Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
20 ay dile kolay : ( Hoca, spermatitler 5 mikrona kadar küçüldüğünde başka bir iğne yapıcaz, sperm oluşumu inşallah o zaman başlayacak demişti. Belki sizede o iğneden verecektir.
canım büyük ihtimalle o iğne menagon türevi bir iğnedir biz onu uzun zamandır kullanıyoruz,Birde bizim mikron boyutu daha önce 3-5 mikrona kadar düşmüştü
evet çok uzun zaman oldu,bakalım bundan sonra neolacak

Canim
arkadaşlar eşimin sperm testti sonucu sperm yok yine malesef
Eki Görüntüle 1344464
Siz kimde tedavi oluyorsunyz ve igne kullaniyormusynuz benim esim haftada 2 gun vurunuyor bizde ocak ayinda gidicez bakalim ve bidakine inşallah supermenlerin çıkar Rabbiim den ümit kesilmez allaha emanet olun iyi geceler

İnşallah o iğne değildirde, yeni etkili bir iğne keşfetmiştir doktor. Ersel beyden bitkisel destek alıyormusunuz?

Canim

Siz kimde tedavi oluyorsunyz ve igne kullaniyormusynuz benim esim haftada 2 gun vurunuyor bizde ocak ayinda gidicez bakalim ve bidakine inşallah supermenlerin çıkar Rabbiim den ümit kesilmez allaha emanet olun iyi geceler
Biz Celalettin peruda tedavi oluyoruz,benim eşim haftada 6 gün vuruluoyr iğne
Amin inşallah Rabbim nasip eder,sizde inşalllah iyi sonuçlar alırsınız

cnm uzuldum ya ben belki bu sefer bi hareketlenm vardir diye bekliyordum
bi hocyla gorusun belki ignelerde degisiklik yaparveya dizajlarinda degisiklik.ypapar
Yok canım malesef birde düşüyor nedense
Baklalım hoca nediyecek,iğneleride arttırsın istemiyorum açıkcası ben,gerçi eşim söyleyelim 2 katına çıkarsın diyor,bende diyorum ben 2 sene oldu artık iğnelri yavaş yavaş bıraksak iyi olur diye düşünüyorum sen diyorsun 2 katına çıkarsın,oda niye bırakıyomuşuz 5 sene olsa nefarkeder birşey çıkmadıktan sonra diyor,bırakmaya hiiç niyeti yok yani.

Valla şuan umudum sensin :) Evet herkesin bünyesi farklı diyoruz ama insan genede somut birşeyler görmek istiyor.

Ersel beyin bitkisellere çok inancım yoktu ama etkili olduğunu gördük. Bu sefer bizi Hoca yönlendirmesede yinede aramayı düşünüyoruz. Sizde bir görüşün isterseniz. Bu arada haftanın 6 günü çok ağır değilmi : (( Gerçi kullanacaksınız dedikten sonra yapılacak çok birşey kalmıyor. Bu iğneleri sık kullanmak tembellik yapıyormuş. Celalettin bey kendisi söyledi, haftanın 3 günü 5000 lik prenglyni haftanın 2 gününe düşürdü. Geçenlerde son gittiğimizde, 5000 lik iğneyi bile 2500 olarak böldü. Haftanın 2 günü 5000 ondan sonraki haftanın 2 günü 2500 olarak yapıcaz. Hocaya bir sor istersen. Siz bazı hastalarınıza tembellik yaptığını söylemişsiniz, bizdede öylemi oldu acaba diye.

inşallah öyledir arkadaşım,Ersel beyden en son 3 şişe protein kullandık,1 aydır sadece menengiç çayı içiyordu eşim

Bende bizde çıkarsa herkesde çıkar diye düşünüyorum çnkü bizim durum en ağırı,herkese umut olmak istiyorum ama nedense çok iyi başladık gitgide düşüyor gerçi germ hücre sayısında düşüs yok o yine iyi ama spermatit düşüyor,polyannacılık gibi olmasın ama daha önceki testlerde perhiz süresi 4-5 gündü bunda 3 gün acaba etkilemiş olabilirmi?
Ersel beyin proteinine çok güvenmiştik ama 3 şişe kullandıktan sonra bir fark görmeyince bir süre kullanmayalım dedik,hoca kullanın derse kullanırız tabiki.
İğneye gelince haftanın 3 günü choragon 2500*5000*2500,Menapur 75*150*75 kullanıyoruz aslında çoğu arkadaşa göre dozajlarımız düşük,dediğini sorucam hocaya sağol canım

Evet canim raparlaru emre bakirci ogluna yolladim bana email atti azfc delesyonu dedi raporlar almanca oldugu icin bende yeni ögrendim cokmu kötü bu tani hic bi bilgim yok bu konuda
Canım eğer sadece azfc bölgesinde delasyon varsa hastaların %50 sinde sperm bulunabiliyormuş,ben tam genetik konusunda bilgiye sahip değilim,internette yazana göre söylüyorum,Emre hoca ne dedi?

Gelin hemen microtese yapalim hic tedavi gormeden ama ben pek sicak bakmadim tedavi olmadan microtesa ameliyati olmaya 2 basarisiz tesemiz var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…