Hayirli cumalar arkadaslar size bisey sormak istiyorum benim esim iki defa mikrotese oldu ilki gecen ocak ayinda ikinciside 21 kasimda. Esim ilk tesesinde hem testiste dikis vardi hemde her iki yumurtada vardi yani iki yumurtayida acmislardi ve zor bi amilat olmustu sonrasinda beli cok agrimisti.. Ama ikinci tesede esim sadece disarda dikis var diyor ısrarla yumurtalarda dikis olmadigini soyluyor peki yumurtayi acmadilarsa nasil doku aldilar? Yoksa dikis varda esim mi farketmiyo kafamiz iyice karisti boyle bisey mumkunmu? Bide hic agrisi olmadi budefa üçuncu gun ise bile gitti
Canım 4-5 defa verdi merkezde iki ay içinde 3 ünde hiç çıkmadı birinde 100 bin çıktı hepsi hareketsiz birinde de 115 bin çıktı onlar donduruldu ileri hızlı yok onda da %6 yerinde hareketli var. 115 bin var dondurulmuşcnm merhaba demekki opu zmanın geldi bence eşini ameliyata girmeden önce sperm verip havuz yapıp dondurulsa siizn için daha sağlıklı ve rahat olur sonucta tesa pesa hepsi bi operasyon sizin dah önce donmus spermleriniz yok muydu...
Hayırlı cumalar canımmmmherkese hayırlı günler hayırlı cumalar kızlar
karisik yazmis olabilirim. Demek istedigim evet sadece disardan kesik var icten kesik yok ama ilk tese oldugunda ictende her iki testiste acilmisti bu cok farkli geldi o yuzden belki bilen vardir boyle bi operasyon sekli varda bizmi bilmiyoruz. Bir saat aldilar ameliyata ciktiktan yarim saat sonra bulamadik dediler. İlkinde ertesi gune kadar aramislardiBiraz karışık olmuş yada ben anlamadım. Hem testiste hem yumurtada dikiş vardı yazmışsınız. testis ve yumurta aynı şey zaten ama şunu söyleyebilirim Sadece dışarıda dikiş varsa kesilerek incelenmiş demektir.
He yaa tamam buradaki tek dürüst tek samimi tek doğrucu davut sensin.bağış hakkındaki yazın herkes evet dedikten sonraydı.yoksa böyle birşey yokmuş gibi devam edecektiniz allah rızası için demeye.
merhaba içten derken?içteki dikişi nasıl gördünüz?benim eşimde mikrotese oldu testisinin üstünde tek bir dikiş yeri vardı.karisik yazmis olabilirim. Demek istedigim evet sadece disardan kesik var icten kesik yok ama ilk tese oldugunda ictende her iki testiste acilmisti bu cok farkli geldi o yuzden belki bilen vardir boyle bi operasyon sekli varda bizmi bilmiyoruz. Bir saat aldilar ameliyata ciktiktan yarim saat sonra bulamadik dediler. İlkinde ertesi gune kadar aramislardi
nasıl yani varikosel ameliyatından sonra sperm testi istemedimi?nekadar oldu amleiyat olalı?Benimde kafam cok karisik kizlar,varikosel ameliyatı olduk daha kontrole gitmedik ama doktor direk tese önerdi, ilac onermedi degerler normal diye,kime gitsek bilemedim. ..
canımcım hayırlı haberlerle dön inşallahPazartesi günü dr a gideceğiz
Ve bendeki moral sıfır
Ki eşime yansıtmamaya çalışıyorum
karisik yazmis olabilirim. Demek istedigim evet sadece disardan kesik var icten kesik yok ama ilk tese oldugunda ictende her iki testiste acilmisti bu cok farkli geldi o yuzden belki bilen vardir boyle bi operasyon sekli varda bizmi bilmiyoruz. Bir saat aldilar ameliyata ciktiktan yarim saat sonra bulamadik dediler. İlkinde ertesi gune kadar aramislardi
Celalettin hocada yaptırdığınızı sormuştum canım,zaten daha önce bu testi yaptıran duymadımInhibin testi yapmamistik en basinda.Celalettin hocaya baslafigimizda o yaptirdi suan testin sonucunu hatirlamiyorum ama iyiydi tedtislerde onemli bir sorun yok bizimki sebepsiz sertoli cell only yanilmiyosam canim.esim en son gecen gitti ama aramiz limoni biraz sormadim hoca ne diycek yarin felan konuscak onuda haber veririm insallah
Amin inşallahhhAmin canim inşallah bu mübarek CUMA gecesi hürmetine RABBiM bizimle bu yolda savaş veren tum arkadaslra HAYIRLI evlatlatlar nasip etsin ...
Pazartesi günü dr a gideceğiz
Ve bendeki moral sıfır
Ki eşime yansıtmamaya çalışıyorum
saol güzelim iim ne olsun bu aralar yoğunum snav zamanımcanim nasilsin gorusemedik uzun zamandir
anladım cnm inşlh ameliyatsız çıkışlarınız olur kalitelideCanım 4-5 defa verdi merkezde iki ay içinde 3 ünde hiç çıkmadı birinde 100 bin çıktı hepsi hareketsiz birinde de 115 bin çıktı onlar donduruldu ileri hızlı yok onda da %6 yerinde hareketli var. 115 bin var dondurulmuş
Ya ben transfere aşılama diyodum adını bilmiyodum ilk başta o yüzden yanlış olmuşcanım azosperm demişsin aşılama demişsin transfer demişsin ben bişey anlamadım.azospermde aşılama olmaz ki mikrotese ameliyatı olur cıkan canlı hücreler dondurulup tüp bebeğe gecilir.
tulaycim sen kimseyi kafana takma tedavine yogunlas rabbim bi kapiyi kapatip bi kapiyi acar ins senin için ne hayirliysa o olur
canımcım hayırlı haberlerle dön inşallah
Zor biliyorum ama moralini yüksek tutmaya çalış
Dularım seninle....
Moralini bozma ya inşallah güzel haberlerle gelirsiniz dualarım sizinle
cnm inşlh güzel sonuçlar çıkar bu önünüzdeki yoldan sen ona odaklan ii düşün ii olsunHayırlısı ne ise o olsun kader arkadaşlarım
Moralim buraya yazılanlardan ötürü bozuluyor
Şu anda beynim durmuş vaziyette
İyiyi veya kötüyü ayırt edemiyorum
Umarım bu sefer büyük umutlarla dönerim
Her şey daha da güzel olacak
evet ilk tesede cok zorladi ve sperm buldu buldugu icinde parca alip aramaya devam edecez dedi cok şükur tedavimize yetecek kadar çıkti ama bu tedavimde doktor degistirdim ve cok ugrasmadigini dusunuyoruz. Sizlerinde anlattigina gore normali buymus ben farkli yaptigini zanediyordum tesekkur ederim vakit ayirip cvp yazdiginiz icinilk tesenizde sizi biraz zorlamışlar sanırım, ikinci teseniz biraz daha kolay olduğundan çok birşey hisetmemiştir. Eğer dışarda kesi izi varsa muhakkak parça alıp incelenmiştir. Zaten normalide alınan parçanın hemen incelinip sonucun bildirilmesi. yoksa değil ertesi gün 2 gün incelersede hiç bir anlam ifade etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?