Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yani eşim daha hiçbir ameliyat geçirmedi ama azospermi için yapıyor mu bilmiyorum
elzemciğim ben bizim durum için zor dedim.bizde 2 inmemiş testis,fıtık,varikosel,ve 2 tese ameliyatı var.bunca şeyi duyup bize bir şey vereceğini sanmıyorum.tabiki sen görüş.inşallah fayda edecek olur.şifanın nerden geleceği belli olmaz.

canım eğer hiç tedavi görmeden yaptırdığınız test ise yine iyi germ hücreniz var azda olsa,çoğumuzda tedaviye başlarken oda yoktu.
6 ay önce emre bakirciogluna gitmistik bize bir ilaç önermişti onu kullaniyordu eşim ondan olabilir belkide bilmiyorum canim cvp yazdigin için cok teşekkür ederim.

6 ay önce emre bakirciogluna gitmistik bize bir ilaç önermişti onu kullaniyordu eşim ondan olabilir belkide bilmiyorum canim cvp yazdigin için cok teşekkür ederim.
olabilir canım,klomenmi kullandı eşin emre bey genelde klomen veriyor
inşalllah tedaviniz hayırla sonuçlanır kavuşursunuz evlatlarınıza

Hanımlar merhaba, sömestır tatilinde istanbulda olucaz, emre bakırcıoğlundan randevu alıcam... yalnız gittiğimde kesin kromozom analizlerimizi isteyecek ve biz 15 gün içinde bu tahlilimizi yaptırıp o şekilde giderek vakit kazanmak istiyoruz. Gel gelelim sorularıma... Kromozom analizini üniversite hastaneleri 1 ayda ücretsiz çıkarabiliyomuş bunu yapan arkadaşlardan öğrenmiştim, ancak en erken ne zaman sonuçlarımı alabilirim özel merkezlerde, ücretleri nelerdir ve merkez önerilerinizi alabilir miyim, lütfen bilgilerinizi esirgemeyin benden çok ihtiyacım var :) bir de özellikle emre beyin hastalarına sormak istiyorum, emre bey acaba kendi merkezimde ya da hastanemde yaptırmanızı istiyorum diyerek yaptırdığımız tahlili reddeder mi ?

kararınız hayırlı olsun.15 günde malesef üniversite ve araştırma hastahanelrinde sonuç çıkmıyor.biz yaptırdık üniversitede 40 günde ancak çıkmıştı.uzadığı ve 1 ayda çıktığı olabiliyor.özelde yanıltmak istemem ama 300 liraydı.fiyat değişedebilir.emre beyle telefonla görüşmüştüm.o dönem umut tüpbebekteydi ve o bize söylemişti üniversitede ücretsiz yaptırabilirsiniz diye.reddedeceğini sanmıyorum.

Acaba umut tüp bebek te yapılıyor mu bu tahlil ?

meraba arkadaşlar siteye yani katıldım bende, yaklaşık bir ay önce m. tese sonucu Sertoli only sell olduğumuzu öğrendik , sadece sertol hücreler var ,Bu durumda olup da sperm çıkışı olan var mı aranızda ?

6 ay önce emre bakirciogluna gitmistik o bize ılaç önermişti onu kullandik bir süre onun etkisi olmustur sanirim canim cvp verdigin için teşekkür ederim

Yok klomemen değil canim afyenin ürünlerinde n önerdi bunu 6 ay kullanın gelin microtese yapalim dedi esim microteseden korktugu icin c.perunun tedavisi daha cazip geldi şimdi oba gidiyoruz bakalim herseyin hayirlisi bakalim

Yok klomemen değil canim afyenin ürünlerinde n önerdi bunu 6 ay kullanın gelin microtese yapalim dedi esim microteseden korktugu icin c.perunun tedavisi daha cazip geldi şimdi oba gidiyoruz bakalim herseyin hayirlisi bakalim
Canim netten afyenin urunlerine baktim bi cok kapsul urun var hangi bitkinin kapsulunu kullandiniz.

canım kaan hocayı hiç duydun mu bilmiyorum ama o istanbuldaki hastaları için pendikte bi laboratuvar açtı bizede bazı testler istedi araştırdım en uygun orası ve sonuçlarda 15gün içinde cıkıyo email adresine gönderiyolar ordan cıktısını alıyosun biz sperm fish testi yaptırdık bazı hastanelerden 500 750 arasındaydı aramadığım tüp bebek merkezi kalmadı ama ben orda 250 yaptırdım.istersen sana tel.nosunu veririm sorarsın kaan hocanın hastasıyım dedin mi yardımcı oluyolar sonuçlar doktora gitmediği için sorun yok.gecmiş olsun.

Aaa iyiymiş üstelik bize de yakın, sizden merkezin adını ve telefonunu alabilir miyim :)

bu doktorun da bu dusuncesinden nefret ediyorum ya sen nerden biliyosun yaramiyacagini sen bi dene belki yaricak ya umutlarimizi kiriyosun anlamiyorumki cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…