Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

slm canim kaan hoca sizde ne gibi tedavi yapio, tesada spermatid cikti yazmissin, merak ettim.

Canim hormonlarda sorun yok demissin igne kullanmamissinz ama fsh 38 mis yuksek degil mi bu deger
Cnim diger butun hormonlr normaldi fshin yuksek olmasi zaten testiste sknti oldugunu gosteriyor yani hormon komut veriyor beyne ama testis cevap veremiyor kaan hocanin tabiri ile ki nette de okursaniz ayni seyler yazyr fsh yuksek ise testis kynkli bizim hormonu dusurmemizde bir ise yaramayckti ki hipolu degiliz ki benim kasttegim oydu yani bizim fsh ve diger hormonlr normlin disinda calissaydi disaridan takviye ile sperm cikisi saglanabiliyor burada penbis arkadasimiz vardi biz gorusuyoruz onunla telden de mesela onun esi hipoluydu ve hormonlri skntliydi disardan igne ile hormonld duzene girdi ve cikislari oldu su an hala da var cikis ve ikizlerine hamile doguma da cok az kldi nasip olursa demek istedgim buydu cnim hipolu hastlrin disindakilrin

Anladim canim ama genelde okudugum kadariyla fsh yuksekse once dusurulup oyle tese yapiliyo. Size nasip olmus cikmis.. rabbim bizlerede nasip etsin ikiz ikiz evlatlar

Anladim canim ama genelde okudugum kadariyla fsh yuksekse once dusurulup oyle tese yapiliyo. Size nasip olmus cikmis.. rabbim bizlerede nasip etsin ikiz ikiz evlatlar
Cnm fshin dusurlmesinin bize bi fydasi yoktu ki o duseydi de bir sey degsmezdi cnku problemimiz hormonda degil testiste hormon uretmek icin htta daha fzlasini ypiyor ki cksin diye ama cikis olmuyor o yuzden igne kullnmkzarardi bizim icin tabi sizin icn kullndklrnz sifa olsun Alh hyrli saglikli ikiz evltlr nasip etsinnn cnim

canlar çok mutluyum sebebi çok ufak bir şey eşim bu yazdan sonra işimiz var dedi ney dedim Ankara ya gideceğiz tedavi için dedi Allah ım sanki herşey duzelmiş gibi çok mutlu oldum bunu eşimden duymak bana çok iyi geldi biten umutlarım sanki yeniden yeşerdi Allah ım yardımcımız olur inşallah bu süreçte korkmuyor değilim ama eşimin istekli olması sank beni tekrar hayata dondurdu hepinizi çooooooook seviyorum canlar Allah a emanet olun:)

Kizlar birsey sormak istiyorumm netten okuyorum hcg tedavisi nasil oluyor genelde kaan hoca uyguluyo neye gore yapiyor bilgisi olan var mi

Hiii anladimm canim bizim fsh 7 dydi.. insallahh sifa olur aminn canimm aminn

Kizlar birsey sormak istiyorumm netten okuyorum hcg tedavisi nasil oluyor genelde kaan hoca uyguluyo neye gore yapiyor bilgisi olan var mi
canım bunu kaan aydos internet sitesinden hasta sonuçlarını okursan daha iyi bilgi elde edersin.benim bildiğimde hcg hormon takviyesi fsh yüksek ve düşükse ona göre iğneler

canım ben burda bişey anlamadım yani fsh yüksek testis fazlasınımı üretiyo.ama cıkış yok.bunu anlamadım yada yalnışmı anladım düzelt lütfen.sizin fsh 38 lerde hoca bunu düşürmüyo bizin fsh 10.larda ama bizimkini düşürdü 0lara bunuda anlamadım şimdi.neye inancam nasıl tedavi bu

Canım bu durumu hipolu arkadaşların şöyle izah ettiğini okumuştum
2 tür hipo çeşidi var 1.Sekonder hipo 2.Primer hipo
Sekonder hipolularda motor(testis)sağlam,benzin yok(hipofiz bezi fsh,lh üretmiyor)Dışarıdan benzini koyunca çalışmaya başlıyor
Primer hipoda motor bozuk(testiste sorun var)yukarıdan sürekli benzin konuluyor(hİpofiz bezi fazla fsh,lh üretiyor) ama motor çalışmadığı için işe yaramıyor depo taşıyor(fsh,lh yükseliyor)
sizde Kaan aydosun hastasısınız galiba Lavinci arkadaşımıza hormon tedavisi uygulamamış ama size uyguluyor kkafan karışmasın,önceden Kaan hoca hormonlarla ilgilenmiyordu direk teseye alıyordu ama artık oda Hcg tedavisi uygulamaya başlamış,Nebido iğneyle Fsh,lh sıfırlayıp sonrasında hcg veriyor

canım bizim fsh da lh sıfır zaten bende diyorum neden teseden sonra prengly vermedi de nebido verdi.bide başka igne kullanılmıycak dedi.benim aklım şu 3ay gecsin alıcam prengly vurdurcam eşime şu fsh yükselsin acaba kötümü yaparım ya

canım sizin hepmi fsh lh sıfırdı yoksa iğneylemi sıfıra düşürüldü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…