Herkese günaydın,evet azoluyduk canım ayrıca benim de tuplerim tıkalıydı.7 yıl tedavi peşinde koştuk.önce uzun süre ege Üniversitesi'nde tedavi gördük.olmadı ara verdik sonra ankarada Recai papuccu da tedavisi gördük tüp bebek yöntemiyle ikizlerimize kavuştuk.
Ayrıca eşim doktoruda müfit hocaydı.biz cakışır kökü,harnup pekmezi,nohut, havuç, kuruyemiş gibi şeyler de yedik ama bol bol kuran ve dua
Durudeniz canim gecen sene yi hatirliyorum çok mücadele verdin doğuma kadar ama rabbim en güzel emanetlerini aldin ne güzel büyümüştür minikler rabbim bir omur boyu onlar ile beraber saglik li musmutlu gunleriniz olsuunn.Ayrıca eşim doktoruda müfit hocaydı.biz cakışır kökü,harnup pekmezi,nohut, havuç, kuruyemiş gibi şeyler de yedik ama bol bol kuran ve dua
Canim iyiyim sukur seni gordum daha iyi oldum oglusum da iyi sen nasilsin kizin nasil?
Annene gecmis olsun canim Allah sifalar versin sen nasilsin canim?
Merhaba arkadasim ilk seferde olmasidir tabi istenen ama kismet hersey hayirlisi Allahtan insallah bir dahaki sefere pozitifi gorursun.
Ve aleykum selam canim nasilsin bidiklar nasil benim bidik da iyi sukurkocaman oldu bile Allahim hepsine hayirli saglikli uzun omurler versin insallah Allaha emanet olun canim.
Ne mutlu size cnm rabbim bizede nasip etsin. Peki azo sebebi neymis canim.Herkese günaydın,evet azoluyduk canım ayrıca benim de tuplerim tıkalıydı.7 yıl tedavi peşinde koştuk.önce uzun süre ege Üniversitesi'nde tedavi gördük.olmadı ara verdik sonra ankarada Recai papuccu da tedavisi gördük tüp bebek yöntemiyle ikizlerimize kavuştuk.
Arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremedim şimdi geçmişi Okumayı bitirdim microtese den sperm Çıkmayan Arkadaşlara çok üzüldüm Allah sabır versin
Bizde de kötü haberler var maalesef... Eşim iş yerinden ilk defa aldığı check up Hakkını kullanmak için hastaneye gitti ve Karaciğer yağlanması ve büyümesi çıktı yağlanması malum kilodan eşim çok kilolu hatta azo sebebi bu mu diye size sormuştum ama Karaciğer büyümesi yoğun bitkisel ilaç kullanımı sonucu oluyormuş yani kullandığımız onca bitkisel belki sebep oldu bilmiyorum...
Ve en kötüsü eşimin açlık kan şekeri yüksek çıktı Cumartesi şeker yüklemesi yapılacak ve doktor büyük ihtimalle ilaç kullanmaya başlayAcak dedi yani belki de Ömür boyu ilaç kullanacak tabi bu durum tedaviye nasıl etki eder bi de bu tarafı var... Doktor eşime yüksek diyabet ve kalp. Hastalığı riskin var dedi...çok üzüldüm çok Ağladım dua edin ne olur Cumartesi sonuç iyi çıksın ya şeker hastası ise bunu düşünmek bile istemiyorum
canım geçenlerde yazmıştım rüyamda bebek emzirdim diye çok başka bir rüyaydı uyandığımda göğsüm tuhaftı hatta sonrada duşundum acaba gerçekte yaşayamayacağım için mi Allah bana bu duyguyu tatdırdı diyeKizlar ruyanizda hic bebek emzirdiginizi gordunuzmu. Dun gece ruya gordum bi niyetle uyumustum. Dua okuyarak uyudum celalettin hocayla devam edelim mi diye. Ruyamda bi oglum var 6 7 aylik mizmizlanio aç diye dusunup emzireym diorum gogsumu bebegin agzina goturuyorum emmiyo.. sonra ac degil misin diorum konusuo 6 aylik bebek anne sutu aci emmek istemiyorum diyo. Oylece uyandim
inşallah canım şu mübarek saatler de inşallah duaların kabul olurHerkese hayırlı cumalar.. Rabbim hepimizin dualarını tez zamanda hayırlısıyla kabul etsin. Kızlar şuan yoldayız ve ankaraya dr.kaan beyle görüşmeye gidiyoruz dua edin inşallah hayırlı haberlerle dönelim..
Oyle seyler dusunme cnm Rabbim insallah nasip eder. Bi dua okuyup oyle uyudugum icin haberci bi ruya mi dedim. Ama cokta dusunmesem iyi olck :)canım geçenlerde yazmıştım rüyamda bebek emzirdim diye çok başka bir rüyaydı uyandığımda göğsüm tuhaftı hatta sonrada duşundum acaba gerçekte yaşayamayacağım için mi Allah bana bu duyguyu tatdırdı diye
ben anlamına bakmıştım hemen kotuydu anlamı ama ben genelde kotu anlamlı ruyalara inanmam aman rüya işte derim iyilerde çok inanırım mesela bi gecede rüyamda ayva yiyordum onun anlamıda çok güzel bebeğinin olmasıymış gelde inanma ama şimdi :)Oyle seyler dusunme cnm Rabbim insallah nasip eder. Bi dua okuyup oyle uyudugum icin haberci bi ruya mi dedim. Ama cokta dusunmesem iyi olck :)
Allah yardımcınız olsun canım,hayırlı haberlerini bekliyoruzHerkese hayırlı cumalar.. Rabbim hepimizin dualarını tez zamanda hayırlısıyla kabul etsin. Kızlar şuan yoldayız ve ankaraya dr.kaan beyle görüşmeye gidiyoruz dua edin inşallah hayırlı haberlerle dönelim..
haploid hücre cıkması çok güzel demek ki tedaviye cevap veriyo hemen ümitsizlige kapılmamak lazım %2 ilaç tedavisine devam ederse çoğalır eger eşinizin testesteron hormonu düşükse herakşam mutlaka ısırgan çayı yapın içsin o yükseltiyo testesteron hormon çok önemli eger bu yükselirse testisde sperm üretimi var demek ilaç takviyesiyle canlanıcak.inşallah rabbim büyük güzel sonuçlar alıcaz imtihan dünyasndayız bizlerinde imtihanı böyle isyan etmek pes etmek yok devam gittiği yere kadar.hayırlı güzel günler inşallah.Bizde %2 haploid vardı hoca gozunuz aydın dedi tese olduk sonuç yine hüsran oldu...
Herkese hayırlı cumalar.. Rabbim hepimizin dualarını tez zamanda hayırlısıyla kabul etsin. Kızlar şuan yoldayız ve ankaraya dr.kaan beyle görüşmeye gidiyoruz dua edin inşallah hayırlı haberlerle dönelim..
canım giremedim ne zamandır yeni tedaviniz olumlu olur inşallah bie de sana hayalim77 yi soracağım merak ettim onu ne yapıyor acabaKizlar buarada hocayla gorustuk pregnyl haftada 2 devam edicez ersel beyi arayin gorusun ben.onunla goruscem dedi. 3 ay sonra tekrar gelin demis bizim memleket cok uzak biliyosunz gidene kadar baya bi sorun atlattik mayis gibi gitmeyi dusunuyorz. Birde ersel beyin ilaclari cok pahalli mi kizlar ???
canım yeni gördüm bir dahakine ,nşallah o test pozitif olacakkızlar olmadı bu sefer kan testi yaptırdım malesef negatif.doktorum %70 tuttar demişti ama olmadı 2 tane 5 günlük embriyo tranfer edilmişti.kısmet değilmiş.çok üzülüyorum elimde değil.Allahıma sığınıyorum.ikincide nasip eder inşallah rabbim.
canım eşimde tese olacak ve bu dr a bizde gitmeyi düşünüyoruz
maşallah tecrübeli bir dr
canım yeni gördüm teseye mi karar verdiniz? neden ? ŞİMDİDEN HAYIRLI SONUÇ ALAMAYI NASİP ETSİN ALLAHIMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?