Yeni evli sayılırsınız, olur böyle şeyler. Hepimiz yaşadık. Yıllar geçtikçe birbirinizin huyuna suyuna daha iyi alışacaksınız. Halbuki eşlerimiz için ne büyük fedakarlık ve özveride bulunuyoruz. kendilerininde el üstünde tutması lazımken malesef bu şekilde olabiliyor ama zamanla herşey yoluna girecek. yani bizim öyle oldu, kedi köpek gibiydik. sonradan herşey yoluna girdi Allaha şükür, bir dediğimi 2 etmez. inşallah sizinde öyle olur ama sabır, onların durumuda çok zor.
yıllar geçtikçe düzelmeyip geçimsizlik artarsa, senin kıymetini değerini bilmezse kaybedecek birşeyin yok yeniden hayatını kurarsın. Bu kadar üzülme bazen ne yaparsan yap, herşey olacağına varıyor.
Artık verir herhalde canım uzun zaman oldu sizinde,gerilemez inşallah kalbini ferah tutmaya çalış.inş canım gönül öylr istiyor ama fsh ve lh 0.2 de henüz sperm oluşması imkansıza yakın sanırım
canım henüz menegona hiç başlamadık artık hocaya ısrar edeceğiz bize iğne ver diye. asıl sperm üreten hormonlar sıfıra yakınsperm çıkmasını beklemiyorum da inş daha fazla gerilemez tatlım ya. ersel beyden hep aynı tarz ilaçlar geliyor farklı bişey yok. siz neler yapıyonuz konrtrol yaklaştı sanırım Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inş.
Yeni evli sayılırsınız, olur böyle şeyler. Hepimiz yaşadık. Yıllar geçtikçe birbirinizin huyuna suyuna daha iyi alışacaksınız. Halbuki eşlerimiz için ne büyük fedakarlık ve özveride bulunuyoruz. kendilerininde el üstünde tutması lazımken malesef bu şekilde olabiliyor ama zamanla herşey yoluna girecek. yani bizim öyle oldu, kedi köpek gibiydik. sonradan herşey yoluna girdi Allaha şükür, bir dediğimi 2 etmez. inşallah sizinde öyle olur ama sabır, onların durumuda çok zor.
yıllar geçtikçe düzelmeyip geçimsizlik artarsa, senin kıymetini değerini bilmezse kaybedecek birşeyin yok yeniden hayatını kurarsın. Bu kadar üzülme bazen ne yaparsan yap, herşey olacağına varıyor.
canım
canım murat başardan 22 aralıkda randevu aldım
tibet erdoğru ya ulaşamdık
maillere cevap vermedi
telefon numarası bıraktık aramadılar
o yüzden bunda da vardır bir hayır diyerek murat başara gitmeye karar verdik
inşallah her şey daha güzel olacak
en azından inmemiş testistlerden anlayan bir dr a gideceğiz
Aslında benim eşim çok sabırlı birisi ama ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim ama bugün ki yaptığı bilmiyorum diyip bana randevu aldırıp ilk kızmada gitmemesi ben ne heveslerle bekledim hafta başından bu yana nasıl bekledim buğunü yerimde duramıyordum bundan sonra kendi bilir.... bende istiyorum bebek oluyorsa olur yoksa yolumuza birlikte devam ederim kabulümdür demişim bu insana ne kadar araştırdım o gün gelsin diye iple çektim hep
Çok sevindim, İnşallah başarılı bir şekilde indirilebilecek durumdadır ve o sıradada kanallarda sperm bulunurda, bir taşla 2 kuş vurursunuz :)
Bak sana 2011 yılında açtığım konumu gönderiyorum, şimdi nereye diyorsam kendi isteğiyle gidiyor :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...muz-olmuyor-esime-nasil-yaklasmaliyim.430817/
İnşallah canım ya hayırlısı ne ise o olsun artık
Beklemek çok yordu beni
En azından testistleri bari kurtabilsek
Öyle iştee.....
canım grem hücreler 2 000 000 ve üzeri olunca vereceğiz artık demişti.Canim bizimde 0larda fsh ve lh 6ay oldu neye gore menegona ve baska bir igneye gecelim diyor hoca canim ?
inş. güzel sonuçlar alırız desene yine kontrollere aynı tarihde gideceğiz. hep bu şekilde tevafuk oluyor. bizde önümüzdeki hafta gideceğiz dün hormonları yaptırdık bile. sizde çıkması lazım artık yaa spermatidleriniz iyiydi inş bu sefer daha güzel sonuçlar alırsınız. eşim bugun hacamat olacak belinden ve kuyruk sokumu derler ya o bölgeden ilerleyen zamandada kasıklarına sülük koyacak. belki şifa olurlar bilinmezki :)Artık verir herhalde canım uzun zaman oldu sizinde,gerilemez inşallah kalbini ferah tutmaya çalış.
Biz Ersel beyden en son 3 şişe protein x2 kullandık testte bir gelişme olmaayınca 2 şişe daha vardı onları kullanmadık,1 aydır bitkisel olarak sadece düzenli olmasada menengiç çayı içiyor eşim,cumartesi test verecek sonraki haftada kontrole gideceğiz bir aksilik olmazsa,bakalım ne olacak,zaman daralıyor bizim için 2 sene dolduktan sonra ne olacak bilmiyorum
Çok sevindim, İnşallah başarılı bir şekilde indirilebilecek durumdadır ve o sıradada kanallarda sperm bulunurda, bir taşla 2 kuş vurursunuz :)
Bak sana 2011 yılında açtığım konumu gönderiyorum, şimdi nereye diyorsam kendi isteğiyle gidiyor :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...muz-olmuyor-esime-nasil-yaklasmaliyim.430817/
ah canım ah bu adam için nelere katlandım ben bunları haketmedim bana bu olay dışında tutulcak bir dal bulamıyorum bazen düşünüyorum bu adam beni seviyor mu sevmiyormu hakaretler desen sonradan diyordum boşansaydın o zaman ama hala yanımda annesini pek sevmez yanına gitmek istemiyor mu yoksa beni sevmiyor mu
Anladimm canimm sizin kac germ hucreleriniz suanda.. bizim baya bi yolumuz var ozamancanım grem hücreler 2 000 000 ve üzeri olunca vereceğiz artık demişti.
inş. güzel sonuçlar alırız desene yine kontrollere aynı tarihde gideceğiz. hep bu şekilde tevafuk oluyor. bizde önümüzdeki hafta gideceğiz dün hormonları yaptırdık bile. sizde çıkması lazım artık yaa spermatidleriniz iyiydi inş bu sefer daha güzel sonuçlar alırsınız. eşim bugun hacamat olacak belinden ve kuyruk sokumu derler ya o bölgeden ilerleyen zamandada kasıklarına sülük koyacak. belki şifa olurlar bilinmezki :)
Sevmese birlikte olmazdınız, kadınlar için gitmek daha zordur ama erkekler birden bitirir herşeyi. Emin ol hepimiz haketmediğimiz olaylarla karşılaştık. Ben sana evliliğimin ilk yıllarını anlatsam belkide kendi haline sevinirdin :) yada buradaki herkes yaşadıklarını anlatsa kimbilir neler neler çıkar ama inan zamanla düzelecek, her şey bir şekilde rayına oturacak. Dediğim gibi henüz yeni evli sayılırsınız. Zaman ve sabır herşeyin çözümü. Bugün gitmedi mi doktora gitmesin. Bundada bir hayır vardır. Evet ne hissettiğini çok iyi anlıyorum, yolladığım linkte neler yaşadığımı okumuşsundur ama şimdi diyorum ki. Boşuna kendimi üzüp strese sokmuşum.
Ayyy canim gecmis olsun allah yardimciniz olsun bir birinize destek olmaniz lazim
Bizde pazartesi günü yaptıracağız hormonları,artık sonuç nezaman çıkarsa gideriz,perşembe vya cuma olabilir,siz hangi gün gitmeyi düşünüyorsunuz birde vakıfamı hastaneyemi gideceksiniz?canım grem hücreler 2 000 000 ve üzeri olunca vereceğiz artık demişti.
inş. güzel sonuçlar alırız desene yine kontrollere aynı tarihde gideceğiz. hep bu şekilde tevafuk oluyor. bizde önümüzdeki hafta gideceğiz dün hormonları yaptırdık bile. sizde çıkması lazım artık yaa spermatidleriniz iyiydi inş bu sefer daha güzel sonuçlar alırsınız. eşim bugun hacamat olacak belinden ve kuyruk sokumu derler ya o bölgeden ilerleyen zamandada kasıklarına sülük koyacak. belki şifa olurlar bilinmezki :)
İnşallah, bu kadar zaman bekledin, az kaldı. bu durumdayken bile bu kadar ilerleme yaşamışsınız. Belkide indirilmiş olsaydı çıkmıştı bile. Germ hücresi yada spermatiti olmayan bir insana tese uygulanması taraftarı değilim ama sizin şuanki durumunuza göre bile sperm bulma yüzdeside yükseliyor. Hayırlısı olur inşallah.
Canım maşallah sizdede güzel yükselme olmuş,bizim 8 ay önce falan %48 spermatit çıkışı olmuştu ama gitgide düştü en son%32 çıktı ama tek ve küçük testisee göre yine iyi gibi tabi sperme dönüşmedikten sonra bir anlamı olmuyor malesefAyyyy canım o kadar güzel konuştun ki
ALLAH razı olsun senden
Şu anda %30 spermatit ve 1 300 germimiz var
Eşim tedaviye cevap veriyor ama dediğin gibi
Testitler yukarıda olduğu için çıkış sağlanamıyor
Canım maşallah sizdede güzel yükselme olmuş,bizim 8 ay önce falan %48 spermatit çıkışı olmuştu ama gitgide düştü en son%32 çıktı ama tek ve küçük testisee göre yine iyi gibi tabi sperme dönüşmedikten sonra bir anlamı olmuyor malesef
siz nezaman gideceksiniz Murat başar'a,tese için Murat başara' mı karar verdiniz,ben sanki Emre bakırcıoğlunu düşünüyorum ama tabi zamanı gelince neolur bilinmez,Allahım inşallah çıkış olurda teseye gerek kalmazzEvet aynen küçük testise göre gayet normal
Sperme dönüşmedikten sonra bi faydası yok ama
Tese için faydası olabilir belki
Ne bileyim ya bi ümit işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?