Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
boşver canım, buradakileri düşünme, sen tedavine odaklan
inşallah kalbin ferahlamış olarak dönersin İstanbul'dan

Degerler normal,hormon ve genetik sıkıntı yokmus,testiste uretim olmayabilir ama tese yapmadan anlayamayiz dedi
Mrb canım sizin varikosel kaç mm di Dr kim söylemiştin ama unuttum canım bence 6 ay bekleyin varikoselden sonra bellimi olur çıkar belki daha önce tese olmuşmuydunuz hiç yada tedavi görün 6 ay ondan sonra tese yapın beslenmeye felan dikkat edin 2. Tesenizse Allah kolaylık versin canm

Önce varikoseli halledelim dedi ama etkisi olmaz dedi bize androloji uzmani doçent Ahmet gökçe

Allah razi olsun cumlemize yardimci olsun insallah,tese olmadik canim,insallah cikar yaa

Allah razi olsun cumlemize yardimci olsun insallah,tese olmadik canim,insallah cikar yaa
Canım grade 3 çok yüksek bî varikosel etkisi olur bence grade 1 lerde bile sperm çıkışı olan var Rabbim bilir tabi herşeyi sizin kararınız ama bekleyin bence biraz

Degerler normal,hormon ve genetik sıkıntı yokmus,testiste uretim olmayabilir ama tese yapmadan anlayamayiz dedi
canım bence 6 ay bekleyin test yaptırın bu sürede doktor kullanmanınz için vitamin falan vermedimi,BDT arkadaşımızın eşide azospermdi varikoselden sonra normla yoldan çıkış oldu,vitamin falan kullanmıştı galiba onlar,görünce yazar sana mutlaka

Canım grade 3 çok yüksek bî varikosel etkisi olur bence grade 1 lerde bile sperm çıkışı olan var Rabbim bilir tabi herşeyi sizin kararınız ama bekleyin bence biraz
Zaten yuksek diye korkuyorum ya cok hasar gorduyse diye bende oyle dusunmustum,doktor ilac vermeyince keci boynuzu özü kullaniyoruz bizde,beklemek iyi olur gibi dusunuyoruz bizde aslinda

Ilac vermedi keci boynuzu ozu kullaniyoruz bizde, hersey normal deyince umitsizlige kapildik biraz ,umitliyiz ama kafalar bulanik

Zaten yuksek diye korkuyorum ya cok hasar gorduyse diye bende oyle dusunmustum,doktor ilac vermeyince keci boynuzu özü kullaniyoruz bizde,beklemek iyi olur gibi dusunuyoruz bizde aslinda
Belki normale dönme süresi uzayabilir cemremlerinde grade 3 tü yanlış hatırlamıyorsam onlardada 6 ay sonra çıkış başladı sanırım yanlış olmasın ümitsiz olma canım inş çıkış olur

Canım biliyormusun kaan hoca bize sonucu ertesi gün akşama doğru söyledi
Halbuki ilk gün tese çok başarılı geçti demişti

Ben bi yerden kaan beyin aldığı parçaları başka yere gönderdiğini duydum
Ne kadar doğru bilemiyorum
Kendisi incelese bu kadar uzun sürermiydi
Dediğin gibi hemen incelenmesi lazım
Belki de biz hatayı orda yaptık bilemiyorum artık

Canim 1ay sonra test vericez ama acikcasi ise yaramaz umit etmeyin dedi direk tese önerdi gec kalmayin dedi

Canim benım esimindr herseyi normal genetik
Temiz. Grade 2 varikosel var ameliyata gerek yok dedi çoğu doktor bizde olmadık ama gecen ay eşim ameliyat oldu enson gittiğimiz doktor ameliyat gerekli dedi dedigi gnide oldu 3 buyuk damar baglandi az degil bence.. neyse bizede cogu doktor direk tese dedi ama bu doktor 3 ay beklicez dedi he biee biopsi yapmisti sonuclarda üretim olduğunu anladik suan bizde beklemedeyiz yasiniz henuz gencseyeni eewliyseniz biraz bekleyin beslenmeye dikkat edin hemen tese olmayin bence

Doktorlar tese yaparken durumu en iyi olan parçayı seçiyorlar ve laboratuvara gönderiyorlar. Orada incelendikten sonra sonuç bildiriliyor. Yani Kaan bey alınan parçayı laboratuvarda mikroskop ile incelemiyordur. yoğun olduğu içinde inceleme sırasına koyuyorlardır. Bir bekletme teknikleri muhakkak vardır ama bizde eşim ameliyattan çıktıktan yarım saat yada biraz daha fazla dk sonra sonucu bildirmeye geldiler. Yani alınan parça hemen incelendi. Bu daha mantıklı geliyor bana. çünki zaman ile yarışıyoruz. Yanlız doktor sonucu almadan başarılı geçtiğini söylememesi lazımdı. Başarılı geçti demek bulundu demek. Kesin olmamakla birlikte az cok sperm olup olmadığını biliyorlar.

Canım sen en iyisi hiç kafanı bulandırma, şuan sizin durumuzda sperm bulunabilme yüzdesi artmış durumda. Bu bir avantaj, inşallah tesede bulunur ve indirme ameliyatı başarılı geçer ama işte doktor ve hastane seçimi çok önemli. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Bak aklında bulunsun eşin ameliyatlarını olacağı zaman senide öncesinde hazırlasınlar ama sonucu almadan senin yumurtalarını toplamasınlar. Eğer sperm çıkar ise hemen senin işlemine geçilsin. Bu şekilde sizden tüp bebek masrafı değilde sadece ilaçlarının parasını ve muayene ücretlerini almak durumunda kalırlar.

Bizimde doplerde anlasildi aslinda 4doktora gittik 6 kez test verdik ensonki dedi sizin gibi,sogda 2 solda 4 damar bağlandı, byopsi yapmadi ama sperm yolu bulundu sagda yaziyordu,beslenmede neler yapmak gerek bisey demedi ilacta vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…