canım yerinizde olsam pesa teseden ziyade çıkan spermlerden 3-5 tüp dondurturdum.tüpbebekten önce donrutma daha sağlıklı.inşallah çıkar sperm.tam bilmiyrum ama doğal çıkış varken sanırım kimse tese olmuyor.bilenler yazar.Kızlar bana yardımcı olursanız bir soru soracağım benim eşim de bazen hiç sperm çıkmıyor bazen 100 bin-115 bin çıkıyor tüp bebeğe başladık yarın yumurta toplama var eşime de önce pesa çıkmaz ise tese yapılacak arada sperm çıkışı olduğu için tese de falan sperm çıkmama ihtimali var mıdır?
Korkma canım iyi düşünelim iyi olsun gittiğiniz doktor iyi biri duyduğum kadarıyla olumlu şeyler söyler inş yüzünüz gülerAmin canım ALLAH razı olsun
Bakalım bu dr ne diyecek
Korku ile heyecan karışık
Olumsuz bir şey demesinden çok korkuyorum ya
Emeklerimizin boşa gitmesinden çok korkuyorum ya
Canım biz memorial ankara da tedavi oluyoruz eşim 2 ayda 4 defa verdi sadece birinde 115 bin çıktı orada onu da dondurttu doktor. ileri hızı yok onlarinda %6 yerinde hızlı var %88 de hareketsiz doktorumuz onlarda var ama daha sagliklilari da çıkar diye once pesa sonra tese deneyecek korkuyorum çıkmazsa diyecanım yerinizde olsam pesa teseden ziyade çıkan spermlerden 3-5 tüp dondurturdum.tüpbebekten önce donrutma daha sağlıklı.inşallah çıkar sperm.tam bilmiyrum ama doğal çıkış varken sanırım kimse tese olmuyor.bilenler yazar.
Canım biz memorial ankara da tedavi oluyoruz eşim 2 ayda 4 defa verdi sadece birinde 115 bin çıktı orada onu da dondurttu doktor. ileri hızı yok onlarinda %6 yerinde hızlı var %88 de hareketsiz doktorumuz onlarda var ama daha sagliklilari da çıkar diye once pesa sonra tese deneyecek korkuyorum çıkmazsa diyecanım yerinizde olsam pesa teseden ziyade çıkan spermlerden 3-5 tüp dondurturdum.tüpbebekten önce donrutma daha sağlıklı.inşallah çıkar sperm.tam bilmiyrum ama doğal çıkış varken sanırım kimse tese olmuyor.bilenler yazar.
canımmmmmmPazartesi günü dr a gideceğiz
Ve bendeki moral sıfır
Ki eşime yansıtmamaya çalışıyorum
canım tedavi öncesi hiç düşünme.inşallah çıkacak.yanıltmak istemiyorum ama doğal çıkış varsa çıkar.Canım biz memorial ankara da tedavi oluyoruz eşim 2 ayda 4 defa verdi sadece birinde 115 bin çıktı orada onu da dondurttu doktor. ileri hızı yok onlarinda %6 yerinde hızlı var %88 de hareketsiz doktorumuz onlarda var ama daha sagliklilari da çıkar diye once pesa sonra tese deneyecek korkuyorum çıkmazsa diye
Tulaycim rabbim bu mübarek günun hurmetine inşallah güzel haberler ile donmeni nasip etsiinn.
Rabbim verdiğiniz ttüm cabalarin sonucunu evlat ile mukafatlandirsiiin.
Kimseyi ama kimseyi helede buradaki tüm emek veren arkadaslarimin kucaklarini hayirlu saglikli evlatlar ile yuvalarini karinlarini cifter çifter doldursun
Korkma canım iyi düşünelim iyi olsun gittiğiniz doktor iyi biri duyduğum kadarıyla olumlu şeyler söyler inş yüzünüz güler
canımmmmmm
sakın eşine yansıtma.az daha sabır güçlü olmaya çalış.bu kadar tedavi ve iğneden sonra tese kararınız doğru karar bence.
yeni bir doktor yeni bir görüşme yeni umutlar...bunlar size çok iyi gelecek bence.
rabbim yardım etsin canım.sizin hepimizin emekleri boşa çıkmasın.
güzel düşün güzel olsun.inşallah herşey güzel olacak.
dualarım sizinle...
Evet canim ilk denemem yarın opu da var korkuyorum da biraz hakkımızda hayırlısı olsuncanım tedavi öncesi hiç düşünme.inşallah çıkacak.yanıltmak istemiyorum ama doğal çıkış varsa çıkar.
tedaviniz hayırlı ve bol bebişli olsun canım.ilk deenemenmi.
senin fikrin ne biliyormusun.hiç...
ben doktorumu karalıyorum sense beni.
ne kadar yazık.oysa beklerdim ki bana kanıtlarla gel laflarla değil.
gel de ben bu doktora tedavi oldum tedavimin şu ayındayım bizde şu kadar ayda sperm çıktı.
ama yok doktor hatalarınızı bile bana mal ediyorsunuz.ben doktoru eleştiriyorum sense beni.
neden acaba.seni ben tedavi etmiyorum senin hesabın benle değil.
ben hesabımı doktorumla görüyorum senin gibi farklı yüz bile kullanmaya gerek duymuyorum.
allah insanın boğazını düğüm düğüm yaratmış birazını yutup birazını söylemek için önermişsin.
bunu bana önerdiğinden eminmisin.bunları bu kadar bilirken erva furkan olarak hiç dikkate almamışsın.
benim çevremdekiler seninkilerden daha şanslı biliyormusun.
ben dobrayım haksızlık karşısında genelde ilk tepkiyi veririm,sense içinde tutup ikinci yüzünü ortaya koyup saman altındann su yürütüyorsun.buna bir nevi yalanda diyebiliriz.sence hangimizin çevresi daha şanslı bir düşün.
Bundan sonra buraya tedavimiz ile ilgili iyi veya kötü bir şey yazmayacağım
Maşallah herkesin dilinde dolaşıyorum
Bu dr Yanlış yapmış olabilir ki
En başta hoca bizler için doğal çıkış için uğraştı
Baktık ki olmadı.vakit kaybetmeden tese olalım bari dedik
Bir dr a iyi gelen başka bir dr a iyi gelmez
Eşim burda bi kaç dr a daha gitti
Testistlerin indirilmesi fayda etmez diyor
Ve haliyle sperm de çıkmaz diyorlar
Hiç kimseye kızmaya hakkım yok
Hepimizin yanlışları hataları var.
Ben çocuk için sonuna kadar mücadelemi vereceğim
Eğer ki olmazsa Rabbim in takdiri ilahi
Pazartesi günü dr a gideceğiz
Ve bendeki moral sıfır
Ki eşime yansıtmamaya çalışıyorum
hayırdır sen benim eşimi nerde tanıyorsun.nerden duydun.siz oturup herkesin aile hayatını kimin iyi kimin kötü olduğununmu konuşuyorsunuz.sen çok basitsin gerçekten.evet benim eşim çok ama çok iyi.sen eleştirinin dozunu saptırma artık.iyice ayak altı oldun.o listeden ben çıktım.ve nasıl doğru bir karar verdiğimi anlıyorum.artık iyice komik olmaya başladın, ben seni karalıyorsam senin yaptığın ne şuan.
ayrıca sen aylarca doktorumu karaladın sadece bi dur düşün ha aklına gelmedi ise dön yazdıklarını oku,
aylarca tedavide olanlara, bizlere söylediklerini kimse unutmadı.
kanıtlarla mı geleyim,
bunuda bana bı söyledin şaştım doğrusu,
aylarca burda tedavide olanların tablolarını düzenledim, kim ne kullandıysa, tests sonucu neyse buna kendi sonuçlarımız da dahil düzenli bir şekilde paylaşmadım mı. hamile olanları da yazdım, sperm çıkanlarıda, tedaviyi bırakanlarıda ha sen hariç senin hakaretlerin yüzünden arkadaşlar listeden çıkarılmanı istemişti, sen de istemiştin bunu. bunları ne çabuk unuttun o listeleri sende inceliyordun.
baksana için soğumuyor admin uyardı tartışmayın diye, son yazında sana yazmayacam dedin, ama dayanamadın yine yazmışsın,
bir yıl önce millet burayı terketti gitti hala dilinde onlar var, erva furkanı buyuzden açmıştım, kimbilir kaç yılda şimdi benle uğraşacan.
sabahtan giriyon akşama kadar burdasın, başka işin gücün yok sanırım.
ama ben öyle değilim, senle yarışamam, boy ölçüşemem bu konuda.
o kadar boş vaktim yok.
çevrendekilere sabır temennim eşinin çok iyi bir adam olduğunu duymamdandı. neyse boşver dikkate alma. bundan sonra yazdıklarınada yav he he diyip geçeceğim tatlımm..
cnm merhaba demekki opu zmanın geldi bence eşini ameliyata girmeden önce sperm verip havuz yapıp dondurulsa siizn için daha sağlıklı ve rahat olur sonucta tesa pesa hepsi bi operasyon sizin dah önce donmus spermleriniz yok muydu...Kızlar bana yardımcı olursanız bir soru soracağım benim eşim de bazen hiç sperm çıkmıyor bazen 100 bin-115 bin çıkıyor tüp bebeğe başladık yarın yumurta toplama var eşime de önce pesa çıkmaz ise tese yapılacak arada sperm çıkışı olduğu için tese de falan sperm çıkmama ihtimali var mıdır?
Bundan sonra buraya tedavimiz ile ilgili iyi veya kötü bir şey yazmayacağım
Maşallah herkesin dilinde dolaşıyorum
Bu dr Yanlış yapmış olabilir ki
En başta hoca bizler için doğal çıkış için uğraştı
Baktık ki olmadı.vakit kaybetmeden tese olalım bari dedik
Bir dr a iyi gelen başka bir dr a iyi gelmez
Eşim burda bi kaç dr a daha gitti
Testistlerin indirilmesi fayda etmez diyor
Ve haliyle sperm de çıkmaz diyorlar
Hiç kimseye kızmaya hakkım yok
Hepimizin yanlışları hataları var.
Ben çocuk için sonuna kadar mücadelemi vereceğim
Eğer ki olmazsa Rabbim in takdiri ilahi
herkese hayırlı günler hayırlı cumalar kızlar
ya sabır kardeşim ya sabırhayırdır sen benim eşimi nerde tanıyorsun.nerden duydun.siz oturup herkesin aile hayatını kimin iyi kimin kötü olduğununmu konuşuyorsunuz.sen çok basitsin gerçekten.evet benim eşim çok ama çok iyi.sen eleştirinin dozunu saptırma artık.iyice ayak altı oldun.o listeden ben çıktım.ve nasıl doğru bir karar verdiğimi anlıyorum.
hala utanmıyorsun evet erva furkanım deyip duruyorsun..sen benim sabahtan girip akşama kadar olduğumu nerden anladın.sabahtan girip akşama kadar çıkmıyorum ne var bunda.sen ne kadar meşgulsün biz gördük.harbi sen eşimi nerden tanıyorsun.bak uslup deyip durdun ama ben hiçbirinizin ailesine dil uzatmadım.hiçte merak etmedim kimin kocası iyi kiminki kötü.siz vakıfta ve toplantılarınızda bunlarımı konuşuyorsunuz yada bilgileri size doktorunuzmu veriyor.sizin doktorun tıp yemininden haberi yok.mesela ben o kadar eleştirdim doktoru ama ne eşine ne çocuklarına laf söylemedim.artık yeter gülerim yada erva furkann.ben her işimi yapıyorum ve kandime boş vakit ayırıyorum.yetenekliyim.içim soğumuyor.siz benim eşimle ilgili bilgi toplarken içim sopumayacak.sanane benim eşimin iyi yada kötü oluşundan sana ne benim eşime acımandan.sen kimsinki eşime sabır diliyorsun.hani bana nasihat ediyordun ya bence o nasihate sen uy.her ağzına geleni söyleme..facedeki grubunuzda eşimden ve bendenmi konuştunuz.sizde ne kadar merak uyandırdıysam artık beni ailemi bu kadar araştırdınız.yoksa fotoğraf istemesi bundanmıydı doktorun.ya siz nasıl insanlarsınız.kiminin kocasının işine dil uzatırsınız kiminin kocasının iyi adam oluşuna.allah aşkına siz nesiniz.siz tedaviden öteye allah rızası için azosperme bakıyorun ötesine geçtiniz farkındamısınız.bak ben ne seni ne eşini merka bile etmiyorum.çünkü umurumda bile değilsin.haberin ola.senin amacın iyi insan rolünde olup içinde kocaman kötü yürek taşıyansın.kendini ifade edemediğinde hemen kişilik değiştirensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?