Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gözünüz aydın ne güzel bir haber.ne olur anlatın bana ne yaptınız neler yaşadınız.kaç defa tese oldunuz.tese sonuçlarınızda ne çıktı.biz 2.teseyi olduk ve şu an beynim durmuş.sanki zaman benim için yaşlanmaktan başka bir şey ifade etmiyor.benim gibi olanları okuyup tekrar ayağa kalkmam için gelin yazın.umudum var ama tekrar gücüm yok.kaç defa tese oldunuz ve emre hoca ne gibi bir tedavi verdi size.lütfen uzak kalmayın buralardan.bizim geçtiğimiz yollardan geçtiniz ve bizleri sizin anlayacağınızı düşünüyorum.

Vusl arkadasimiz ne yapti cok merak ediyorum..rabbim hayirli ve guzel haberler vermesini.nasip etsin..

Merhabalar size fazlasıyla umut olmak istiyorum çünkü bende sizler gıbı umut pesındeydım ülke ülke gezdık israyile bile gitdik ama boşuna masraf ve en önemlisi hayel kırıklığı canım biz nerdeyse iki sene tedavi gördük Emre beyde GNC firmasının vıtamınleri pregnın ama sonuc sıfır usanmadık tedaviye dvm etdık en son gelişimizde Emre bey bize kadınların meme kanserinde kullandıkları bir ilaç vardi onu verdı yanlış hatırlamıyorsam 3 ay kullandık sonra menıde Yen'e hücre görülmedi hmm bunun yanında vıtamın ve cınko kullandık en son Emre bey mıcro tese yaptı ve spermi hücresi buldu cok şükür oysa kı yıne Turkıyede basga Dr sizin cocuğunuz olmaz demişti ama kurban oldugum Allah verdıkten sonra oluyormuş yüce rabbım hepınıze evlat nasıb etsın fazla bekletmeden amın

Çıkmadı arkadaşlar hayal kırıklığı bi suru pisikojim alt üst

eşinde inmemiş testist sorunu vardı değil mi
eşin daha önce indirme ameliyat oldu mu
önce sağlık açısından indirme ameliyatı olmalı
ve bunu da teseyi de emin ellerde yaptırmalısınız

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar galiba boşanacağım eşimden geçinemiyoruz nolur dua edin
Herşeyin hayırlısı tabi, geçmişinizi kac yıllık evli olduğunuzu bilmiyorum ama genel olarak söyleyebileceğim sey, yuvayı dişi kuş yapar, hepimiz zor zamanlar yaşıyoruz, bir anlık düşünmeyin ne olur caresizlik ve kızgınlıkla karar almayın, biraz sabredip kafanızı dinleyin biyerlere gidin imkanınız varsa...

eşinde inmemiş testist sorunu vardı değil mi
eşin daha önce indirme ameliyat oldu mu
önce sağlık açısından indirme ameliyatı olmalı
ve bunu da teseyi de emin ellerde yaptırmalısınız
Evet vardı soldan umutluyum dedi çıkma umudu var dediler sonucda ise hücre bile bulunmadı spermatit un de gerisinde gelişme olarak diyorlar

sağol canım inşallah sonuç alırsın yine

Merhabalar arkadaşım Rabbim meleğini sana bağışlasın sizin azo sebebiniz neydi ? Emre bey ilaç vermiyor sizde farklı bir durum varki ilaç tedavisi vermiş biz tese öncesi gnc nin ürünlerini bile zorla yazdırdık , çok merak ettim lütfen yaz bir de ilk tese ilk denemede mi oldu meleğiniz

kızlar galiba boşanacağım eşimden geçinemiyoruz nolur dua edin
canım ne oldu sana böyle hani biz eşlerimiz içn iyi olup herşeyi alttan alcaktık bana hep umut veren sen şimdi bunu diyosun soru neyse çözülemez mi canım ya çok iyi duşun ne olur

S.a herkese kızlar yarın Allahin izniyle istanbula gidiyoruz kontrole inşallah Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip eder dualarinizi bekliyorum bu hafta celalettin hocaya gidecek olan varmi goruselim

Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.Dualarımız seninle canım.

S.a herkese kızlar yarın Allahin izniyle istanbula gidiyoruz kontrole inşallah Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip eder dualarinizi bekliyorum bu hafta celalettin hocaya gidecek olan varmi goruselim

Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.Dualarımız seninle canım.

kalbini ferah tut tatlım sorunlar çözülsün tedavinizde çabuk cvp verir canım olursun inş. :)
Doktorumuz ameliyata gerek yok dedi ilaç verdi şükürler olsun,1,5ay sonra sperm vericez inşallah,buarada bosanicaz yazmissin bu kolay bişey değil,birbirinizi yeterince dinlemeye çalışın, kolay zamanlar değil yaşananlar da çok zor ama hemen pes etmeyin hepsi imtihan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…