Evet öyle imtihan bizede boyle bir imtihan düştü lutfunda hoş kahrinda demek dustuevet canımm öyle oldu.. hepimizin derdi birr.. Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın ..
Canım sen burada sperm raporunu yayınlamışmıydın ya ben acaba doğrumu baktım. Yayınladıysan onunla karşılaştırmak istedim .Canim spermatid in yukselmesi gerek bizde sadece spermatosit cikmisti. Oran az ama en azindan spermatid cikmis. 12 15 mikronda spermatidlerin boyutu onlarin boyutu rakamsal olarak kuculunce sperme donusuyo. Lokosit in dusmesi lazim onlar hucrelerin olusmasina engel oluyo. Bizde %87 lokositti. Sizin daha iyi. Dusmesi gerek. Dr secimi konusunda tabiki siz karar vericeksiniz canim umarim yardimci olabilmisimdir
Canım şimdi buldum senin raporu tekrardan uğraşma siz kaç yıllık evlisiniz neler kullanıyosunuz ?Canım sen burada sperm raporunu yayınlamışmıydın ya ben acaba doğrumu baktım. Yayınladıysan onunla karşılaştırmak istedim .
Canim 1.5 yillik evliyz 6 aydr esim pregnyl igne kullanio. Ignedn once 3 ay bitkisel.kullandi. simdi yine basliyck bitkisele bunun disinda.ben bi.ara balli karisim yaptim.yine yapicam. Bizim.ilk testimizde hic hucre yoktu hepsi.lokositti. esimin normal deger araliklarnda. Prolaktini 30 civarlarnda bitek. Hipofizde Adenom dan kaynakli yuksek.cikiomus. testisleri normal. Boyle cnm isteCanım şimdi buldum senin raporu tekrardan uğraşma siz kaç yıllık evlisiniz neler kullanıyosunuz ?
Birde inhibin b testi yaptrmstik oda 67 cikmisti. Celalettin hocaya gidiyoruZCanım şimdi buldum senin raporu tekrardan uğraşma siz kaç yıllık evlisiniz neler kullanıyosunuz ?
cnm inşlh ameliyatta bol bol kaliteli spermler görürsünüz... duam seninle...Merhaba canım bende senin gibi doktordan ziyade merkeze, labaratuvara, teknik donanıma önem veriyorum. Emre bey Süleyman Tosun ile beraber özel bir ofis tarzı bir yer açmış, hastalara orada bakıyor ama işlemleri Liv Hospitalde yapıyor. yani liv hospitalın doktoru değil o yüzden hastahane sitesinde adı yoktur (anladığım kadarıyla çünkü henüz gidip görmedim ama 8 ay önce Emre Bey bahçecideyken gidip görüşmüştük) Nurusima arkadaşımız sağolsun onun işlemi liv de yapıldığı için benimle tecrübelerini paylaştı tabi bende internette baya araştırdım sonuç olarak içim şimdilik rahat inşallah sonucunda da memnun ayrılırız. ücret olarak 3000 tl dendi. Tüp bebek ve emekli sandığı konusunu gidince sorarım gerçi Nurusima arkadaşımız daha iyi bilir çünkü yakın zamanda tecrübe etti. Görünce yazacaktır.
Canım çok sağol yardımcı olduğun için inhibin testi özelmi oluyo siz nerde yaptırdınız kandan mı bakılıyoBirde inhibin b testi yaptrmstik oda 67 cikmisti. Celalettin hocaya gidiyoruZ
Evet canim kanda bakiliyo. Biz istanbula celalettin hocaya ilk gittgmzde incirli ethica hastanesindeydi orda yaptrmistik cnmCanım çok sağol yardımcı olduğun için inhibin testi özelmi oluyo siz nerde yaptırdınız kandan mı bakılıyo
Herkese gunaydin hep beraber guzel gunumuz gunlerimiz olsun insallah.
günaydın kızlar
cuma günü annemin kolu kırıldı ameliyat oldu bizde memlekete gidip geldik şimdi iyi çok şükür
birde üstüne evde internet yoktu bugün ancak girdim
bizim doktor işide haftaya kaldı önce burada tahlil yaptırıp öyle gidecek
sağol canım Allah hepimize ve sevdiklerimize sağlık versin inşallahGünaydın canımm
çok geçmiş olsun anneciğine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?