Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin canım inşallah hepimiz için şifa olur yazdıklarım. 1 çorba kaşığı keçiboynuzu tozunu ağzına alıp ilaç içer gibi suyla yutucak. Normal şartlarda ben sebede 2 defa nohut fasulye yemeği yapardım tabi bize onu için çok geliyo ama napıcaksın faydalı diye 24 saat dese de yemesi gerekiyo ısırgan çayının poşetleri var kaynamış suya atıp 10 dk demlendikten sonra içilebilir akşamları da aktardan tazesini alıp demlemeni tavsiye ederim gündüz iş yerinde demleyemeyeceği için poşet kullanıcak mecbur. Ve ben bunların hepsini keçiboynuzu kürü, ballı karışım, nohut suyunu, ısırgan çayı ve böğürtleni uyguluyordum eşim gönülsüz içiyordu ilaçlarla birlikte kullanmak doğru değil diye benimle tartışıyordu bugün hoca bunları söyleyince yüzüme bakıp güldü bende kafa salladım :) Yani araştıra araştıra konuda uzman olduk. Rabbim tez zamanda bize mucizemizi verir inşallah.

bende nohut kürünü biliyordum canım suyunu içecekti tabi midesi kaldırmadı eşimin demek nohut yemeğide oluyomuş çok sevindim ya eşim çok sever nohutu çok saol canım bizimle paylaştığın için rabbim gonlune göre versin:)

A
Amin canım hepimizin.. Ben eşime suyunu içiriyordum hoca gerek yok yemeğini yapabilirsin kaşıklasın dedi.

Tülayyyyyyy. Canım merhaba,ancak yazdım kusura bakma .eşin tese mi olacak müfit hocaya mı.benim eşim müfit hocadan memnundu. Inşallah operasyonu güzel geçer.hayırlı haberlerinizi bekliyorum.

oh çok iyi rabbim şifa versin eşlerimize biran önce... Isırgan otu ne işe yarıyor bu arada
Çok önemli haploid hücreler için dedi ekrandan haploid hücrelerle gelişmiş hücreleri gösterdi testte lökosit olan değerler haploid hücrede olabilirmiş fish testiyle onlar ortaya çıkiyormuş. Bu sistem yeni çıktı dedi hoca.

anladım canım teşekkür ederim

reyhan bacım nereye gittin ne oldu?
memorial diyordun gittin mi oraya.

canım sen deyince bende bir göz attım yeni ve modern birşeymiş sanırım bende hacamat düşünüyorum ama yapan biri çıkmıyo ki karşıma konuşayım fikir alayım
Esimde hacemaat yaptırdı
3 4 ay oluyo
faydası olmuştur inşallah
3 sefer yapilmaliymis
Tülayyyyyyy. Canım merhaba,ancak yazdım kusura bakma .eşin tese mi olacak müfit hocaya mı.benim eşim müfit hocadan memnundu. Inşallah operasyonu güzel geçer.hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
daha nerde olacağı belli değil canım
Dr a gitmedik henüz

Cok sagol canim aciklama icin. Bende yapiyim esime soyledim.. peki igne kullanio ya eslermz isirgan fln zararli olmaz dimi. Bide poset cay larin posetleri hic saglikli degilmis haberleri okudum. Posetlern suda erimemesi icin bocek ilacinda olan bi madde kullaniliyomus.

canım görüşme güzel gecmiş okurken kendi yaşadığım duyguları yaşadım.sperm fısh testi en uygun kaan hocanın dediği yerde yapılıyo ama orda sana özel bi oda vermiyolar tuvalette veriyolar spermi ortam çok sessiz benim eşim baya bi rahatsız olmuştu.o verdiğiniiz örnek ankaraya genart labaratuara gidiyo sonuc ordan geliyo email atıyolaar size sizde hocaya.250 tl yapılıyo test.

Teşekkür ederim arkadaşım sonuda iyi olur inşallah.Sizde mi kaan hocada tedavi oldunuz canım sonuç alabildinizmi sorun neydi biraz bahsedebilirmisin

Canım haberler güzel yönde, inşallah 1ay sonra daha güzel olur

Canım haberler güzel yönde, inşallah 1ay sonra daha güzel olur

inşallah yararını gorursunuz canım sadece hacamat nı oldu suluk falan yok demi

canım bizde yaptırmıştık yazayım dedim. şöyleki bahsettiğin açlık sülük ve hacamat aidin Salih'in tedavi şekli. bizde bu tedavi yöntemlerini denedik biz sebebsiz azoyuz ve bizde işe yaramadı. tedavi sürecinde çok büyük umutlar vaad edildi hatta bana göre bile nerdeyse ölüyü bile diriltir bu tedavi demiştim . 7 bölgenin hepsinden baş omuz sırt ayaklar bacaklar dizler vb. eşimde bende hacamat olduk. ve hatta diş eti, burun ucu, bel gibi bölgelere sülük seansları yapıldı . eşim 14 kere 3 günlük açıklık oruçlarından yaptı en az 4 kere karaciğer temizliği yaptı, ve tamamen doğal beslendik 9 ay boyunca öyleki eve deterjan dahil ambalajlı yanı hazır hiçbir ürün girmezdi, bulaşıkları ya arap sabunuyla yada limon kabuklarıyla yıkardım. açlıkların dışındaki zamanlarda günde 7 diş sarmısakmı yutmadı eşim hergün kırmızı patlıcan suyumu içmedi , bir çok karışımlar vardı ayrıca. haftanın 4 günü tokluk günlerimizdi ve onlarda kendim doğal mayayla yaptığım ekmek bide tek çeşit yeme zorunluluğumuz vardı. öyleki eşim 55 kiloya kadar düşmüşdü ve artık konuşmaya bile hali olmayan hatta sesi bile kısılmış çıkmıyordu. sıra 10 günlük açıklık orucuna ve testislere 11 sülük koymaya gelince bir test yapalım işe yararsa 10 günlük açlıkğıda sülüğüde yaparım diyordu ama testte bir değişiklik yoktu velhasıl herşey bebek sahibi olmak içindi ve kabus gibiydi. o yüzden sanırım şimdi celalettin hocanın tedavisi bize çok ağır gelmiyor, inş. hayırlı sonuçlarda alırız.. bide yine burdan zaman diye bir arkadaşda yaptırdılar yanlış hatırlamıyorsam inmemiş testisti onlarda ve onlarda sonuç alamamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…