yaz cnm eşim okur biriniCok sagol cnm ama farkli kisiler okumasi gerekiyormuş 2yazayim mı
Lavinci arkadaşüm merhaba. Bebeğin hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Yazdıklarını okuyinca Kaan hocayla ilgili dikkatimi çekti eşin kaan hocadamı tedavi oldu problem neydi neler kullandınız ilaç veya bitkisel ne kadar sürdü tedaviniz tesanızı da Kaan beymi yaptı ? Kusura bakma çok soru sordum canım hakkını helal et bizde Kaan hocada tedaviye başladık 6 ay tedavi edicez dedi çok merak ediyorum endişeliyim daha önceko tesamızda spermatid çıkmıştı acaba yine hayal kırıklığı yaşarmıyòz diye çok korkuyorum. Rabbim korktuğumuza uğratmasın. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşım.
Canım biz ilk ayda sudafed ve endol kullanmıştık sonra menagon ve neofortile başladık şimdi 2.ayımız şubat ayında sperm testi yaptırıcaz boyamalıslm canim kaan hoca sizde ne gibi tedavi yapio, tesada spermatid cikti yazmissin, merak ettim.
Cnim diger butun hormonlr normaldi fshin yuksek olmasi zaten testiste sknti oldugunu gosteriyor yani hormon komut veriyor beyne ama testis cevap veremiyor kaan hocanin tabiri ile ki nette de okursaniz ayni seyler yazyr fsh yuksek ise testis kynkli bizim hormonu dusurmemizde bir ise yaramayckti ki hipolu degiliz ki benim kasttegim oydu yani bizim fsh ve diger hormonlr normlin disinda calissaydi disaridan takviye ile sperm cikisi saglanabiliyor burada penbis arkadasimiz vardi biz gorusuyoruz onunla telden de mesela onun esi hipoluydu ve hormonlri skntliydi disardan igne ile hormonld duzene girdi ve cikislari oldu su an hala da var cikis ve ikizlerine hamile doguma da cok az kldi nasip olursa demek istedgim buydu cnim hipolu hastlrin disindakilrinCanim hormonlarda sorun yok demissin igne kullanmamissinz ama fsh 38 mis yuksek degil mi bu deger
Anladim canim ama genelde okudugum kadariyla fsh yuksekse once dusurulup oyle tese yapiliyo. Size nasip olmus cikmis.. rabbim bizlerede nasip etsin ikiz ikiz evlatlarCnim diger butun hormonlr normaldi fshin yuksek olmasi zaten testiste sknti oldugunu gosteriyor yani hormon komut veriyor beyne ama testis cevap veremiyor kaan hocanin tabiri ile ki nette de okursaniz ayni seyler yazyr fsh yuksek ise testis kynkli bizim hormonu dusurmemizde bir ise yaramayckti ki hipolu degiliz ki benim kasttegim oydu yani bizim fsh ve diger hormonlr normlin disinda calissaydi disaridan takviye ile sperm cikisi saglanabiliyor burada penbis arkadasimiz vardi biz gorusuyoruz onunla telden de mesela onun esi hipoluydu ve hormonlri skntliydi disardan igne ile hormonld duzene girdi ve cikislari oldu su an hala da var cikis ve ikizlerine hamile doguma da cok az kldi nasip olursa demek istedgim buydu cnim hipolu hastlrin disindakilrin
Cnm fshin dusurlmesinin bize bi fydasi yoktu ki o duseydi de bir sey degsmezdi cnku problemimiz hormonda degil testiste hormon uretmek icin htta daha fzlasini ypiyor ki cksin diye ama cikis olmuyor o yuzden igne kullnmkzarardi bizim icin tabi sizin icn kullndklrnz sifa olsun Alh hyrli saglikli ikiz evltlr nasip etsinnn cnimAnladim canim ama genelde okudugum kadariyla fsh yuksekse once dusurulup oyle tese yapiliyo. Size nasip olmus cikmis.. rabbim bizlerede nasip etsin ikiz ikiz evlatlar
Hiii anladimm canim bizim fsh 7 dydi.. insallahh sifa olur aminn canimm aminnCnm fshin dusurlmesinin bize bi fydasi yoktu ki o duseydi de bir sey degsmezdi cnku problemimiz hormonda degil testiste hormon uretmek icin htta daha fzlasini ypiyor ki cksin diye ama cikis olmuyor o yuzden igne kullnmkzarardi bizim icin tabi sizin icn kullndklrnz sifa olsun Alh hyrli saglikli ikiz evltlr nasip etsinnn cnim
canım bunu kaan aydos internet sitesinden hasta sonuçlarını okursan daha iyi bilgi elde edersin.benim bildiğimde hcg hormon takviyesi fsh yüksek ve düşükse ona göre iğnelerKizlar birsey sormak istiyorumm netten okuyorum hcg tedavisi nasil oluyor genelde kaan hoca uyguluyo neye gore yapiyor bilgisi olan var mi
bizim tedavimiz hcg tedavisi oluyor canımKizlar birsey sormak istiyorumm netten okuyorum hcg tedavisi nasil oluyor genelde kaan hoca uyguluyo neye gore yapiyor bilgisi olan var mi
canım ben burda bişey anlamadım yani fsh yüksek testis fazlasınımı üretiyo.ama cıkış yok.bunu anlamadım yada yalnışmı anladım düzelt lütfen.sizin fsh 38 lerde hoca bunu düşürmüyo bizin fsh 10.larda ama bizimkini düşürdü 0lara bunuda anlamadım şimdi.neye inancam nasıl tedavi buCnm fshin dusurlmesinin bize bi fydasi yoktu ki o duseydi de bir sey degsmezdi cnku problemimiz hormonda degil testiste hormon uretmek icin htta daha fzlasini ypiyor ki cksin diye ama cikis olmuyor o yuzden igne kullnmkzarardi bizim icin tabi sizin icn kullndklrnz sifa olsun Alh hyrli saglikli ikiz evltlr nasip etsinnn cnim
Canım bu durumu hipolu arkadaşların şöyle izah ettiğini okumuştumcanım ben burda bişey anlamadım yani fsh yüksek testis fazlasınımı üretiyo.ama cıkış yok.bunu anlamadım yada yalnışmı anladım düzelt lütfen.sizin fsh 38 lerde hoca bunu düşürmüyo bizin fsh 10.larda ama bizimkini düşürdü 0lara bunuda anlamadım şimdi.neye inancam nasıl tedavi bu
canım bizim fsh da lh sıfır zaten bende diyorum neden teseden sonra prengly vermedi de nebido verdi.bide başka igne kullanılmıycak dedi.benim aklım şu 3ay gecsin alıcam prengly vurdurcam eşime şu fsh yükselsin acaba kötümü yaparım yaCanım bu durumu hipolu arkadaşların şöyle izah ettiğini okumuştum
2 tür hipo çeşidi var 1.Sekonder hipo 2.Primer hipo
Sekonder hipolularda motor(testis)sağlam,benzin yok(hipofiz bezi fsh,lh üretmiyor)Dışarıdan benzini koyunca çalışmaya başlıyor
Primer hipoda motor bozuk(testiste sorun var)yukarıdan sürekli benzin konuluyor(hİpofiz bezi fazla fsh,lh üretiyor) ama motor çalışmadığı için işe yaramıyor depo taşıyor(fsh,lh yükseliyor)
sizde Kaan aydosun hastasısınız galiba Lavinci arkadaşımıza hormon tedavisi uygulamamış ama size uyguluyor kkafan karışmasın,önceden Kaan hoca hormonlarla ilgilenmiyordu direk teseye alıyordu ama artık oda Hcg tedavisi uygulamaya başlamış,Nebido iğneyle Fsh,lh sıfırlayıp sonrasında hcg veriyor
canım sizin hepmi fsh lh sıfırdı yoksa iğneylemi sıfıra düşürüldü?canım bizim fsh da lh sıfır zaten bende diyorum neden teseden sonra prengly vermedi de nebido verdi.bide başka igne kullanılmıycak dedi.benim aklım şu 3ay gecsin alıcam prengly vurdurcam eşime şu fsh yükselsin acaba kötümü yaparım ya
iğneylen merional ve ovitrellecanım sizin hepmi fsh lh sıfırdı yoksa iğneylemi sıfıra düşürüldü?
Balımcim seninde bize bal gibi güzel haberlerin olsuuun.
Dualarimiz seninle bu gun
Hcg denilen sey ayri bi hormon degilmi canim bizim gordgmz suanda pregnyl igne tedavisi. Ben kaan hocanin sitesinden okudum hcg hormonu yukluyo diye anladim amabizim tedavimiz hcg tedavisi oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?