Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşimle konuştuk tekrar indirilir mi diye
eşime ameliyatta kordon kısa olursa testisin alınma ihtimali olduğu söylenmiş tekrar olmak istemiyor bu yüzden sizin ameliyatı kim yaptı 2. defa yazarsan sevinirim belki aklına yatarsa eşim gider

Cnim Alh razi olsun Alhh sizlerede nasip etsin tum hamilelere de saglikli hayirli dogumlar nasip etsin cnim biz 4 yillk evliyiz 2013 ekimde ogrendik temmuzda ameliyat oldu esim sperm bulundu donduruldu ve sonrasi geldi cok sukur esim kaan hocanin hastasi ewet biz herhangi bir ilc kullnmadik cunku bizim problemimiz testis kaynakliydi hormonlrda sknti olmdgi icn tek caremiz ameliytti 6 ay sadece yediklerine cok dikt etti kaan bey bi kagida yazmsti yenilmesi gereknleri hergun isirgan cayi ceviz ve kuru incir haftada bir nohut yemegi et yasak demedi fkt hftda bir yenebilir dedi keciboynuzu ve bunun yninda tabi biz duyduklrimizi da yptik gercek ari sutu bal polen karisimi hergun bir cay kasigi yedi sonra taze sklmis havus suyu icti dogal gidalarla beslnmye dikkt etti bir de ameliyttan 3 ay once kaan bey tribestan diye bir ilac verdionu kullndi prodeks plus gibi sanrim etkisi iceriginde okudgm kdriyla oyle yazyrdu cnim bizdeki problm esim 26 yasinda kabakulk olmus ve iki testiste iltihaplnmis icerideki tum hucreler olmus disari cikis yoktu kabakulak orsidi teshisi konuldu ameliyt oldgnda fsh 38 idi hormonsal problm yoktu cok sukur ilk ameliyatta bulundu ve bugun buralara geldik dilerim ki Alh sizlerede nasip etsin kaan bey bu isin uzmani elbette sifanin nerden glcgni bilemeyiz biz memnunduk insAlhh siz de mnun klirsinz arkdsim dualrim sizinle

Cnim hakkim helal olsun aklina bir sey takilirsa sor lutfen ewet cnm mikro teseyi de kaan hoca ypti ank.guven hastanesinde Allhimkorktuklrimzla sinamasin hicbirimizii

Yardımcı olup fikir verdiğin için çok teşekkür ederim canım.. Allah razı olsun.. Senin duaların kabul olur inşallah dualarında hatırlaman ümidiyle. Allaha emanet ol.

Teşekkürler cnm

Canim hormonlarda sorun yok demissin igne kullanmamissinz ama fsh 38 mis yuksek degil mi bu deger

esm, post: 38295980, mekadar 634433"]Merhaba arkadaşlar hayırlı günler herkese, eşim için yasin topluyorum yardım edermisiniz[/QUOTE]
Canim zamani ne zaman kadar regliyim bu hafta ortasına kadar zamanin varsa benim içinde 1 tane yazabilirsin.
Rabbim eşine şifalar versin.
.

esm, post: 38295980, mekadar 634433"]Merhaba arkadaşlar hayırlı günler herkese, eşim için yasin topluyorum yardım edermisiniz
Canim zamani ne zaman kadar regliyim bu hafta ortasına kadar zamanin varsa benim içinde 1 tane yazabilirsin.
Rabbim eşine şifalar versin.
.[/QUOTE]
Amin canim Allah razi olsun ekliyorum 1 tane ,vakit var daha, annem 30 kisi bulmus cok mutluyum bitti gibi bisey

Balim inşallah yarin çok güzel haberler verirsinnnn.
Rabbim yuznuzu guldursunnnn.
çok sağol canım,amin inşallah hepimizim yüzünü güldürsün Rabbim
Arif bey yarın eşime sabah beni ara saatini konuşalım dedi,yarın arayacağız eğer Arif bey müsait olursa yarın test verecek eşim,inşallah bir aksilik olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…