Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şimdi neden erva Furkan adında üye olmaya ihtiyaç duyduğumu beni tanımayanlarda az çok anlamışlardır.
senle baş etmek imkansızz.
burdan artık sana cevap vermeyeceğim. hala içinde bişey kaldıysa özelden yaz, cevap vereyim.
burda insanların daha fazla hakkına girmek istemiyorum.

Biraz karışık olmuş yada ben anlamadım. Hem testiste hem yumurtada dikiş vardı yazmışsınız. testis ve yumurta aynı şey zaten ama şunu söyleyebilirim Sadece dışarıda dikiş varsa kesilerek incelenmiş demektir.

Canım 4-5 defa verdi merkezde iki ay içinde 3 ünde hiç çıkmadı birinde 100 bin çıktı hepsi hareketsiz birinde de 115 bin çıktı onlar donduruldu ileri hızlı yok onda da %6 yerinde hareketli var. 115 bin var dondurulmuş

karisik yazmis olabilirim. Demek istedigim evet sadece disardan kesik var icten kesik yok ama ilk tese oldugunda ictende her iki testiste acilmisti bu cok farkli geldi o yuzden belki bilen vardir boyle bi operasyon sekli varda bizmi bilmiyoruz. Bir saat aldilar ameliyata ciktiktan yarim saat sonra bulamadik dediler. İlkinde ertesi gune kadar aramislardi

merhaba içten derken?içteki dikişi nasıl gördünüz?benim eşimde mikrotese oldu testisinin üstünde tek bir dikiş yeri vardı.

Benimde kafam cok karisik kizlar,varikosel ameliyatı olduk daha kontrole gitmedik ama doktor direk tese önerdi, ilac onermedi degerler normal diye,kime gitsek bilemedim. ..
nasıl yani varikosel ameliyatından sonra sperm testi istemedimi?nekadar oldu amleiyat olalı?

ilk tesenizde sizi biraz zorlamışlar sanırım, ikinci teseniz biraz daha kolay olduğundan çok birşey hisetmemiştir. Eğer dışarda kesi izi varsa muhakkak parça alıp incelenmiştir. Zaten normalide alınan parçanın hemen incelinip sonucun bildirilmesi. yoksa değil ertesi gün 2 gün incelersede hiç bir anlam ifade etmez.

Celalettin hocada yaptırdığınızı sormuştum canım,zaten daha önce bu testi yaptıran duymadım
inşallah hocadnda iyi şeyler duyarsınız,gelişmeleri yaz canım

canim nasilsin gorusemedik uzun zamandir
saol güzelim iim ne olsun bu aralar yoğunum snav zamanım
başladım ders çalışmaya kitapları oku oku bi hal oluyorum böle devam ediyor hayat sen nasılsın evet bayağı oldu görüşmeyeli...
anladım cnm inşlh ameliyatsız çıkışlarınız olur kalitelide
ne yapalım ameliyat kaçınılmazsa olsun inşlhj bol kaliteli çıksın...

tulaycim sen kimseyi kafana takma tedavine yogunlas rabbim bi kapiyi kapatip bi kapiyi acar ins senin için ne hayirliysa o olur

canımcım hayırlı haberlerle dön inşallah
Zor biliyorum ama moralini yüksek tutmaya çalış
Dularım seninle....

Moralini bozma ya inşallah güzel haberlerle gelirsiniz dualarım sizinle

Hayırlısı ne ise o olsun kader arkadaşlarım
Moralim buraya yazılanlardan ötürü bozuluyor
Şu anda beynim durmuş vaziyette
İyiyi veya kötüyü ayırt edemiyorum
Umarım bu sefer büyük umutlarla dönerim
Her şey daha da güzel olacak

cnm inşlh güzel sonuçlar çıkar bu önünüzdeki yoldan sen ona odaklan ii düşün ii olsun

evet ilk tesede cok zorladi ve sperm buldu buldugu icinde parca alip aramaya devam edecez dedi cok şükur tedavimize yetecek kadar çıkti ama bu tedavimde doktor degistirdim ve cok ugrasmadigini dusunuyoruz. Sizlerinde anlattigina gore normali buymus ben farkli yaptigini zanediyordum tesekkur ederim vakit ayirip cvp yazdiginiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…