Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
azosperm sebebiniz nedir?
Fsh yüksekliği ve testis küçüklüğü.nedeni bilinmiyor.geçen sene microtese de sertoli only çıktı ve tese sonrası testisi besleyen damarların kuru ve çok ince olduğu söylendi.gelişmemiş.
Germlerimiz çok düşük ve düzenli iğne ve bitkisellere rağmen Düşüş oldu.Tedaviye cevap vermemekten korkuyorum

genetik tahlilleriniz yapıldımı?Bizimde mikrotese sonucumuz sertoli cell only ama şimdi spermatit çıkışımız var bizim testiste pek sağlam değil tek testis küçük gelişmemiş ve tam yerinde değil oyüzden umudunuzu yitirmeyin,inşallah zamanla çok iyi sonuçlar alırsınız,ayrıca hiç germ hücresi yokken birden patlama yaşayanda çok oldu.

Micro tese öncesi genetik testlerimizi yaptırmıştık, normal çıkmıştı.inşallah bundan sonraki süreçte germ hücrelerimiz ve spermatidlerimiz çıkar

Evet canım Kur'an-ı Kerim de incir ve zeytin nin adı geçiyor
Özellikle Tin suresinde
ALLAH senden de razı olsun
Şİmdi bizde çıkış olmasa bile belki tese de bulunur
Faydası olur en azından
Tülaycım 40 tane incirin her sabah 1 tanesinimi yicek bide saf zeytinyağı marketlerdeki olurmu ?

Arkadaslar bi aydir bu topigi takip ediyorum ve en eski paylasimlara bakamiyorum bu azospermden kurtulan varmi cocugu olan varmi cok merak ediyorum. Suan yazanlarda tedavide yada yeni ogrenenlerdir. Eger varsa azospermiden kurtulan keske girselerde hikayelerini yazip bize umut olsalar. Guzel haberler duymaya ihtiyacim var...

Cielo12 merhaba canım benim eşimin de fsh ve lh yüksek testisleri cok küçük.Celalettin hocada tedaviye başlamadan germ hücre yoktu,şimdi spermatit %21 oldu.Bizde 2 yıldır tedavideyiz biraz sabır lazım.Sıkma canını herşey düzelecek inşallah.Bizde 7 ay boyunca hiç ilerleme yokken birden olumluya gitti işler.

Gözlerim Dola Dola okudum ... duanda unutma kardeşim. ..dua ..dua..

Çok teşekkür ederim,çok korkuyordum yazını okuyana kadar celalettin hocanın sizde tedavi işe yara
çok teşekkükler canım inşallah biz de o günleri görürüz,yeterki Rabbim ol desin

sagol canim allahim sana herkeze yasatsin ins...cok gecmis olsun canim allahim insallah hic ummadigin anda guldursun yuzunu

sagol canim allahim sana herkeze yasatsin ins...cok gecmis olsun canim allahim insallah hic ummadigin anda guldursun yuzunu
cnm maşalalh oğlun kucağında sağlıklı ömrü uzun olsun alalh doya doya analı babalı büyütsün evladını ...

amin inşallah canım bizdede spermatid bulundu.kuyruklaşmadı neyse o.zaten fıshde haploid hücre cıkarsa tese de hücre bulunuyo.

valla bizim test sonucunda öle yazmıyodu sonucun ne zaman gittiği ile ilgili haploid diploid hepsi yazıyo bizimkinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…