Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
"zozoo, post: 38448608, member: 278922"]merhaba arkadaşlar,
dün ilk iğnemi vuruldum
Allah izin verirse 10 gün sonra mikrotese var (emre bakırcıoğlu)
neolur dualarınızı esirgemeyin[/QUOTE]
Tedavin hayirli olsun.sonucu bol supermenli ve evladina kavustugun tedavin olsun.

Nasıl yani bu daha da tuhaf aceba devletten yaptıkları check up başına pay mı alıyorlar yapılmış gibi gösterip anlamadım nasıl iş !! Bilen varsa açıklayabilir mi sonuçta ÇOĞU kişi gitti hastaneye bu arada kontrol için nereye gideceğiz Florya mı vakıf mı Anadolu yakası mı ??? Arkadaş Şansa bak tam kontrole gitmeye fırsat bulduk yine işler yerler Değişti hep mi bize denk gelir yaa neyse bunda da bir hayır vardır

Elzem chuck up olayıyla ilgili benin bilgim yok,Florya'ya gitmedik biz hiç,
Siz neredesiniz bilmiyorum ama neresi yakınsa oradan randevu alıp gidebilirsiniz,Floryada Pazartesi,çarşamba,cuma 15:00-18:00 arası,Has Vital de haftaiçi hergünn 10:00-14:00 arası çalışıyor diye bilyorum.Sen hastaneleri arayıp daha detaylı bilgi alabilirsin

Eyinyas bitkisel ilaçları Ersel bey kendisi hazırlıyor. Telefonda görüşerek karar veriyorlarmış ama ne görüşüyorlar inan hiç biliyorum. Büyük ihtimal Azosperm konusunda daha çok ismi duyulduğu için bu şekilde belirtmişlerdir.

Elzem muayene ücreti ve ssk konusunun ayrı olmasını anlıyorum. sonuçta hastane bu amaç için kullanılıyorsa bir bedeli olmalı ama sanırım hastane devletten ek olarak bu parayıda alıyor gibi yoksa neden böyle birşey imzalıyalım ki. Siz gitmeden önce 2 yeride arayın hangisi işinize gelirse artık.

Floryaya giden arkadaşlar var ise;

LÜTFEN BİZLERİ BİLGİLENDİRİN. SİZLERDE BÖYLE BİR KAĞIT İMZALADINIZ MI??

Sağol canım yaa biz nezaman kontrole gitmek istesek hep böyle bir aksilik çıktı eşim belki Cumartesi test verir gerçi ilacı Bıraktı bilmiyorum ne çıkar ya da bilmiyorum belki bir süre daha bekleriz

Canım tabi ki 200 tl muayene ücreti tamam dedik ama ben check up kağıdı falan imzalamasını istemiyorum eşimin bundan önce attığı bir imzadan dolayı hala başımız ağrıyor bu Yüzden bu konuda hassasım biraz biz Avrupa yakasındayız Büyükçekmece tarafında Hasvital uzak kalır en iyisi vakıfa gitmek ama oraya da ben gidemicem neyse bulucaz bir çaresini

Biz perşembe günü gideceğiz,eşim aradığı için sadece randevu almış ücret vs.sormamış,perşembe günü yazarım detayları.
Canım öğrenince yazarsan seviniriz bu arada inşallah iyi geçer kontrol sanırım siz başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyordunuz ya da ben mi karıştırdım

İşte tam olarak benimde hoşuma gitmeme nedeni bu zaten... muayene ücretini anlıyorumda bu olayı anlayamadım. hayır bide tam olarak adı genitol check up yaptırmayı kabul ediyorum diyede bir sürü şey yazan kağıda bu kısmı el yazısı ile yazıp isim soyisim imza !!! Birtek dahiliye için geçerliymiş bu. internette araştırdığımızda hiç bir anlam bile ifade etmiyor ve hiç bir hastanede böyle bir prosedür yok. Ah işte diyorum ya keşke önceden bilgim olsaydı, böyle galyana gelmezdik.

Senden başka kimse bunu dile getirmedi burda senin Yazını okumamış olsam ben de habersiz olacaktım arkadaşlar var mı başka imzalayan böyle bir şey

Canım öğrenince yazarsan seviniriz bu arada inşallah iyi geçer kontrol sanırım siz başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyordunuz ya da ben mi karıştırdım
Yazarım tabiki,inşallah iyi geçer sağol canım,Biz değil Tülay arkadaşımız İstanbul'a Murat başarla görüşmeye geliceklerdi,inşallah oda iyi haberlerle gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…