Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım annene geçmiş olsun Allah şifasını versin.Sizdende güzel haberler gelir inşallah

Canım çok üzüldüm inşallah diğer sefere tutar güzel haberler vermen dilegiyle Allah yardımcımız olsun.

merhaba canlar size birşey sorcam ama saçma gelmesin. Şimdi bizde tek testis olduğu için tesede diyelim ki sperm bulunmadı ikinci teseyi o alınan testisin yerinden yaparlar mı yoksa tek testis üzerinden mi devam ederler

merhaba canlar size birşey sorcam ama saçma gelmesin. Şimdi bizde tek testis olduğu için tesede diyelim ki sperm bulunmadı ikinci teseyi o alınan testisin yerinden yaparlar mı yoksa tek testis üzerinden mi devam ederler
Canım testis alınmışsa nasıl sperm oluşsun orda yine diğer testise yaparlar teseyi sperm testislerde oluşur başka yerde bulunma imkanı yok

Canım testis alınmışsa nasıl sperm oluşsun orda yine diğer testise yaparlar teseyi sperm testislerde oluşur başka yerde bulunma imkanı yok
zaten sperm değil sperm hücresi aramıyorlar mı bende ne duşunceğmi şaşırdım artık zaten sperm hücreside varsa testisle beraber gitmiştir of Allah'ım offff :'(

Esma-ül Husna’dan el-Mübdi İsminin Geçtiği Kuran-ı Kerim Ayetleri
“Yarattığı her şeyi güzel yaratan ve insanı yaratmaya bir çamurdan başlayan O’dur.” Secde sûresi (32), 7

“De ki: “Allah’a eş tuttuğunuz ortaklarınızdan, önce yaratıp, sonra da onu çevirip yeniden diriltecek var mı?” De ki, “Önce yaratıp, sonra da onu yeniden yaratacak olan Allah’tır. O halde nasıl yoldan saptırılıyor, döndürülüyorsunuz?” Yûnûs sûresi (10), 34

“Allah’ın mahlukunu ilk baştan nasıl yarattığını, sonra bunu tekrarladığını görmediler mi? Şüphesiz bu, Allah’a göre kolaydır.” Ankebût sûresi (29), 19
Mübdi İsminin Faziletleri, Sırları ve Zikri
Günde 57 defa.

Her işte muvaffak olmak için okunur.

Mübdi İsminin Özellikleri
Kökeni: Arapça

Arapça Yazılışı: المبدىء

Mübdi İsminin Anlamları
  • Varlık veren.
  • Mübdî’, hiç yoktan ortaya koyan, vâreden, yaratandır. Allah’tan başka yaratıcı yoktur. Yaratıkları maddesiz ve örneksiz olarak baştan yaratan olan Allah’ın adıdır.
  • Mahlukatı örneksiz ve yoktan yaratan.
  • Maddesiz, örneksiz yaratan.
  • Hiç yoktan ortaya koyan, vareden, yaratandır. O’ndan başka yaratıcı yoktur.

Ya Mübdi ismini zikreden hikmet sahibi olur, hikmetli konuşur. Gizli olan işlerden haberdar olur. Hergün 56 defa Ya Mübdi ismini zikreden başladığı her işi başarıyla bitirir. İşe başlarken okunursa işte muvaffak olunur. Bir işe başlamada karar veremeyen 1000 defa bu ismi zikrederse karar verme gücü kazanır.

zaten sperm değil sperm hücresi aramıyorlar mı bende ne duşunceğmi şaşırdım artık zaten sperm hücreside varsa testisle beraber gitmiştir of Allah'ım offff :'(

Bunlara kafanı takma canım takarsan olacağı varsa bile sitresten yok olur yapma böyle işini ALLAHA TEVEKKÜL ET hayırlısıyla bakalım, bizimde ocakta kontrolümüz var eşimde gider mi bilmiyorum allahıma tevekkül ettim artık en iyisini yaradanım bilir... yok yere kendine sıkıntı yapıyorsun yine de bu halimize hamd olsun ALLAHIM daha beterinden saklasın

canım düşünmekten kendimi alamıyorum saçma şeyler bile duşunuyorum artık beyin error vermeye başladı

canım düşünmekten kendimi alamıyorum saçma şeyler bile duşunuyorum artık beyin error vermeye başladı

yapma böyle tatlım işini daha çok zorlaştırıyorsun sana zarar eşine de zarar yakalar seni yok yere dalıp dalıp gitmelerini ve anlar ALLAHIM bize de elbet yardımcı olacak zamanımız var buna da şükür tedavi olamayanlar ya kanseri çok ilerlemiş olsaydı vucüdu sarmış olsaydı bunların hiç birini düşünmeyecektin eşim yanımda olsaydı diyeceksin bunada şükredelim en azından tedavimiz olacak inş. başlayacağız sonra rabbim ya nasip edecek yada etmeyecek bunada şükür

öyle canım benim de işte sen duşunmeden durabiliyomusun hayır... Eşim çok kafasına takıyor o bu kadar takmasa bende oluruna bırakırım belki

öyle canım benim de işte sen duşunmeden durabiliyomusun hayır... Eşim çok kafasına takıyor o bu kadar takmasa bende oluruna bırakırım belki

son bir haftadır düşünmüyorum o kadar :) herşeyin hayırlısı tatlım ALLAHIM bizi böyle sınıyor bakalım kulum acelece mi yoksa sabırla bekleyecek mi herşeyin hayırlısı ALLAHIMDAN...

son bir haftadır düşünmüyorum o kadar :) herşeyin hayırlısı tatlım ALLAHIM bizi böyle sınıyor bakalım kulum acelece mi yoksa sabırla bekleyecek mi herşeyin hayırlısı ALLAHIMDAN...
doğru da canım elde değil işte bi işe girsem bende düşünmeyeceğim bu kadar çünkü fırsatım olmayacak :)

olsa keşke kuru soğan ekmek yerim yeterki olsun ne çalışması

uğur koşarın kitabını aldım ALLAH DE ÖTESİNİ BIRAK çok güzelmiş valla eşime sarmadım aramadım eve gelince açmışın çay içcen mi dedim o kadar sonra yatak odasına gittim aldım kitabı okumaya devam ettim bir müddet sonra geldi tel oyun oynadı oflamaya poflamaya başladı kitaptaki okuduğumu denedim egom mu kocam mı diye sonra kocam dedim eşime sarıldım oda sarıldı uyuduk bu kitapta o kadar güzel şeyler anlatıyor ki mutlaka oku derim sana rahatlıyacaksın

boşanma duşuncesinden vazgeçtin mi sen onu söyle :)

:) zamana bıraktım diyelim bende üstüne çok vardığımı anladım eşim boşanmak istemezse sorduğumda nasıl istiyorsan öyle yap diyordu sen neden
eşin zaten kendini eksik hissediyor boşanmak istediğinde beni bırakma diyemez sana sen nasıl istersen der tabiki çünkü içten içe sen anne olamadığın için kendisini bile suçlu hissedebilir birbirinizi seviyorsanız direnmeye devam canım imtihanımızı alnımızın akıyla verelim

ah canım ah başkasına gitsem ne değişecek ki ben eşimi isterim dedim de ben bunu tedavi oluruz olmazsa kabulüm ben sırf bu yüzden ayrılmam doğru olmaz eşim beni hiç bir zaman yüzüstü bırakmadı sırf bu yüzden bende bırakamam ki huyu suyu bu yapabileceğim bir şey yok dediğin gibi demek ki içten içe yiyor yada acıma mı istemiyor aslında o benim koca bebeğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…