Evet inmemiş testist sonucu yazdıklarına göreSizin testisler kasıktamıymış şuan
canım geçmiş olsun.Bu kireçlenme testiste kitleye neden oluyormuymuş.yani iğneler de tetikliyormuymuş?Bi de indirilmesiyle ilgili ne dedi müfit bey?Yanlış hatırlamıyorsam burda serap 19 isminde bi arkadaşın eşinde de vardı kireçlenme.Onlar da celalettin beye gidiyorlardıEvet inmemiş testist sonucu yazdıklarına göre
beni sekel kalsifikasyon lar korkutuyor
baksana mufit bey tedaviden sonra o testisin alınması lazım dedi
demekki önemli bir şey ya
Canimm inan yazdiklarini okuyunca cok uzuluyorumm bnde bazen dusunuyorum yapmis oldgm bi haksizlik bi gunahin bedelimi bu diye sonra bunlari dusunme tovbe et diyorumm. Canim okudugum kadariyla 3 veya 4. Tesede sperm bulunanlar olmus Hic belli olmaz Allah isterse insani olusturan o kucucuk seyi spermi yaratmasi zor degil o ister olur umut cok onemli.. zaman zaman hic olnazsa evlat edinebilir miyim acaba diye dusunuyorumkızlar ne olur yazın.o kadar içim kötüki.varmı bizim gbi 2 tese sonrası sperm çıkanlar.
düşündükçe kalbim sıkışıyor.hiçbir zaman hamilelik giyemeceğim.hamile mağazasına,bebek mağazasına girmeyeceğim.
doğum için hazırlık yapamayacağım.kızım olmayacak oğlum olmayacak.
ne sünnet merasimi,ne bebek mevlüdü,nede nişan kına düğün olmayacak evimde.
allahım bunları hak edecek ne yaptım.herkesin sınavı olurmuş ama benimki neden bu kadar ağır oldu.
kimin ahını aldım,kime kötülüğüm dokundu,kimi incitttim.
düşündükçe deliriyorum.bu kadar güzel şeylerden mahrum olmak için hangi kuluna kötülük yaptım.
karı koca bu kadar dini bütün yaşarken kimseyi kırmamak için o kadar kırılırken bunları yaşamak hakmı.isyan değil bu sorular.asla isyan etmiyorum ama kendimi yargılamadanda edemiyorum.ne zaman mükafatlandırılacağız ne zaman sınav bitecek.yardım et allahım.bu kara günlerin bir an önce bitmesi için bize yardım et.senden gelen için tekrar sana sığınıyorum.bizleri affet
Geçmiş olsun arkadaşım allah sabırlar versin. Kaan hoca için bir merkeze gittik demişsin.Kadın doğum doktorundan memnun kalmamışsın.acaba hangi merkezdi söyleyebilirmisin. Bizde kaan hocanın hastasıydık merak ettim aynı yere mi gittik diyecanım bu dediğin doktorlardan sadece kaan hocayı biliyorum.eşimin ilk tesesini yapmıştı.eli çok hafifti.
sana tavsiyem bizlerin durumu için labaratuar önemli.bunun için iyi bir merkez ve iyi bir doktor lazım.ben eşimin doktoru için seçtim merkezimi ama kadın doğumcum resmen beni parçaladı.hala kendime gelememiş durumdayım.sanrım birde herşey denk gelmeli.ben sanırım bir daha denersem memoriali tercih ederim gibi geliyor.
Cnm siz ilk tedaviye basladgnzda durum neydi yani hucre varmiydi ne kadardr tedavidesnz cnm lokosit icin b8sey yapiomusunz.. ne guzel sperm cikisi baslamisönceki test germ 1400.000 şimdi 1168.000
lökosit 748.000 şimdi 432000
spermatit %27 şimdi % 22
önceki testte direk incelemede 2-3 tane çıkmıştı yoğunluktan pellet incelem yapılmadı. şimdi pellet incelemde 4 adet çıktı
menogon yerine menapur geçtik diğerleri devam
Amin canım insallahtülaycığım şimdi okudum canını hemen sıkma görüşün sonuç farklı olur belki iyi düşünelim iyi olsun inş. Allah eşlerimize ssağlık sıhhat versin çok önemli
Müfit bey gelin yardimci olalım dedicanım geçmiş olsun.Bu kireçlenme testiste kitleye neden oluyormuymuş.yani iğneler de tetikliyormuymuş?Bi de indirilmesiyle ilgili ne dedi müfit bey?Yanlış hatırlamıyorsam burda serap 19 isminde bi arkadaşın eşinde de vardı kireçlenme.Onlar da celalettin beye gidiyorlardı
çok güzel sonuçlarönceki test germ 1400.000 şimdi 1168.000
lökosit 748.000 şimdi 432000
spermatit %27 şimdi % 22
önceki testte direk incelemede 2-3 tane çıkmıştı yoğunluktan pellet incelem yapılmadı. şimdi pellet incelemde 4 adet çıktı
menogon yerine menapur geçtik diğerleri devam
Sağol canım haftaya cumartesi sperm testi verecekte eşim,safer ayının çıkmasını bekleyelim dedim ama daha çok varmış22 aralık son gün diye biliyorum cnm
Cnm siz ilk tedaviye basladgnzda durum neydi yani hucre varmiydi ne kadardr tedavidesnz cnm lokosit icin b8sey yapiomusunz.. ne guzel sperm cikisi baslamis
Ya bizimde testis inmemiş ama kasıkta değil dışarıdan belli oluyor biraz acaba aynı riskler geçerlimi?Evet inmemiş testist sonucu yazdıklarına göre
beni sekel kalsifikasyon lar korkutuyor
baksana mufit bey tedaviden sonra o testisin alınması lazım dedi
demekki önemli bir şey ya
Sevgili eyinas, birkaç gündür yazılarını takip ediyorum, biliyorum ki çok zor yaşadığınız zamanlar, sadece kendimden örnek vermek istiyorum. Biz azospermi olduğumuzu öğrendikten bikaç gün sonra şanlıurfaya işimiz düştü ve hz. Eyyüp peygamberimizin ziyaretine giderek hayat hikayesini öğrendim.kızlar ne olur yazın.o kadar içim kötüki.varmı bizim gbi 2 tese sonrası sperm çıkanlar.
düşündükçe kalbim sıkışıyor.hiçbir zaman hamilelik giyemeceğim.hamile mağazasına,bebek mağazasına girmeyeceğim.
allahım bunları hak edecek ne yaptım.herkesin sınavı olurmuş ama benimki neden bu kadar ağır oldu.
düşündükçe deliriyorum.bu kadar güzel şeylerden mahrum olmak için hangi kuluna kötülük yaptım.
karı koca bu kadar dini bütün yaşarken kimseyi kırmamak için o kadar kırılırken bunları yaşamak hakmı.isyan değil bu sorular.asla isyan etmiyorum ama kendimi yargılamadanda edemiyorum.ne zaman mükafatlandırılacağız ne zaman sınav bitecek.yardım et allahım.bu kara günlerin bir an önce bitmesi için bize yardım et.senden gelen için tekrar sana sığınıyorum.bizleri affet
sevgili eyinas, yazılarını yaşadığın zor zamanları birkaç gündür takip ediyorum. İnan ki ben de sadece azospermi olduğumuzu öğrendiğimde yıkılmıştım, dinimiz hakkında çok bilgili olmasam da her zaman adaletli, yardımsever ve merhametli bir insan olmuştum. Sadece kendi başımdan geçen birkaç olayı anlatarak inşallah içinin ferahlamasını sağlayabilirim. Biz azospermi olduğumuzu öğrendikten 2 gün sonra yolumuz bir şekilde şanlıurfaya düştü ve hz eyyüp peygamberimizin ziyaretine gittik. Hayat hikayesini oradan öğrenince, ben bunun bir rastlantı olmAdığını anladım. Peygamberimizin çok sayıda çocuğu, çok güzel bir evi, ve çok sayıda hayvanı varmış. Dört dörtlük bir hayat yani... Tabiki peygamberimiz her zaman çok inançlı bir insanmış. Bir gün kendisi hayvanları otlatmak için dışarı çıktığında bir deprem oluyo tüm ailesi evdeyken ev yıkılıyo tüm çocukları ailesi vefat ediyo ve evide gidiyo tabiki. Ardından bir salgın geliyo ve tüm hayvanları telef oluyo. Son olarak ta kendisi hasta oluyo, vücudunda yaralar çıkıyo, yatağa düşüyor. Tabi bu vakte kadar inancından asla sapmıyor. En son olarak ibadet edemeyeceği noktada allaha yalvarıyo sadece ibadet edip dua edebileceğim kadar şifa ver yarabbim diye, işte o zaman allah değneğini yere vur, oradan su çıkıcak onunla yıkan diyor ve bu sayede peygamberimiz iyileşiyor. İşte bu yüzden sabrın peygamberi derler hz eyyüp için. Biliyosunuz ki allah bize peygamberlerin hayatlarından örnek almamızı emreder. İşte ben de o an dedim ki çok şükür kocam yanımda, anam babam sağ, üstümde çatım, sadece beni değil belki de 10 aileyi 3-4 gün doyuracak kadar erzağım var evde, peygamberimizim sınavının yanında bizimki nedir ki, buarada hatırlatayım hz eyyüp her zaman namazını kılan örnek bir insandı bu sınavlara tabi tutulduğunda... Çok geçmedi birkaç gün sonra bir arkadaşımın bebeği için hediye almaya gittik eşimle, buarada asla bu tür durumlardan kaçmadım eşimle, orada çok güzel bir kız çocuğu gördük eşimle, bir elbise tutmuş annesine yalvarıyo alalım diye, ama kızın saçı yok kaşı yok, yüzünde bir maske.... Gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum, eşim hadi biz alalım elbiseyi ona dediyse de karşı tarafı bilmeden zor duruma düşürürüz diye kabul etmesemde sadece o kız çocuyla yüzyüze gelmeye dayanamam diye bahane uydurdum. Allah bilir sizler bile 10 gün bir iğne vurdurduğunuzda canınız nasıl acıyoken, o küçücük çocuk nasıl ilaçlarla başa çıkıp, vücudu delik deşik olmuştur. İşte o zaman dedim ki tabiki allah bilir ama eğer allah bir evlat verip hep o özendiğim hamilelikleri giyip kocama nazlar yapacağım zamanları yaşatıp da aynı zamanda bana bu acıyı yaşatıcaksa, benim gönlümden geçen bana hiç vermesin daha iyi... Çocuğunuzun başında yıllarca hastanede, elinizden hiçbir şey gelmeden onun acı çekişini izlediğinizi düşünsenize... İşte o nedenle kuranda da geçtiği gibi sizin şer dediğinizde de bir hayır vardır ama onu allah bilir siz bilemezsiniz... Ben şuan bir çocuk sahibi olmamanın acısını çekmeye razıyım, yeter ki allah eşimi bana, beni de eşime bağışlasın...kızlar ne olur yazın.o kadar içim kötüki.varmı bizim gbi 2 tese sonrası sperm çıkanlar.
Aminn canimmm.. insallah.. bizde 6aydr igne kullaniyoruz yeni yeni ersel beyden ilac kullanicaz. Bilmiyorum ne kadar daha igne tedavisi devam etmeli 1 yildan fazla cok bnce :)cnm çıkış yoktu bu senenin tam hatırlayamadın ama ocakta faalan ilk çıkışlar başladı 1-2 tane.1.5 yıl oldu ama 1 yıl sadece bitkisel kullandık 6 aydır bitkiselin yanında iğneye başladık.lökosit için ersel ne gönderirse başka bişey yapmıyoruz korunuyoruz. cnmmmm sizlere inş nasip olsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
bende ankaradayım iki kez mikrotese oldu eşim 1cisini müfit günel yaptı anatoliada sağolsun çok uğraşmıştı 9 tane bulmuştu ama olumsuz oldu 2cisi başkent üni. de yaptım ürolog levent diye biri ama sperm çıkmadı. senin son ise iyi araştır derim. hem teseyi yapan hemde merkez çok önemli..Ben de bir şey sorabilir miyim? Mikro tese yaptıracağız Müfit günel iyi mi yoksa Kaan Aydos mu?mrkez olarak genart mi Memorial mi ?memorialin üroloğu mehmed Murat başar'a mi gitsek ist yani.biz Ankara'dayız ve son kez deneyeceğim iyi araştırmak istiyorum.
Biliyorum uzun oldu ama son birşey daha, doğuracağımız çocuğun biz her ne kadar üstüne düşüp iyi yetiştireceğimize inansak ta, iyi bir insan olup olmayacağını allah bilir, belki de bir katil olup masum canlar alıcak, belki de bir dikdatör olup savaşlar çıkarıp binlerce cana kıyacak... Unutmayın ki hz adem in oğlu kendi kardeşinin canına kıydı, hz nuh un oğlu babasının dinine inanmayarak gemiye binmedi, hiçbirimiz peygamberlerimiz kadar örnek kullar değiliz üstelik, kimse bunu iddaa edemez, hele ki şimdi yaşadığımız çağı ve sapkınlıkları düşününce... O nedenle lütfen allahtan tabiki dualarınızı esirgemeyin, her zaman yalvarın, ama ne olur hayırlı, sağlıklı, iman dolu ve merhametli bir evlat isteyin... Bir bebek herşey değil diye düşünüyorum, hele hele hayırsız bir evlat olacaksa allah vermesin dostlar diye düşünüyorum.... Verirse de yine kabulumdur, ne gelirse allahtan gelir, o da hoş gelir inşallah... Suan biz tedavilerimize başlamadık, ama bizim durumumuzda çok zor gözüküyo, ben kendimi şimdiden anne olamayacağıma hazırladım, böylece olmadığında üzülmem ama olursa da sevinmek adına... Lütfen metanetli olalım dostlar, elimizdekilere şükredelim, suan sahip olamadığımız bir bebek yerine bazen de sahip olduğumuz sağlığımız, aile huzurumuz, başımızdaki çatımıza, varlığımıza, ulaşabildiğimiz tüm rızıklara şükredelimSevgili eyinas, birkaç gündür yazılarını takip ediyorum, biliyorum ki çok zor yaşadığınız zamanlar, sadece kendimden örnek vermek istiyorum. Biz azospermi olduğumuzu öğrendikten bikaç gün sonra şanlıurfaya işimiz düştü ve hz. Eyyüp peygamberimizin ziyaretine giderek hayat hikayesini öğrendim.
sevgili eyinas, yazılarını yaşadığın zor zamanları birkaç gündür takip ediyorum. İnan ki ben de sadece azospermi olduğumuzu öğrendiğimde yıkılmıştım, dinimiz hakkında çok bilgili olmasam da her zaman adaletli, yardımsever ve merhametli bir insan olmuştum. Sadece kendi başımdan geçen birkaç olayı anlatarak inşallah içinin ferahlamasını sağlayabilirim. Biz azospermi olduğumuzu öğrendikten 2 gün sonra yolumuz bir şekilde şanlıurfaya düştü ve hz eyyüp peygamberimizin ziyaretine gittik. Hayat hikayesini oradan öğrenince, ben bunun bir rastlantı olmAdığını anladım. Peygamberimizin çok sayıda çocuğu, çok güzel bir evi, ve çok sayıda hayvanı varmış. Dört dörtlük bir hayat yani... Tabiki peygamberimiz her zaman çok inançlı bir insanmış. Bir gün kendisi hayvanları otlatmak için dışarı çıktığında bir deprem oluyo tüm ailesi evdeyken ev yıkılıyo tüm çocukları ailesi vefat ediyo ve evide gidiyo tabiki. Ardından bir salgın geliyo ve tüm hayvanları telef oluyo. Son olarak ta kendisi hasta oluyo, vücudunda yaralar çıkıyo, yatağa düşüyor. Tabi bu vakte kadar inancından asla sapmıyor. En son olarak ibadet edemeyeceği noktada allaha yalvarıyo sadece ibadet edip dua edebileceğim kadar şifa ver yarabbim diye, işte o zaman allah değneğini yere vur, oradan su çıkıcak onunla yıkan diyor ve bu sayede peygamberimiz iyileşiyor. İşte bu yüzden sabrın peygamberi derler hz eyyüp için. Biliyosunuz ki allah bize peygamberlerin hayatlarından örnek almamızı emreder. İşte ben de o an dedim ki çok şükür kocam yanımda, anam babam sağ, üstümde çatım, sadece beni değil belki de 10 aileyi 3-4 gün doyuracak kadar erzağım var evde, peygamberimizim sınavının yanında bizimki nedir ki, buarada hatırlatayım hz eyyüp her zaman namazını kılan örnek bir insandı bu sınavlara tabi tutulduğunda... Çok geçmedi birkaç gün sonra bir arkadaşımın bebeği için hediye almaya gittik eşimle, buarada asla bu tür durumlardan kaçmadım eşimle, orada çok güzel bir kız çocuğu gördük eşimle, bir elbise tutmuş annesine yalvarıyo alalım diye, ama kızın saçı yok kaşı yok, yüzünde bir maske.... Gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum, eşim hadi biz alalım elbiseyi ona dediyse de karşı tarafı bilmeden zor duruma düşürürüz diye kabul etmesemde sadece o kız çocuyla yüzyüze gelmeye dayanamam diye bahane uydurdum. Allah bilir sizler bile 10 gün bir iğne vurdurduğunuzda canınız nasıl acıyoken, o küçücük çocuk nasıl ilaçlarla başa çıkıp, vücudu delik deşik olmuştur. İşte o zaman dedim ki tabiki allah bilir ama eğer allah bir evlat verip hep o özendiğim hamilelikleri giyip kocama nazlar yapacağım zamanları yaşatıp da aynı zamanda bana bu acıyı yaşatıcaksa, benim gönlümden geçen bana hiç vermesin daha iyi... Çocuğunuzun başında yıllarca hastanede, elinizden hiçbir şey gelmeden onun acı çekişini izlediğinizi düşünsenize... İşte o nedenle kuranda da geçtiği gibi sizin şer dediğinizde de bir hayır vardır ama onu allah bilir siz bilemezsiniz... Ben şuan bir çocuk sahibi olmamanın acısını çekmeye razıyım, yeter ki allah eşimi bana, beni de eşime bağışlasın...
Aminn canimm :) cnm siz ilk ogrendgnzde hormonlar nasildiferaheymen haklısım cnm bende tedirgin oluyorum acıkcası dozaşları artırmış bizdede Rabbim eşlerimize sağlık sıhhat versin onları başımızdan eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?