Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bilmiyorm ama ben celalettin hocaya inancimi kaybettm galiba canim.. biz tedaviyi kesip.mufit hocaya gitsek mi diye dusunuyoruz. Kayinvalidem bi alimle gorusmus demiski senin.oglunun 2 damari.tikali.. ben cok sasrdm bunu. duyunca..
cnm boyle seylere inanmalimi bilmiyorum ama umut iste annemde esimi biriyle gorusturmus adam senin cocugun olucak ama bu dogum gununden 7 sene sonra olucak hemde pes pese iki tane ama senin bitkisel hucre yenileyici ilaclar kullanman lazim demis bende cinsiyetlerinide soyledimi bari dedim :)ama hayali bile o kadar guzelki cnm herseyin hayrlisi RABBIM bizi de o duygudan mahrum birakmaz ins .

Merhaba kızlar ben 1 senelik evliyim ama esimde azospermi var geçen ay benden rahim filmi ve tahlil istediler bende bişey çıkmadı şimdi eşim ameliyat olcak ve çapa da 2016 ocak ayına aşılama tarihi verdiler bu durumda olup normal yolla çocuğu olan yokmudur acaba ama bu hastane insanı gerçekten çok yoruyomus onu anladim.

Cok iyi canim ya Insallah bu teste spermleri gorursunuz bize de umut olursunuz
inş canım gönül öylr istiyor ama fsh ve lh 0.2 de henüz sperm oluşması imkansıza yakın sanırım
canım henüz menegona hiç başlamadık artık hocaya ısrar edeceğiz bize iğne ver diye. asıl sperm üreten hormonlar sıfıra yakın sperm çıkmasını beklemiyorum da inş daha fazla gerilemez tatlım ya. ersel beyden hep aynı tarz ilaçlar geliyor farklı bişey yok. siz neler yapıyonuz konrtrol yaklaştı sanırım Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inş.

günaydın kızlar dün akşam eşimle tartıştık ve bugün hastaneye gitmiyor ben bunca şeyi boşuna uğraştığımı gördüm artık parmağımı bile kıpırdatmak gelmiyor içimden yıkıldım resmen olsun vardır bunda da hayır

Allah isterse olmayacak sey yok herseyin en guzelini o bilir. Kayinvalidem de dedigm gibi gorusmus. 1 yildan sonra olacak falan demiste.. Alim bu hoca medresede yetismis. Tabii dedgn gibi ne kadar inanilabilir ki. Inanc meselesi aslinda.Rabbim bu duyguyu hepimize yasatir insallah

Canim bizimde 0larda fsh ve lh 6ay oldu neye gore menegona ve baska bir igneye gecelim diyor hoca canim ?

Canim masallah hayirlisi olsun peki bu tikanikloga bi care bulamadilarmi teseye gerek kalmazdi belki normal.yoldan kalirdin hamile
Maalesef canım bizimkisi tıkanıklığı geçmiş sperm kanalları tamamen iptal. O yüzden açma imkanı yok dendi. Yani eşim bir hafta sonra spermioram yapsa yine sıfır sperm çıkar.

Canım tedavi süreciyle ilgili bir tartisma mi

başlamadık sebebi araştırılsın diye gidecektik sen gelme diyor bana, bana ihtiyacı yoktu niye evlendi peki gelin dediler diyorum bana gelin diyor demiştir diyor sinirlendim saydım sayıştırdım sabah dosyayı komidinin üstüne koydum almadı bile aldın mı dosyayı dedim yüzüme dahi bakmadı gitmeyeceğim dedi kendi bilir ama ben artık kesinlikle çabalamayacağım yırtınmayacağım ben pes ettim o kendi kararını vermiş bile ne çabuk deme senelerin birikintisi bu... artık kendim için bir şeyler yapacağım ya insan benim çırpınışlarımı görmez mi ya buna bile bir karşılık vermiyor...

Seni anliyorum canim birak üstune gitme bi kac gun gecsin erkekler bu konuda cok hassas onlar bizden daha cok uzuluyor bizimde 11 sene oldu taki bu siteyi bulana kadar edimle bu konuyi hic konusmadim onu üzmemek adina 1 haftadir arastiyorum bizde en kisa zamanda tedaviye baslicaz son bi kez daha deniyelim dedik siz hic tedavi gördünzü?

Canım çok iyi anlıyorum biz 1 kez birlikte gittik onda da babanın evine git diyecek kadar şiddetli kavga ettik, ben telaslaniyorum, çaba kayıp üzülüyorum diye gitmemi istemiyo 1 yıldır sadece ameliyattayken yanında olabildim, refakatçi olarak bile beni istemedi ..bu konuyu konuşamıyorum bile artık ,siteden biseyler araştırınca bile tepki veriyor bakma demoralize oluyorum diyor kendimi onun yerine koyunca anlayabiliyorum kendini eksik hissettiği gibi beni buna tanık olarak görmek istemiyor, akıl vermek değil yaşadıklarımı paylaşıyorum sadece yanlış anlama beni. ..sıkma canını hepimiz biseyler yaşıyoruz,kimseyle paylasamiyoruz haliyle birikiyoruz Ama zaman gerek hepimize, ona nefes alacak yer bırak bu konuda , bizim kac katimiz acı çekiyorlar kim bilir ona dua et rahatlasin elden başka birşey gelmez..

tatlım kurandan geliyorum şimdi orda 35 40 yaşlarında konu açıldı kadın demez mi ikizlerim var diye okula gidiyormuş 5,5 yaşında ayağına çivi batmış hocada demezdi benim 6 yaşında ben göndermedim çıkıp gidesim geldi ağlamamak için zor tutuum kendimi eşim testis kanseri radyoterapi yada kemotrapi alırsa 5 yıl daha uzayacak o zaman beni yıkmasın mahvetmesin beni ihmal etmesin çok yorgunum içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor tek gitseymiş ya o zaman tamam demişim ben sabır taşı değilim ama artık kaldıramıyorum ben aileme açacağım bu konuyu daha fazla kaldıramıyorum bu yükü tedaviyi tek gitsin baksın etsin zaman ver desin bana gücüm yok artık

sperm testi verirsin dedim kan alıcak renkli dobler mi ultrasyonla mı ne bakıcak dedim ben bu kadar hazırlık yaparken boşa çıkartması canımı acıtıyor geçmişimde yaşadığım ve şimdi yaşadığım olaylar tartıp taşayacak gücüm kaybolduğunu hissediyorum alıp başımı gidesim var

ilk olacaktı gitseydi ölürmüydü mü bu kız bu kadar uğraşmış durmuş çırpımdım gücüme gidiyor...

Teshis yenimi koyuldu canim kac yillik evlisin sıkma canini üzme kendini bizde ayni evrelerden gectik kolay degil

15 aylık evliyiz 5 ay önce kanserle birlikte azo tespit edildi moralim diplerde geziyor ben kaç gündür bunun heycanıyla yattım kalktım ama sonuç bu işte...

Eğer çok mühim bir veya birden fazla hacetiniz varsa;Cuma gecesi saat 24:00 ten sonra (yani Cumartesine giren gün) Allah icin 4 Rekat Hacetnamazi kılın.
Ve ardından 2001 kere Tevbe suresinin 129. Ayetini okuyun. Okuduğunuzda içinizde ne şüphe, ne fesatlık ,ne de bir kuşku olsun. Hepimiz biliyoruz ki şüphe ile yaklaşılan hiç bir şeyde başarılı olunmaz. O yüzden olacağına inanarakdualarımızı yapmalıyız.

Tevbe 129.ayeti
“Bismillahirrahmanirrahim Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym”

Manası: “(Ey Muhammed!) Yüz çevirirlerse de ki: Allah bana yeter. O’ndan başka ilâh yoktur. Ben sadece O’na güvenip dayanırım. O yüce Arş’ın sahibidir.(Diyanet çevirisi)

Kenz’ül Havas’ın yazarı Seyyid Süleymanel-Hüseyni şöyle yazmış:

Her gün yedi defa bu ayeti okuyan kimse Cenab-ı Hakk’ın dünya ve ahirette lütuf ve inayetine mazhar olur.

Her zorluktan kurtulur.

Meşru olan her isteğine kavuşur.

Bazı havas uleması, her gün sabah namazından sonra bu ayetin 11 defa okunmasını tavsiye etmişlerdir.

Benim kendimin ve tavsiye ettiğim kimselerin tecrübeleri sonucu derim ki, bu ayet-i kerimeyi okumaya devam eden kimseler için büyük bir ilahi inayettir.

Buna devam eden çok büyük yarar sağlar.Bu sebeple dilini bu ayete alıştırıp, sabah akşam, her ne zaman olursa,sayısız olarak okunmalıdır.

Kaynak:Kenz’ül Havas İkinci Cilt 313. Sayfa

Yeni evli sayılırsınız, olur böyle şeyler. Hepimiz yaşadık. Yıllar geçtikçe birbirinizin huyuna suyuna daha iyi alışacaksınız. Halbuki eşlerimiz için ne büyük fedakarlık ve özveride bulunuyoruz. kendilerininde el üstünde tutması lazımken malesef bu şekilde olabiliyor ama zamanla herşey yoluna girecek. yani bizim öyle oldu, kedi köpek gibiydik. sonradan herşey yoluna girdi Allaha şükür, bir dediğimi 2 etmez. inşallah sizinde öyle olur ama sabır, onların durumuda çok zor.

yıllar geçtikçe düzelmeyip geçimsizlik artarsa, senin kıymetini değerini bilmezse kaybedecek birşeyin yok yeniden hayatını kurarsın. Bu kadar üzülme bazen ne yaparsan yap, herşey olacağına varıyor.

15 aylık evliyiz 5 ay önce kanserle birlikte azo tespit edildi moralim diplerde geziyor ben kaç gündür bunun heycanıyla yattım kalktım ama sonuç bu işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…