Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Inan cok mutlu oldum...umut oldun bana...allah hayirlisiyla kurtarsin cnm.butun dualarin icin AMİİİİN...cok soru sordum umarim sıkmamısımdır.

Belki daha önceden sormuştum ama unuttum. Kusura bakmayın.Sizde ilk denemenizi güvende yapıp sonrakileri başka yerde yapmıştınız herhalde. Bende merkez araştırıyorum. Kararsız kaldım tekrar güvene gitsem mi ki diye.

Kızlar eşim test vermeye gidemedi,pazartesi gidecek büyük ihtimalle,vardır bundada bir hayır elbet
cnm inslh test sonucunuz beklemeye.ertelenmesine deger guzelim iyi sevincli haberlerini bekliyorum.

cnm 2hafta kaldi demek masallah cnm saglikla kucaginda olsunlar.bi avazda kurtul insl yuvanda bebeklerinle esinle huzurlu omrunuz olsun dualarimda olacaksin cnm dogum yaptim evime geldim bebelerimle diye yazarsin inslh buraya.

Ameliyat orda olunca kaan bey tüp bebeğide orda yapalım dedi. Hiç birşeyden haberimiz olmadığı için araştırma yapamadan tüp bebeğide biz orda yaptırdık.

Valla benim gittigim bi kadin dogum dru vardi muayenesi aylik 300liraydi.guvende calismaya baslamis dedim hamile kalirsam yine o dra giderim die hemsire bana orasi pahali size fazla gelir dedi resmen :) bunu dediginde ben 2 tup bebege 20bin dokmustum :)) ordaki muayene icin bi fiyat soledi dedim cok pahali...ztn herkes gelmesin die boyle yuksek tutuolar dedi...dedim hayirlisi...bi daha da gitmem o dra.

Çok sağol canım benim,inşallah güzel haberler verebilirim

Muayene ücretlerini bilmiyorum ama tüp bebek için 4000 verdik. Dondurma içinde 1000 vermiştik galiba. Tüp bebek ücretleri hemen hemen başka yerlerle aynı gibi gelmişti bize. Anlayamadığım neden herkes gelmesin diye yüksek tutuyorlar acaba. Zengin kişilere mi hitap ediyor. Birde hangi doktordu isim verebilirmisiniz.

Tahminimden dusukmus fiyatlari hemsire bana ole deince bende dedim 10bin falan herhalde.drun adi bende kalsin zaten o muhabbeti yapan hemsireydi

Inan cok mutlu oldum...umut oldun bana...allah hayirlisiyla kurtarsin cnm.butun dualarin icin AMİİİİN...cok soru sordum umarim sıkmamısımdır.
Allh razi olsun cnim ne demek sıkmak hayır sıkmadin tabiki de amin insAlh hyrili bir sekilde Alhh hepimize o yollardan kolay gecmeyi nasip etsinn dualarimdasiniz..

Cnim ewet cok sukur yuzduk yuzduk kuyruguna geldik Alh saglikli sihtli bir sekilde kucgimza almyi nasip etsin Alh razi olsun dualarin icn cnm arkdsim buradaki tum arkdskrima cni gonulden dua edyrim Alh hyrlisaglikli evlatlr hpimze nasip etsin insAlhh

Arkdaim rica ederim evet ilk denememiz guvendeydi orda dondurlunca spermler kaan bey orada da yaptirabilirsiniz demisti yptik ewet hast.cok guzel luks yalniz diger birimler icin tup bebek konusunda iyi olduklarini dusunmedgmz icin 2.ciyi baska merkezde yptrmk istedik once kaan hocaya sorduk o genart iyi orada olabilir dedi sonra kkda sordum sizin gibi sagolsun arkdsin tavsiyesi ile gittik cok memnun kaldik ilgililer merkz iyi drlr iyi drm aysun baltaciydi umarim sizde iyi ve hayirlli bir yer tercih edersnz bn istihareye ytmstim kfmda merkez netlesnce o da iyi cknca hic dusnmedim ama simdi memorialde acildi oraya da cok iyi diyorlr biliyrsnz hakkimzda hepimizn hyrlsi olsun insAlhh sonu saglikli hyrli bebklr olsun dualrim siznle Alha emanetsnz..

Tahminimden dusukmus fiyatlari hemsire bana ole deince bende dedim 10bin falan herhalde.drun adi bende kalsin zaten o muhabbeti yapan hemsireydi
Keşke doktorun adını söyleseydiniz. Neyse yinede sağol.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bende çok kararsızım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Genartı da çok duyuyorum. Memorial dediğiniz istanbul şişli mi. Dualarınız için Allah razı olsun. Sizinde inşallah sıkıntısız hayırlısıyla doğumunuz olur. Sağlıklısıyla yavrunuzu kucağınıza alırsınız.

Cnim insAlhh hakkinzda neresi hyrli ise orasi olsun tesekkur ederim iyi dileklern icin insAlhh Alh herkese nasip etsin saglikli dogumlar hayir cnim ankarayada acildi ya memorial tabi istanbuldakilerle ayni midr basarisi bilemiyorum ankara memoriali de arastirabilirsinz Alhh yardmcnz olsun insAlhh

Sağol canim teşekkürler ama 2 kişi oldu henüz toplayabilecek miyim bilmiyorum. ..
Cnim insAlhh tamamlayabilirsin buradaki arkdaslr gorduyse mutlka okuyacaklardr ben dun okudum esinin niyetine Alh kabul etsin insAlh cevrende varsa soyleyebilecgin onlra da soyle birde 2014de tup bebek ypcklr formuna girersen oradaki kizlarda cok yrdmci oluyorlr dua adina okuyn mutlka olacktr Alh kolylikversin cnm

Lavinci arkadaşüm merhaba. Bebeğin hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Yazdıklarını okuyinca Kaan hocayla ilgili dikkatimi çekti eşin kaan hocadamı tedavi oldu problem neydi neler kullandınız ilaç veya bitkisel ne kadar sürdü tedaviniz tesanızı da Kaan beymi yaptı ? Kusura bakma çok soru sordum canım hakkını helal et bizde Kaan hocada tedaviye başladık 6 ay tedavi edicez dedi çok merak ediyorum endişeliyim daha önceko tesamızda spermatid çıkmıştı acaba yine hayal kırıklığı yaşarmıyòz diye çok korkuyorum. Rabbim korktuğumuza uğratmasın. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…