Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla açıcası bende çok merak ediyorum. ilk zamanlar gidenlere yapılmamış olabilir. Baksana o zamanlar kredi kartı bile geçiyormuş sonradan kaldırılmış. son 2-3 hafta içinde gidenlerden cevabı bende bekliyorum Tek bize böyle birşey yapıldığını hiç sanmıyorum ama küçükte olsa bir ihtimal varsa eğer işte o zaman bende yapılması gerekeni yaparım.

Senden başka kimse bunu dile getirmedi burda senin Yazını okumamış olsam ben de habersiz olacaktım arkadaşlar var mı başka imzalayan böyle bir şey

Arkadaşlar eşim malesef izin alamamış perşembe günü gidemiyoruz,Hoca Hasvitalde sadece salı ve perşembe günleri oluyormuş,bir aksilik olmazsa salı gideriz herhalde

iyi aksamlar kizlar birazdan yolculugmuz basilacak avusturyadan ankaraya dr kaan beyde randevumuz var bana dua edin hayirli haberler almayi nasipedsin rabbim cümlemize emeklerimizi boşa cikarmasin
Emeklerin yerini bulsun inslh cnm ya o cekilen sikintilar yollar insl size umut ve mutluk olarak geri doner

Arkadaşlar eşim malesef izin alamamış perşembe günü gidemiyoruz,Hoca Hasvitalde sadece salı ve perşembe günleri oluyormuş,bir aksilik olmazsa salı gideriz herhalde
Balim kismet cnm olsun bi kac gun ertlwenmis sadece insl gidrsiniz aklindaki sorulari sorup rahatlarsin

Balimcim gec olsun güç olmasin.
Rabbim bu uğurda yapilan tüm cabalarin sonucunu evlatlar ile mukafatlandirsin.
hepimizin şurada evlatlarimizi anlattigi sohbetlerimiz olsun insallahh

aglacansu, post: 38458634, member: 627483"]iyi aksamlar kizlar birazdan yolculugmuz basilacak avusturyadan ankaraya dr kaan beyde randevumuz var bana dua edin hayirli haberler almayi nasipedsin rabbim cümlemize emeklerimizi boşa cikarmasin[/QUOTE]
İnsallah hayirli haberlerin olsun.
yüzünün güldüğu tedavinin olsun.

aglacansu, post: 38458634, member: 627483"]iyi aksamlar kizlar birazdan yolculugmuz basilacak avusturyadan ankaraya dr kaan beyde randevumuz var bana dua edin hayirli haberler almayi nasipedsin rabbim cümlemize emeklerimizi boşa cikarmasin
İnsallah hayirli haberlerin olsun.
yüzünün güldüğu tedavinin olsun.[/QUOTE]
Aminnn insallah cümlemizin

Bu ilk testinismi yoksa tedaviye başladıktan sonramı yaptırdınız?

Biz 2 ay once gittik floryadakine esime sordum oda imzalamış arkadaslar

iyi aksamlar kizlar birazdan yolculugmuz basilacak avusturyadan ankaraya dr kaan beyde randevumuz var bana dua edin hayirli haberler almayi nasipedsin rabbim cümlemize emeklerimizi boşa cikarmasin
canım hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırsınıız herşey yolunda gider.

Günaydın arkadaşlar güzel bir gün olsun inşallah... Iki gündür hastayım okula gidemedim ben de tabi her zamanki gibi yine makaleler okumaya araştırmaya başladım eşimde utangaç testis var biliyorsunuz otuz Yaşında testisi sabitlemek için ameliyat yapılır mı aceba bazı yazılar okudum olabilir diye ama bunu eşime nasıl söyleyeceğim bilmiyorum

geçmiş olsun cnm dinlen terle bide vitamin takviyesi yap kendine..
cnm bu konuda bilgim yok ama araştırıp bilgili olarak dr.gidip sormak daha ii geliyor insana ...

öncelikle geçm,ş olsun canım.utangaç testisi bilmiyorum ama inmemiş testis 30 da yapılır.benim eşimin testisleri 27 yaşında indirildi.testisin biri inip çıkıyormuş diğeri hep batındaymış.sanırım inip çıkan utangaç testis oluyor.şuan herikisi yerinde ve inip çıkana tese yapılıyor.diğeri çünkü işlem yapılmayacak kadar küçük ve içerisinde doku yok.biz onu sağlık için indirtik.bence siz yerine indirtin ve bunu eşinize çekinmeden anlatın.eşinizle aranızdaki ilişki nasıl bilmiyorum ama bunu kendisiyle paylaşın.ben eşimle bunu ilk etapta konuşmadım doktora birlikte gittiğimizde doktor eşime testisler yerinde diyemi sorduğunda eşim anlatmıştı ve arkası geldi konuşmanın.bende o zamanlar bilmiyordum bilseydim çekinmez konuşurdum herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…