Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım

canım murat başardan 22 aralıkda randevu aldım
tibet erdoğru ya ulaşamdık
maillere cevap vermedi
telefon numarası bıraktık aramadılar
o yüzden bunda da vardır bir hayır diyerek murat başara gitmeye karar verdik
inşallah her şey daha güzel olacak
en azından inmemiş testistlerden anlayan bir dr a gideceğiz

Artık verir herhalde canım uzun zaman oldu sizinde,gerilemez inşallah kalbini ferah tutmaya çalış.
Biz Ersel beyden en son 3 şişe protein x2 kullandık testte bir gelişme olmaayınca 2 şişe daha vardı onları kullanmadık,1 aydır bitkisel olarak sadece düzenli olmasada menengiç çayı içiyor eşim,cumartesi test verecek sonraki haftada kontrole gideceğiz bir aksilik olmazsa,bakalım ne olacak,zaman daralıyor bizim için 2 sene dolduktan sonra ne olacak bilmiyorum

Aslında benim eşim çok sabırlı birisi ama ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim ama bugün ki yaptığı bilmiyorum diyip bana randevu aldırıp ilk kızmada gitmemesi ben ne heveslerle bekledim hafta başından bu yana nasıl bekledim buğunü yerimde duramıyordum bundan sonra kendi bilir.... bende istiyorum bebek oluyorsa olur yoksa yolumuza birlikte devam ederim kabulümdür demişim bu insana ne kadar araştırdım o gün gelsin diye iple çektim hep

Çok sevindim, İnşallah başarılı bir şekilde indirilebilecek durumdadır ve o sıradada kanallarda sperm bulunurda, bir taşla 2 kuş vurursunuz :)

Bak sana 2011 yılında açtığım konumu gönderiyorum, şimdi nereye diyorsam kendi isteğiyle gidiyor :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...muz-olmuyor-esime-nasil-yaklasmaliyim.430817/

Son düzenleme:

İnşallah canım ya hayırlısı ne ise o olsun artık
Beklemek çok yordu beni
En azından testistleri bari kurtabilsek
Öyle iştee.....

AH AH ark. arıyor kapandın mı diyor kucağında erkek bebek vardı diyor 6 7 aylık kendi kucağındada varmış kendi evim varmış gel beraber yaşayalım dıyormuşum 1 oda veriyormuşum villaymış rüyası çok güzel ama inş. kabul olur dualar

BALIMMM...(Haydi Hep Birlikte Amiinnn Diyelim)
CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku
Bismillahirrahmanirrahim.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
Ey Rabbimiz! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle
Yâ Rabbenâ! Amellerimizi bizden kabûl buyur! Muhakkak ki her niyâzımızı hakkıyla işiten ve her amelimizi hakkıyla bilen ancak sensin! Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle! Ayıblarımızı gizle! Hastalarımıza âcil şifâlar ihsan buyur.Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle!
Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et.Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Ey Rabbimiz! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et
Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

İnşallah, bu kadar zaman bekledin, az kaldı. bu durumdayken bile bu kadar ilerleme yaşamışsınız. Belkide indirilmiş olsaydı çıkmıştı bile. Germ hücresi yada spermatiti olmayan bir insana tese uygulanması taraftarı değilim ama sizin şuanki durumunuza göre bile sperm bulma yüzdeside yükseliyor. Hayırlısı olur inşallah.

İnşallah canım ya hayırlısı ne ise o olsun artık
Beklemek çok yordu beni
En azından testistleri bari kurtabilsek
Öyle iştee.....

Canim bizimde 0larda fsh ve lh 6ay oldu neye gore menegona ve baska bir igneye gecelim diyor hoca canim ?
canım grem hücreler 2 000 000 ve üzeri olunca vereceğiz artık demişti.

inş. güzel sonuçlar alırız desene yine kontrollere aynı tarihde gideceğiz. hep bu şekilde tevafuk oluyor. bizde önümüzdeki hafta gideceğiz dün hormonları yaptırdık bile. sizde çıkması lazım artık yaa spermatidleriniz iyiydi inş bu sefer daha güzel sonuçlar alırsınız. eşim bugun hacamat olacak belinden ve kuyruk sokumu derler ya o bölgeden ilerleyen zamandada kasıklarına sülük koyacak. belki şifa olurlar bilinmezki :)

ah canım ah bu adam için nelere katlandım ben bunları haketmedim bana bu olay dışında tutulcak bir dal bulamıyorum bazen düşünüyorum bu adam beni seviyor mu sevmiyormu hakaretler desen sonradan diyordum boşansaydın o zaman ama hala yanımda annesini pek sevmez yanına gitmek istemiyor mu yoksa beni sevmiyor mu

Sevmese birlikte olmazdınız, kadınlar için gitmek daha zordur ama erkekler birden bitirir herşeyi. Emin ol hepimiz haketmediğimiz olaylarla karşılaştık. Ben sana evliliğimin ilk yıllarını anlatsam belkide kendi haline sevinirdin :) yada buradaki herkes yaşadıklarını anlatsa kimbilir neler neler çıkar ama inan zamanla düzelecek, her şey bir şekilde rayına oturacak. Dediğim gibi henüz yeni evli sayılırsınız. Zaman ve sabır herşeyin çözümü. Bugün gitmedi mi doktora gitmesin. Bundada bir hayır vardır. Evet ne hissettiğini çok iyi anlıyorum, yolladığım linkte neler yaşadığımı okumuşsundur ama şimdi diyorum ki. Boşuna kendimi üzüp strese sokmuşum.

Anladimm canimm sizin kac germ hucreleriniz suanda.. bizim baya bi yolumuz var ozaman

evet okudum eşlerimiz huylarını aynı eşin senin gönlünü alır benim eşim kalkıpda bir gün dememiştir nasılsın günün nasıl geçti oda belki hastaysam demiştir o kadar bu söylediğim en ufağı bana sataşmasın diye kaçmışımdır gelip bana sataşmıştır.......hastanede bana kızmıştır bt çekilecek patron arıyor işe gel eve geliyorum yemek yapım hemen koştur koştur çık işe git aileler bilmiyor dışarda bulaşalım diyor çok yorgunum diyor eve çağıramıyorsun bilmiyorlar ameliyatı onlar yanlış anlıyor....

Bizde pazartesi günü yaptıracağız hormonları,artık sonuç nezaman çıkarsa gideriz,perşembe vya cuma olabilir,siz hangi gün gitmeyi düşünüyorsunuz birde vakıfamı hastaneyemi gideceksiniz?
İnşallah şifa olur canım hacamat ve sülük tedaviniz,bende istiyorum ama bir nasib olmadı,Bende arı sütü bal polen alacağım,arı sürü çok faydalıymış.inşallah güzel haberlerle döneriz canımmm

Ayyyy canım o kadar güzel konuştun ki
ALLAH razı olsun senden
Şu anda %30 spermatit ve 1 300 germimiz var
Eşim tedaviye cevap veriyor ama dediğin gibi
Testitler yukarıda olduğu için çıkış sağlanamıyor

Ayyyy canım o kadar güzel konuştun ki
ALLAH razı olsun senden
Şu anda %30 spermatit ve 1 300 germimiz var
Eşim tedaviye cevap veriyor ama dediğin gibi
Testitler yukarıda olduğu için çıkış sağlanamıyor
Canım maşallah sizdede güzel yükselme olmuş,bizim 8 ay önce falan %48 spermatit çıkışı olmuştu ama gitgide düştü en son%32 çıktı ama tek ve küçük testisee göre yine iyi gibi tabi sperme dönüşmedikten sonra bir anlamı olmuyor malesef

Evet aynen küçük testise göre gayet normal
Sperme dönüşmedikten sonra bi faydası yok ama
Tese için faydası olabilir belki
Ne bileyim ya bi ümit işte....

Evet aynen küçük testise göre gayet normal
Sperme dönüşmedikten sonra bi faydası yok ama
Tese için faydası olabilir belki
Ne bileyim ya bi ümit işte....
siz nezaman gideceksiniz Murat başar'a,tese için Murat başara' mı karar verdiniz,ben sanki Emre bakırcıoğlunu düşünüyorum ama tabi zamanı gelince neolur bilinmez,Allahım inşallah çıkış olurda teseye gerek kalmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…