- 24 Mayıs 2013
- 327
- 303
- 158
Merhaba arkadaşlar çok şükür başarılı geçti tese sperm bulundu. Darısı hepinizin başına inşallah.
hadi gözünüz aydın canım çok sevindim bu topiğin böyle güzel haberlere ihtiyacı var :) inşallah devamı daha iyi olurda kavuşursun bebişine....Merhaba arkadaşlar çok şükür başarılı geçti tese sperm bulundu. Darısı hepinizin başına inşallah.
Merhaba arkadaşlar çok şükür başarılı geçti tese sperm bulundu. Darısı hepinizin başına inşallah.
Gözünüzaydınnnn çok sevindimMerhaba arkadaşlar çok şükür başarılı geçti tese sperm bulundu. Darısı hepinizin başına inşallah.
Aminnnn canım inşallahhh güzel haberler verebilirim,hepimizin güzel haberlere ihtiyacı var,bizim içinde zaman iyice daralmaya başladı,olmayacak diye çok korkuyorum artık
gözün aydın cnm rabbim hayırlı etsin sonunu inş darısı hepimize...Merhaba arkadaşlar çok şükür başarılı geçti tese sperm bulundu. Darısı hepinizin başına inşallah.
Maşallah çok sevindim rabbim evlatlarını da kucağına almayı nasip etsin, bizlere de nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar çok şükür başarılı geçti tese sperm bulundu. Darısı hepinizin başına inşallah.
Öyle tabi canım ama işte hiç olmayacakmı diye düşünmek çok korkutuyor,tese olmak hiç istemiyorum bu tedaviden sperm çıkmazsa benim teseden hiç umudum yok açıkcası,Allah hakkımızda hayırlısını nasib etsinKorkma canım ALLAH a tevekkül et
Her şeyin hayırlısı be gülüm
Biz her zaman hayırlısını isteyen değilmiyiz
O halde bunda da vardır bir hayır
tevafuk tatlım :)Bende ayni seyi sorucaktim canim.
canım biz ilk gittiğimizde 445.000 grem vardı hormonlar teseden sonrada normaldi bizde. 55.000 lökosit vardı. ilk zamanlar gremler hem kendini 2 katladı spermadit çok yoktu şimdilerde grem 2.000 000 üstüne çıkmadı ama yaklaşmıştı ve spermatid değeri önce %1< sonra %8 sonra % 16 diye gitti haftaya test vereceğiz. bizde şimdiye kadar sadece prengly kullandık ersel beyin ilaçlarına ilk 6 aydan sonra başlattı hoca belki daha erken başlasak spermatidler daha çok olurdu gibi geliyor.prenglyi son 9 aydır haftada 3 tane kullanıyoruz.Evet canim bizde hersey normalken sonuc sifir alanlardaniz ocak ayinda tam bir yil olacak tese oldu
Bir yil once tese olduk evet hersey genetik dahil normaldi hicbirsey cikmadi.haziran ayinda celalettin hocayla basladik ilk teste sadce 8.000 germ hucre vardi ilk uc ay da 150.000 oldu % 2spermatit cikti simdi ikinci uc ayi doldurduk bakalim yeni testte ne cikicak insallah guzel haberler aliriz.pregnly igne kullaniyoruz bide ersel beyden bitkiseller.sizin 14 ayda ne asamaya geldi acaba?
Tabiki canım seve seve bahsederim 4yıllık evliyiz ilk iki yıl Azodan haberimiz yoktu sorunun bendeki pko olduğunu sanıyorduk 2yıl yumurtlama tedavisi gördüm doktorum sağ olsun bir kezde eşin gelsin sorun onda olabilir demedi. Öğrendikten sonraki bir yıl celalettin beyle tedaviye başladık hemen teseye atlamak istemedik. En son bu yıl nisan Ayında iş iğnelere gelince tedaviyi bıraktık. Eşim devam etmek istemedi. evde yemesine içmesine dikkat ederek kendimiz birşeyler yapmaya çalıştık.Keşkede öğrenir öğrenmez tese olsaymışız çünkü ileri derecede tıkanıklık varmış Bugün anlaşıldı. Kısaca bizim durum böyle artık yaptığımız hangi şey işe yaradı bilemiyorum.Gözünüzaydınnnn çok sevindim,darısı hamilelik haberine inşallah,tabiki senden durumunuzdan bahsetmeni istemezsem olmaz:)
çok şükür canımm yaa.. inan çok mutlu oldukMerhaba arkadaşlar çok şükür başarılı geçti tese sperm bulundu. Darısı hepinizin başına inşallah.
Cok iyi canim ya Insallah bu teste spermleri gorursunuz bize de umut olursunuztevafuk tatlım :)
canım biz ilk gittiğimizde 445.000 grem vardı hormonlar teseden sonrada normaldi bizde. 55.000 lökosit vardı. ilk zamanlar gremler hem kendini 2 katladı spermadit çok yoktu şimdilerde grem 2.000 000 üstüne çıkmadı ama yaklaşmıştı ve spermatid değeri önce %1< sonra %8 sonra % 16 diye gitti haftaya test vereceğiz. bizde şimdiye kadar sadece prengly kullandık ersel beyin ilaçlarına ilk 6 aydan sonra başlattı hoca belki daha erken başlasak spermatidler daha çok olurdu gibi geliyor.prenglyi son 9 aydır haftada 3 tane kullanıyoruz.
Teşekkür ederim canım,demekki sizin azosperm sebebiniz tıkanıklıkmış,bunu doktorlar farkermedimi tıkanıklık için tedavi var zannedersem,belkide normal yoldan bile çıkış olabilrdi teseye gerk kalmazdı ama neyseki öyle yada böyle sperm bulundu,kaç tüp donduruldu bu arada?Tabiki canım seve seve bahsederim 4yıllık evliyiz ilk iki yıl Azodan haberimiz yoktu sorunun bendeki pko olduğunu sanıyorduk 2yıl yumurtlama tedavisi gördüm doktorum sağ olsun bir kezde eşin gelsin sorun onda olabilir demedi. Öğrendikten sonraki bir yıl celalettin beyle tedaviye başladık hemen teseye atlamak istemedik. En son bu yıl nisan Ayında iş iğnelere gelince tedaviyi bıraktık. Eşim devam etmek istemedi. evde yemesine içmesine dikkat ederek kendimiz birşeyler yapmaya çalıştık.Keşkede öğrenir öğrenmez tese olsaymışız çünkü ileri derecede tıkanıklık varmış Bugün anlaşıldı. Kısaca bizim durum böyle artık yaptığımız hangi şey işe yaradı bilemiyorum.
canım sadece pregnylle germ hücreler çok güzel yükselmiş,hocanın artık neden uzun süre sadece pregnyl kullandırdığı anlaşılıyor sonucucunuzdan,inşallah haftaya sperm haberlerinide verirsin,Ersel beyden yeni birşey kullanıyormusunuz?tevafuk tatlım :)
canım biz ilk gittiğimizde 445.000 grem vardı hormonlar teseden sonrada normaldi bizde. 55.000 lökosit vardı. ilk zamanlar gremler hem kendini 2 katladı spermadit çok yoktu şimdilerde grem 2.000 000 üstüne çıkmadı ama yaklaşmıştı ve spermatid değeri önce %1< sonra %8 sonra % 16 diye gitti haftaya test vereceğiz. bizde şimdiye kadar sadece prengly kullandık ersel beyin ilaçlarına ilk 6 aydan sonra başlattı hoca belki daha erken başlasak spermatidler daha çok olurdu gibi geliyor.prenglyi son 9 aydır haftada 3 tane kullanıyoruz.
Canim insallah guzel haberler verirsin :) dualarim seninleArkadaşlar eşim cumartesi günü test verecek dualarınıza ihtiyacım var,lütfen dualarınızı eksik etmeyin,bizim 20 ay oldu tedaviye başlayalı,artık çok zamanımız yok.
Canimmmm cokk sevindimmm insallah tup bebek tedavinizde evlatla sonuclanir :)Merhaba arkadaşlar çok şükür başarılı geçti tese sperm bulundu. Darısı hepinizin başına inşallah.
Çok sağol canım,Allah razı olsunCanim insallah guzel haberler verirsin :) dualarim seninle
Canim fsh degeriniz kacti sizin hatirliyo musunMerhaba arkadaşlar çok şükür başarılı geçti tese sperm bulundu. Darısı hepinizin başına inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?