Amin canım inşallah hepimiz için şifa olur yazdıklarım. 1 çorba kaşığı keçiboynuzu tozunu ağzına alıp ilaç içer gibi suyla yutucak. Normal şartlarda ben sebede 2 defa nohut fasulye yemeği yapardım tabi bize onu için çok geliyo ama napıcaksın faydalı diye 24 saat dese de yemesi gerekiyoCanim cok sevindim gorusmenin iyi gectigine :) buarada paylastgn icin sagol cnm bitkiselleri.. peki keciboynuzu tozunu suyami karistrcak. Haftanin 4 gunu nohut cok fazla degilmi :) benim esim sıkılir nohuttan..isirgan cayini nasil yapicakmisiz cnm peki ? Insallah guzel sonuclar alirsiniz.
İnşallah arkadaşım hepimizin yüzü güler inşallah.hayırlısıyla normal yoldan bebişin olurda inş. bizlerde hep beraber seviniriz :)
bende nohut kürünü biliyordum canım suyunu içecekti tabi midesi kaldırmadı eşimin demek nohut yemeğide oluyomuş çok sevindim ya eşim çok sever nohutu çok saol canım bizimle paylaştığın için rabbim gonlune göre versin:)Amin canım inşallah hepimiz için şifa olur yazdıklarım. 1 çorba kaşığı keçiboynuzu tozunu ağzına alıp ilaç içer gibi suyla yutucak. Normal şartlarda ben sebede 2 defa nohut fasulye yemeği yapardım tabi bize onu için çok geliyo ama napıcaksın faydalı diye 24 saat dese de yemesi gerekiyoısırgan çayının poşetleri var kaynamış suya atıp 10 dk demlendikten sonra içilebilir akşamları da aktardan tazesini alıp demlemeni tavsiye ederim gündüz iş yerinde demleyemeyeceği için poşet kullanıcak mecbur. Ve ben bunların hepsini keçiboynuzu kürü, ballı karışım, nohut suyunu, ısırgan çayı ve böğürtleni uyguluyordum eşim gönülsüz içiyordu ilaçlarla birlikte kullanmak doğru değil diye benimle tartışıyordu bugün hoca bunları söyleyince yüzüme bakıp güldü bende kafa salladım :) Yani araştıra araştıra konuda uzman olduk. Rabbim tez zamanda bize mucizemizi verir inşallah.
Amin canım hepimizin.. Ben eşime suyunu içiriyordum hoca gerek yok yemeğini yapabilirsin kaşıklasın dedi.bende nohut kürünü biliyordum canım suyunu içecekti tabi midesi kaldırmadı eşimin demek nohut yemeğide oluyomuş çok sevindim ya eşim çok sever nohutu çok saol canım bizimle paylaştığın için rabbim gonlune göre versin:)
oh çok iyi rabbim şifa versin eşlerimize biran önce... Isırgan otu ne işe yarıyor bu aradaA
Amin canım hepimizin.. Ben eşime suyunu içiriyordum hoca gerek yok yemeğini yapabilirsin kaşıklasın dedi.
Çok önemli haploid hücreler için dedi ekrandan haploid hücrelerle gelişmiş hücreleri gösterdi testte lökosit olan değerler haploid hücrede olabilirmiş fish testiyle onlar ortaya çıkiyormuş. Bu sistem yeni çıktı dedi hoca.oh çok iyi rabbim şifa versin eşlerimize biran önce... Isırgan otu ne işe yarıyor bu arada
anladım canım teşekkür ederimÇok önemli haploid hücreler için dedi ekrandan haploid hücrelerle gelişmiş hücreleri gösterdi testte lökosit olan değerler haploid hücrede olabilirmiş fish testiyle onlar ortaya çıkiyormuş. Bu sistem yeni çıktı dedi hoca.
reyhan bacım nereye gittin ne oldu?Merhaba arkadaşım.hayırlı olur inş..bizim 3.5 yıldır yaklaşık doktorumuzdu.biz onu bıraktık 1.5 ay önce.biiz oyaladığını düşünüyoruz.yoksa onu çok seviyorduk.hayırlısı olsun size gen testi tahlili yaptımı k.hoca?
Esimde hacemaat yaptırdıcanım sen deyince bende bir göz attım yeni ve modern birşeymiş sanırım bende hacamat düşünüyorum ama yapan biri çıkmıyo ki karşıma konuşayım fikir alayım
daha nerde olacağı belli değil canımTülayyyyyyy. Canım merhaba,ancak yazdım kusura bakma .eşin tese mi olacak müfit hocaya mı.benim eşim müfit hocadan memnundu. Inşallah operasyonu güzel geçer.hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
inşallah olur canım başından mı yaptırdıEsimde hacemaat yaptırdı
3 4 ay oluyo
faydası olmuştur inşallah
3 sefer yapilmaliymis
daha nerde olacağı belli değil canım
Dr a gitmedik henüz
Cok sagol canim aciklama icin. Bende yapiyim esime soyledim.. peki igne kullanio ya eslermz isirgan fln zararli olmaz dimi. Bide poset cay larin posetleri hic saglikli degilmis haberleri okudum. Posetlern suda erimemesi icin bocek ilacinda olan bi madde kullaniliyomus.Amin canım inşallah hepimiz için şifa olur yazdıklarım. 1 çorba kaşığı keçiboynuzu tozunu ağzına alıp ilaç içer gibi suyla yutucak. Normal şartlarda ben sebede 2 defa nohut fasulye yemeği yapardım tabi bize onu için çok geliyo ama napıcaksın faydalı diye 24 saat dese de yemesi gerekiyoısırgan çayının poşetleri var kaynamış suya atıp 10 dk demlendikten sonra içilebilir akşamları da aktardan tazesini alıp demlemeni tavsiye ederim gündüz iş yerinde demleyemeyeceği için poşet kullanıcak mecbur. Ve ben bunların hepsini keçiboynuzu kürü, ballı karışım, nohut suyunu, ısırgan çayı ve böğürtleni uyguluyordum eşim gönülsüz içiyordu ilaçlarla birlikte kullanmak doğru değil diye benimle tartışıyordu bugün hoca bunları söyleyince yüzüme bakıp güldü bende kafa salladım :) Yani araştıra araştıra konuda uzman olduk. Rabbim tez zamanda bize mucizemizi verir inşallah.
inşallah olur canım başından mı yaptırdı
inşallah yararını gorursunuz canım sadece hacamat nı oldu suluk falan yok demiHayır canım belinden
Teşekkür ederim arkadaşım sonuda iyi olur inşallah.Sizde mi kaan hocada tedavi oldunuz canım sonuç alabildinizmi sorun neydi biraz bahsedebilirmisincanım görüşme güzel gecmiş okurken kendi yaşadığım duyguları yaşadım.sperm fısh testi en uygun kaan hocanın dediği yerde yapılıyo ama orda sana özel bi oda vermiyolar tuvalette veriyolar spermi ortam çok sessiz benim eşim baya bi rahatsız olmuştu.o verdiğiniiz örnek ankaraya genart labaratuara gidiyo sonuc ordan geliyo email atıyolaar size sizde hocaya.250 tl yapılıyo test.
Canım haberler güzel yönde, inşallah 1ay sonra daha güzel olurKızlar biz kaan beyle görüştük dönüyoruz. Çok şükür kötü bişe söylemedi eşimin fsh değerine baktı 5.86 gayet normal dedi 1 ay kadar menagon ve neofortil kullanmıştık devam etmemizi istedi buna bide klomen ekledi bunların yanında ek olarak eşimin haftada 4 defa nohut yemeği yemesini ama nohutu haşladığımız suyu yani ilk suyunu dökmeden pişirmek gerekiyormuş, içebildiği kadar ısırgan çayı sınırsız içsin dedi haploid hücreler için çok iyi olduğunu söylrdi ve 1 yemek kaşığı dolusu keçiboynuzu tozunu sabah yenicekmiş suyla ve incir yemesini söyledi başka duyduğunuz bitkiselleri benimle paylaşarak kullanabilirsiniz dedi. Bunları kullandıktan 1 ay sonra fish sperm testi ve hormon tahlilleri yaptırıp mail atmamızı istedi. Sperm testi içinde pendikte bir yer tavsiye etti. Haploid hücrelere bakılıyormuş normal yolla sperm oluşması için uğraşıcaz 6 ay sonra tüp bebeğe ona göre karar vericez haploid hücre olması bile bizim için önemli dedi. Ve dikkatimi çeken bişe oldu baya bir hastası var ve arayanlara hep 2-3 ay sonrasına randevu veriyorlar genelde arayanlar azosperm hastaları hemşirenin konuşmalarından anladım. Bu kadar arkadaşlar inşallah tedavimiz tez zamanda sonuç verirde bebeklerimize kavuşuruz.
Canım haberler güzel yönde, inşallah 1ay sonra daha güzel olurKızlar biz kaan beyle görüştük dönüyoruz. Çok şükür kötü bişe söylemedi eşimin fsh değerine baktı 5.86 gayet normal dedi 1 ay kadar menagon ve neofortil kullanmıştık devam etmemizi istedi buna bide klomen ekledi bunların yanında ek olarak eşimin haftada 4 defa nohut yemeği yemesini ama nohutu haşladığımız suyu yani ilk suyunu dökmeden pişirmek gerekiyormuş, içebildiği kadar ısırgan çayı sınırsız içsin dedi haploid hücreler için çok iyi olduğunu söylrdi ve 1 yemek kaşığı dolusu keçiboynuzu tozunu sabah yenicekmiş suyla ve incir yemesini söyledi başka duyduğunuz bitkiselleri benimle paylaşarak kullanabilirsiniz dedi. Bunları kullandıktan 1 ay sonra fish sperm testi ve hormon tahlilleri yaptırıp mail atmamızı istedi. Sperm testi içinde pendikte bir yer tavsiye etti. Haploid hücrelere bakılıyormuş normal yolla sperm oluşması için uğraşıcaz 6 ay sonra tüp bebeğe ona göre karar vericez haploid hücre olması bile bizim için önemli dedi. Ve dikkatimi çeken bişe oldu baya bir hastası var ve arayanlara hep 2-3 ay sonrasına randevu veriyorlar genelde arayanlar azosperm hastaları hemşirenin konuşmalarından anladım. Bu kadar arkadaşlar inşallah tedavimiz tez zamanda sonuç verirde bebeklerimize kavuşuruz.
inşallah yararını gorursunuz canım sadece hacamat nı oldu suluk falan yok demi
Hayır sadece hacamat canıminşallah yararını gorursunuz canım sadece hacamat nı oldu suluk falan yok demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?