Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sen yanlış anlamışsın canım.biz ilk teseyi kaan hocada olmuştuk.onda hazırlanmamıştım.bu bizim ikinci tesemizdi.bunda hazırlandım.ve selahattin çayan yaptı teseyi.bu tedavimde ne merkezden nede kadındoğumcumdan asla memnun kalmadım.merkez adana turan çetin tüpbebek merkezi.asla tavsiye etmiyorum.sonucum olumlu bile olsaydı aynı şeyi yazardım.kaan hoca için ben boşuna teredüt etmişim aslında.tekrar ona gitmediğimize onunla devam etmediğimize bile pişman olduk.

Demekki tese den sonra da sperm çıkabiliyormus zararı olsa çıkmaz di sperm
Eyinas a örnek olsun
canım sağolasın.zaten bende teseden sonra ağacın aşılama örneğini vermiştim.eşimde ben şimdi aşılandım şifa olsun bize diyor.benim umutsuzluğum bunca sene şunuda yapmadım şuda eksikti diyeceğimiz hiçbirşey yok.yoksa teseden sonra çıkmaz demiyorum ama buna hazır değildim.

canım ağlattın beni... Gerçekten bunları sorgulamadan yapamıyoruz ama anlamadan isyan ediyoruz rabbim yardımcınız olsun hepimizin yardımcısı olsun Allah kerim bir gün bizde anne olucaz ve bu zor günleri inşallah unutucaz mevlana ne demiş İSYANLARDAYIM DEDİ
İMTİHANLARDAYDI..
FARKETSEYDİ KURTULACAKTI...
onun için canım hep umutla yaşamak zorundayız yoktan var eden mevlam bir gün bizede yoktan bir evlat verir inşallah yeter ki ol desin

Üzülme!
Yüzün yerde geziyorsan, ellerin boynuna sarılı ise, içini ısıtacak haberlerin mürekkebi damlıyor olmalı ömrünün defterine. Kar yağıyorsa güvendiğin dağlara, yarının ovalarında rengârenk çiçeklerin olacak demektir. Hırçın fırtınalar sarsıyorsa sevinçlerinin zirvesini, rüzgârlar dövüyorsa umudunun yamaçlarını, bir yüce dağsın sen demek ki, az bekle, eteğinden serin pınarlar akmaya başlayacak demek ki…
Üzülme!
O’nun en sevdiği kulu da yalnız kaldı. Taşlandı. Sürüldü. Yaralandı. Aç susuz kaldı. Yuvasına uzaktan göz yaşları içinde baktı. Mağarada yapayalnız ve korunmasızdı. Senin gibi üzülen yol arkadaşına sonsuz müjdeler veren tebessümüyle fısıldadı: “Lâ tahzen, innAllahe meânâ.”

"La tahzen" devamıda var arkadaşlar bence okuyun çok güzel teselli veriyor.

Canım tese emin ellerde yapılmalı
tanınan ve ünlü Dr larda yapılmalı
bunu biliyorum sadece

canım özel olmazsa sorabilir miyim neden başlamadınız tedaviye

Canım sıkma canını hemen sor soruştur bunun vardır bir tedavisi.Allah yardımcımız olsun zor şeyler geçiriyoruz.

Semai demirci nin bir yazısı çok severim, unuttuklarimi hatırlattım Allah razı olsun kardeşim

İlkbaharcığım çok sevindim nazlı spermler gözükmeye başlamış.Allah artttırsın ve sağlıklı bebişlerine kavuş inşallah sabrın sonu selamettir.

canım özel olmazsa sorabilir miyim neden başlamadınız tedaviye
Henüz kendi evimizden uzağız, güneydoğuda görev yapıyorum, inşallah yaza istanbula tayin isticem, istanbula taşınınca tedaviye başlıcaz ama bahsettiğim gibi ben bir çocuk sahibi olamayacsğım fikrine kendimi alıştırdım, eşimi de yavas yavas hazırlıyorum, daha sonra büyük bir çöküntü yaşamamak adına, dediğim gibi bir bebeğin herşeyin çözümü olduğuna inanmıyorum, tabiki bu istememek değil, bizde tedavimizi olup tese olacağız zamanı gelince, ama eşimi sadece bir kez teseye sokacağım, çıkarsa çıkar çıkmazsa allah sağlık versin deyip yoluma devam etmek adına, allah büyüktür yeter ki ol desin değil mi, hiçbir zaman umudumu da kaybetmicem tabiki :)

canım aynı dertten muzdarip olup birazda olsa çözebilmiş olarak merak ettim sizin sorun hormonalmi genetik mi?

canım aynı dertten muzdarip olup birazda olsa çözebilmiş olarak merak ettim sizin sorun hormonalmi genetik mi?

canım gerçekten tertemiz bir yüreğin var umarım rabbim gonlune göre verir umut Allahtan ümitsizlik şeytandan... Bizde tedaviye başlamadık henüz burda arkadaşlarımı takip ediyorum ince eleyip sık dokuyorum inşallah çabalarımızın karşılığını goruruz burda gerçekten pırıl pırıl anne adayları var her anne anne değildir doğurmakla anne olunmuyor ama burdaki arkadaşlarım gerçekten mükemmel anneler... İnşallah evlatlarımıza kavuşuruz

cnm ya üzüldüm inşlh dedikelri gibi değildir hta olsun inşlh
ayrıca kontrol yapın gene dr. gidip görüşün cnm ..

benim eşimde sperm çıkmayınca beni opuya almadılardı umut tüp bebek parasını yatrımıştık geri verdilerdi o zaman zaten çok sıkıntı çektim alınması daha ii cnm benimkini almadılar günlerce ağaldım sıkıntı agrı çektim sonra dr. ilaç verdi de onunla adet gördüm ve yumurtalar atıldı da ben biraz kendime gelmiştim...fiyatı hatırlamıyorum yıllar geçti üstünden ..
cnm ya ohhh be güzel bi haber aldık bi kişiden.. maşalllah devamı artarak kaliteli şekilde gelsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…