elzemciğim ben bizim durum için zor dedim.bizde 2 inmemiş testis,fıtık,varikosel,ve 2 tese ameliyatı var.bunca şeyi duyup bize bir şey vereceğini sanmıyorum.tabiki sen görüş.inşallah fayda edecek olur.şifanın nerden geleceği belli olmaz.Yani eşim daha hiçbir ameliyat geçirmedi ama azospermi için yapıyor mu bilmiyorum
6 ay önce emre bakirciogluna gitmistik bize bir ilaç önermişti onu kullaniyordu eşim ondan olabilir belkide bilmiyorum canim cvp yazdigin için cok teşekkür ederim.canım eğer hiç tedavi görmeden yaptırdığınız test ise yine iyi germ hücreniz var azda olsa,çoğumuzda tedaviye başlarken oda yoktu.
Canim ne ilaci vermisti6 ay önce emre bakirciogluna gitmistik bize bir ilaç önermişti onu kullaniyordu eşim ondan olabilir belkide bilmiyorum canim cvp yazdigin için cok teşekkür ederim.
olabilir canım,klomenmi kullandı eşin emre bey genelde klomen veriyor6 ay önce emre bakirciogluna gitmistik bize bir ilaç önermişti onu kullaniyordu eşim ondan olabilir belkide bilmiyorum canim cvp yazdigin için cok teşekkür ederim.
kararınız hayırlı olsun.15 günde malesef üniversite ve araştırma hastahanelrinde sonuç çıkmıyor.biz yaptırdık üniversitede 40 günde ancak çıkmıştı.uzadığı ve 1 ayda çıktığı olabiliyor.özelde yanıltmak istemem ama 300 liraydı.fiyat değişedebilir.emre beyle telefonla görüşmüştüm.o dönem umut tüpbebekteydi ve o bize söylemişti üniversitede ücretsiz yaptırabilirsiniz diye.reddedeceğini sanmıyorum.Hanımlar merhaba, sömestır tatilinde istanbulda olucaz, emre bakırcıoğlundan randevu alıcam... yalnız gittiğimde kesin kromozom analizlerimizi isteyecek ve biz 15 gün içinde bu tahlilimizi yaptırıp o şekilde giderek vakit kazanmak istiyoruz. Gel gelelim sorularıma... Kromozom analizini üniversite hastaneleri 1 ayda ücretsiz çıkarabiliyomuş bunu yapan arkadaşlardan öğrenmiştim, ancak en erken ne zaman sonuçlarımı alabilirim özel merkezlerde, ücretleri nelerdir ve merkez önerilerinizi alabilir miyim, lütfen bilgilerinizi esirgemeyin benden çok ihtiyacım var :) bir de özellikle emre beyin hastalarına sormak istiyorum, emre bey acaba kendi merkezimde ya da hastanemde yaptırmanızı istiyorum diyerek yaptırdığımız tahlili reddeder mi ?
Acaba umut tüp bebek te yapılıyor mu bu tahlil ?kararınız hayırlı olsun.15 günde malesef üniversite ve araştırma hastahanelrinde sonuç çıkmıyor.biz yaptırdık üniversitede 40 günde ancak çıkmıştı.uzadığı ve 1 ayda çıktığı olabiliyor.özelde yanıltmak istemem ama 300 liraydı.fiyat değişedebilir.emre beyle telefonla görüşmüştüm.o dönem umut tüpbebekteydi ve o bize söylemişti üniversitede ücretsiz yaptırabilirsiniz diye.reddedeceğini sanmıyorum.
evet yapılıyor.ama emre hoca orayla çalışmıyor.orda yaptırıp emre hocaya gösterebilirsiniz.umutta sonuç 20 günde çıkıyor.Acaba umut tüp bebek te yapılıyor mu bu tahlil ?
Teşekkür ederim canım :) sanırım en erken sonuç alacağımız yere yaptırıcam, yarın bir umut tüp bebeği arayıp bilgi alayım benevet yapılıyor.ama emre hoca orayla çalışmıyor.orda yaptırıp emre hocaya gösterebilirsiniz.umutta sonuç 20 günde çıkıyor.
evet canım aramak en iyisi.hakkınızda hayırlısı olsun.Teşekkür ederim canım :) sanırım en erken sonuç alacağımız yere yaptırıcam, yarın bir umut tüp bebeği arayıp bilgi alayım ben
Canim netten afyenin urunlerine baktim bi cok kapsul urun var hangi bitkinin kapsulunu kullandiniz.Yok klomemen değil canim afyenin ürünlerinde n önerdi bunu 6 ay kullanın gelin microtese yapalim dedi esim microteseden korktugu icin c.perunun tedavisi daha cazip geldi şimdi oba gidiyoruz bakalim herseyin hayirlisi bakalim
canım kaan hocayı hiç duydun mu bilmiyorum ama o istanbuldaki hastaları için pendikte bi laboratuvar açtı bizede bazı testler istedi araştırdım en uygun orası ve sonuçlarda 15gün içinde cıkıyo email adresine gönderiyolar ordan cıktısını alıyosun biz sperm fish testi yaptırdık bazı hastanelerden 500 750 arasındaydı aramadığım tüp bebek merkezi kalmadı ama ben orda 250 yaptırdım.istersen sana tel.nosunu veririm sorarsın kaan hocanın hastasıyım dedin mi yardımcı oluyolar sonuçlar doktora gitmediği için sorun yok.gecmiş olsun.Hanımlar merhaba, sömestır tatilinde istanbulda olucaz, emre bakırcıoğlundan randevu alıcam... yalnız gittiğimde kesin kromozom analizlerimizi isteyecek ve biz 15 gün içinde bu tahlilimizi yaptırıp o şekilde giderek vakit kazanmak istiyoruz. Gel gelelim sorularıma... Kromozom analizini üniversite hastaneleri 1 ayda ücretsiz çıkarabiliyomuş bunu yapan arkadaşlardan öğrenmiştim, ancak en erken ne zaman sonuçlarımı alabilirim özel merkezlerde, ücretleri nelerdir ve merkez önerilerinizi alabilir miyim, lütfen bilgilerinizi esirgemeyin benden çok ihtiyacım var :) bir de özellikle emre beyin hastalarına sormak istiyorum, emre bey acaba kendi merkezimde ya da hastanemde yaptırmanızı istiyorum diyerek yaptırdığımız tahlili reddeder mi ?
Aaa iyiymiş üstelik bize de yakın, sizden merkezin adını ve telefonunu alabilir miyim :)canım kaan hocayı hiç duydun mu bilmiyorum ama o istanbuldaki hastaları için pendikte bi laboratuvar açtı bizede bazı testler istedi araştırdım en uygun orası ve sonuçlarda 15gün içinde cıkıyo email adresine gönderiyolar ordan cıktısını alıyosun biz sperm fish testi yaptırdık bazı hastanelerden 500 750 arasındaydı aramadığım tüp bebek merkezi kalmadı ama ben orda 250 yaptırdım.istersen sana tel.nosunu veririm sorarsın kaan hocanın hastasıyım dedin mi yardımcı oluyolar sonuçlar doktora gitmediği için sorun yok.gecmiş olsun.
bu doktorun da bu dusuncesinden nefret ediyorum ya sen nerden biliyosun yaramiyacagini sen bi dene belki yaricak ya umutlarimizi kiriyosun anlamiyorumki cnmOffff kizlar kafayi yemek üzereyim az önce doktor emre beyle telde konustuk tedavi olmak istedigimi anlattim bana dedigi 2 basarasiz tesa ameliyati olana horman tedavisinin bi ise yaramayacagini söylüyor yani kaderine razi ol diyor acikcasi napcami ben bilmiyorum tedaviye baslayimmi yoksa kaderime razimi olayim?????
Internette afye nin urunlerini satan kendi sitesi var.40 tlAlpina havlicanli canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?