günaydın kızlar
cuma günü annemin kolu kırıldı ameliyat oldu bizde memlekete gidip geldik şimdi iyi çok şükür
birde üstüne evde internet yoktu bugün ancak girdim
bizim doktor işide haftaya kaldı önce burada tahlil yaptırıp öyle gidecek
kızlar olmadı bu sefer kan testi yaptırdım malesef negatif.doktorum %70 tuttar demişti ama olmadı 2 tane 5 günlük embriyo tranfer edilmişti.kısmet değilmiş.çok üzülüyorum elimde değil.Allahıma sığınıyorum.ikincide nasip eder inşallah rabbim.
Canım testis alınmışsa nasıl sperm oluşsun orda yine diğer testise yaparlar teseyi sperm testislerde oluşur başka yerde bulunma imkanı yokmerhaba canlar size birşey sorcam ama saçma gelmesin. Şimdi bizde tek testis olduğu için tesede diyelim ki sperm bulunmadı ikinci teseyi o alınan testisin yerinden yaparlar mı yoksa tek testis üzerinden mi devam ederler
zaten sperm değil sperm hücresi aramıyorlar mı bende ne duşunceğmi şaşırdım artık zaten sperm hücreside varsa testisle beraber gitmiştir of Allah'ım offff :'(Canım testis alınmışsa nasıl sperm oluşsun orda yine diğer testise yaparlar teseyi sperm testislerde oluşur başka yerde bulunma imkanı yok
zaten sperm değil sperm hücresi aramıyorlar mı bende ne duşunceğmi şaşırdım artık zaten sperm hücreside varsa testisle beraber gitmiştir of Allah'ım offff :'(
canım düşünmekten kendimi alamıyorum saçma şeyler bile duşunuyorum artık beyin error vermeye başladıBunlara kafanı takma canım takarsan olacağı varsa bile sitresten yok olur yapma böyle işini ALLAHA TEVEKKÜL ET hayırlısıyla bakalım, bizimde ocakta kontrolümüz var eşimde gider mi bilmiyorum allahıma tevekkül ettim artık en iyisini yaradanım bilir... yok yere kendine sıkıntı yapıyorsun yine de bu halimize hamd olsun ALLAHIM daha beterinden saklasın
canım düşünmekten kendimi alamıyorum saçma şeyler bile duşunuyorum artık beyin error vermeye başladı
öyle canım benim de işte sen duşunmeden durabiliyomusun hayır... Eşim çok kafasına takıyor o bu kadar takmasa bende oluruna bırakırım belkiyapma böyle tatlım işini daha çok zorlaştırıyorsun sana zarar eşine de zarar yakalar seni yok yere dalıp dalıp gitmelerini ve anlar ALLAHIM bize de elbet yardımcı olacak zamanımız var buna da şükür tedavi olamayanlar ya kanseri çok ilerlemiş olsaydı vucüdu sarmış olsaydı bunların hiç birini düşünmeyecektin eşim yanımda olsaydı diyeceksin bunada şükredelim en azından tedavimiz olacak inş. başlayacağız sonra rabbim ya nasip edecek yada etmeyecek bunada şükür
öyle canım benim de işte sen duşunmeden durabiliyomusun hayır... Eşim çok kafasına takıyor o bu kadar takmasa bende oluruna bırakırım belki
doğru da canım elde değil işte bi işe girsem bende düşünmeyeceğim bu kadar çünkü fırsatım olmayacak :)son bir haftadır düşünmüyorum o kadar :) herşeyin hayırlısı tatlım ALLAHIM bizi böyle sınıyor bakalım kulum acelece mi yoksa sabırla bekleyecek mi herşeyin hayırlısı ALLAHIMDAN...
doğru da canım elde değil işte bi işe girsem bende düşünmeyeceğim bu kadar çünkü fırsatım olmayacak :)
olsa keşke kuru soğan ekmek yerim yeterki olsun ne çalışmasıiş bulup çalış tatlım faydası sana ama üzülmek yok bebeğin olunca ALLAHIN izniyle çıkar bakarsın tatlım
Sperm arıyorlar canm tesede testis olmayınca sperm adına hiç bişey yok demektirzaten sperm değil sperm hücresi aramıyorlar mı bende ne duşunceğmi şaşırdım artık zaten sperm hücreside varsa testisle beraber gitmiştir of Allah'ım offff :'(
olsa keşke kuru soğan ekmek yerim yeterki olsun ne çalışması
boşanma duşuncesinden vazgeçtin mi sen onu söyle :)uğur koşarın kitabını aldım ALLAH DE ÖTESİNİ BIRAK çok güzelmiş valla eşime sarmadım aramadım eve gelince açmışın çay içcen mi dedim o kadar sonra yatak odasına gittim aldım kitabı okumaya devam ettim bir müddet sonra geldi tel oyun oynadı oflamaya poflamaya başladı kitaptaki okuduğumu denedim egom mu kocam mı diye sonra kocam dedim eşime sarıldım oda sarıldı uyuduk bu kitapta o kadar güzel şeyler anlatıyor ki mutlaka oku derim sana rahatlıyacaksın
boşanma duşuncesinden vazgeçtin mi sen onu söyle :)
eşin zaten kendini eksik hissediyor boşanmak istediğinde beni bırakma diyemez sana sen nasıl istersen der tabiki çünkü içten içe sen anne olamadığın için kendisini bile suçlu hissedebilir birbirinizi seviyorsanız direnmeye devam canım imtihanımızı alnımızın akıyla verelim:) zamana bıraktım diyelim bende üstüne çok vardığımı anladım eşim boşanmak istemezse sorduğumda nasıl istiyorsan öyle yap diyordu sen neden
eşin zaten kendini eksik hissediyor boşanmak istediğinde beni bırakma diyemez sana sen nasıl istersen der tabiki çünkü içten içe sen anne olamadığın için kendisini bile suçlu hissedebilir birbirinizi seviyorsanız direnmeye devam canım imtihanımızı alnımızın akıyla verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?