boşver canım, buradakileri düşünme, sen tedavine odaklanHayırlısı ne ise o olsun kader arkadaşlarım
Moralim buraya yazılanlardan ötürü bozuluyor
Şu anda beynim durmuş vaziyette
İyiyi veya kötüyü ayırt edemiyorum
Umarım bu sefer büyük umutlarla dönerim
Her şey daha da güzel olacak
Canim 1ay sonra test vericez ama acikcasi ise yaramaz umit etmeyin dedi direk tese önerdi gec kalmayin dedinasıl yani varikosel ameliyatından sonra sperm testi istemedimi?nekadar oldu amleiyat olalı?
szin başka azosperm sebebiniz varmı?sadece varikoselmi vardı canımCanim 1ay sonra test vericez ama acikcasi ise yaramaz umit etmeyin dedi direk tese önerdi gec kalmayin dedi
Degerler normal,hormon ve genetik sıkıntı yokmus,testiste uretim olmayabilir ama tese yapmadan anlayamayiz dediszin başka azosperm sebebiniz varmı?sadece varikoselmi vardı canım
Mrb canım sizin varikosel kaç mm di Dr kim söylemiştin ama unuttum canım bence 6 ay bekleyin varikoselden sonra bellimi olur çıkar belki daha önce tese olmuşmuydunuz hiç yada tedavi görün 6 ay ondan sonra tese yapın beslenmeye felan dikkat edin 2. Tesenizse Allah kolaylık versin canmDegerler normal,hormon ve genetik sıkıntı yokmus,testiste uretim olmayabilir ama tese yapmadan anlayamayiz dedi
Evet cnm kac mm ydi sizde varikosel belki sordum daha once. Bizdede hersey normal. Varikoselde 2.5mm. Varikosel icin dr a gidicezDegerler normal,hormon ve genetik sıkıntı yokmus,testiste uretim olmayabilir ama tese yapmadan anlayamayiz dedi
Önce varikoseli halledelim dedi ama etkisi olmaz dedi bize androloji uzmani doçent Ahmet gökçeMrb canım sizin varikosel kaç mm di Dr kim söylemiştin ama unuttum canım bence 6 ay bekleyin varikoselden sonra bellimi olur çıkar belki daha önce tese olmuşmuydunuz hiç yada tedavi görün 6 ay ondan sonra tese yapın beslenmeye felan dikkat edin 2. Tesenizse Allah kolaylık versin canm
Sağ 1.5 sol grade 3 canim kafam cok karisik yaaEvet cnm kac mm ydi sizde varikosel belki sordum daha once. Bizdede hersey normal. Varikoselde 2.5mm. Varikosel icin dr a gidicez
Allah razi olsun cumlemize yardimci olsun insallah,tese olmadik canim,insallah cikar yaaMrb canım sizin varikosel kaç mm di Dr kim söylemiştin ama unuttum canım bence 6 ay bekleyin varikoselden sonra bellimi olur çıkar belki daha önce tese olmuşmuydunuz hiç yada tedavi görün 6 ay ondan sonra tese yapın beslenmeye felan dikkat edin 2. Tesenizse Allah kolaylık versin canm
Canım grade 3 çok yüksek bî varikosel etkisi olur bence grade 1 lerde bile sperm çıkışı olan var Rabbim bilir tabi herşeyi sizin kararınız ama bekleyin bence birazAllah razi olsun cumlemize yardimci olsun insallah,tese olmadik canim,insallah cikar yaa
canım bence 6 ay bekleyin test yaptırın bu sürede doktor kullanmanınz için vitamin falan vermedimi,BDT arkadaşımızın eşide azospermdi varikoselden sonra normla yoldan çıkış oldu,vitamin falan kullanmıştı galiba onlar,görünce yazar sana mutlakaDegerler normal,hormon ve genetik sıkıntı yokmus,testiste uretim olmayabilir ama tese yapmadan anlayamayiz dedi
Zaten yuksek diye korkuyorum ya cok hasar gorduyse diye bende oyle dusunmustum,doktor ilac vermeyince keci boynuzu özü kullaniyoruz bizde,beklemek iyi olur gibi dusunuyoruz bizde aslindaCanım grade 3 çok yüksek bî varikosel etkisi olur bence grade 1 lerde bile sperm çıkışı olan var Rabbim bilir tabi herşeyi sizin kararınız ama bekleyin bence biraz
Ilac vermedi keci boynuzu ozu kullaniyoruz bizde, hersey normal deyince umitsizlige kapildik biraz ,umitliyiz ama kafalar bulanikcanım bence 6 ay bekleyin test yaptırın bu sürede doktor kullanmanınz için vitamin falan vermedimi,BDT arkadaşımızın eşide azospermdi varikoselden sonra normla yoldan çıkış oldu,vitamin falan kullanmıştı galiba onlar,görünce yazar sana mutlaka
Belki normale dönme süresi uzayabilir cemremlerinde grade 3 tü yanlış hatırlamıyorsam onlardada 6 ay sonra çıkış başladı sanırım yanlış olmasın ümitsiz olma canım inş çıkış olurZaten yuksek diye korkuyorum ya cok hasar gorduyse diye bende oyle dusunmustum,doktor ilac vermeyince keci boynuzu özü kullaniyoruz bizde,beklemek iyi olur gibi dusunuyoruz bizde aslinda
ilk tesenizde sizi biraz zorlamışlar sanırım, ikinci teseniz biraz daha kolay olduğundan çok birşey hisetmemiştir. Eğer dışarda kesi izi varsa muhakkak parça alıp incelenmiştir. Zaten normalide alınan parçanın hemen incelinip sonucun bildirilmesi. yoksa değil ertesi gün 2 gün incelersede hiç bir anlam ifade etmez.
tmm canim insallah iyi bir gelismemiz olursa yazicam umarim hepimizin derdine bi care bulunur :))Allah buyuk...Celalettin hocada yaptırdığınızı sormuştum canım,zaten daha önce bu testi yaptıran duymadım
inşallah hocadnda iyi şeyler duyarsınız,gelişmeleri yaz canım
Canim 1ay sonra test vericez ama acikcasi ise yaramaz umit etmeyin dedi direk tese önerdi gec kalmayin dedi
Canım biliyormusun kaan hoca bize sonucu ertesi gün akşama doğru söyledi
Halbuki ilk gün tese çok başarılı geçti demişti
Ben bi yerden kaan beyin aldığı parçaları başka yere gönderdiğini duydum
Ne kadar doğru bilemiyorum
Kendisi incelese bu kadar uzun sürermiydi
Dediğin gibi hemen incelenmesi lazım
Belki de biz hatayı orda yaptık bilemiyorum artık
Bizimde doplerde anlasildi aslinda 4doktora gittik 6 kez test verdik ensonki dedi sizin gibi,sogda 2 solda 4 damar bağlandı, byopsi yapmadi ama sperm yolu bulundu sagda yaziyordu,beslenmede neler yapmak gerek bisey demedi ilacta vermediCanim benım esimindr herseyi normal genetik
Temiz. Grade 2 varikosel var ameliyata gerek yok dedi çoğu doktor bizde olmadık ama gecen ay eşim ameliyat oldu enson gittiğimiz doktor ameliyat gerekli dedi dedigi gnide oldu 3 buyuk damar baglandi az degil bence.. neyse bizede cogu doktor direk tese dedi ama bu doktor 3 ay beklicez dedi he biee biopsi yapmisti sonuclarda üretim olduğunu anladik suan bizde beklemedeyiz yasiniz henuz gencseyeni eewliyseniz biraz bekleyin beslenmeye dikkat edin hemen tese olmayin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?