- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
azosperm sebebiniz nedir?Evet kullanıyoruz,geçen hafta epididim çözücü haplar geldi. Biz de neden böyle anlayamadık. Sanırım zor bir vakayız
Fsh yüksekliği ve testis küçüklüğü.nedeni bilinmiyor.geçen sene microtese de sertoli only çıktı ve tese sonrası testisi besleyen damarların kuru ve çok ince olduğu söylendi.gelişmemiş.azosperm sebebiniz nedir?
genetik tahlilleriniz yapıldımı?Bizimde mikrotese sonucumuz sertoli cell only ama şimdi spermatit çıkışımız var bizim testiste pek sağlam değil tek testis küçük gelişmemiş ve tam yerinde değil oyüzden umudunuzu yitirmeyin,inşallah zamanla çok iyi sonuçlar alırsınız,ayrıca hiç germ hücresi yokken birden patlama yaşayanda çok oldu.Fsh yüksekliği ve testis küçüklüğü.nedeni bilinmiyor.geçen sene microtese de sertoli only çıktı ve tese sonrası testisi besleyen damarların kuru ve çok ince olduğu söylendi.gelişmemiş.
Germlerimiz çok düşük ve düzenli iğne ve bitkisellere rağmen Düşüş oldu.Tedaviye cevap vermemekten korkuyorum
genetik tahlilleriniz yapıldımı?Bizimde mikrotese sonucumuz sertoli cell only ama şimdi spermatit çıkışımız var bizim testiste pek sağlam değil tek testis küçük gelişmemiş ve tam yerinde değil oyüzden umudunuzu yitirmeyin,inşallah zamanla çok iyi sonuçlar alırsınız,ayrıca hiç germ hücresi yokken birden patlama yaşayanda çok oldu.
eşim 21 aydır celalettin hocada tedavide bakalım hayırlısıSuan tedavi ģörüyonuzmu
Tülaycım 40 tane incirin her sabah 1 tanesinimi yicek bide saf zeytinyağı marketlerdeki olurmu ?Evet canım Kur'an-ı Kerim de incir ve zeytin nin adı geçiyor
Özellikle Tin suresinde
ALLAH senden de razı olsun
Şİmdi bizde çıkış olmasa bile belki tese de bulunur
Faydası olur en azından
Gözlerim Dola Dola okudum ... duanda unutma kardeşim. ..dua ..dua..7 yillik evliyim canim evlendik bir yil sonra tanistik azospermle
Yurtdisindayim esim burda hic tedavisiz tese oldu sperm bulunamadi patoloji sonucu maturasyon aresti cikti
Sonra arastirirken kaan hocanin adini duyduk tr deki en iyi doktorlardan biriydi
Onunla iletisime gectik maail yoluyla sonra gittik tedavi verdi
Bir yil sonunda mikro tese oldu gine bulunmamisti
Gine birakmadik tedaviyi biraz dogal yoldan cikis olur diye
Ama kaan hoca asla olmaz dedi bize biz tedaviye devam etmek istedik hoca yapacak bisey yok 3 teseyi yapaim dedi biz istemedik sonra birakmak zorunda kaldik tedaviyi teseden baska bisey demiyordu cunki
Biraktik ardan biraz zaman gecti burda celalettin hocanin adi geciyordu
Esime dedim herkes ona gidiyor birde biz gidelim gecen yil haziran ayinda gittik
Testler yapildi sperm testi istedi esim verdi .. Aksama hocanin yanina gittigimizde sizde sperm cikti 3 4 tane dedi
Biz sok olduk onceki doktorlar ugrasmayin asla cikis olmaz demisti cunki evlat edinin sperm bankasinin yolunu gosterdiler
Test kagidina baktik durduk cok sasirdik ikimizde
Biz belkide gitmesek hic bilmiycektik cikis oldugunu iyiki gitmisiz
Onla tedaviye basladik ersel beyin gonderdigi kurlerle sperm sayisi 10 bin oldu
Sonra tup bebek yontemiyle hamile kaldim canim
Biz once allah sonra cellalettin hocanin sayasinde kavusacagiz ins yavrumuza az kaldi
Allahim hepinize nasip etsin ins
Ben hic olmayacak demedim hic olmayacak diye dusunsemde inanmadim sizde inanmayin
Çok teşekkür ederim,çok korkuyordum yazını okuyana kadar celalettin hocanın sizde tedavi işe yaraCielo12 merhaba canım benim eşimin de fsh ve lh yüksek testisleri cok küçük.Celalettin hocada tedaviye başlamadan germ hücre yoktu,şimdi spermatit %21 oldu.Bizde 2 yıldır tedavideyiz biraz sabır lazım.Sıkma canını herşey düzelecek inşallah.Bizde 7 ay boyunca hiç ilerleme yokken birden olumluya gitti işler.
çok teşekkükler canım inşallah biz de o günleri görürüz,yeterki Rabbim ol desinCielo12 merhaba canım benim eşimin de fsh ve lh yüksek testisleri cok küçük.Celalettin hocada tedaviye başlamadan germ hücre yoktu,şimdi spermatit %21 oldu.Bizde 2 yıldır tedavideyiz biraz sabır lazım.Sıkma canını herşey düzelecek inşallah.Bizde 7 ay boyunca hiç ilerleme yokken birden olumluya gitti işler.
Çok teşekkür ederim, korkuyordum yazını okuyana kadar celalettin hocanın sizde tedavi işe yaramıyor demesinden,
inşallah biz de o günleri görürüz,yeterki Rabbim ol desin
Germ hücre serisine rastlanmadı yuvarlak hücre görüldü yazıyor canımtese sonucunuz neydi canım
ömrü güzel olsun canım.maşallah büyümüşsünüz.
bizimde ikinci microtesedede çıkmadı malesef.
geçmişte senin yazdıklarını okudum.sizde bizim gibi umutsuz vakayken bu noktalara gelmişsiniz maşallah.
rabbim bizede nasip edermi bilmiyorum.
ben geçmişteki başarıları okuyup teselli oluyorum.
ve bana artık anne olmak çok ama çok uzak canım.artık hiç umudumda kalmadı .
bana dua et canım.mis kokulunu öp yerime.
Çiçek 00 ne kadar sürede arttı?
cnm maşalalh oğlun kucağında sağlıklı ömrü uzun olsun alalh doya doya analı babalı büyütsün evladını ...sagol canim allahim sana herkeze yasatsin ins...cok gecmis olsun canim allahim insallah hic ummadigin anda guldursun yuzunu
amin inşallah canım bizdede spermatid bulundu.kuyruklaşmadı neyse o.zaten fıshde haploid hücre cıkarsa tese de hücre bulunuyo.Bizim de herşey normal gözüküyor ama sperm yok. Bir mikro tesa denememiz oldu ondada spermatid bulunduğunu söylediler tabi eşim öncesinde hiç destek vitamin bitkisel vs almadı. Bakalım bu tedavimiz inşallah hayırlı sonuçlanır. Fish test sonucu nasıl çıkacak merak ediyorum. Umarım bize bir umut olur. Rabbim hepimizin yüreğindeki evlat hasretine son verip tez zamanda evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin hepimize.
valla bizim test sonucunda öle yazmıyodu sonucun ne zaman gittiği ile ilgili haploid diploid hepsi yazıyo bizimkinde.arkadaşım bizde orda fish testti yaptırdık sonucta 2 gün sonra ankaraya gitti yazıyo ve bizde sperm çöıkışı vardı oı halde bile fish testtinde haploid diploid hiç biri yok yazıyordu hatta eşim aradı dedilerki hiç bişey göremedik ya 2 gün sonra gittiğinde ne göreceksiniz ama hadi en son teknoloji olsun ankaraya kadar gitmede o zamanda 250 tl oomazdı anlıcan o test doğru gibi gözüksede çokkkk yanıltıcı ona bakıp aklınızı karıştırmayın üzmeyin kendiizi .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?