Aslında bende onu düşünüyordum,chorogonun ertesi günü hormon tahlili yaptırmak daha iyi olur diye düşündüm ama cumartesi chorogon pazar menapur vurduracağız pazarteside tahlil vereceğiz,artık randeveyu almış bulundum inşallah çok bir fark olmaz.Siz bizden önde ilerlediğiniz için devamının nasıl olduğunu biliyorsunuz demek ki. Bakalım 3 ay sonra bizde ne olacak. Hormon testinden 1 gün önce prenygln devam ediyorsanız, vurulup gidin. biz bilmiyorduk böyle olması gerektiğini. Hocanın istediği aslında yavaş yavaş yükselmesi sanırım. Şimdilik çokta takılmayın hormonlara, önemli tabiki ama asıl önemli olan hücrelerin artması, spermatit mikronlarının küçülmesi.
Aslında bende onu düşünüyordum,chorogonun ertesi günü hormon tahlili yaptırmak daha iyi olur diye düşündüm ama cumartesi chorogon pazar menapur vurduracağız pazarteside tahlil vereceğiz,artık randeveyu almış bulundum inşallah çok bir fark olmaz.
bizim 4 ay önce testte 3-5 mikron çıkmıştı ,3-5 mikron olunca heran sperm çıkabilir demişti Arif bey ama malesef bizde henüz çıkmadı
Arkadaşım inan hiç bilmiyorum,daha o aşamaya gelemedik malesef ama burada rapor alan arkadaşlar var yazını görünce yardımcı olurlar sana.mrb kızlar yardımcı olur musunuz azospermli hastalarda tüp bebek raporu için 3 yıllık şart aranmıyor diye biliyorum lütfen yardımcı olun bana biri doğru olduğunu söylesin bu konuda bilginiz var mı acaba
Aslında bende onu düşünüyordum,chorogonun ertesi günü hormon tahlili yaptırmak daha iyi olur diye düşündüm ama cumartesi chorogon pazar menapur vurduracağız pazarteside tahlil vereceğiz,artık randeveyu almış bulundum inşallah çok bir fark olmaz.
bizim 4 ay önce testte 3-5 mikron çıkmıştı ,3-5 mikron olunca heran sperm çıkabilir demişti Arif bey ama malesef bizde henüz çıkmadı
Chorogonla pregnyl birabir muadil,büyük ihtimalle geçerlidir.Chorogon ve menepur içinde geçerlimi bu durum biliyorum. Bize söylediği prengly içindi. diğer iğneler içinde geçerliyse eger genede arada çok gün farkınız olmaz. Sizin mikronlar bu kadar bölünüp küçüldüyse heran cıkabilir, Celalettin beyde aynısını dedi ama tabi bizim tedavi preglynle devam, 5 mikrona kadar düştüğünde başka bir iğne vurucaz, onunla birlikte sperm oluşmaya başlayacak inşallah dedi ama tabi Allah ne zaman derse asıl ozaman. görünen o ki sizin yol az kalmış gibi. inşallahta en kısa zamanda çıkışlar başlar.
mrb kızlar yardımcı olur musunuz azospermli hastalarda tüp bebek raporu için 3 yıllık şart aranmıyor diye biliyorum lütfen yardımcı olun bana biri doğru olduğunu söylesin
Chorogonla pregnyl birabir muadil,büyük ihtimalle geçerlidir.
evet 3-5 mikron çıkıyor son bir kaç testte ama sperme dönüşemedik henüz,başka iğne dediği menagon türevi bir iğne olabilir fsh ve lh vermeye başlayacak zamanı gelince,ALLAH inşallah en yakın zamanda nasib eder hepimize canım
VEBAL.....sizce vebal nedir.bilgi alışverişi yapmak,doktor hatası ve uygulanan yanlış tedavileri kastetmekmi vebal.verilen vaadlerin hiçbirinin olmaması vebalse ben bu vebali alıyorum.burda insanların doktorlarına bağlı şekilde inanmamalarını sağlamak verilen şeyin tedaviden ziyade insan sömürüsü olduğunu söylüyorum.bunu sizin gibi vebal olarak asla görmüyorum.asıl ben ve eşimin vebalini kim verecek.yıkılan umudumun hesabını kim verecek.sizce bizi sömüren ve gerçek anlamda paramızı mecburen alan doktorları yazmayalım mı.kime yazdınız bu mesajı bilmiyorum ama ben yanlış bilgi yazmıyorum.yazdıklarım tamamen gerçek bilgilerdir.ve azospermi kökten kazıyacak bir doktor malesef yok.hiçbir doktorda kendisinde olağan güçler varolduğunu sanarak kendisini aşıırı önemseyerek bir halt olduğunu sanmasın.siz paranızı nasıl kazanıyorsunuz bilmiyorum.biz tek maaşla o söylediğim doktorlara para döktük.ağızlarından çıkacak tek laaf için kilometreleri teptik.bizi bir çocuk gibi emekletip yürüten ve sonrada koşturacak doktorun şu halimizi görmesini çok arzulardım.Sevgili Arkadaşlar burada çok farklı teşhisleri olan herbirinin ayrı tedavileri bulunan ya da bulunmayan hastalıklarımız var bu işin tedavisini yapan çok farklı doktorlarda var piyasada ; ancak şunu yapmak bence çok yanlış işte ben şu doktora gittim o bizi mahvetti, şöyle yanlış tedavi uyguladı yok paramızı aldı, bunlar yanlış bilgiler o doktorlarda tedavisine devam eden insanların aklını karıştırarak insanların vebaline girersiniz. Azoospermi olan insanlar ve eşleri zaten ağır psikolojik sıkıntılar içinde yaşayan insanlar ve hepimiz biliyoruz ki bu hastalığın standartlaşmış bir tedavisi yok bu sebeple tedavi yaptığını söyleyen doktorların hepsi aslında aynı şeyi yapıyor hormon düzenlemesi ve tese bu kadar zaten ötesi yok. Ama bu umut dünyasıdır ve şifanın Allah tarafından kimin eliyle gönderileceği bilinemez.
Sonuç olarak 6 yıldır tedaviye devam edip ismini verdiğiniz doktorların tamamıyla tedavi görmüş birisi olarak size şunu söylüyorum kendinizin ve başkalarının umutlarını kırmayın,gittiği son noktaya kadar tedavilerinize devam edip neticeyi tam bir tevekkülle Allahtan bekleyin ve şuna lütfen kendinizi alıştırmaya çalışınız Çocuk sahibi olamamak dünyanın sonu değidir.
GERİYE DÖNÜP 6 YILLIK TEDAVİ SÜRECİME BAKTIĞIMDA BENİ EN ÇOK ÜZEN ŞEY BU ALTI YILI YANİ EVLİLİĞİMİN EN GÜZEL 6 YILINI SIKINTILAR İÇİNDE GEÇİRMİŞ OLMAM,ŞİMDİKİ TEVEKKÜLE SAHİP OLSAYDIM EMİN OLUN SADECE EŞİMLE HAYATIN TADINI ÇIKARIRDIM Kİ ARTIK ÖYLE YAPIYORUZ .BU SÜREÇ BANA SADECE BUNU ÖĞRETTTİ .GEÇMİŞE KEDERLENİP GELECEĞE KAYGILANMAKTAN ALLAHA SIĞINIRIM.
canım sana çok katılıyorum hemde çok bende kilometre yolları aştım hoca öyle bi anlattıki sanki evime gidicem hemen hamile kalcam hissine kapıldım yazık ya aslında ben bu doktorlara üzülüyorum bu yalan dünyada bize ümit veriyolar kandırıyolar ahirette bunun hesabını nasıl vercekler.rabbim bunlara hidayet versin ne diycen.VEBAL.....sizce vebal nedir.bilgi alışverişi yapmak,doktor hatası ve uygulanan yanlış tedavileri kastetmekmi vebal.verilen vaadlerin hiçbirinin olmaması vebalse ben bu vebali alıyorum.burda insanların doktorlarına bağlı şekilde inanmamalarını sağlamak verilen şeyin tedaviden ziyade insan sömürüsü olduğunu söylüyorum.bunu sizin gibi vebal olarak asla görmüyorum.asıl ben ve eşimin vebalini kim verecek.yıkılan umudumun hesabını kim verecek.sizce bizi sömüren ve gerçek anlamda paramızı mecburen alan doktorları yazmayalım mı.kime yazdınız bu mesajı bilmiyorum ama ben yanlış bilgi yazmıyorum.yazdıklarım tamamen gerçek bilgilerdir.ve azospermi kökten kazıyacak bir doktor malesef yok.hiçbir doktorda kendisinde olağan güçler varolduğunu sanarak kendisini aşıırı önemseyerek bir halt olduğunu sanmasın.siz paranızı nasıl kazanıyorsunuz bilmiyorum.biz tek maaşla o söylediğim doktorlara para döktük.ağızlarından çıkacak tek laaf için kilometreleri teptik.bizi bir çocuk gibi emekletip yürüten ve sonrada koşturacak doktorun şu halimizi görmesini çok arzulardım.
siz sanırım celallettin perunun hastasısınız.çünkü onun hasta kesimi onun gerçeklerinin yazılmasından rahatsız.burda insanlar bizden para bağış isteniyor diye yazarken yalanlanmaya bile kalkışıldı.sonra ne var bunda denildi.madem bu umut dünyası,madem bu iş hormon düzenleme madem bütün doktorlar aynı şeyi yapıyor nedir bu celallettin peru hayranlığı nedir bu herşeyi o yapar havaları anlamış değilim.yada nedir bu perunun tesecilerle alıp veremediği.bence bu dediğim doktordur insanları bu kadar teseden ve bu tese yapan doktorları öcü gibi göstermesidir vebal.adamda inmemiş testis varken bunu bilip indirme ameliyatını yaptırmayıp sonra 2 yıl tedavi demiyorda yerinde olmayan testisten normal çıkış bekleyip insanlarada bunu kabullendirmesidir vebal.kendisine 2 yıl gidip gelen hastaya istanbul uzak demeyi akıl edemeyip tüpbebek sırasında uzak olduğunu hatırlıyan doktorlar olunca vebal olmuyor.ben sırf o dediğim doktora para yetiştirmek için evimi kiraya verip kendim daha başka ilçeye taşınıp para yetiştirmek için kurulu düzenümden vazgeçmem vebal olmuyor.eğer bu iş vebal işiyse kimse ne tedavi olduğu doktoru yazsın,nede memnun kalmadığı merkezi yazsın öylemi arkadaşım.sizin geçmişte yazdığınız yazılara baktım siz anatolya ve tesenizi yapan doktordan memnuniyetsiziliğinizi yazınca vebal aklınıza gelmemiş yada orda tedavi olan ve tese olaçak olanın aklını karıştırpı vebal alırım diye hiç ince düşünememişsiniz.insanın canını yakan olunca insan gerçekleri yazıyormuş.buda vebal olmuyormuş.
benim 11 yıldır dünyam uğraşım anne olabilmek.sperm görebilmek.2 kişi evlendiğim dünyamda sağlıklı ümmet yetiştireceğim evlatlarım olması.kimse için değil rabbimin bir kadın ve erkeğe verdiği kutsal annelik babalık duygusunu yaşamak.bunun için gezip tozup hayatımı yaşayacağıma hayatıma ortak olmasını istediğim evlatlarımla ve eşimle yaşamak arzusundayım.gerçekten zaman ilerleyince ve yaşınız geçince artık hayatınıza dönüp bakınca arkamdan ne bırakacağım diye düşününce canınız yanıyor.sizin için hayatın tadı başkadır benim içinse evlattır.eğer anne olabilmeyi hak teala alnıma yazarsa işte o zaman hayatın lezzetini gerçek anlamıyla alırım diye düşünüyorum.bu yazdığım benim düşüncem herkes böyle düşünmeyebilir.
size dip not olarak şunu söylüyorum kimsenin umudunu kırdığım yok bilakis onları doğru yönlendirdiğimi düşünüyorum.benim canım yandı başka canlar yanmasın derdindeyim.hiçbir doktorlada anlaşmam yok.kişisel çıkarımda yok.eğer tevekülü allahtan bekiliyorsam doktora inanmanın tezatlığınıda anlamıyorum.
Canimm sana katiliyorumm.bizde celalettin hocanin hastasiyizz..Benn Allaha guveniyorumm o istemese hic birsey olmaz drlarda hic bisey yapamaz. Bence kimse bir dr u savunmasin zaten herkes istesede istemesede yolunda gorecegini yasiyor engel olunamiyor.. Peygamber efendimiz dua edin sebeplere sarilin diyorr.. bizde sariliyoruz.. cunku hic bisey yapmadan beklemek dogru degil. Siz bu yolda cok yipranmissiniz bazen kolunuz kanadiniz kirilmis ama kalbiniz beyniniz yerli yerin Allaha sarilarak asacaginiza inaniyorum ve guzel gunler goreceksiniz Ama bugune sükürde onemli tabi. Ben şoyle dusunuyorum bazen Rabbim evlat nasip edecekse hic birseyi dinlemez engel olamaz.. yaşim geciyo demeyin sakinn o isterse herseyin ne onemi var.. Ve insallah en yakin zamanda karsiniza rabbimin gonderdigi vesile cikar canim...VEBAL.....sizce vebal nedir.bilgi alışverişi yapmak,doktor hatası ve uygulanan yanlış tedavileri kastetmekmi vebal.verilen vaadlerin hiçbirinin olmaması vebalse ben bu vebali alıyorum.burda insanların doktorlarına bağlı şekilde inanmamalarını sağlamak verilen şeyin tedaviden ziyade insan sömürüsü olduğunu söylüyorum.bunu sizin gibi vebal olarak asla görmüyorum.asıl ben ve eşimin vebalini kim verecek.yıkılan umudumun hesabını kim verecek.sizce bizi sömüren ve gerçek anlamda paramızı mecburen alan doktorları yazmayalım mı.kime yazdınız bu mesajı bilmiyorum ama ben yanlış bilgi yazmıyorum.yazdıklarım tamamen gerçek bilgilerdir.ve azospermi kökten kazıyacak bir doktor malesef yok.hiçbir doktorda kendisinde olağan güçler varolduğunu sanarak kendisini aşıırı önemseyerek bir halt olduğunu sanmasın.siz paranızı nasıl kazanıyorsunuz bilmiyorum.biz tek maaşla o söylediğim doktorlara para döktük.ağızlarından çıkacak tek laaf için kilometreleri teptik.bizi bir çocuk gibi emekletip yürüten ve sonrada koşturacak doktorun şu halimizi görmesini çok arzulardım.
siz sanırım celallettin perunun hastasısınız.çünkü onun hasta kesimi onun gerçeklerinin yazılmasından rahatsız.burda insanlar bizden para bağış isteniyor diye yazarken yalanlanmaya bile kalkışıldı.sonra ne var bunda denildi.madem bu umut dünyası,madem bu iş hormon düzenleme madem bütün doktorlar aynı şeyi yapıyor nedir bu celallettin peru hayranlığı nedir bu herşeyi o yapar havaları anlamış değilim.yada nedir bu perunun tesecilerle alıp veremediği.bence bu dediğim doktordur insanları bu kadar teseden ve bu tese yapan doktorları öcü gibi göstermesidir vebal.adamda inmemiş testis varken bunu bilip indirme ameliyatını yaptırmayıp sonra 2 yıl tedavi demiyorda yerinde olmayan testisten normal çıkış bekleyip insanlarada bunu kabullendirmesidir vebal.kendisine 2 yıl gidip gelen hastaya istanbul uzak demeyi akıl edemeyip tüpbebek sırasında uzak olduğunu hatırlıyan doktorlar olunca vebal olmuyor.ben sırf o dediğim doktora para yetiştirmek için evimi kiraya verip kendim daha başka ilçeye taşınıp para yetiştirmek için kurulu düzenümden vazgeçmem vebal olmuyor.eğer bu iş vebal işiyse kimse ne tedavi olduğu doktoru yazsın,nede memnun kalmadığı merkezi yazsın öylemi arkadaşım.sizin geçmişte yazdığınız yazılara baktım siz anatolya ve tesenizi yapan doktordan memnuniyetsiziliğinizi yazınca vebal aklınıza gelmemiş yada orda tedavi olan ve tese olaçak olanın aklını karıştırpı vebal alırım diye hiç ince düşünememişsiniz.insanın canını yakan olunca insan gerçekleri yazıyormuş.buda vebal olmuyormuş.
benim 11 yıldır dünyam uğraşım anne olabilmek.sperm görebilmek.2 kişi evlendiğim dünyamda sağlıklı ümmet yetiştireceğim evlatlarım olması.kimse için değil rabbimin bir kadın ve erkeğe verdiği kutsal annelik babalık duygusunu yaşamak.bunun için gezip tozup hayatımı yaşayacağıma hayatıma ortak olmasını istediğim evlatlarımla ve eşimle yaşamak arzusundayım.gerçekten zaman ilerleyince ve yaşınız geçince artık hayatınıza dönüp bakınca arkamdan ne bırakacağım diye düşününce canınız yanıyor.sizin için hayatın tadı başkadır benim içinse evlattır.eğer anne olabilmeyi hak teala alnıma yazarsa işte o zaman hayatın lezzetini gerçek anlamıyla alırım diye düşünüyorum.bu yazdığım benim düşüncem herkes böyle düşünmeyebilir.
size dip not olarak şunu söylüyorum kimsenin umudunu kırdığım yok bilakis onları doğru yönlendirdiğimi düşünüyorum.benim canım yandı başka canlar yanmasın derdindeyim.hiçbir doktorlada anlaşmam yok.kişisel çıkarımda yok.eğer tevekülü allahtan bekiliyorsam doktora inanmanın tezatlığınıda anlamıyorum.
nasılsın tatlım.çocuklar nasıl.beni vebal almakla suçladılarmı sinir oluyorum.o zaman kimse ne doktorunu ne merkezin iğrenç hatalarını nede doktorların tutumlarını yazmasın.sen doğruyu yazınca vebal olmuyor ama olanı olduğu gibi anlatmazsan vebal olur.bilgi neden paylaşılıyor acaba.bilim ve tıp ozaman çok vebal aldı.tıbba göre imkansızlar oldu,bilimin bugün doğru dediği yarın geçerliliğini yitirdi.bak siz celallettin peruya gitseydiniz 2 yıl değil 10 yıl bekleseydiniz normal çıkışınız olmayacaktı.çünkü taşıyıcı kanla yok.neyin doğallığını bekleyeceksiniz.doğadandeva arkadaşımızın eşinin şuan yaşadıkları iğneyle alakalı diye düşünüyorum.sen doktor olarak kalkıp bu insana 2 yıl diye bekletirsen daha kötü olabilir.bahsi geçen iğneler kitle varlığı veya şüphesinde kullandırılmıyor.çünkü bu kitlenin büyümesini sağlıyor.zaten tüpbebeğe hazırlandığımız iğnelerin aynısını eşlerimize kullandırıltıyor.benim 15 günlük aldığım iğnelerle dengem alt üst oldu.bu insanlara bunca ay yıl hangi vicdan müsade ediyor.burda celallettin perunun kapısından birkere geçen ve tedavisini bile adam akıllı görmeyen arkadaşlarda tesede sperm çıknca hemen yaşasın celalettin peru farkı başarısı denirken bizim gibi 1 yıl üstelik iğne tedaviside dahil tedavimizi olurken kimse celalettin peru başarısızlığı demiyor.madem tevekül diyoruz madem kısmet nasip diyoruz,madem inançarımız var neden başarı hemen doktora mal ediliyor.bizim gibi çıkmayanlarada tevekül ve sabır telkinlerinde bulunuluyor.ya ben bu düzeni anlamıyorum.hasta dayanışması yok doktor savunmacılığı var.çok ama çok merak ediyorum şu 2 yılı dolup tedaviyi bırakıp tese olmak zorunda kalacak arkadaşlar eğer tesede hala sperm yerine hücre görürlerse aynı sabrı aynı tevekülü göstereceklermi.kimse bunca yıl paramızı aldı umudumuzu çaldı demeyecekmi.siz bunca yıl kimi sadece zengin ettik diye düşünmeyecekmisiniz.ben merkeze 7-8 miyar ödedim.zehir zıkkım olsun.çünkü biz azosperm olunca adam akllı spermiyograma bakmamıışlar.zaten tese olacak gözüyle bakmışlar düşün.spermiyogram sonucunu bize gönderin diyoruz bize gönderdiği evrakta patoloji yok,spermiyogram yok.ben sana bunca para verdim paranın hatrına baksaydın bari.Eyinassss canım çok ama çok haklısın,sana katılıyorum.her işin uzmanı yapmalı tedaviyi. Rabbim bu yolda hepinizi para tuzakcılarından korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?