Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar peki birda tedavideyiz sey sormak istiyorum diyelimki mufit hocaya gitmeden igneyi kestik. Daha sonra varikosel yoksa mufit hocayla devam etmedik. Sonra tekrar igne kullansak cok sey kaybetmis olur muyuz
Merhaba Canim ben siteyi sessiz takip edenlerdenim bizde alti aydir celalettin hoca da tedavideyiz fsh dusurmek icin pregnly igne oluyoruz sana sunu soylemek istiyorum bu igne sadece fsh dusurmuyor germ hucreleri de artiriyor sen simdi fsh dustu bunu cikarsin diyorsun ama fsh in cikmasi icin verdigi igne ayni zamanda sperm cikisi icin ama germ hucre azken sperm nasil ciksin o zaman da fsh in yukselmesinin de bi anlami yok hocanin sizde bu igneye devam etmesi de bence bu yuzden belki sana biraz yardimci olabilmisimdir bence tedavi yarim birakmayin.ayrica bizim hormonlarimiz herseyimiz normalken tese olduk ve birak spermi hucre bile bulunamadi dendi

Anliyorum canim birakmiyoruz suan igneyi.fakat aklimi katistiran mufit hocanin olanida yok etmissinz demesi.

Anliyorum canim birakmiyoruz suan igneyi.fakat aklimi katistiran mufit hocanin olanida yok etmissinz demesi.
Evet dogru aklin karismis olabilir ama siz ilk celalettin hocaya basladiginizda takip etdigim kadariyla sadece lokosit cikmisti hucre yoktu o sonucu da yazip gonderseydin keske bakalim ne diyecekti neyi yok etmissiniz yanlis anlama ben celalettin hocanin savunucusu degilim sonucta bizde bi umudun pesine dustuk rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin

Evet bizde sadece lokosit vardi simdi %87 ye dusmus cok yavas ilerliyo galiba tedavi. %13 u germ hucre ve spermatit yok spermatosit cikti.. 1 yildan fazla igne kullansin istemiyorum esim.6 ay oldu igne kullanali.

Evet bizde sadece lokosit vardi simdi %87 ye dusmus cok yavas ilerliyo galiba tedavi. %13 u germ hucre ve spermatit yok spermatosit cikti.. 1 yildan fazla igne kullansin istemiyorum esim.6 ay oldu igne kullanali.
Bizimde alti ay oldu 1-2 hafta sonra tahlil yapacak esim insallah iyi sonuc aliriz. Evet bencede biraz yavas ilerliyo bu tedavi sanirim cok fazla sabrimizin olmasi gerekiyor soyle bisey var eger biz tese olmamis olsaydik benim esimde bu kadar igne kullanmazdi gercekten cok zor ama biz en dibi gorduk su an icinde bu ignelerden baska caremiz olmadigini dusunuyoruz

Arkadaslar
Bu pregninin yan etkisi cokmu ben bunu hipo hipolularin sitesinde okumustum omur boyu bu igneyi kullananlar var ve hic bi zararinin olmadigini soyluyolar
Bazi arkadaslar esimin uzun sure kullanmasini istemiyorum yazmista nrye binaen böyle dusunuyosunuz bildiginz bi sebep varsa paylasmanizi isterim
Birde biz kaan hocadaykrn sormustuk zarari olurmu duiye vücut da olmayan bi hormon u veriyoruz neden zarari olsun fazlasini vermiyoruzki demisti bilgisi olan arkadaşlarımq soruyorum
Elcevap.....

Ben yan etksinden dolayi yzmadim esim istemezdi diye yazdim biz bir hafta 3 bir hafta 2 vuruyoruz bu gercekten cok zor geliyor ayrica bende bir yan etkisini duymadim dedigin gibi omur boyu bu igneyi kullanmak zorunda olanlar var

Iste kaan hocanin dedigi gibi.olmayan hormonun yerine yeniden hormon koyuyoruz. Ama o hormonlar bizde var olmayan bisey yokki. Cok fazla kullanimi karacigeri yoruyo ve yaglanma yapiyo ben arastrmistim.hersey normalken yillarca hormon ignesi almak vucudu tembellestrr uretilen o.hormonu.artik vucut uretmemeye baslayabilir.tabi bu dedigm butun hormonlr normal olunca gecerli.. evet bnde.cogu kez okuyorum hersey normal olup.tesede sperm cikmYan cok.kisi var .bizde tese olmadn igne tedavisni buyuzden kabul ettik. Nasip kismet meselesi tabi bunlar. Uzun sure igne kullanimnda kan testiyle karaciger.enzimlerini.kontrol etmek.gerekir buarada bende burdaki.arkadaslrdan ogrenmistim bunu.

Ben yan etksinden dolayi yzmadim esim istemezdi diye yazdim biz bir hafta 3 bir hafta 2 vuruyoruz bu gercekten cok zor geliyor ayrica bende bir yan etkisini duymadim dedigin gibi omur boyu bu igneyi kullanmak zorunda olanlar var
canim sizin hormon degerleri ignelerden once nasildi..

merhaba canım durumumuz cok benzer bende yazayım dedim bizdede herşeyyyy normal genetikte dahil ve yaklaşık 16 ay önce tese olduk ve bulunamadı 14 aydırda celalettin hocada tedavideyiz siz ne zaman tese oldunuz?
bide siz hocaya ilk gittiğinizde yapılan sperm testi sonucunuz nedir bide en son yapılan sperm test sonucunu yazarmısın bizimkiyle karşılastıralım

Bende ayni seyi sorucaktim canim.

Evet canim bizde hersey normalken sonuc sifir alanlardaniz ocak ayinda tam bir yil olacak tese oldu
Bir yil once tese olduk evet hersey genetik dahil normaldi hicbirsey cikmadi.haziran ayinda celalettin hocayla basladik ilk teste sadce 8.000 germ hucre vardi ilk uc ay da 150.000 oldu % 2spermatit cikti simdi ikinci uc ayi doldurduk bakalim yeni testte ne cikicak insallah guzel haberler aliriz.pregnly igne kullaniyoruz bide ersel beyden bitkiseller.sizin 14 ayda ne asamaya geldi acaba?

Aminnnn canım inşallahhh güzel haberler verebilirim,hepimizin güzel haberlere ihtiyacı var,bizim içinde zaman iyice daralmaya başladı,olmayacak diye çok korkuyorum artık

ben bu heycanla sağ çıkabilirmiyim bilmiyorum bilekliğimi kaybettim moralim bozuk yarında inş. dr gideceğiz oda var karışık duygular içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…