Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim yeni ogrenmissiniz bizde ilk ogrendgmzde ayni seyi dusunduk hic aklimiza gelmezdi.. sebebiniz nedir hormonlar nasil..genetik test yaptirdnzmi

genetik test yaptırmadık henüz bi tüp bebek merkezine gidemedik bulunduğumuz yerde yapılmıyor sorun spermlerde onun dışında lh fsh hafif oynamalar var fakat dr onemlı değişimler olmadğını soyledi.biz merkez aaştırıyoruz sizce izmir tepecik doğum evi nasıl?
 
Kızlar hayırlı günler herkese
Çok saskinim ve duyguluyum, 3yasindaki yeğenim,abdest aldı babannesiyle namaz kıldı ve namaz sonunda,bizim durumumuzu bilmemesine anlamamasina rağmen 1 tesbih Allahım halama bebek ver diye tesbih çekti şoklardayim, çok mutlu oldum,sabilerin duası kabul olur derler inşallah Rabbim inşallah...
 


inşallah bebek hasreti ile yanan herkese nasip etsin aynısını benim yeğenlerim de yapıyor
 



Rabbim de inşallah senin soyundan boyle dualar edicek namazlar kilacak hayirli saglikli evlatlar versin.
Kurban olurum ben o dua eden agiza
 


ALLAHIN izn. olur inş. sende dua et tatlım
 


meraklı ve anlayışsız insanlar olunca öyle oluyor canım napalım ben biraz deliyimdir aşırı sinirlenince direk lafı çarparım
şu azo spermin sebebi belli olsaydı belki o zaman olmuyor derdim ama yinede çabalardım ALLAHIM DAN gelen herşeye razıyım olumlu olumsu ben bilmem ki kötü mü iyi mi olur diye işte bu yüzden ALLAHIMDAN GELEN HERŞEYE RAZIYIM.

BU PERŞEMBE ANDROLOJİYE GİDECEĞİZ İNŞ. KAN SPERM TESTİ İSTİYORLAR MI? DETAYLI YAZARSANIZ SEVİNİRİM KIZLAR ONA BAŞTAN TEDBİRİ ALIP GİTMEK İSTİYRUM EŞMİ ZOR İKNA ETTİM
 
Selam arkadaslar ben yurtdisindayim ulasmam pek kolay olmuyor acaba aranizda dr kaan aydosa ulasacagim tel numarasi olan varmi
 
03125956815 Bu numara ankara üniversitesi tıp fakültesi ibni sinanın numarası 03125082258 kaan beyin muayenehanesinin numarası 03124373121
kaan hoca üniversitede hasta nasıl bakıyor canım bilgin varmı.prof farkı verip muayene olabiliyormuyuz.yoksa özeline gitmekmi gerekiyor.bizim gittiğimiz dönemde ibni sinada hasta bakmıyordu.eğer fark verip muayene olabilirsek gitmeyi düşünüyoruz kürkçü dükkanına.belki bizdeki elongeleri geliştirecek çalışması ilerlemiştir.
 
kızlar bu hafta aöf sınavlarım vardı.bu dönemi atlatmama bir nebze faydası oldu diyebilirim.
yarnda ablama gideceğim evi taşınacak.haftayada kayınvalidemle görümcem geömiş olsuna gelecekler.
bu hafta geleceklerdi sınavlarım vardı haftaya gelin dedim.kırılmışlarmıdır bilmiyorum.
kabul etsem bizi evde bırakıp anteplere gezmeye gitti derlerdi.
zaten bu dönemde kimseyi görmek istemiyorum.zaten onlara çok kırgınım.
onları sorumsuzluklarından ötürü belkide hiç anne olamayacağım eşimde baba.
ya bir hastaneye götürselerdi ameliyat ettirselerdi derdimki insanlar herşeyi yapmış evladı için uğraşmış ama olmamış.
o zaman asla kızmazdım.ama hala sorumsuz davranışlarını gördükçe deliriyorum.
biz bunca sıkıntıyla uğraşıyoruz doktor doktor gezip tedavi için para biriktirmeye çalışırken kayınvalidem hala eşimden para kırpma peşindeydi.bunları düşününce çok sinirleniyorum.bir annenin sadece hayatı kendi zevk u sefası için yaşamasını anlamıyorum anlamakta istemiyorm.yıllardır içimdeki kızgınlığımı dizginleyebiliyordum.benim kayınvalidem oğlan çocuğu olsun diye 9 kız doğurmuş ama allahın verdiği oğlanın kıymetini bilememiş.düşünün 4 yıl çocuğu olmamış.sonra eşim olmuş.onun arkasına dokuz kız olmuş.madem bakamayacaksın sadece oğlan olssun diye neden bu kadar doğurdun eeeee doğurdun demedinmi onu bir doktora götüreyim sen demeden eşinde mi deemedi.oda demedi diğerlerini nsaıl götürmedi.üstelik eşimin çok ağrısı olurmuş ve çok ağlarmış.eşime diyorum onlar götürmedi aklın erdiğinde sen niye götürün demedim.zaten ağladığımı ve ağrım olduğunda hemen uzandığımı görüyorlardı.
demek ki görmek istemişler,demek ki elin kzının ahını alırız diye korkmamışlar,demek ki bu denli güvenmişler kendilerine.
 
Eyinas
Canim siz celalettin hocaya gitmismiydiniz
Su an ne yapiyosunuz tedaviniz nasjl ilerledi
Bi kaan hocayi biraktik da ameliyattan baska bise bilmedigi icin
Sizzde nelelr uygulamisti acaba
Bi mahzuru yoksa bahsedermisin
 
Canım haklısın ilgilenmeleri gerekiyordu ama sadece onlarla da alakalı değil bu bi kader diye düşünüyorum,ne zor imkanlardan gelen insanlar var rabbim isteyince evlat veriyor hemde kac tane.. benim esimde aynı vaziyetteymis küçükken gitmedikleri doktor kalmamış Ama 1 doktor da dememiş anlamamış rahatsızlığını yani demem o ki biz bu gunu yasiyorsak okullardan değil kaderimiz olduğundan..ama yinede devam edicez şifa aramaya, cumlemiz için hayırlar diliyorum..
 
Rabbim de inşallah senin soyundan boyle dualar edicek namazlar kilacak hayirli saglikli evlatlar versin.
Kurban olurum ben o dua eden agiza
Allah razı olsun kardeşim, hepimize öyle hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim, hala konuşup konuşup ağlıyoruz eşimle yegenimin duasına..
 
Biz tesemizi 2 yil önce ADanada yaptirdik kaan hocanin bir yildir hastasiyiz bir yildirda igne kullaniyoruz hoca teseye gecelim diyo ama biz mayis gibi müsait olucaz oda tamam mayisda yapalim iğnelere o zamana kadar devam edin dedi
 
Arkadaşlar bakarmisiz eşimde fsh sorunu var 50.8 de ve kaan Aydos hastası 2 ay chriomon iğne kullandı hiç düşmedi bu durum kötü dedi testojel kullanın dedi bunu SGK karşılıyor kullananlar fiyati nedir acaba ?fsh başka nasıl düşer neden iğne ise yaramadı ( of bu gülen surat nerden çıktı silinmiyor)lütfen cevap
 
Eyinas
Canim siz celalettin hocaya gitmismiydiniz
Su an ne yapiyosunuz tedaviniz nasjl ilerledi
Bi kaan hocayi biraktik da ameliyattan baska bise bilmedigi icin
Sizzde nelelr uygulamisti acaba
Bi mahzuru yoksa bahsedermisin
canım biz kaan hocada tese olduktan sonra 6 ay devam etmiştik kaan hocayla.
malum 6 ay sonra sperm boyamasındada elonge spermatidler çıkınca gelin tese yapalım dedi.
sonra burda celalettin peru çıktı.öyle övgülerle bahsedildiki sandık azosperm tarih olacak.
bu iş teseye gerek kalmdan olacak.üstelik iddialıydı celallettin peru.
2 yıl sabredin.2 yıl sonra bu iş olacak dedi.bizde aslında hiç inanmadık.
bu işin bu kadar basit olmadığının farkındaydık ama bizim o zamana kadar kullanmadığımz farklı şey menegondu.
hoca bize menegonu öyle büyüleyici anlattıki sandık menegondan sonra çıkacak.
hatta bir bebek örneği verdi.nebidoyla bizi bebeğe döndürüp pregnyl ile emekle menegonla yürüme evresine döndürecekti.
sperm çıkışı bu aşamada olacaktı ama malesef asla öyle olmadı.aslında herkese 2 yıl demesinin nedeni nebidonun vucuttan atılma zamanıyla ilgiliymiş.zaten herkesin durumuda ortada.o kadar tesecilere laf sayıyordu ama kendisini daha kötü durumda olduğuda kesin.kendisi daha kötüsünü yapıyor.sırf sperm çıksın diye verdiği iğnenin hesabı yok.ben burda yazdıktan sonra zaten iğne dozları düşürüldü.üstüne verdiği nebido.içeriğinin ne olduğu belli olmayan bitkiseller.sanki birilerinin cepleri dolsun diye mücadele ediyoruz sperm için.verilen bağışlar.aslında şimdi bakıyorumda ne kadar saçma bir dönemmiş.amacın tedaviden ziyade kendince deneme yanılma yapılması.ben asla celalettin peruyu deneyip onun tedavisinide alıp tese olan bir aile olarak asla işe yaramıyor.bunu iddia edebiliyorum.bizim bu tesemizdede elongeler çıktı.biz bir adım ilerisine gidemedik.selahattin çayanıda tese noktasında tavsiye etmiyorum.bizde elongeler çıktığı halde tedavi seçeneğinden ziyade kök hücreyi sundu.zaten çalıştığı labaratuar fiyasko.bir doktorla yollarınızı ayırdğınızda kendisini tanıyormuşsunuz.celallettin peru kendisini eleştirdiğim için ve eşimin durumunun kötüleştiğini hormonlar alt süt olmuşken kendisini aradım cevap yok.meail attım cevap yok.en son msj yolladım eserinizi görmeniz içn elimizde hediye ve sadaka olarak verdiğimiz paralarla gelelim.şu an eseriniz bu durumda neden cevap yazmıyorsunuz diye sert msj gönderdim.sonra birinden sperm çıkmış ve herkese ve bize edepsiz ve sabırsız insanlara ithamda bulunmuş.bir allahın kulu hastasıda demiyorki sen nasıl doktorsun bende senin hastanım yarın aynı duruma düşmeyeceğimizin garantisimi var..aynısını bizede yapacaksın bizedemi edepsiz sabırsız diyeceksin.sabırsız olmak suçmu.hemde neyin sabrı.sen dememişmiydin sizi menegona yürüteceğim biz yürümedik yatalak olduk...ben bir daha kendi adıma ne celallettin hoca ne selahattin hoca ikisinide hayatımıza dahil etmek istemiyoruz.
kaan hocayla asla böyle polemik yaşamadık.aslında hocam bizi tese olmadan gittiği yere kadar deneyelim deseydik daaha mantıklı olacakmış.ama aslında bu kadar uzun ilaç tedavisinin yan etkisi bildiği için çekindi diye düşnüyorum.aksi birşey olduğunda suçlayacaktık.biz şuan henüz hiçbirşey yapmadık.daha çok taze acılarımız.10 gün önce tese olduk ve olumsuz oldu.şuan bunun acısını derinlerde yaşıyoruz.çok pişmanlıklarımız var.şu an rabbimin bize hayırlı kapı açmasını bekliyoruz.eşim çok iğne kullandı.toplam 5 yıl canım.biz aslında artık iğne ilaç kullanmadan bu işi yaapacak birini arıyoruz.iğne etki etseydi sperm bulunurdu tesede.tam bilmiyorum ama saraçoğlundan yardım isteyebiliriz.belki başka doktorlarlada fikir alabiliriz.aslında hiç birşeyde yapmak istemiyoruz.biz bu teseye son şans diye baktık ve yapılması gerekn herşeyi yaptık.bu yüzden artık birşey yapmak içimizdende gelmiyor.
 
canım zaten kadere sözüm yok.bak bizler kader diye oturmuyoruz mücadele ediyoruz.en azından onlarda mücadele etselerdide uğraşmışlar olmamış derdim.yani kader diyede elimiz kolumuz bağlı oturmyoruz değilmi.dua kaderin önüne geçermiş.o zmanda dua etmeyelim mi kader diye.bir erkeğin en önemli organı 27 yaşına kadar hiç indirilmek için uğraşılmamışsa ve üstelik evlendiğinde durumunu bilipte çocuk yokmu diye boğmalarını kaldıramıyor insan.biz evlendiğimizden beri eşimin 4. ameliyatı ve ilk defa geçmiş olsuna gelecek düşün.oda aradıklarında ne ben eşim ağlamaktan konuşamadık sesimizin durumundan durumumuzu anlayıp geliyor.üstelik bir oğlan bu.başka olsa anlarım.neyse canım herkes kendince haklı galiba.
 
Biz tesemizi 2 yil önce ADanada yaptirdik kaan hocanin bir yildir hastasiyiz bir yildirda igne kullaniyoruz hoca teseye gecelim diyo ama biz mayis gibi müsait olucaz oda tamam mayisda yapalim iğnelere o zamana kadar devam edin dedi
canım adanada tesenizi nerde yaptırmıştınız acaba.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…