maşallahMerhaba arkadaşlar çok şükür başarılı geçti tese sperm bulundu. Darısı hepinizin başına inşallah.
Canım gözün aydın çok sevindim. İnşallah transferin ve sonrası herşey yolunda gider de bebeklerini kucağına alırsın. Ne güzel bir duygudur yaşadığın rabbim hepimize yaşatsın. Bu arada sende hazırlanmışmıydın ? Tedavinizden kısaca bahsedermisin ilaç veya bitkisel neler kullandınız hormon değerleriniz nasıldı belki bu bilgiler bizlere de yol gösterir.Merhaba arkadaşlar çok şükür başarılı geçti tese sperm bulundu. Darısı hepinizin başına inşallah.
Umutt99 tavsiye ettiğin otun adı ne acaba ?teşekkürler canım bugün gidip o otu buldum ama bizim o kadar vaktimiz yok. ya bu yaz tüp bebek denemesi yapacağız yada iki yıl beklemek zorunda kalacağız. ne yapacağımı bilmiyorum kafam baya karışık. beklemeye değer mi bilemiyorum.
cnm o kadar sevindim ki anlatamam alalhim yuzunuzu guldurdu.cnm kaliteli iseler hemen bi tup bebek dene .arastir ona gore bi tedaviye basla insl seni hamis yapr bu spermler.Tabiki canım seve seve bahsederim 4yıllık evliyiz ilk iki yıl Azodan haberimiz yoktu sorunun bendeki pko olduğunu sanıyorduk 2yıl yumurtlama tedavisi gördüm doktorum sağ olsun bir kezde eşin gelsin sorun onda olabilir demedi. Öğrendikten sonraki bir yıl celalettin beyle tedaviye başladık hemen teseye atlamak istemedik. En son bu yıl nisan Ayında iş iğnelere gelince tedaviyi bıraktık. Eşim devam etmek istemedi. evde yemesine içmesine dikkat ederek kendimiz birşeyler yapmaya çalıştık.Keşkede öğrenir öğrenmez tese olsaymışız çünkü ileri derecede tıkanıklık varmış Bugün anlaşıldı. Kısaca bizim durum böyle artık yaptığımız hangi şey işe yaradı bilemiyorum.
Allah razı olsun canım açıklamaların içinHepinize teşekkürler arkadaşlar inşallah hepimizin sonu bebişli olur bu azosperm illetinden hepimiz kurtuluruz.
Ferayem arkadaşım en son fsh değerimiz 6 civarı bizim hormonal bir sıkıntımız hiç olmadı. Genetik filan herşey normaldi. Eşim 14 yaşında başarısız bir fıtık ameliyatı olmuş ve o sağ testis gelişmemişti. Gittiğimiz tüm doktorlar o testis iş görmez umudumuz diğer testis diyorlardı nitekim öyle oldu
balım arkadaşım maalesef gittiğimiz hiç bir doktor tıkanıklıktan bahsetmedi biz sorduğumuzda ise öyle bir ihtimal yok diyorlardı eşim liseye giderken ağır bir enfeksiyon geçirmiş sağlam olan testisinden. Testisi şişmiş ve ateşlenmiş baya ağrısı olmuş tabi doktora filanda gitmemiş. Emre beye biz bunu söyler söylemez tıkanıklık olabilir dedi. Yalnız bizimki tıkanıklığı geçmiş epididim denen tüm sperm kanalları birbirine yapışmış yanis sperm kanalı yok gibi. O yüzden tıkanıklık açılmadı direk testisten alındı. Ne kadar aldıklarını bilmiyoruz Emre bey yeteri kadar topladık dedi be de kaç tüp ne kadar filan deyince onu ben bilmiyorum emriyolog arkadaş sizi bilgilendirir dedi tabi emriyolog gelmedi gerçi bizde beklemedik nasıl olsa daha sonra öğreniriz dedik.
Canım çok sevindim rabbim hamile kalmayı da nasip etsin :) ve diğer arkadaşlara da rabbim bugünleri göstersinMerhaba arkadaşlar çok şükür başarılı geçti tese sperm bulundu. Darısı hepinizin başına inşallah.
canım senin adına çok sevindim hayırlı olsun rabbim bebişlerini en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah,Merhaba arkadaşlar çok şükür başarılı geçti tese sperm bulundu. Darısı hepinizin başına inşallah.
Umutt99 tavsiye ettiğin otun adı ne acaba ?
Bilmezmiyim canım tabiki hatırlıyorum inşallah sizde en yakın zamanda kurtulırsunuzcanım senin adına çok sevindim hayırlı olsun rabbim bebişlerini en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah,
hatırlarsan sizinle aynı zamanlarda tedaviye başlamıştık celalettin hocayla,biz hala devam ediyoruz tedaviye hakkımızda hayırlısı artık
Aynen canım sana çok soru sorup sıkmak istemediğim için geriye dönüp mesajlarına baktım :) Bende denicem inşallah faydası olur tesanızı kim yaptı acaba ?Canım taa nerelerden bulmuşsun bu mesajı benim ilk yazdığım mesajlardan.Otun adı çoban çökerten baya etkili bir ot. Bir ara düzenli vermiştim eşime sonrada ara ara yapıyordum.
Aynen canım sana çok soru sorup sıkmak istemediğim için geriye dönüp mesajlarına baktım :) Bende denicem inşallah faydası olur tesanızı kim yaptı acaba ?
siz iğne tedavisi olmamışsınız galiba biz 1 yıldır iğne kullanıyoruz,canım tesenizi emre bakırcıoğlu mu yaptı,emre bey hangi hastanede bizde durumuzda bi değişiklik olmazsa tese olmayı düşünüyoruz,teseden ne kadar zaman önce gittiniz emre beye ilerleyen zamanlarda bizde gitmeyi düşnüyoruz çünkü çok sordum kusura bakmaBilmezmiyim canım tabiki hatırlıyorum inşallah sizde en yakın zamanda kurtulırsunuz
Hepinize teşekkürler arkadaşlar inşallah hepimizin sonu bebişli olur bu azosperm illetinden hepimiz kurtuluruz.
Ferayem arkadaşım en son fsh değerimiz 6 civarı bizim hormonal bir sıkıntımız hiç olmadı. Genetik filan herşey normaldi. Eşim 14 yaşında başarısız bir fıtık ameliyatı olmuş ve o sağ testis gelişmemişti. Gittiğimiz tüm doktorlar o testis iş görmez umudumuz diğer testis diyorlardı nitekim öyle oldu
balım arkadaşım maalesef gittiğimiz hiç bir doktor tıkanıklıktan bahsetmedi biz sorduğumuzda ise öyle bir ihtimal yok diyorlardı eşim liseye giderken ağır bir enfeksiyon geçirmiş sağlam olan testisinden. Testisi şişmiş ve ateşlenmiş baya ağrısı olmuş tabi doktora filanda gitmemiş. Emre beye biz bunu söyler söylemez tıkanıklık olabilir dedi. Yalnız bizimki tıkanıklığı geçmiş epididim denen tüm sperm kanalları birbirine yapışmış yanis sperm kanalı yok gibi. O yüzden tıkanıklık açılmadı direk testisten alındı. Ne kadar aldıklarını bilmiyoruz Emre bey yeteri kadar topladık dedi be de kaç tüp ne kadar filan deyince onu ben bilmiyorum emriyolog arkadaş sizi bilgilendirir dedi tabi emriyolog gelmedi gerçi bizde beklemedik nasıl olsa daha sonra öğreniriz dedik.
Senin adina cok sevindim canim insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun darisi isteyen herkesin basina.ben araniza yeni katildim kisaca durumundan bahsedersen cok sevinirim hangi tedaviyi gordu esin daha once ameliyat olmusmuydu anlattiklarin bizlere umut olurMerhaba arkadaşlar çok şükür başarılı geçti tese sperm bulundu. Darısı hepinizin başına inşallah.
Merhaba arkadaşlar çok şükür başarılı geçti tese sperm bulundu. Darısı hepinizin başına inşallah.
Canım gözün aydın çok sevindim güzel haberlerin devamı gelir hamişlik haberini de alırız inşallahDene tabi canım inşallah şifa olur. Emre Bakırcıoğlu yaptı teseyi sağolsun çok ilgilendi bizimle. Allah razı olsun kendisinden. Bu arada ben hazırlanmamıştım.
Dene tabi canım inşallah şifa olur. Emre Bakırcıoğlu yaptı teseyi sağolsun çok ilgilendi bizimle. Allah razı olsun kendisinden. Bu arada ben hazırlanmamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?