BİZDEDE TESTİSTE %98 ORANINDA KİREÇLENME VAR HOCA BİZE DE ÖNEMLİ DEĞİL DEDİ D VİTAMİNİ EKSİKLİĞİ YAPIYORMUŞ KİREÇLENME EŞİM 2 HAFTADA BİR 1 TÜP YİYOREvet canım teseye karar verildi
Eşimde inmemiş testist sorunu olduğu için çıkış olmuyor
Hem indirme ameliyatı hemde tese yapılıcak
İnmemiş testist çok zararlı mutlaka indirilmesi gerekiyor
Eğer indirilmezse ileride ciddi sorunlara yol açabiliyor
Bu arada eşimin testislerinde kireçlenme çıktı
Bir dr önemli değil dese de diğer bir dr kireçlenme olan testist ileride alınır diyor
Daha hangi dr a gideceğimizi karar veremedik
Araştırıyorum öyle işte
Canim benimde haberim yok hayalimmden tese dusunuyolardi aralikta galibacanım giremedim ne zamandır yeni tedaviniz olumlu olur inşallah bie de sana hayalim77 yi soracağım merak ettim onu ne yapıyor acaba
canım yeni gördüm bir dahakine ,nşallah o test pozitif olacak
canım yeni gördüm teseye mi karar verdiniz? neden ? ŞİMDİDEN HAYIRLI SONUÇ ALAMAYI NASİP ETSİN ALLAHIMMM
canım sen deyince bende bir göz attım yeni ve modern birşeymiş sanırım bende hacamat düşünüyorum ama yapan biri çıkmıyo ki karşıma konuşayım fikir alayımKızlar bu ara bişey araştırıyorum,bioenerji ile tedavi olabiliyomus deneyen varmı?
Harcamaya bende duydum eşim istiyor 1 ay sonra tekrar sperm verilmez duruma göre denemek istiyoruz,faydaliymis diyolarcanım sen deyince bende bir göz attım yeni ve modern birşeymiş sanırım bende hacamat düşünüyorum ama yapan biri çıkmıyo ki karşıma konuşayım fikir alayım
evet canım ben aradım bi merkezi 7 seans hacamat sonrası sülük tedavisi sonrada su orucu... Bana zor geldi biraz eşime soylmedim bileHarcamaya bende duydum eşim istiyor 1 ay sonra tekrar sperm verilmez duruma göre denemek istiyoruz,faydaliymis diyolar
Şimdi aradım bioenerji34 diye biyer kesin garanti vermiyolar ama 15 seans sonrası çocuğu olan varmış seansı 150 tl denemekte fayda var bence eşime bi açayımevet canım ben aradım bi merkezi 7 seans hacamat sonrası sülük tedavisi sonrada su orucu... Bana zor geldi biraz eşime soylmedim bile
nasıl bir tedavi utguluyorlarmış para zaten artık önemsiz oldu bizim için bişekilde bulunuyor ama hacamat ta kan tamamen temizleniyor hucreler yenileniyorŞimdi aradım bioenerji34 diye biyer kesin garanti vermiyolar ama 15 seans sonrası çocuğu olan varmış seansı 150 tl denemekte fayda var bence eşime bi açayım
Temas siz olarak ellerle yapılıyor,ustundeki metal takıları çıkarıyorsunuz sadece,elbiseler duruyor,enerji veriyorlar iştenasıl bir tedavi utguluyorlarmış para zaten artık önemsiz oldu bizim için bişekilde bulunuyor ama hacamat ta kan tamamen temizleniyor hucreler yenileniyor
bilemiyorum ki canım sen bi eşine aç bakalım ne diyor belki olur bizde yaptırırız şifanın nerden geldiği belli olmazBioenerji kanser hastalarına bile uygulaniyormus buarada etkili diyorlar
Tamam canım bakalım bi ne diyecekbilemiyorum ki canım sen bi eşine aç bakalım ne diyor belki olur bizde yaptırırız şifanın nerden geldiği belli olmaz
artık her şeyde şifa arar olduk kızlar çaresiz kalınca kendi başımıza gelmeyeceğini düşünürdük hep ama yanılmışız 2 ay önce öğrendik azospermliyiz erciyes üniversitesinde tüp bebek yaptırmka istiyoruz özellere güç yetmiyor sizce ne yapmalıyım hangi kurum hesaplı ve güvenilirdir ki kalcak yer problem eşini ikna etmek ayrı dert işinden olman ayrı dert atanamamk ayrı sabır diyoruz keçi boynuzu kürü ,tozu,proxcedd plus ve krilom omega 3 hepsini içiyoruz sizceeeeee?Tamam canım bakalım bi ne diyecek
Sağol canım ama sadece sorunumuz bu değil malesef... Yarın şeker yüklemesi yapılacak bakalım Allah'ım yardım etsin şifa versinCanım çok geçmiş olsun
İnşallah daha kötü şeyler çıkmaz
Celalettin Hoca karaciğer yağlanması için Karabaş otu önermişti
İsterseniz kullanabilirsiniz sizlerde
Canim yeni ogrenmissiniz bizde ilk ogrendgmzde ayni seyi dusunduk hic aklimiza gelmezdi.. sebebiniz nedir hormonlar nasil..genetik test yaptirdnzmikızlar bizde azospermliyiz 2 ay önce öğrendik çok çaresizim umutsuzum her şey üst üste geliyor
artık her şeyde şifa arar olduk kızlar çaresiz kalınca kendi başımıza gelmeyeceğini düşünürdük hep ama yanılmışız 2 ay önce öğrendik azospermliyiz erciyes üniversitesinde tüp bebek yaptırmka istiyoruz özellere güç yetmiyor sizce ne yapmalıyım hangi kurum hesaplı ve güvenilirdir ki kalcak yer problem eşini ikna etmek ayrı dert işinden olman ayrı dert atanamamk ayrı sabır diyoruz keçi boynuzu kürü ,tozu,proxcedd plus ve krilom omega 3 hepsini içiyoruz sizceeeeee?
Canim cok sevindim gorusmenin iyi gectigine :) buarada paylastgn icin sagol cnm bitkiselleri.. peki keciboynuzu tozunu suyami karistrcak. Haftanin 4 gunu nohut cok fazla degilmi :) benim esim sıkılir nohuttan..isirgan cayini nasil yapicakmisiz cnm peki ? Insallah guzel sonuclar alirsiniz.Kızlar biz kaan beyle görüştük dönüyoruz. Çok şükür kötü bişe söylemedi eşimin fsh değerine baktı 5.86 gayet normal dedi 1 ay kadar menagon ve neofortil kullanmıştık devam etmemizi istedi buna bide klomen ekledi bunların yanında ek olarak eşimin haftada 4 defa nohut yemeği yemesini ama nohutu haşladığımız suyu yani ilk suyunu dökmeden pişirmek gerekiyormuş, içebildiği kadar ısırgan çayı sınırsız içsin dedi haploid hücreler için çok iyi olduğunu söylrdi ve 1 yemek kaşığı dolusu keçiboynuzu tozunu sabah yenicekmiş suyla ve incir yemesini söyledi başka duyduğunuz bitkiselleri benimle paylaşarak kullanabilirsiniz dedi. Bunları kullandıktan 1 ay sonra fish sperm testi ve hormon tahlilleri yaptırıp mail atmamızı istedi. Sperm testi içinde pendikte bir yer tavsiye etti. Haploid hücrelere bakılıyormuş normal yolla sperm oluşması için uğraşıcaz 6 ay sonra tüp bebeğe ona göre karar vericez haploid hücre olması bile bizim için önemli dedi. Ve dikkatimi çeken bişe oldu baya bir hastası var ve arayanlara hep 2-3 ay sonrasına randevu veriyorlar genelde arayanlar azosperm hastaları hemşirenin konuşmalarından anladım. Bu kadar arkadaşlar inşallah tedavimiz tez zamanda sonuç verirde bebeklerimize kavuşuruz.
hadi hayırlısı canım buda bişey Allah devamını dahada iyi etsin :)Kızlar biz kaan beyle görüştük dönüyoruz. Çok şükür kötü bişe söylemedi eşimin fsh değerine baktı 5.86 gayet normal dedi 1 ay kadar menagon ve neofortil kullanmıştık devam etmemizi istedi buna bide klomen ekledi bunların yanında ek olarak eşimin haftada 4 defa nohut yemeği yemesini ama nohutu haşladığımız suyu yani ilk suyunu dökmeden pişirmek gerekiyormuş, içebildiği kadar ısırgan çayı sınırsız içsin dedi haploid hücreler için çok iyi olduğunu söylrdi ve 1 yemek kaşığı dolusu keçiboynuzu tozunu sabah yenicekmiş suyla ve incir yemesini söyledi başka duyduğunuz bitkiselleri benimle paylaşarak kullanabilirsiniz dedi. Bunları kullandıktan 1 ay sonra fish sperm testi ve hormon tahlilleri yaptırıp mail atmamızı istedi. Sperm testi içinde pendikte bir yer tavsiye etti. Haploid hücrelere bakılıyormuş normal yolla sperm oluşması için uğraşıcaz 6 ay sonra tüp bebeğe ona göre karar vericez haploid hücre olması bile bizim için önemli dedi. Ve dikkatimi çeken bişe oldu baya bir hastası var ve arayanlara hep 2-3 ay sonrasına randevu veriyorlar genelde arayanlar azosperm hastaları hemşirenin konuşmalarından anladım. Bu kadar arkadaşlar inşallah tedavimiz tez zamanda sonuç verirde bebeklerimize kavuşuruz.
Amin inşallah arkadaşım.hadi hayırlısı canım buda bişey Allah devamını dahada iyi etsin :)
Amin inşallah arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?