluştu 2 tane transfer edildi ama maalesef tutmadı. merkez kalan embriyoları kaliteleri iyi değil diyip dondurmadı. 10 ay ara verip tekrar tedaviye başladık ilk mikrotese de sperm bulunmuştu diye çok umutluyduk ama ne yazıkki geçen cuma büyük bi hayal kırıklığı yaşadık 2 tese de sperm bulunmadı. şimdi ne yapalım hangi doktora gidelim hiç bilmiyorum. sadece bi süre ara vemeyi düşünüyorum var mı benimle aynı şeyi yaşayıp çocuk sahibi olan. küçük bi umut arıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…